Sayfa 490 / 578 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540 ... SonSon
14,671 ile 14,700 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Selcuk var diye tabi ki transfer yapicaksin ama selcukun iki kati maas vermeyeceksin bu 1. Iki asagi yukari ayni gorevi yapan selcuktan daha sohretli oyuncu getirmeyeceksin. Xavi varken barca pirloyu neden almadiysa milandan ayni olay. Yoksa kadro mühendisliği ne demek oluyor ki zaten. Olay bu. Burak var adam golcu sen bunun yanina servis elemanı alacaksın burakin 4 kati maasla bir golcu daha almayacaksin. Mesela sneijder yerine Oscarı alacaksın illa qmc alacaksan ve selcuktan daha az para vereceksin dunyanin her yerinde bu is böyle oluyor.

Linkten chelsea maaslarini bulabilirsiniz. Lampard ile cakisabilecek tipteki oyuncularin maaşlarina bakin. Lamparda bakın. Ayni sekilde terry de oyle. Özellikle David luiz ile karşılaştır.
    http://www.tsmplug.com/richlist/chelsea-playerss-salaries-2014/

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Şimdi en iyi dribbling yapan oyuncuları sayınca Oscar dribbling yapmıyor mu oldu ilginç ironi
    Hayır tabiki , orda saydığım oyuncuların hepsi ofansif ortasaha belli dönem amc oynayan oyuncular oscar gibi oscar bu oyuncular gibi topu alıp 30-40 metre süren bi oyuncu değil yeteneğinden kaynakladığını söylemiyorum , tercihi olabilir hızından kaynaklıdır , tabiki topu aldığında sürüyo zaman zaman sneijder da topu aldığında zaman zaman sürüyo ki dikkat edersen ben devamında nadir dribling yapıp adam geçer dedim hiç yapmaz demedim
    @nerazzuri
    devamlı kanatta oynayan bi oyuncu mu dedim ben ? en basitinden konfederasyon kupasında kanatta oynadığını hatırlıyorum chelsea de de zaman zaman kanatta kullanıldı (istiyosan aç transfermarkt tan bak hangi maçlarda kanatta oynamış ) oscar ın kanat oyuncusu olduğunu iddia etmedim zaten

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Oscar dribling yapıyor vaya yapmıyor geçin. Mevkisinde oynayan oyuncular arasında Oscar'ın bir farkı var. Oscar'daki oyun görüşü bu yaşına rağmen mevkisinde oynayan hiç bir oyuncuda yok. Muazzam bir teknik var.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Bizim orta sahada bir tane daha Selcuk gibi oynayan degil de dikine oynayan oyuncuya ihtiyacimiz var. Su an dünyada basarili olan takimlara bakiyosun orta sahada Selcuk gibi oynayan cok az oyuncu var artik herkes dinamik ileriyi düsünen mücadele eden cabuk, hizli, kosan oyuncular var.

Her seyi gectim Selcuk o kadar formsuz isteksiz ve fiziken o kadar düsmüs ki her pozisyonda kendini yere atip faul almak icin firsat kolluyor.

Ayrica Oscar Hazard Willian falan nasil savunma yapiyorlar arkadas bu da Mou'nun basarisi kesinlikle kolay degil böyle savunma yapmak.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Aslında Mancini'de Mou'nun sistemini uygulatmak istiyor. Takım halinde hücum ve takım halinde savunma. Felsefe aynı. Ama Mancini kısa paslı oynamak isterken Mou daha dikine pasları tercih ediyor. Ama bizim kanatlarda oynayan oyuncularımız geriye gelmeye bile tenezzül etmeyip önlerine top bekleyince sistem falan kalmıyor. Sonra da Mancini yok kulübede gülüyormuş falan muhabbeti dönüyor. Toplu savunma böyle yapılmaz. Bu maçtan sonra anlaşılmıştır inşallah bu oyuncularla hiç yapılmaz.

