Sayfa 494 / 569 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544 ... SonSon
14,791 ile 14,820 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Geçen sene yapılmış bir olayı gündeme getirmek ne kadar doğru ki?

O zaman yapılmış, ayıplanmış bitmiş gitmiş. Şuan metrobüs olayı resmi dolaşıyor etrafta zaten ama resim eskiymiş yani bizimkilerin amacı da belli ki gündemi değiştirmek.

Metrobüs olayı varsa vardır ama ne diye eski resmi paylaşıyorsunuz ki? Bu lafım sana değil o resmi sosyal medyada paylaşıp insanları inandıran şahısa.

Bizim ülkenin kafa yapısına bayılıyorum ben zaten bir olay mı yapıldı hemen karşı tarafta bir şey yapmış gibi gösterilip hani onlarda yaptı ama algısı oluşturmak.
    İnsanları buna mecbur edenler utansın.Takım sampiyon oluyor kutlamalar güzel olaylar gösterilmiyor 100 kisinin yaptıgı bir rezillik sosyal medyayı haber ajanslarını yıkıyor.Fenerbahce taraftarı terörist ilan ediliyor hatta 100 kisi yüzünden yukarıda uAburak89 yok acısı cıkmadı filan gibi haddini asan laflar ediyor genelleme yaparak.Normal olarak Fb taraftarı da sizde melek degilsiniz diyerek bunları paylasma ihtiyacı hissediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yukarıda Cenker'in sildigi fotografa bak.Sizin sampiyon oldugunuz zaman taraftarınız bizim taraftara saldırıyor.Dogru forma tahrik etmis olabilir haklısın.
    Ben onu savunup, doğru mu demişim?

Yenilince, yenince, şampiyon olunca farketmiyor, bir elin parmağını geçer mi geçmez mi bilmem ama bu kaçıncı artık. Karalama istemiyorsan savunmak veya savunur gibi tavır takınmak yerine tepki vereceksin. Kadıköy belediyesine nasıl bordo kullanırsınız diye ahkam kesip sonra yalandan kınayan 12numara zihniyetinden farklıysan tabii.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben onu savunup, doğru mu demişim?

Yenilince, yenince, şampiyon olunca farketmiyor, bir elin parmağını geçer mi geçmez mi bilmem ama bu kaçıncı artık. Karalama istemiyorsan savunmak veya savunur gibi tavır takınmak yerine tepki vereceksin. Kadıköy belediyesine nasıl bordo kullanırsınız diye ahkam kesip sonra yalandan kınayan 12numara zihniyetinden farklıysan tabii.
    Biraz daha abartsan 12 Numara'nın Sicilya'dan yönetildigini düsünecektim.Ne ahkamı yahu ? Ne agırlıgı var ki ahkam kesecek zorla yaptıracak. Twitter'dan dogru düzgün rica edildi belediyede kırmadı sarı laciverte boyadı.Yarım saatlik iş belediye icin ve takım bu hafta sampiyon olacak böyle güzelliklerin yapılması gerekiyor.Şişli belediyesi nasıl sarı kırmızya boyuyordu bütün kaldırımları Kadıköy Belediyesi de yapıversin bir zahmet.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yalan mı? Kaçıncı bu? Haddimi aşıyormuşum, hiç güleceğim yoktu. Ben onu yapanlara söylüyorum, sen niye üzerine alındın bu kadar hiç anlamadım.

Daha fazla cevap vermeyeceğim sana, gasp ve yağmayı işte bunlar hep karalama diyen birine harcayacak vaktim yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yalan mı? Kaçıncı bu? Haddimi aşıyormuşum, hiç güleceğim yoktu. Ben onu yapanlara söylüyorum, sen niye üzerine alındın bu kadar hiç anlamadım.

