Sayfa 491 / 578 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541 ... SonSon
14,701 ile 14,730 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Mancini bütün oyuncularla ilişkilerini bozmaya devam ediyor. Drogba, Selçuk ve Burak'ı resmen hedef gösterdi millete. Oyuncular gerçekten savunulacak durumda değil ama bir teknik direktör oyuncularına bu şekilde davranırsa o takıma bir daha sözünü geçiremez. Ben bu seneyi geçtim bundan sonra da Mancini'nin başarılı olabileceğine inanmıyorum. Tama bu sene hedeflerin gerisinde kalınmış olabilir ama oyuncuları bu şekilde satmanın amacı nedir anlamış değilim, bir dahaki seneye hazırlık yapması gerekirken tam aksine geleceğini de tehlikeye atıyor. Kendini kovdurmaya mı çalışıyor acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@himone

cok dogru, klubun sinirsiz maddi imkanlara sahip oldugunu saniyor galiba mancity gibi. elindeki butun oyunculari satarak nereye varabilir. zaten yerli piyasasindaki en iyi adamlar elindekiler. malum 2-3 milyona da transfer yapamiyorsun. cok maliyetli olur bunlar. elindekilerin degerini bilmesi gerekirken simdiden ipleri koparmis gorunuyor. bana simariklik yapiyor gibi geliyor, bedeli agir olabilir. kovulmak da istiyor olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Mancini zaten başarılı ve kurulu düzeni olan, 2 senedir şampiyon olmuş,şampiyonlar liginde çeyrek final oynamış bir takıma geldi.Yok kadroyu ben kurmadım,yok öyleydi böyleydi hepsi bahane başka bir şey değiş.Önce şu takımın taktiği ile oynamayı bir bıraksın,bir de 2 maç üst üste aynı 11'le çıksın da göreyim.Bıktık valla her maç başka oyuncu,her maç başka taktik.Rıdvan'ı sevmem ama bu akşam çok doğru söyledi.Semih bir sol stoper,bir libero,bir sağ stoper maç içinde bütün oyuncular farklı farklı yerlerde oynuyolar.Hep farklı kadrolarla oynadığımız için zaten takım uyumu berbat durumda bir de buna oyun içinde oyuncuların yerleriyle oynama eklenince oyuncular ne yapacaklarını şaşırıyolar.Tabi ki Selçuk,Burak gibi oyuncuların kötü oynamasını savunmuyorum ama hoca da buna sebep oluyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Yine hepimiz futbol ulemasi kesilmisiz beyler bravo

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

normal degil mi, burasi menajer oyunu forum sitesi. bu oyunu oynayanlar futbolu sadece izleyen degil bu ise kafa yoran da kisilerdir malum. bence burdaki fikirler cok degerli, keske kaale alinsa yetkililer tarafindan da. harcaniyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Teknik direktör değiliz diye hiçbir yerde yorum yapmayalım ozaman Benim düşüncelerim bunlar doğrudur yanlıştır bilemem.

Duygulardan arinip konusursak eger yonetim hesap vermeli. Hemen bir iki gun icinde basin aciklamasi yapip 1 1 ne oluyorsa anlatmali istifaysa istifa geregini yapmalidir. Çünkü 2.lik elden gidiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    ist

2 sene lig şampiyonluğu, 2 sene süper kupa, 1 şampiyonlar ligi çeyrek final, 1 şampiyonlar ligi 2.tur. bir de gel burda yazılanlara ve stadtaki tepkilere bak. böyle taraftara adnan polat gibi başkan barış,mustafa,ayhan gibi ortasaha müstehak.
    yönetim hesap vermeliymişmiş. 3 sene önce küme düşmemeye oynuyordun, bu yönetim getirdi seni "p remier lig liderini eler miyiz acaba" diye düşünücek seviyeye.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Dün Beyaz TV'de çok sağlam istihbarat olarak söylemişti Ertem Şener;
    Mancini Galatasaray'a geldiğinde Kayseri maçında Salih'i görüp çok beğenmiş, bunu alın bana diye yönetime rapor vermiş.Neyse, Salih Galatasaray'a geldikten sonra daha 2.antemanda kim aldı bunu? demiş.Bunun iddia değil, kesin olduğunu söylediler.Şayet böyleyse vay halimize.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Salih imajını değiştirdi, o yüzden tanıyamamış olabilir mancini