Bu maçta mesela en basitinden örnek vereyim. Sağ kanatta Engin Baytar olsaydı ve oynasaydı eminim çok daha fazla iş yapardı ve Hazard mümkünatı yok sağ kanadı otobana çeviremezdi. Engin tarzı oyunun hem savunma hem hücum yönünde başarılı oyuncularla bu sistem uygulanabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@jevox06 Engin dedin ve şimdi byariff gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Aslında Mancini'de Mou'nun sistemini uygulatmak istiyor. Takım halinde hücum ve takım halinde savunma. Felsefe aynı. Ama Mancini kısa paslı oynamak isterken Mou daha dikine pasları tercih ediyor. Ama bizim kanatlarda oynayan oyuncularımız geriye gelmeye bile tenezzül etmeyip önlerine top bekleyince sistem falan kalmıyor. Sonra da Mancini yok kulübede gülüyormuş falan muhabbeti dönüyor. Toplu savunma böyle yapılmaz. Bu maçtan sonra anlaşılmıştır inşallah bu oyuncularla hiç yapılmaz.

Bu maçta mesela en basitinden örnek vereyim. Sağ kanatta Engin Baytar olsaydı ve oynasaydı eminim çok daha fazla iş yapardı ve Hazard mümkünatı yok sağ kanadı otobana çeviremezdi. Engin tarzı oyunun hem savunma hem hücum yönünde başarılı oyuncularla bu sistem uygulanabilir.
    kanadı geçtim ilk yarıda (dünkü maçın sadece ilk yarısını izledim) bekler bile geriye gelip top almaya yeltenmedi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

muthis bir yazi okumuyan galatasarayli pisman olur

http://erenlogoglu.blogspot.com.tr/2...yip-sezon.html

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Ünal Aysal:''Selçuk İnan'ın futbol dışında kişisel problemleri olduğu kanısındayım, en kısa zamanda bunu atlatacaktır.'' via; @demarkesports

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Selçuk bizim için çok önemli.Ondan vazgeçmek olmaz ancak şu formu as takım seviyesinde değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim anlamadığım olay şu kendisinden iyi oyuncular takıma geldi diye futbola mı küsecek her oyuncu ? Saçmalık. Eğer kaldıramıyorsan bunu git küçük takımında oynamaya devam et. Sen hoca sana ne görev verirse onu yapmakla yükümlüsün ve de elinden gelenin en iyisini yaparak. Yatıp, oynamayarak keza Selçuk'ta oynayamayarak olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten pas atmaktan aciz, 16 yaşındaki çocuğun yapacağı hataları yapıyor sahada. Koşuyor, basıyor ee ? Rakipler iki pasta Selçuk'un bu kontrolsüz presiyle boşa çıkarttığı alana doğru oynuyorlar ve pozisyon buluyorlar. Benim kimseyi günah keçisi ilan ettiğim yok. Selçuk bitmiş gerisi yok.

Ayrıca dribbling yapmasından kastım Melo'nun açı bulmak için yaptığı dikine pas atmak alan aradığı o dribbling'ten bahsediyorum. İleriye doğru azcık top sürmekten bahsediyorum. Mümkünse bir tane de adamın yanından geçsin öyle atsın pasını. Chedjou bile, Ceyhun bile bu dikine pasları atarken Selçuk al gülüm ver gülüm geriye oynuyorsa suçlu orada Selçuk'tur.

Mancini gibi bir teknik direktörle çalışmak için profesyonel, işine saygı duyan oyunculara ihtiyaç vardır ne yazık ki ülkemizdeki oyuncular bu tiplemeden çok uzakta kalıyorlar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olayı Mancini'ye indirmek, suçu ona yıkmak çözüm değil. Mancini gider, başkası gelir. Bir şey değişmez. İşler iyi gitmediğinde suçu teknik direktöre atmak veya sadece futbolculara en kolayı. Bu denklemde en masum Mancini bence. Kendi mevkisinde oynayan oyuncular harikalar yaratıyormuş gibi konuşuluyor. Garip.

Esas sorun yapılamayan kadro planlaması, mühendisliğidir. 3 kulvarda mücadele edeceği bilinen bir takım bu şekilde kurulmaz.

