Tuncay haberi doğrudur umarım.
Tuncay haberi doğrudur umarım.
tuncay transferinin kaynağı nedir?
Transfer karşılığında geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Abdülkadir Kayalı ve Brezilyalı defans oyuncusu Fabio Bilica bonservisiyle olarak verilirken, Sezer Öztürk için Eskişehirspor'a 2 milyon 750 bin euro ödenecek.
Kontratta 4 yıllık olmuş.
Hani Bilica verilmicekti yahu.
Bilica'yı yollamışız galiba.Süper haber.
Bilica gitmişse mükemmel bir transfer. Verilen para falan da hiç mühim değil. Tuncay konusunda da Tuncay efendi gibi gelir ve durursa takıma alternatif olur. Ama Nihat Kahveci'nin Beşiktaş'a döndüğü gibi hal ve tavırlarda olur diye düşünüyorum. O yüzden karşıyım Tuncay transferine.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bilicanin gidisi Fenerli taraftarlar icin hayirli olsun
Eskisehirliler icinde hayirli olsun![]()
Bilica+Abdülkadir+Berk(kiralık)+2.75 M €
Alternatif açısından güzel transferler yapıyoruz Tuncayıda kiralarsak süper olur.
Sezer in hem maliyet açısından hem de kalite açısından mantıklı bir transfer olduğunu düşünmüyorum. Tuncay ondan çok daha faydalı olur gelirse...
Abdülkadir bonservisiyle gitmiş. Berk takımda kalmış.
Bir taş ile 2 kuş. Bilica'yı elden çıkarmak için çaba sarfetmekten kurtulduk![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Kaldı İsmail abi kaldı.Şimdilik öyle.
Sezer transferi hayırlı olsun. 3 büyüklerle adı sürekli anılan bir futbolcuydu, nihayet tercihini yaptı.Yedek kulübesi için iyi bir transfer.
Hazard'ı almak çok lüks olur ama.. olsun be abi)
aziz baskan yeniden devreye girse hazard icinanlasilan onunda bizde gönlü var..
Hazard gelse var yaaaaaa offffffffff![]()
Berk yerine Bilica gitmedi mi ?
Eden Hazard ve Samuel Eto'o yu bekliyorum birde orta sahaya Sissoko Lass Matuidi Capuone den biri defanstada Yobo of of süper takım olur Niang-Guiza-Bilica-Baroni yolcu.
Benim arzum şu kadro ama çok zor tabiki.
7 yabancı oluyor bilmem farkındamısın.Ve Lille Hazard'ı takımda 1 yıl daha kalması konusunda ikna etti.Eto İngiltere'de oynamak istiyor.Tevez Eto takası konuşuluyor![]()
@RasAnt
Tamam çok şey bekliyorsun ama Eto'yu FM'de editörle bile alamazsın. Eto, Hazard, Sissokho falan çok fantastik olmuş.
Avrupa için kurdum zaten o kadroyu ligde sırayla değiştirsin kadro genişLille de kalacağını sanmıyorum bizede gelmesi zor tabiki,Eto'o ırkçılıktan çok şikayet ediyordu ing giderse aynı şeyleri yaşar bize gelmesi tabiki zor ama işte ben böyle bir kadro arzuladım
FM bir oyun kardeşim bak Guti-Q7 nasılda alıverdi Demirören keza R.Carlos-Ortega-Anelka,ben istedim yazıverdim buraya yönetim kadromu dikkate alır almaz bilemem![]()
Yok yok Hazard 1 yıl daha Lille'de Gervinho Arsenal'e gidiyor çünkü.
Zaten bu 4 transferler Min. 65 Mn £ tutar. Oyuncuya verilecekleride düşünürsem FM ' de 3. senedeki FB kadrosundan ileriye gidemez bu kadro ki o kadroda eto'o olmaz.
Football is simple,but Football Manager is not
Başkan avrupada hedef koydu taraftarda mutlak başarı istiyor öyle bir kadro gerçekten çok iyi olurdu.Eto'o maaş bakımından gelmese daha iyi ancak iyi bir isim alsak fena olmaz.Etoo > Niang,Emenike Hazard > Stoch,Dia alınmasalar bile elimizdeki yetenekler eksiklik hissettirmeyecek cinsten.
Ancak M.Sissoko veya tarzı 1 oyuncu şart,Yobo çok pahalı olmaz zaten.