Quote Originally Posted by doomsdoor View Post
    2 sene lig şampiyonluğu, 2 sene süper kupa, 1 şampiyonlar ligi çeyrek final, 1 şampiyonlar ligi 2.tur. bir de gel burda yazılanlara ve stadtaki tepkilere bak. böyle taraftara adnan polat gibi başkan barış,mustafa,ayhan gibi ortasaha müstehak.
    yönetim hesap vermeliymişmiş. 3 sene önce küme düşmemeye oynuyordun, bu yönetim getirdi seni "p remier lig liderini eler miyiz acaba" diye düşünücek seviyeye.
    Iyi de teşekkür ediyoruz kendilerine sagolsunlar cok is yaptilar ama cok da hata yaptilar e bunun da hesabını istemek cok mu acayip? Takim irtifa kaybediyor çakıldı cakilacak birisi mesuliyet kabul etmeyecek mi? E o zaman tamam onlar bizi buraya getirdiyse sonsuza dek kalsinlar madem? Her iktidarin bir suresi var sonucta.
    Sen bizzat Su anki durumdan memnunsan lafim yok ama ben memnun degilim. He bu onlarin buyuk isler basardigi gercegini degistirmez ama takim icerde ligde kayseriye kaybetmis sampiyonlar ligi bile tehlikede hem de tarihin en pahali kadrosuyla. Birak da hesap soralim ya.

Nesil
    2007
    Yer
    ist

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Iyi de teşekkür ediyoruz kendilerine sagolsunlar cok is yaptilar ama cok da hata yaptilar e bunun da hesabını istemek cok mu acayip? Takim irtifa kaybediyor çakıldı cakilacak birisi mesuliyet kabul etmeyecek mi? E o zaman tamam onlar bizi buraya getirdiyse sonsuza dek kalsinlar madem? Her iktidarin bir suresi var sonucta.
    Sen bizzat Su anki durumdan memnunsan lafim yok ama ben memnun degilim. He bu onlarin buyuk isler basardigi gercegini degistirmez ama takim icerde ligde kayseriye kaybetmis sampiyonlar ligi bile tehlikede hem de tarihin en pahali kadrosuyla. Birak da hesap soralim ya.
    cidden utanıyorum şu taraftar tipinden. lafa bakar mısın takım çakıldı çakılıcak diyor. takım real madrid ve juventusun olduğu gruptan çıktı elendiği takım da chelsea ve 180 dakikanın 45 dakikası da üstün oynamayı başardı elenirken, schalke gibi de elenmedik. o chelsea bizden 3 gün sonra arsenali rezil rüsva etti. ligte de 2. olucaz büyük ihtimal. nolucak yani her sene şampiyon mu olucaz ? fenerbahçe ne iş yapıyor armut mu topluyor ? hem bu sene özel bir sene, 2. olsan bile direk gidiyorsun şampiyonlar ligine. 2. olucaksak bu sene olalım. ne bu yaygara anlamak güç. sorsan manuyu öve öve bitiremez istikrarı için ama kendine gelince 2 mağlubiyetle auuuv.

ünal aysal şu ana kadar hiç taraftarı dinlemedi, umarım da dinlememeye devam eder kendi ne biliyorsa onu yapar. kendi gol kralına bile sahip çıkmayan-kötüleyen, oyuncularını bir günde vezir bir günde rezil eden berbat taraftarı dinlemek demek 3 sene önceki kara günlere dönmek demek çünkü.

alex telles ve hayrovic gibi 2 tane büyük potansiyelli oyuncu alındı, umarım yaz döneminde de bu tarz transferler yapılır ve manciniye sistem oturtması için zaman tanınır. fenerli medyanın gs ölmüş bitmiş yaygarasını yemiyoruz biz.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

cidden utanıyorum şu taraftar tipinden. lafa bakar mısın takım çakıldı çakılıcak diyor. takım real madrid ve juventusun olduğu gruptan çıktı elendiği takım da chelsea ve 180 dakikanın 45 dakikası da üstün oynamayı başardı elenirken, schalke gibi de elenmedik. o chelsea bizden 3 gün sonra arsenali rezil rüsva etti. ligte de 2. olucaz büyük ihtimal. nolucak yani her sene şampiyon mu olucaz ? fenerbahçe ne iş yapıyor armut mu topluyor ? hem bu sene özel bir sene, 2. olsan bile direk gidiyorsun şampiyonlar ligine. 2. olucaksak bu sene olalım. ne bu yaygara anlamak güç. sorsan manuyu öve öve bitiremez istikrarı için ama kendine gelince 2 mağlubiyetle auuuv.