Ayrıca her iki transfer döneminde de çok bariz hatalar yapıldı. İki sene önce ligin en formda oyuncusu Selçuk'tu, aldık, şampiyon olduk. Geçen sene Burak Yılmaz'dı, aldık, şampiyon olduk. Bu sezon başı alınacak adam Alper Potuk'tu. Şu anda Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak adam Alper değil, Caner belki ama (gerçi son haftalarda Alper de ciddi katkı veriyor), Alper bizde olsa çok daha fazla katkı sağlayabilirdi. Hamit'in sakatlığı sonrası banko şans bulur, formasyon arayışlarına sona verebilirdi. Devre arası Salih Dursun'a verilen para ile çok daha formda ve takıma uygun olan Tarık alınabilirdi. Hajrovic Türk olur diye alındı, patladı. Burdisso için Riera gitti. Bu tarz saçmalıklar saymakla bitmez.

Bu hatalardan dönülmesi lazım artık. Şampiyonlukların gölgelediği çok fazla şey var, bunları tespit edersek gelecek sezon iyi olabilir. Yoksa cidden tablo çok karamsar. Ünal Aysal'ın ciddi şekilde düşünmesi lazım, başka camialara benzemez, hatalar affedilmez. Yaptığı iyi şeyler bir anda yok sayılır, ne olduğunu anlamaz.

Yine şampiyon olamayabilirdik ama bu kadar vasat bir performans çok üzücü. Sonuçta her sene şampiyon olacağız diye bir kural yok her ne kadar bunu istesek de, mevcut durumu kabul edemiyorum ben bir türlü. Bu sezon için başka beklentilerim vardı. Çizgimiz devam etmeliydi en azından, geriye gitmemeliydik.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Olayı Mancini'ye indirmek, suçu ona yıkmak çözüm değil. Mancini gider, başkası gelir. Bir şey değişmez. İşler iyi gitmediğinde suçu teknik direktöre atmak veya sadece futbolculara en kolayı. Bu denklemde en masum Mancini bence. Kendi mevkisinde oynayan oyuncular harikalar yaratıyormuş gibi konuşuluyor. Garip.

Esas sorun yapılamayan kadro planlaması, mühendisliğidir. 3 kulvarda mücadele edeceği bilinen bir takım bu şekilde kurulmaz.

Ayrıca her iki transfer döneminde de çok bariz hatalar yapıldı. İki sene önce ligin en formda oyuncusu Selçuk'tu, aldık, şampiyon olduk. Geçen sene Burak Yılmaz'dı, aldık, şampiyon olduk. Bu sezon başı alınacak adam Alper Potuk'tu. Şu anda Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak adam Alper değil, Caner belki ama (gerçi son haftalarda Alper de ciddi katkı veriyor), Alper bizde olsa çok daha fazla katkı sağlayabilirdi. Hamit'in sakatlığı sonrası banko şans bulur, formasyon arayışlarına sona verebilirdi. Devre arası Salih Dursun'a verilen para ile çok daha formda ve takıma uygun olan Tarık alınabilirdi. Hajrovic Türk olur diye alındı, patladı. Burdisso için Riera gitti. Bu tarz saçmalıklar saymakla bitmez.

Bu hatalardan dönülmesi lazım artık. Şampiyonlukların gölgelediği çok fazla şey var, bunları tespit edersek gelecek sezon iyi olabilir. Yoksa cidden tablo çok karamsar. Ünal Aysal'ın ciddi şekilde düşünmesi lazım, başka camialara benzemez, hatalar affedilmez. Yaptığı iyi şeyler bir anda yok sayılır, ne olduğunu anlamaz.

