Sayfa 498 / 569 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548 ... SonSon
14,911 ile 14,940 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Zaten Ultraslan gibi rezil bi taraftar grubumuz olduğu sürece ne iyi anlamda ne kötü anlamda etkiler bu takımı taraftar.Etkilerse de o da kesinlikle kötü anlamda olur.Açık ara şampiyonluk gitsin Şampiyonlar liginde olmadık gruptan çıktık,Türkiye kupasında da finaldeyiz,böyle giderse de seneye de direkt olarak şampiyonlar ligine katılacağız.Fenerbahçe'nin inanın bizden daha çok ihtiyacı vardı bu şampiyonluğa ve oldular hak eden kazandı.Her sene beklediğiniz gibi gitmez işler Mancini kalmalı ve Galatasaraylıyım diye geçinen Galatasaray düşmanlarına inat kalacak da herkesin içi rahat olsun bu kadar emin konuşuyorum.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Genel bir tepki olduğunu bizde biliyoruz Cihan ancak ultrAslan tribünü ve tribün liderleri o stadı yönlendirebilecek güce fazlasıyla sahipler. Gidip gidip sürekli arebesk söylüyorlar, takımın desteğe ihtiyacı varken en büyük köstek onlar oluyorlar falan. Lider dediğin düşünerek, hesap yaparak hareket eder, olayları doğru analiz edip etrafındakileri de ona göre yönlendirir bizim liderler olması gerekenin tam tersi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Genel bir tepki olduğunu bizde biliyoruz Cihan ancak ultrAslan tribünü ve tribün liderleri o stadı yönlendirebilecek güce fazlasıyla sahipler. Gidip gidip sürekli arebesk söylüyorlar, takımın desteğe ihtiyacı varken en büyük köstek onlar oluyorlar falan. Lider dediğin düşünerek, hesap yaparak hareket eder, olayları doğru analiz edip etrafındakileri de ona göre yönlendirir bizim liderler olması gerekenin tam tersi.
    Ben son maçı Toplasam 15 dk bölük bölük izleyebildim. Ama 2-0 yenikken gayette destek veriliyordu. O zaman bu kısmı da övmeniz gerekiyor Asıl tepkinin gösterileceği yerde de destek olunuyordu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ben son maçı Toplasam 15 dk bölük bölük izleyebildim. Ama 2-0 yenikken gayette destek veriliyordu. O zaman bu kısmı da övmeniz gerekiyor Asıl tepkinin gösterileceği yerde de destek olunuyordu.
    Ben de bölük bölük izledim maçı zaten bahsettiğim genel bir performans. Bir de destek anlayışımız biraz farklı galiba Cihan. Sen taraftarın bağırmasından bahsediyorsun ben ateşlemesinden. Mesela attığımız ilk golden önce taraftar takımı güzel ateşledi ama maçı çevirip 2-2'ye gelince daha da coşup 3'ü attırması gereken taraftar gitti Mancini istifaya başladı. Böyle olmaz. Arabesk söyleyerek desteklemek de olmaz. Tempolu, hararetli tezahuratlar söylemek lazım en kötü ortalama bir temposu olan, herkesin bildiği bir şeyi söylemek lazım. Seni Sevmeyen Ölsün iyi gidiyor yoklukta mesela ama Sen Varya Sen olmuyor. Kartal Gol Gol Gol bile daha ateşleyici yani hesap et. 50 Bin kişilik muhteşem akustiği olan bir stadımız var 3-5 bin kişinin bildiği tezahuratları söylüyoruz. Patlat bakalım bi Re Re Re Ra Ra Ra o hakemin o rakibin bacakları nasıl titriyor. Maldini'nin 25 bin kişi olduğuna inanmam dediği atmosferle bu atmosfer arasında dağları bırak dünyalar kadar fark var. Tabii onda ASY etkisi de büyük ama bu Arena'nın kullanılamadığı gerçeğini değiştirmez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben de bölük bölük izledim maçı zaten bahsettiğim genel bir performans. Bir de destek anlayışımız biraz farklı galiba Cihan. Sen taraftarın bağırmasından bahsediyorsun ben ateşlemesinden. Mesela attığımız ilk golden önce taraftar takımı güzel ateşledi ama maçı çevirip 2-2'ye gelince daha da coşup 3'ü attırması gereken taraftar gitti Mancini istifaya başladı. Böyle olmaz. Arabesk söyleyerek desteklemek de olmaz. Tempolu, hararetli tezahuratlar söylemek lazım en kötü ortalama bir temposu olan, herkesin bildiği bir şeyi söylemek lazım. Seni Sevmeyen Ölsün iyi gidiyor yoklukta mesela ama Sen Varya Sen olmuyor. Kartal Gol Gol Gol bile daha ateşleyici yani hesap et. 50 Bin kişilik muhteşem akustiği olan bir stadımız var 3-5 bin kişinin bildiği tezahuratları söylüyoruz. Patlat bakalım bi Re Re Re Ra Ra Ra o hakemin o rakibin bacakları nasıl titriyor. Maldini'nin 25 bin kişi olduğuna inanmam dediği atmosferle bu atmosfer arasında dağları bırak dünyalar kadar fark var. Tabii onda ASY etkisi de büyük ama bu Arena'nın kullanılamadığı gerçeğini değiştirmez.