ünal aysal şu ana kadar hiç taraftarı dinlemedi, umarım da dinlememeye devam eder kendi ne biliyorsa onu yapar. kendi gol kralına bile sahip çıkmayan-kötüleyen, oyuncularını bir günde vezir bir günde rezil eden berbat taraftarı dinlemek demek 3 sene önceki kara günlere dönmek demek çünkü.

alex telles ve hayrovic gibi 2 tane büyük potansiyelli oyuncu alındı, umarım yaz döneminde de bu tarz transferler yapılır ve manciniye sistem oturtması için zaman tanınır. fenerli medyanın gs ölmüş bitmiş yaygarasını yemiyoruz biz.
    Gercekten yazdiklarina hak vermemek elde degil. Malesef hep kazanalim hic kaybetmeyelim vs. vs.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

iyi gun taraftarindan baska birsey degil galatasaraylilar... sen 2 yil ligi domine et CL de 2 kez gruplardan cik ama kotu olunca takim... lafim burdakilere degil elestir eyvallah ama kufur nedir yahu...

+ manciniyi savunuyordum ta dune kadar ki aciklamalari ile kovulmasi gerekir bence ben bu takimi lider almadim dedi benim kadrom degil dedi ilk geldiginde neden demiyordu be hoca bu takim 2 yil sampiyon oldu cl de basari sagladi . hadi bunuda geçtim devre arasi 10m euroluk transfer yaptirdin bi tellesi oynatiyorsun dun bana gore gereksiz sutlar atsada hayrovic en iyiydi cikana kadar... burasi city degil guzel hocam orda parayi har vurup savurabilirsin ama burasi galatasaray o kadar paramizda yok imkanimizda... + tugayinda katkisi yok bosuna para veriliyor yollanmali. ordan oraya atliyorumda son birsey diyim mancini hic bir zaman yeni kurulu kadroyla vs basarili olamadi oyuncu yetistirmek nedir bilmez yildiz oyuncularla sadece basarili olmustur..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Rahat olun olur böyle zamanlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Doomsdoor hakikaten cok bos konusmussun. Utaniyorum hea. Ben unal aysal taraftari degilim senin gibi asil utandiracak biri varsa senin gibilerdir. Bizim derdimiz galatasaray kisilet degil ayrica goz var izan var takim gittikce daha kotu oynuyor surekli futbolcularini medyanin onune atan bir hoca var ve hayvan gibi kontrati var. Daha ilk getirdiklerinde soyledim. Basarisiz olursa cebinden verecek mi fesih bedelini diye. Sen ve senin gibilerin derdi fatih terim o kadar nefret etmissiniz ki adamdan şimdi adam gibi bi temele dayandiramadan bos bos savunuyosunuz. Takimi kendi kurmamismis selcuk burak yetersizmis. Yukarida yazdigim hicbirseye cevap vermemissin. Madem manu ornegi veriyorsun imzlasaydim terimle 5 sene? Hee siz isinize geldiginiz kadar modernsiniz iste. Takim cakiliyor lafina niye bu kadar bozuldun? Al bjk de o moralle nasil top oynadi? Sen ışık goruyorsan mancinide sundan bundan dolayi de. Oyle havaya sikmakla olmaz bu isler. Saglam temele oturt bakalim. Hadi madem super profesyoneldi neden sene basi terimin onune kontrati koymadi? He senin gibilere göre terim kaos futbolu, mancini taktisyen di mi? Şimdi biz 3. Olursak seneye nasıl bir ekonomik buhran yasiycaz farkinda misin? Ne olcak aysal ceker gider sonra borclar odenmeyince utanmadan çıkar konusursun aysal donemi diye. Iyi gun taraftarligiymis. Takim berbat durumda ya bunu gormek ve belirtmek iyi gun taraftarligi mi? Senin gibiler galatasaray taraftari falan degiller terim düşmanı aysal taraftarlarisiniz siz.