Yine şampiyon olamayabilirdik ama bu kadar vasat bir performans çok üzücü. Sonuçta her sene şampiyon olacağız diye bir kural yok her ne kadar bunu istesek de, mevcut durumu kabul edemiyorum ben bir türlü. Bu sezon için başka beklentilerim vardı. Çizgimiz devam etmeliydi en azından, geriye gitmemeliydik.
    Bence her şeyi anlatan yorum olmuş.Hatırlıyorum seninle transfer yapılanması konusunda baya tartışmıştık ama sen haklı çıktın.Bir takımın orta sahada hiç mi alternatifi olmaz ? Selçuk ve Melo olmasa orada oynayacak bir tane oynayacak oyuncumuz yok.Revizyon yapılıyor Galatasaray şampiyon oluyor iyi gidiyor sonra bir çöküş başlıyor.Dediğin gibi çok şey bekliyorduk ama her hızlı gidişimizin hızlı bir düşüşü oluyor.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bence her şeyi anlatan yorum olmuş.Hatırlıyorum seninle transfer yapılanması konusunda baya tartışmıştık ama sen haklı çıktın.Bir takımın orta sahada hiç mi alternatifi olmaz ? Selçuk ve Melo olmasa orada oynayacak bir tane oynayacak oyuncumuz yok.Revizyon yapılıyor Galatasaray şampiyon oluyor iyi gidiyor sonra bir çöküş başlıyor.Dediğin gibi çok şey bekliyorduk ama her hızlı gidişimizin hızlı bir düşüşü oluyor.
    Keşke haklı çıkmasaydım da iyi olsaydı. Sezon başında yapılması gerekenler eksik olarak devre arası yapılmaya çalıştı. Sonuç olarak o kadar transfere rağmen ilk 11'e katkı yapan oyuncu sayısı 1.5 (Telles + arada sırada Veysel), Türkiye'de kusursuz planlama yapan takım yok, hiç olmadı ve olmayacak bence. Yöneticiler, teknik adamlar menajerlerin kucağında resmen. İhtiyaçlar tespit edilmiyor, önerilen isimlerden seçim yapılıyor. Sonuçta da kötünün iyisi şampiyon oluyor. Futbol olarak da hakeden takımlar çıkıyor tabii arada da olsa.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

her maglubiyet sonrasi hasan sas aciklama yapcaksa isimiz var

http://www.panenkaspor.com/galatasar...l1kLHc.twitter

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    her maglubiyet sonrasi hasan sas aciklama yapcaksa isimiz var

http://www.panenkaspor.com/galatasar...l1kLHc.twitter
    Attilio Lombardo gibi Fausto Salsano gibi şimdiki antrenör grubuna bakıp bir de Terim dönemindeki işte Hasan Şaş gibi Ümit Davala gibi antrenör grubunu karşılaştırınca böyle yorumlar yapması bana çok da abes gelmiyor. Kendisi bir mürütten fazlası olamadığı için bir kıskançlık var şimdiki teknik ekibe karşı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu arada şöyle bir bilgi aktarayım arkadaşlar. Paylaşıldı mı bilmiyorum ama bugün Arsenal'i yıkan dünyanın yeni genç yeteneği Chelsea'nin yeni yıldızı Oscar , Ceyhun Gülselam ile aynı maaşı alıyor.

Yaşasın yabancı sınırlaması

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bana göre çözüm belli. Ünal Aysal başkan kalmalı ama en başta dediği gibi başarı hedefi doğrultusunda para işlerine bakmalı, futboldan anlamamaya devam etmeli. Yönetim değişmeli. Ali Dürüst geri gelmeli.

Mancini'nin şiraze kaymaya başladı. Bugün maç sonu açıklamaları onu gösteriyor. ŞL'de gruptan çıkardım dediği takım bugün ben kurmadım ki olamaz. Evet belki sen kurmadın ama nasıl ki Avrupa için sahipleniyorsan hele bir de devre arası 9 adam aldırıyorsan, bugün bu açıklama yapılmaz. Zaten Mancini'yi gönderecekler bence, suçu birine yıkmanın en kolay yolu.

Teknik adam yabancı olacak ve Kalli, Lucescu tarzı olmayacaksa Hakan Şükür şart. Florya'da olmalı muhakkak. Türk olacaksa da ben isterim ki Şenol Güneş gelsin veya Hamza Hamzaoğlu.

Teknik direktör net olduktan sonra da takıma el atılmalı. Kurallar neyse ona göre masraftan kaçınmadan harekat edilmeli.