Destekten kastımız aynı şey. O an yapılan tezahuratı yazamıyorum kurallar gereği ama takımı ateşleyici bir tezahurat. Arebesk değil yani

Zaten saçma tezahuratlar konusunda hem fikiriz. Bazen rakip aut kullanırken bile "Haydi cimbom haydi cimbom haydi, tam zamanı şimdi" tezahuratı bile yapılıyor.

Ama demin dediğim gibi. Aynı ultrAslan bugün baskette efsane tribün yaptı.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ek olarak şunu da söyleyeyim, Alpaslan abiden sonra zaten düzgün bi tribün lideri çıkmadı. Aslında şuan uA-UNI'nin başkanı var Rafet Karanfil. Cidden hem karakter olarak hem de tribün açısından adam gibi adamdır. Bu sene uzatmazsa mezun oluyor. Belki ilerleyen senelerde uA'nın yönetimine geçerse çok güzel gelişmeler olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet ultrAslan gibi rezil bir grubumuz olduğu için 1-2 saat önce efsanevi bir tribün vardı basket salonunda.

Eleştirilecek yerler var. Zaten düzgün konuşulduğu, yazıldığı zaman bende katılıyorum bazı eleştirilere ama körü körüne, büsbütün bir grubu yerin dibine sokmak çok yanlış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dost kara günde belli olur Cihan abi.

ultrAslan kara gün dostu değil aksine kösteği,kötüyse çok kötü,iyiyse çok iyi ortaları yok işte ne yapacaklarını bilmiyorlar ondan bahsediyorum ben.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Dost kara günde belli olur Cihan abi.

ultrAslan kara gün dostu değil aksine kösteği,kötüyse çok kötü,iyiyse çok iyi ortaları yok işte ne yapacaklarını bilmiyorlar ondan bahsediyorum ben.
    Canım kardeşim sen burda genelleme yaparak beni de kara gün dostu ilan ediyorsun. Gerçek ultrAslan son maçta kimse stada gelmemişken "Herkes gider, biz kalırız" tezahuratı yapan adamlar. Gerçek ultrAslanlar bizim gibi takım 9.'yken 730 km uzaktan 12 saat yol çekerek takımı desteklemeye gelen adamlar. vs vs liste uzar gider.

Bunun dışında ultrAslan grubuna giren binlerce gereksiz insan var. E bunları eleyemiyorsun ki. Ne yapacaksın "Sen biz kötüyken stada gelmemiştin, az öteye kay, bu tribün sadece bizim" diyerek mi adam edeceksin tribünleri ? Yok bunun bi çözümü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Canım kardeşim sen burda genelleme yaparak beni de kara gün dostu ilan ediyorsun. Gerçek ultrAslan son maçta kimse stada gelmemişken "Herkes gider, biz kalırız" tezahuratı yapan adamlar. Gerçek ultrAslanlar bizim gibi takım 9.'yken 730 km uzaktan 12 saat yol çekerek takımı desteklemeye gelen adamlar. vs vs liste uzar gider.

Bunun dışında ultrAslan grubuna giren binlerce gereksiz insan var. E bunları eleyemiyorsun ki. Ne yapacaksın "Sen biz kötüyken stada gelmemiştin, az öteye kay, bu tribün sadece bizim" diyerek mi adam edeceksin tribünleri ? Yok bunun bi çözümü.
    Abi valla ben bilmem,oraya gelip o tribünde olmaları tabi ki takdire değer ama tribünde yaptıklarının takdire değer bir tarafı yok.Boşboğaz çok zaten bizim ülkede,birisi ''yayaya'' diye başlasa öteki ''şaşaşa'' diye devam ettiriyor bunu daha çok Cem Yılmaz'ın esprisine benzetiyorum ; ''ben gülüyorum,hadi sende,sende''