Not: bu yazdiklarimin chelsea ye elenmekle alakası yok. Chelsea ye herkes elenebilir bu cok normal bir sey.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ünal aysal şu ana kadar hiç taraftarı dinlemedi, urahara da dinlememeye devam eder kendi ne biliyorsa onu yapar. kendi gol kralına bile sahip çıkmayan-kötüleyen, oyuncularını bir günde vezir bir günde rezil eden berbat taraftarı dinlemek demek 3 sene önceki kara günlere dönmek demek çünkü.
    Kim kime sahip çıkmamış??? Bu taraftar Burak Yılmaza her türlü desteği verdi. halada vermeye devam edecektir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Doomsdoor hakikaten cok bos konusmussun. Utaniyorum hea. Ben unal aysal taraftari degilim senin gibi asil utandiracak biri varsa senin gibilerdir. Bizim derdimiz galatasaray kisilet degil ayrica goz var izan var takim gittikce daha kotu oynuyor surekli futbolcularini medyanin onune atan bir hoca var ve hayvan gibi kontrati var. Daha ilk getirdiklerinde soyledim. Basarisiz olursa cebinden verecek mi fesih bedelini diye. Sen ve senin gibilerin derdi fatih terim o kadar nefret etmissiniz ki adamdan şimdi adam gibi bi temele dayandiramadan bos bos savunuyosunuz. Takimi kendi kurmamismis selcuk burak yetersizmis. Yukarida yazdigim hicbirseye cevap vermemissin. Madem manu ornegi veriyorsun imzlasaydim terimle 5 sene? Hee siz isinize geldiginiz kadar modernsiniz iste. Takim cakiliyor lafina niye bu kadar bozuldun? Al bjk de o moralle nasil top oynadi? Sen ışık goruyorsan mancinide sundan bundan dolayi de. Oyle havaya sikmakla olmaz bu isler. Saglam temele oturt bakalim. Hadi madem super profesyoneldi neden sene basi terimin onune kontrati koymadi? He senin gibilere göre terim kaos futbolu, mancini taktisyen di mi? Şimdi biz 3. Olursak seneye nasıl bir ekonomik buhran yasiycaz farkinda misin? Ne olcak aysal ceker gider sonra borclar odenmeyince utanmadan çıkar konusursun aysal donemi diye. Iyi gun taraftarligiymis. Takim berbat durumda ya bunu gormek ve belirtmek iyi gun taraftarligi mi? Senin gibiler galatasaray taraftari falan degiller terim düşmanı aysal taraftarlarisiniz siz.

Not: bu yazdiklarimin chelsea ye elenmekle alakası yok. Chelsea ye herkes elenebilir bu cok normal bir sey.
    Kesinlikle haklısın. Demirören gibi olursa Aysal ın da sonu, o zaman Mancini ve Aysal ı destekleyenler iyi gün taraftarı olur, kimse kusura bakmasın... Bizim takımlarımız Burak, Selçuk, Telles, Hajroviç gibi adamlarla başarılı olmak zorunda. Çünkü yüksek kontratlı oyuncularla gelen bir sezonluk başarısızlık bile pamuk ipliğine bağlı mali yapıları çökertiyor.

Bizde Q7 ile Guti geldiği zamanlarda ilk maçlarda çok mutluyduk ama olmayınca sonu kötü geliyor işte anlamak lazım. Bence geçen sene bile Galatasaray ın Drogba ya ihtiyacı yoktu, çeyrek final görmek için. Schalke yi mevcut kadrosu da eleyebilirdi.

Beşiktaş ın da marka değeri artıyor diyerek kimler kimler alındı, İverson getirildi. Sonuç? Yazık ediyor bu tür başkanlar büyüklerimize bence...