Daha fazla cevap vermeyeceğim sana, gasp ve yağmayı işte bunlar hep karalama diyen birine harcayacak vaktim yok.
    Yahu sen ordaki kisilere mi demissin.Direk Fenerbahce taraftarını hedef olarak söylemissin onlar diyerek.Bende o yazdıgı laflardan sonra haddini astıgını düsünmeyen biriyle muhatap olmak istemiyorum.Forumda hakaret yazmak serbest olsa kim bilir neler yazacaksında Allahtan kurallar var.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Her sene hep aynı şeyler.Seneye bizimkiler şampiyon olsa böyle bir şey yapsa,bu sefer de Fenerliler laf yapacak bizimkiler 'bakın siz de bunları yapmıştınız' diyip bu senekileri gösterecek.Kimse kusura bakmasın ama hiç bir taraftarın diğerinden farkı yok.Taraftar zihniyeti ve takım açısından değil de olaylara 'iyi' ve 'kötü' olarak bakmamız lazım sanırım.Bir dükkan yakmak iyi midir? kötüdür.Küfür,hakaret,saldırı iyi midir? kötüdür.Bunları yapan babam da olsa başbakan da olsa,italya vatandaşı da olsa,siyahi de olsa,müslüman da olsa sonuç aynıdır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

attirson üstteki resme "Yapılmaması gereken bir hareketti. Ayıp etmişler" desen hiç bu kadar uzamayacaktı. Ama aksine "Bunların gündeme getirilmesi yanlış" diyorsun. Yahu adamlar yapmış bir ayıp. Vaktinde de bizimkiler yapmıştı. Ondan önce de başkası vs. Seneye de yapılacak. Bence bunları konuşmak gereksiz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    attirson üstteki resme "Yapılmaması gereken bir hareketti. Ayıp etmişler" desen hiç bu kadar uzamayacaktı. Ama aksine "Bunların gündeme getirilmesi yanlış" diyorsun. Yahu adamlar yapmış bir ayıp. Vaktinde de bizimkiler yapmıştı. Ondan önce de başkası vs. Seneye de yapılacak. Bence bunları konuşmak gereksiz.
    Eger şampiyonluktan çok bu resim paylasılıyorsa bu karalamadır.Kendinde demissin hep yapılan bir olay bir Gsli holiganlar yapar bir Fbli holiganlar yapar her seferinde paylasıp bunlar bunu yaptı acısı cıkmadı bir türlü demenin bir alemi yok.Yoksa ben zaten bunu yapanlardan nefret ediyorum rakibin agzına laf verdikleri icin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Eger şampiyonluktan çok bu resim paylasılıyorsa bu karalamadır.Kendinde demissin hep yapılan bir olay bir Gsli holiganlar yapar bir Fbli holiganlar yapar her seferinde paylasıp bunlar bunu yaptı acısı cıkmadı bir türlü demenin bir alemi yok.Yoksa ben zaten bunu yapanlardan nefret ediyorum rakibin agzına laf verdikleri icin.
    Bir olaya tepki gösterene tepki göstererek bu karalamaya sen de katkıda bulunuyorsun farkında olmadan. Sen cevap yazmasan 1-2 mesaj sonra unutulup gidilecekti. Veya Lucescu felan konuşulacaktı. Sayende olay daha da akılda kalıcı hale geldi

Ayrıca koskoca Fenerbahçe şampiyonluğunu bir olay mı karalayacak Allah aşkına
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bir olaya tepki gösterene tepki göstererek bu karalamaya sen de katkıda bulunuyorsun farkında olmadan. Sen cevap yazmasan 1-2 mesaj sonra unutulup gidilecekti. Veya Lucescu felan konuşulacaktı. Sayende olay daha da akılda kalıcı hale geldi

Ayrıca koskoca Fenerbahçe şampiyonluğunu bir olay mı karalayacak Allah aşkına
    Bu patlamaydı artık cünkü bu store hakkında uAburak89 her seferinde bir laf sokma cabası arıyor ve genelleme yaparak yükleniyor.Bunu yapanların Allah belasını versin dese gıkım cıkmaz.Ama genelleme yaparsa cevap vermek zorunda kalıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hahahah, Melo gibi gülüyorum yemin ederim gecenin bu vakti. Yapanlara laf söylüyorum arkadaş, benim genelleme ile işim olmaz. Bütün mesajlarım da duruyor. Kaldı ki olay belli yani, her cümleye bunu yapanlar falan diye mi başlamak lazım anlamıyorum ki.

Benim babam Fenerbahçeli, evinde oturan, bir şey yapmayan adamı da genellemiş olurum böyle düşünüp, konuşursam. Madem iyi takipçisin, açıp bakabilirsin eski mesajlara da, genelleme falan yapmam ben. Yazılana bakmak yerine, niyet okumasanız keşke de böyle açıklama yapmak durumunda kalmasam.