Kuru gürültü kalabalık var çoğu zaman Arena'da.Tabi bu işin ultrAslan'ın dışında ki o sözde Galatasaraylı kombine sahipleri ile alakası da var,17 maç varsa 3-4 tanesine geliyor bir 9-10 bin işi,benim gördüğüm kadarıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Her ne kadar nickimde uA yazsa, cüzdanımda kartı da olsa Alpaslan abi sonrasında grubun eskisi gibi olmadığı bir gerçek ancak bazı eleştiriler de çok ağır. Ben maçın 2. yarısını izlemedim ama anladığım kadarıyla geri dönüşte taraftarın da emeği var. Biz nasıl burada istifa diyorsak, onlar da tepki verebilir. Evet maç önemliydi, sonucu gelecek sezonu etkileyecekti ama mantıken bakarsak kalan maçlarda önemli ve istifa diye bağırılacak bir zaman kalmıyor bu şekilde.

Maç öncesi bağırırsan, takım maça çıkacak ayıp deniyor. Maç sırasında bağırırsan, destek lazım ne gereği var. Maç sonu bağırırsan, kazandıysan dertleri ne, puan kaybı varsa her puan kaybında istifa mı denir...

Bu insanlar hangi şartta ve ne zaman protesto edecekler peki? Mancini ile tribünün kimyası tutmadı çünkü alıştığımızdan çok farklı yapısı var. Bugün basket maçına gitmiş mesela, herkesin hoşuna gidiyor. Sahiplenme, aidiyet, coşku gibi şeyler çok önemli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Her ne kadar nickimde uA yazsa, cüzdanımda kartı da olsa Alpaslan abi sonrasında grubun eskisi gibi olmadığı bir gerçek ancak bazı eleştiriler de çok ağır. Ben maçın 2. yarısını izlemedim ama anladığım kadarıyla geri dönüşte taraftarın da emeği var. Biz nasıl burada istifa diyorsak, onlar da tepki verebilir. Evet maç önemliydi, sonucu gelecek sezonu etkileyecekti ama mantıken bakarsak kalan maçlarda önemli ve istifa diye bağırılacak bir zaman kalmıyor bu şekilde.

Maç öncesi bağırırsan, takım maça çıkacak ayıp deniyor. Maç sırasında bağırırsan, destek lazım ne gereği var. Maç sonu bağırırsan, kazandıysan dertleri ne, puan kaybı varsa her puan kaybında istifa mı denir...

Bu insanlar hangi şartta ve ne zaman protesto edecekler peki? Mancini ile tribünün kimyası tutmadı çünkü alıştığımızdan çok farklı yapısı var. Bugün basket maçına gitmiş mesela, herkesin hoşuna gidiyor. Sahiplenme, aidiyet, coşku gibi şeyler çok önemli.
    Burak abi protesto etmenin bin türlü yolu var. O tribünde zehir gibi adamlar var öyle yollar bulunur ki takım o protestoyu yıllarca unutamaz. Çok iyi hatırlıyorum bu taraftarın Rijkaard'a 2 sene nasıl sahip çıktığını. 3. sene artık olmayacak böyle dediler de Rijkaard istifa diye bağırdılar. İyi hazırlanmamış çoğu gerçek manada profesyonel olmayan futbolculardan oluşan bir takıma gelen (ki Galatasaray nezdinde değil bütün Türk futbolcuların problemidir profesyonel olamamak) Mancini'ye 6 ayda istifa çekmek nedir. Hele bir sabret arkadaş dur yani. Sonuçta yine CL'de tur atladık kupada finaldeyiz Ligde de 2.'yiz ki bu 2.lik her zamankinden daha önemli bir ikincilik. Sen takımın moralini bozuyorsun, Mancini gitsin isteyen futbolcuların ekmeğine yağ sürüyorsun olmaz böyle. Dediğim gibi yol bulunur yeter ki istensin. Mesela Cihan'ın dediği kişi grupta yükselirse daha derli toplu bir taraftar profili olabilir. Ancak şu anda kesinlikle Galatasaray Tribünlerinin iyi bir profili olduğunu söyleyemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak abi protesto etmenin bin türlü yolu var. O tribünde zehir gibi adamlar var öyle yollar bulunur ki takım o protestoyu yıllarca unutamaz. Çok iyi hatırlıyorum bu taraftarın Rijkaard'a 2 sene nasıl sahip çıktığını. 3. sene artık olmayacak böyle dediler de Rijkaard istifa diye bağırdılar. İyi hazırlanmamış çoğu gerçek manada profesyonel olmayan futbolculardan oluşan bir takıma gelen (ki Galatasaray nezdinde değil bütün Türk futbolcuların problemidir profesyonel olamamak) Mancini'ye 6 ayda istifa çekmek nedir. Hele bir sabret arkadaş dur yani. Sonuçta yine CL'de tur atladık kupada finaldeyiz Ligde de 2.'yiz ki bu 2.lik her zamankinden daha önemli bir ikincilik. Sen takımın moralini bozuyorsun, Mancini gitsin isteyen futbolcuların ekmeğine yağ sürüyorsun olmaz böyle. Dediğim gibi yol bulunur yeter ki istensin. Mesela Cihan'ın dediği kişi grupta yükselirse daha derli toplu bir taraftar profili olabilir. Ancak şu anda kesinlikle Galatasaray Tribünlerinin iyi bir profili olduğunu söyleyemem.
    Sürekli hoca değişiyordu çünkü, hem Rijkaard daha sağlam bir kariyerle geldi. Mancini ismi çıktığından beri "işte bu, çok doğru tercih" diyen insan sayısı %5 falandır herhalde. Bence de büyük suç futbolcularda zaten, teknik direktör elbette önemli ama adamlar oynamıyorsa Mancini veya başkası, zorla bir şey yapamaz. Benim taraftara en çok kızdığım, Selçuk başta olmak üzere tepki koyulamaması. Mancini'nin sezon sonu bir basın toplantısı falan yapıp çok net tespitlerde bulunması lazım, çok fazla soru işareti var çünkü. Fark 9 ya da 10 oldu yanlışım yoksa Rize maçı sonrası, basın toplantısında atar gidere falan başladı ondan sonra ne olduysa oldu, sanki adam bizim gibi izliyor, ben de öyle bir izlenim var.

Daha öncesinde skordan bağımsız bir mantık buluyordum yaptıklarını, altı pastan gol yapamıyorsa futbolcu Mancini demek saçmalık zaten ama şu görüntü de gelecek sezon cidden soru işareti. İstifa lafı da bence mantıklı, tazminattan yırtarız. İstifa sözü ile futbolcuların da çok etkilendiğini sanmıyorum, onlar tribünleri bu kadar takıyor olsa bu sezon çok daha farklı olurdu. Şu anda tek gerçek var, futbolcular papaz konumunda, canları isterse oynuyorlar, istemezse sahada yürüyorlar. Son maç, Bursa'daki kupa maçı falan çok net örnekler. İşte bu düzeni bozabilecek adam Mancini mi ben ondan çok şüpheliyim.

Dökülen Selçuk'u 90 dakika oynattı kaç maç, Umut kendisi gol atıp beşik sevinci yapacak diye pas vermedi, pası alamayan oyuncuyu çıkardı oyundan. Yapılan 9 transferden 1.5 oyuncu katkısı alabildi. En kritik Chelsea maçına şapkadan tavşan çıkararak başladı. Daha sayarım da, gerek yok. Kısacası o güveni vermiyor. Ben de tribünde olsam bağırırdım muhtemelen istifa diye.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mancini'ye bu kadar çabuk tepki gösterilmesinin sebebi Fatih Terim olayı. Adamı öyle bir gönderdiler ki herkes şok oldu, yönetime kin duyuldu. O olaydan sonra kimi getirirsen getir fayda etmez, anında gönderilsin istenir. Şuan Fatih Terimle hala devam edip böyle kötü bir sonuç alsaydık. Ve sezon sonu adam akıllı bir şekilde gönderilip yerine Mancini getirilseydi hemen istifa diye bağırılmazdı. Daha sabırlı olunurdu. Fatih Terim olayından sonra sabır felan kalmadı kimsede.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende yaşlı dedeler gibi oldum ama yine bir atasözü söyleyeceğim

Her şerde bir hayır,her hayırda bir şer vardır abi.Fatih Terim geçti gitti,bugün büyük bir öfke var kendisine.Onun gönderilmesi Mancini'nin hatası değil,şu günlerde olan çoğu şey Mancinin'nin hatası değil ama onu günah keçisi ilan ettiler sürekli saldırıyorlar.Sabır bu değil,hoşgörü bu değil.

Mesela sen Samsun'da okuyorsun,bilemiyorum belki çabuk alışmışsındır ama İstanbul'dan kalkıp bambaşka bir şehirde okumaya gelmek,alışmak zor değil mi ? Bu adam ülke değiştirdi yahu,bambaşka insanlar,bambaşka bir takım,bambaşka bir lig ve bambaşka bir futbol.Ne ülke futbolunu tanıyor ne de oyuncuları tanıyor.1 yıl değil en az 2-3 yıl lazım Mancini'ye istediği sistemi tutturması için,maalesef bizde de öyle bir sabır olmadığı için Mancini en fazla gelecek yıl sezon sonuna kadar kalır,o da en fazla,bu taraftar varken barınamaz zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende yaşlı dedeler gibi oldum ama yine bir atasözü söyleyeceğim

Her şerde bir hayır,her hayırda bir şer vardır abi.Fatih Terim geçti gitti,bugün büyük bir öfke var kendisine.Onun gönderilmesi Mancini'nin hatası değil,şu günlerde olan çoğu şey Mancinin'nin hatası değil ama onu günah keçisi ilan ettiler sürekli saldırıyorlar.Sabır bu değil,hoşgörü bu değil.