Nesil
    2007
    Yer
    ist

helal çok iyi çarpıtmışsın. bana sen ünal aysalcı ben galatasaraycıyım derken aslında yazdıklarınla galatasaraylı değil terimsporlu olduğunu belli etmişsin. ben ne ünal aysal hayranıyım ne mancini hayranıyım ne senin gibi fatih terim hayranıyım. terimle imzalasaydın 5 sene demişsin sen başka bir dünyada mı yaşıyordun ? ünal aysal çıktı tv önünde biz 2 senelik teklifi sunduk dedi. aslolan galatasaraysa niye imzalanmadı bu kontratı ? şimdi o konulara dönmeye gerek yok. sevgili fatih terimin sayın demiröreniyle el ele çalışsın, o geçen sene bi ana avrat sövmediği kaldığı demirörenle. şunu da söyliyim, fatih terim çok başarılıydı ve ben de çok istedim kalmasını ben galatasaraylıyım kim bizi başarıya götürücekse o olsun ama takımı bırakıp gidiyorsa da oturup ağlicak halimiz yok. şu an mancini var ona destek olmalıyız terim defteri kapandı artık uzatmanın manası yok sayın terimsporlu.
    mancini de ışık görmek için çok zorlamaya gerek yok. başarılarına bak yeter. olur olmaz ama o sabır gösterilmeli.
    bir sürü şey demişsin benim demediğim şeyler. kendi kafanda kurduğun şeyleri yazmışsın. "hani süper profesyoneldi" "teriminki kaos futbolu" falan filan. ben hiç böyle şeyler demedim. ne alaka bunlar çözemedim. biri sadece senin yazdığını okusa benim dediklerimden çok farklı şeyler düşünür.
    yazında tek elle tutulur yere değinim. "takım çakılıyor lafına bozulmam". takımın çakıldığı falan yok. tekrarlamaya gerek yok. her sene şampiyonluk bekliyorsan git bayern münihi tut. bu takımın senin kafada taraftara ihtiyacı yok. her sene şampiyon olamadık olamicaz da.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hitap şekillerinize biraz daha dikkat edin
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Yahu anlamak cok kolay ama iste biraz dusunmek gerekiyor. Isik da cok iyi gostermissin eski basarilari diye. Sezonun 5.maci geldi bu adam ve su an sampiyonlar ligine katilamama durumumuz var. Takim berbat top oynuyor surekli uzun top vs. Ama sana anlatmaya degmez sen ışık gormussun ben goremiyorum daha fazla zarar vermeden de gitmesini istiyorum. Terim konusunda da unal aysal nasil bir kontrat onermis detaylarini da paylassin o zaman bir bakalim. Terim aysalin laflarina cevap vermedi diye aysalin soylediklerino dogru mu kabul edecegiz? Sen hala şampiyonluk diyorsun ben diyorumki sampiyonlar ligine gidemezsek ekonomik buhran yasiycaz sen hala sampiyonluk diyorsun. Takim top oynayamiyor hoca cikip senin kaptanına ve gol kralina kisaca kalitesiz diyor sen de biraz once gs taraftarina laf yaparken burak'a selcuka sahip cikmadilar diyorsun, ama senin sahip ciktigin mancini bu adamlara sahip cikmiyor ve her defasında medyanin onune atiyor ama sen bu adami destekliyorsun dolayısıyla selcuk burak'i siliyorsun. Daha ne dedigini tam bilmiyorsun. Tekrar ediyorun senin ışık goruyorum dedigin adam selcuj burak I ben aldirmadim ki diyerek laf yapan adam. Kusura bakma selçuk ve burak benim gozumde manciniden daha degerlidir. Terim konusunda demiroren muhabbeti konusunda haklisin ben de ayni sekilde düşünüyorum fakat kusura bakma ama terim de selcuk burak kadar benim gozumde degerlidir hepsinden öte senin hosuna gitse de gitmese de bu klubun efsanesidir. Senin gibi kurumsalcilara selcuk'u burak'i yedirmez bu taraftar. Şimdi diyeceksin ne alaka yine yukarıda acikladim anlayarak oku

Nesil
    2007
    Yer
    ist

ben mancininin açıklamalarını doğru mu buluyorum dedim ? bence de yanlıştı. ne diyeceğini bilemedi çok üstüne gelindi geveledi bir şeyler. ama abartmaya da gerek yok selçuku burakı sildi falan diyerek. yahu morinho etoya yaşlı kaç yaşında belli değil dedi. napçaz şimdi ? chelsea taraftarı etoyu yedirmiş mi oldu ? o eto geldi gol 3. dk gol attı bize. profesyonel bir iş yapıyorsun sen arkadaş. milyon eurolar kazanıyorsun, teknik direktörün seni eleştiriyorsa daha çok hırslanıcaksın. bak yine diyorum ben de doğru bulmadım o açıklamaları diye ama ABARTMAYA GEREK YOK.
    selçuk burak olayında sahip çıkmamaya gelince genelleme yapmadım. maça giden tribünleri de kastetmedim taraftar dedim ztn. bir fb taraftarının sowa bakış açısıyla bizim buraka bakış açımız belli ediyor aradaki farkı. şurda 2 senenin gol kralıyla sowu karşılaştırmaya kalksam bir tane fbli burak demez ama sow diyen belki yüzde 50 gsli çıkar. bunu kastettim. burak daha iyidir değil benim burda derdim. umarım anlatabilmişimdir.
    son özetliyim. deplasmanda kazanır, fbyi içerde yener ligi de 2. bitiririz. önümüze bakarız. kaos falan yok. manciniyi asıp kesmeye gerek yok. eğer seneye başarısız olursak o zaman ben de eleştiririm ama şu an çok gereksiz ve saçma.

Peki uzatmayalim daha fazla cunku mancini'yi yine bir türlü savundun seninle bu konuda asla anlasamayiz.
    Uzatmadan ben de öngörümu söyleyeyim eger mancini ile en az sezon sonunu gorurse; ne olur skorlar bilemem ama 3.olacagiz seneye de hoca kim olursa olsun on elemeyi geçemeyeceğiz.
    Ondan sonrasini az cok tahmin edebilirsin zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mancini Sky’da el classicoyu yorumlamis

Sky: Italia milli takımımı Barcelona mı? Mancini : Galatasaray büyük kulüp mutluyum

Mancini: 5 aydır çalışıyorum, Türk kültürünü yeni yeni tanıyorum

+ mayisdaki mali kurul kongresi sert geçicekmis profesyonel idarecilerde yeniden yapilanma olcakmis mevcut ceo(aribogan) ile yollar kesin olarak ayrilcakmis gelen bilgi o yonde.
    Last edited by byariff : 24.Mart.2014 at 03:10

Bu sene 3. olup UEFA ya gidelim bence..
    Zaten büyük ihtimal böyle olacak

Ya isterse küme duselim o sıkıntı degil fakat samp ligine gidemezsek butce açığı olacak. O zaman iste cok gec olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

gokmen ozdenak cok iyi açiklamis terim-aysal-ali durust surecini ve hepside dogru bire bir..
    http://www.3puan.com/content?id=472

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

2011'de yaşanılan krizden bu kadar çabuk ve başarılı çıkmak ne kadar iyiyse, aynı hızla yine o günlere koşmak o kadar kötü. Başarının cezasız kalmadığı, kaosun bağımlılık haline geldiği bir kulüp Galatasaray. Ne zaman "işte o sene bu sene, seri yapmanın zamanı" desek kendi bacağımıza acımadan sıkıyoruz.

Mancini hataları ve yeterliliği yüzünden değil, mevcut ortama uyumlu olmadığı için gitmeli diyorum artık. Türk oyuncuları bu kadar papaz yapan bir sistem varken onlara duygusal olarak yaklaşabilecek bir teknik adam şart.

Mancini bir maçtan sonra Burak 2 gol ile yetinmemeli demişti mesela, eminim ki Burak bunu yaranamadık yine diye algılamıştır. Aynı maçtan sonra Fatih Terim konuşacak olsa Burak elinden geleni yaptı derdi. Bunun gibi çok fazla anekdot var aklıma gelen, maalesef gerçekler bunlar bu ülkede. Ona göre hareket eden de başarılı oluyor işte.

Doğru teknik adam ve doğru yapı öncelik olmalı. Futbolcuya dayalı düzen illa ki patlıyor, bir sene harikalar yaratan adam bir anda düşebiliyor. Kaç yıldır izliyorum bu takımı, Hagi gibi istikrarlısı gelmedi, adam son maçında bile aynı disiplinle oynadı.

Bugün yönetim kurulu toplantısı varmış, umarım son toplantıları olur bu, yeni yönetim geldiğinden beri herşey kötüye gidiyor çünkü. Kökten çözüm şart, bu takım bu futbolu oynamak için çok lüks. Bu kadar erken havlu atacak takım için çok pahalı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

2011 sezonundaki çıkışta fenerbahçenin ve beşiktaşin aşağı çekildiklerini hatırlatmak isterim. Haklı, haksız ya da komplolara girmek istemiyorum bu şike süreciyle alakalı ama bu durum galatasarayin da önünü açtı. her ne kadar çok büyük bir başarı gibi gösterilse de o zamanın şartlarında şampiyonluk için galatasaraydan başka bir aday zaten kimsenin aklına gelmezdi. Ezeli rakiplerinin [fb+bjk] kolu kanadı kırılmışken fırsatı iyi değerlendirdi aysal yönetimi ama fazla da abartmamak gerekir bence.

Eğer yeni bir gelişme olmazsa önümüzdeki sezon en çetin sezonlardan biri olur. Galatasaray böyle çalkalanmaya devam ederse rakiplerinin arkasında kalabilir yine. Yukarı yönlü bir ivme yakalanmışken yeniden başa dönüldü gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Riera Udinese ile anlaştı.

Mesaj Yetkileri