Ayrıca Cihan bu sefer unutulmayacak, suyunu çıkardılar çünkü. Yapanların pek çoğu bir de utanmadan övünüyor bununla, tespit edilen 30 kişi var şu anda, 5 tanesi çoktan hesabını kapattı bile.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu insanların zihniyetini de anlamak zor. Takımın 31. hafta sonunda şampiyonluğa ulaşmış, insan gibi kutla işte şampiyonluğu. İster arkadaşlarınla kutla, ister dışarı çık orada kutla, ister takımınına yakın olan yerlerde kutla, istediğin yerde kutla. Bunları yapmak varken neden gidip kişilere ve kurumlara bağlı olan mağazalara zarar veriyorsun ki? O bölgede mutlaka güvenlik kamerası yada olayı gören eden insanlar vardır. İfşa olup cezanı çektikten sonra ne önemi kaldı şampiyonluk kutlamasının?

Bir bu bir kaç kendini bilmezden ötürü kulüpler ve taraftarlar da birbirine giriyor ya olacak iş değil. Senin taraftarın bunu yaptı, benim taraftarım şunu yaptı vesaire...
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yapılana doğru diyen yok da bence çok normal. Renkleri ve semti değiştirin yine aynı şey olur. Olmama şansı yok. Bu bölgelere bu mağazaları kuruyorsan belli riskleri göze almışsın demektir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şampiyonluğu karalamak gibi bir niyetim yok eğer olsaydı direkt olarak Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun kutlandığı konuya koyardım,bizim kulübümüzün mağazası yağmalandığı için geldim bizim sohbet alanına yazdım.İster Fenerbahçeli isterse başka takımlı önemli olan bizim kulübümüzün gelir kaynağının zarar görmesi ve bunun suçlularının ve buna destek olanların cezalandırılması.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Saldırganların bazıları göz altına alınmış, yağma var, kundaklama var, umarım kolayca yırtamazlar bu işten. Kırmızı gören boğa gibi mağazadan tahrik olabilen, bunu da normal karşılayabilen insanları anlamak güç. Yok Cumhuriyet, yok son kale, yok o semt bizim gibi ifadelerle bu zihniyet meşrulaştırılamaz. Kadıköy'e de açılır, Beşiktaş'a da açılır mağaza. Başka kulüpler de Beyoğlu'na açar, ne bileyim Galatasaray lisesinin karşısına açar. Burası Türkiye Cumhuriyeti, Bağdat Caddesinde, Kadiköy'de sadece Fenerbahçeliler yaşamıyor. Öyle bir dünya yok.

Bu saldıranların içinde kadınların olması daha da vahim, bunlar çocuk yetiştirecekler, al sana potansiyel holigan. Acıyorum bu insanlara, tıpkı içten içe oh be ellerine sağlık, ne de güzel yapmışlar diyenlere acıdığım gibi.

Bunları yapanlar hapse girse de ibret alsa bu tarz kişiler, rahat dursalar artık hiç fena olmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Galatasaray Sohbet Alanı

Kimsenin yapılanı meşrulaştırdığı yok. Orada o mağazayı açıyorsan risklerini göze almışsın demek ki. O kadar taraftarın içinde de hepsinin normal olmasını beklemeyin. Dün orada kaç bin kişi vardı. Hepsi ayrı telden çalıyordu. Bu yüzden o mağazanın zarar görmeme imkanı yoktu zaten. Üzüldüm mü derseniz pek de umrumda olmadı açıkçası.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Kimsenin yapılanı meşrulaştırdığı yok. Orada o mağazayı açıyorsan risklerini göze almışsın demek ki. O kadar taraftarın içinde de hepsinin normal olmasını beklemeyin. Dün orada kaç bin kişi vardı. Hepsi ayrı telden çalıyordu. Bu yüzden o mağazanın zarar görmeme imkanı yoktu zaten. Üzüldüm mü derseniz pek de umrumda olmadı açıkçası.
    İmza - Mesaj uyumu.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Uchiha Itachi View Post
    İmza - Mesaj uyumu.
    Abi sen ne yaptın ya
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Kimsenin yapılanı meşrulaştırdığı yok. Orada ........ gidersen risklerini göze almışsın demek ki.
    o kadar taraftarın içinde de hepsinin normal olmasını beklemeyin. Dün orada kaç bin kişi vardı. Hepsi ayrı telden çalıyordu. Bu yüzden ......'nın zarar görmeme imkanı yoktu zaten. Üzüldüm mü derseniz pek de umrumda olmadı açıkçası.

yarın öbür gün bu store olayına gs taraftarlarından bir cevap gelecektir. ona ithafen bunu yazdım o gün gelince boşlukları dolduracağım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu riski miski bırak şimdi.

Yapılan suçtur,cezası verilmelidir.Nokta.Daha neyi tartışıyorsunuz anlamadım ki.

Bol bol GS Store açsınlar Fenerbahçeliler'in ağırlıklı olduğu yere,yağmalar yağmalar hapse girerler,umrumuzda da olmaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Bazen Cumhuriyetin son kalesi falan diyosunuz iyi hoş ama oraya gsstore açılmaz demek nasıl çelişki anlamıyorum.Madem Cumhuriyet isteyen istediği yere açar. İki yüzlülüğe gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Televizyonları, bilgisayarları, paraları da çalmışlar. Bunlara nasıl bir kılıf bulunacak acaba çok merak ediyorum.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yahu riski miski bırak şimdi.

Yapılan suçtur,cezası verilmelidir.Nokta.Daha neyi tartışıyorsunuz anlamadım ki.

Bol bol GS Store açsınlar Fenerbahçeliler'in ağırlıklı olduğu yere,yağmalar yağmalar hapse girerler,umrumuzda da olmaz.
    Net güzel hamle olur. Bu mağazayı da bir an önce onarıp yeniden açılış yapmak lazım aslında, yağmalamanıza gerek yok isteyene açılış şerefine bir ürün hediye kampanyası da yapsak çok hoş olur.

Adalet, özgürlük deyip sonra da risk falan diyerek insanların özgürlüklerini kısıtlamaya çalışanlarla mücadele etmek zor, nasıl işlerine gelirse öyle davranıyorlar çünkü.
    Last edited by uAburak89 : 28.Nisan.2014 at 13:07

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Televizyonları, bilgisayarları, paraları da çalmışlar. Bunlara nasıl bir kılıf bulunacak acaba çok merak ediyorum.
    Bu lafından yola çıkarak hırsızlar kaosu fırsat bilip soymuşlar bizim üstümüze kalmış diyorum.

Bir görüntü falan olmadan bu tarz şeye de inanmam ben. Çünkü abartıldıkça abartılacaktır bu olaylar buna eminim. Yapılan bir yanlış elbette var ve biz ayıplasak da siz samimi bulmuyorsunuz zaten.

O sebeple hareketin yanlış olduğunu ben her zaman ki gibi belirtiyorum ama bu hırsızlık olaylarına falan inanmıyorum. Sen inanabilirsin tabii senin fikrindir zaten baya emin bir biçimde yazmışsın o sebeple tek diyebileceğim sosyal medyanın abartısına gelmemek en iyisi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007

Bu tip taraftarlar maalesef her takımda var. Bu tip holiganlara büyük cezalar verilmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Uchiha Itachi View Post
    İmza - Mesaj uyumu.

Yapılan saldırı yanlış. Bunda bir sıkıntı yok. Yanlışa yanlış diyebiliyoruz ama 3 Temmuz'da takınılan tavırdan sonra Galatasaray'ın mağazası yağmalanmış diye üzülmemesi, dert edinmemizi beklemeyin. Yapanlar da cezasını alsın, her suçun bir cezası vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Resimler var, sökülmüş bilgisayarlar falan. Para kısmıyla ilgili kanıt yok o abartılmış olabilir, net bir şey diyemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizim maçlarda yapılan hakem hataları arada kaynayıp duruyor, yönetim resmi siteden çok lazımmış gibi tebrik mesajı yayınlayacağına dün maçta ne hikmetse verilemeyen penaltı + kırmızıyı konuşmalı, GS Store'a yapılan saldırıyı konuşmalı.

Kulübün, takımın hakkını savunacağım diye taraftar uğraşıyor. Ünal Aysal ve yönetiminin suyu ısınmaya başlıyor iyice. Kötü oynuyorsun diye hakem tarafından doğranman gerekmiyor, bu hafta maçta yine bekliyorum garip bir hakem hatası. Bizimkiler sessiz kaldığı sürece, biz sinirlenmeye devam ederiz maalesef.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu ÜnalBaşgan müthiş adam

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

saglam ceza alirlar umarim hapisde surunsunler

Nesil