Son olarak bugün taraftarın yaptığı ayıptır. Nasıl ki Fenerbahçe stadında dalga geçmek için İmparator diye bağrıldı, bugün de benim için farkı yok. Türkiye'ye dönünce ilk iş kulüp üyesi olarak nickimi değiştireceğim, uA olmaktan utanıyorum artık. Çok başka bir yöne gidiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

basin toplantisinda mancinin tepkisi pek olumlu degildi, sogukkanliligini koruyamadi. sorumlulugu ustlenmesi gerekirken siyrilmaya calisti. pek yakismadi o kariyerde birine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini maalesef hayal ettiğim kadar nitelikli bir hoca değil. Maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

basın toplantısında saçmaladı.

ne yani burak o golü atmış olsa takım kendisinin mi olacaktı?

Ne oldu mancini severler yine atti dimi sorumluluğu uzerinden? Yine gol kacirdik falan hep topcular. Hataliyim asla demez alin size ego. Mustahak size. Buyrun mancini buyrun kurumsallik.

Masum mancini ya.

Valla bir yandan cok seviniyorum boyle gercekler bam bam yuzunuze vuruyor ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sene sonu gider büyük ihtimalle. Mustafa Reşit Akçay gelsin kabulum

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mancini bu yorumlariyla geride kalan maclarda takimi motive edemez. aradaki bag koptuktan sonra isleri yoluna sokmasi cok daha zor olur. ben lig ikinciliginin de tehlikeye girdigini dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini'ye haksızlık ediliyor. Selçuk kendini forvet sandıkça - her pozisyon forvette sap gibi bekledikçe, forvetlerimiz yalnızca önlerine top istediklerinden resmen 9 kişi falan oynuyoruz. Bir set hücumu olmuyor. Duvar olan bir forvet ve sağlam bir iki yönlü orta saha olmadan bu takımdan bir şey olmaz. Mancini'nin kastettiği de bu zaten. Burak'ı, Selçuk'u ben almadım diyor. Takımı ben kurmadımdan kastı bu. Anlayana tabii. Önümüzdeki sene de takımda kalmalı. Mancini gibi bir adam en azından böyle bir krediye sahip olmalı. Beşiktaş sanki namağlup gidecek sene sonuna kadar. İlla ki kaybederler, ikinci olunur ŞL'ye kalınır direk olarak. Abartmanın anlamı yok.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Aksine mancini önümüzdeki sezon asla ve asla kalmamali
    Burak ve selcuk kalmali. Peki bu yetersiz diyenler bu herif 30 tane gol atarken neredeydi? Birakin allah askina oyunculari bilmesem inanicam mancini mahfetti takimi ya hala nasil savunabiliyorsunuz nasil bir terim nefretiymis bi ya?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Başarısızlıklar peş peşe gelirse, Ünal Aysal Demirören olma yolunda emin adımlarla ilerler. Mali sıkıntılardan söz ediliyor, bilmiyorum ne kadar doğrudur ama başarısızlık, büyük kontratlıların eleştirilmeye başlanması, aynı büyük kontratlıların tepkileri, başarısızlık sonucu gelen maddi kayıplar... Galatasaraylılar Beşiktaş'ın durumundan ders çıkarmalı bence...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Mancini istifa etmiş deniliyor (dedikodu).
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

2 3 yerde okudum mali açıdan durum gerçekten de çok kötüymüş

galiba 3 büyükler içinde en cok borç da GS de

bakalım zaman ne gösterecek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bundan 1-2 ay önce forumdan herhangi birisine Terim - Mancini sorusunu sorsaydım, herkes Mancini derdi.

Dediğim gibi, hele bugünden sonra GS'nin şampiyonluk şansının %10 larda olduğu bir durumda, Ünal Aysal'ın en büyük hatası, sezon devam ederken Fatih Terim'i yollamaktır.

Sonuç olarak GS, daha kötü kadro ile geçen sene hem şampiyonlar liginde hem de ligde daha başarılıydı. Rayında giden treni niye bozarsın hiç anlamam.
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri