hocam sağlam transferler le senden bu sene olmadı seneye ŞL yi bekliyoruzz
Abi bence de kadro kalitesi yükselmeden kupa gelmesi zor Avrupa'da.Ama bu şekilde devam edeceksen de saygımız sonsuz kararına![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Abi o zaman elimizdeki kadroya doğru taktiği oturtmamız lazım.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Abi istediğin oyuncuları alamıyor musun ? Yoksa yıldız mı almak istemiyorsun ?
TariboWest
2-3 futbolcuyu çıkarıyorum elden Joppen de gitti..Taktik işine bakıcaz 4-4-2 oynadım devasto mu ne öle bi taktik olmadı beğenmedim..
Yıldız zaten kalmadı çoğu emekli bir çoğu da gelmiyor..Regenlar büyük bir kısmı da gelmiyor sözleşme de anlaşamıyoruz..
Abi oyuncu ararken asistandan gerçekdışı hedefleri ayıklamasını iste çıkan oyuncuların hepsi teklifini kabul edecek oyunculardır.. Olmadı adamları medya aracılığıyla öv![]()
Bu seneki şuana kadar en iyi Transferimiz..
7.5 Milyon Euro'ya bize gelen Ekvator'lu Peralta Müthiş hızı ve son vuruşlarda ki becerisiyle diğer forvetlerden sıyrılıyor..
1 Milyon Euro'ya aldık Hajduk kulübünde genç yetenek Caner'e alternatif olacak uzun Maratonda. Hızına birşey söylememe gerek yok heralde
2.2 Milyon Euro'ya aldığımız Tolga Akbaba Beşiktaş'ta başarılı maçlar çıkarıp ilgimizi ona kaydırdı. 3 tane AML pozisyonun'da oyuncumuz var. Belki geçen sene burda yaşadığımız Caner'in sakatlığıyla olan sıkıntıdan olsa gerek burda biraz yığılma yaptık..
Abi öncelikle yeni transferlerin hayırlı uğurlu olsunFakat bu Peralta'nın soğukkanlılığı ve konsantrasyonu çok düşük abi. Onları idmanlarla yükseltmeye çalış yoksa kaçırdığı gollere inanmak istemezsin
![]()
Abi valla transferleri hiç beğenmedimÖzellikle Tolga tam bir fiyasko bence...
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Baştan sona okudum abi takımı çok iyi yerlere getirmişsin.
Sıra Avrupada kupa![]()
Bende Peralta'yı beğendim ama forvet mevkisinde de yığılma olacak. Çünkü sanıyorum bir regen daha vardı santraforda. Tek forvet oynuyorsan Tiago Alves de var. Fazla kullanamazsın onları. Olmadı 3 forvet oynayabilirsin.
Peralta'ya özel antrenmanda soğukkanlılık çalıştır abi.Harika bir poacher.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Toptan cevap veriyorum, evet ozel antrenman yaptiricaz Peraltaya gelisim saglayacaktir oldukca genc zaten![]()
Akbaba konusu o mevki de oynayacak 3.oyuncumuz orda yerli biri daha olsun istedim ozellikle yogun mac programinda Spor Toto Super Ligde bizi tasiyacak kadar seviyede.
Forvet fazlaligi demissiniz Samed kiralikti gitti, Tiago Alves de satis listesinde suan Peraltayla birlikte 3 forvet oyuncumuz olacak 3 ude yabanci ..
Ama ozellikle almak istedigim bir defansin gobegi,bir orta sahanin gobegi ve bir de sol acik vardi ki inanilmaz oyuncular bana pazarlikta kafayi yedirdiler. Sadece serbest kalma maddesi koydurmak istememem den dolayi gorusmeleri kestiler ve ozellikle stoper mevkiinde altyapidan ve gecen sene Basel den aldigimiz Memis Turkoglu isimli gurbetcimizle devam edecegiz. İki genc de cok kaliteli ve gelisime acik ayrica 2side Milli Takimimizda..
Abi daha iyi transferler yapabilirdik.
Hocam transfer orta şeker olmuş. Yine fena değil 2-3 takviye daha yaptın mı bu yıl bir ŞL finali gelir.![]()
transferler seviye atlatmamış.şl de en fazla çeyrek yapabiliriz.başarılar.
2 oyuncuyla ilgileniyorum cok iyi ikiside biri orta sahanin ortasi Rumen digeri defansin gobegi, ozellikle Rumen le %99 anlastik sadece 24 Milyon Euro Serbest kalma maddesini kabul etmek zorunda kaldik.. O da cok sorun degil zaten bonsevisine 3.5 milyon euro vericez o miktarinda 1 milyon eurosu pesin..
Ayrica Tiago Alvesle onumuzdeki sezonun devre arasi yollarimizi ayiriyoruz. Kendisini 6 milyon euro nakit bonservis bedeli ile Palmeiras a sattik.Yarim sezon daha bizde..İlk iki sene bedelsiz kiralik daha sonraki sene ise 1 milyon euro bonservis ile alinmis ve deyim yerindeyse tepe tepe kullanilmis bir oyuncuyu 6 katina satmak onemli bir finansal basari diye yorumluyorum..Ki ozelliklerine gorede kadroda 4 . santrafor konumundaydi..
Tiago Alves'e veda etme zamanı gelmişti abi.İyi fiyata da satmışsın.
Olsun en azından güzel bir veda olsun abi , futbolcuyu efsane yapan golleri asistleri değil ayrılma şeklidir benim gözümde![]()