Mesela sen Samsun'da okuyorsun,bilemiyorum belki çabuk alışmışsındır ama İstanbul'dan kalkıp bambaşka bir şehirde okumaya gelmek,alışmak zor değil mi ? Bu adam ülke değiştirdi yahu,bambaşka insanlar,bambaşka bir takım,bambaşka bir lig ve bambaşka bir futbol.Ne ülke futbolunu tanıyor ne de oyuncuları tanıyor.1 yıl değil en az 2-3 yıl lazım Mancini'ye istediği sistemi tutturması için,maalesef bizde de öyle bir sabır olmadığı için Mancini en fazla gelecek yıl sezon sonuna kadar kalır,o da en fazla,bu taraftar varken barınamaz zaten.
    Layn olm bende diyorum ki F.T olayından sonra kim gelirse gelsin günah keçisi olacaktı zaten. Şuan tam anlamıyla üvey evlat konumunda Mancini. Bu konumdan da kolay kolay çıkamaz.

Varya bana o kadar para versinler gider Afrika'da bile okurum sineklere, böceklere rağmen

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Layn olm bende diyorum ki F.T olayından sonra kim gelirse gelsin günah keçisi olacaktı zaten. Şuan tam anlamıyla üvey evlat konumunda Mancini. Bu konumdan da kolay kolay çıkamaz.

Varya bana o kadar para versinler gider Afrika'da bile okurum sineklere, böceklere rağmen
    Bende Fatih Terim'i artık aşmalı diyorum taraftar

O para işine bakarsan zaten bitti.O parayı sadece Mancini almıyor dünyada,dünyada ilk bilmem kaç takım arasında yer almak istiyorsak onu başaracak hoca zaten o parayı almalı.Mancini başarırmı bilemem ama adamın kariyeri o para ediyor yapacak bir şey yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://www.youtube.com/watch?v=akzv9g_5Hzk

Mancini hocam,vermiş coşkuyu

Özgür'ün dediği gibi bu kulaklar ''Rerere rarara Gassaray Gassaray cimbombom'' tezahüratını özledi,bu maçta ki gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ultaslan rezalet bi grup oldu çıktı kimse kusura bakmasın.

Geçen gün maç bitimi şimdi daha yüksek sesle Mancini istifa diye twett attılar. Hayır bu tweti kimi temsil ederek atıyor? Yani onların böyle bi twit atmaya hakkı var mı? Bence yok. Ama yine söylüyorum reisler öyle istiyor. Kim bilir nasıl bi çıkar çatışmaları oldu yönetim veyahut mancini ile. Ciddi anlamda saçmalıyor Ultraslan. Klübün sahibi sanıyorlar kendilerini.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Ultaslan rezalet bi grup oldu çıktı kimse kusura bakmasın.

Geçen gün maç bitimi şimdi daha yüksek sesle Mancini istifa diye twett attılar. Hayır bu tweti kimi temsil ederek atıyor? Yani onların böyle bi twit atmaya hakkı var mı? Bence yok. Ama yine söylüyorum reisler öyle istiyor. Kim bilir nasıl bi çıkar çatışmaları oldu yönetim veyahut mancini ile. Ciddi anlamda saçmalıyor Ultraslan. Klübün sahibi sanıyorlar kendilerini.
    Kendilerini temsil ederek atıyorlar, bütün Galatasaray taraftarı adına değil. Yönetimle çıkar çatışması olayını bilemem ama Mancini'yle öyle bir şey mümkün değil zaten mantıken. İstifa istemek bir protesto şekli bunun sahip sanmakla alakası yok. Eylemler daha da büyür farklı hale gelirse o zaman iş değişir tabii ki.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

UEFA'dan Galatasaray'a çok ağır ceza !!

http://www.3puan.com/content?id=1714

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

abooo nasil ceza o öyle ya cokmus

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Baya vermişler yahu, bu miktarın altından kalkamayız biz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gazı alıp CL'de alehimize yapılan hakem hatalarını en aza indirmek lazım. Koskoca turnuva sponsorunun takımı böyle ucuz bir şekilde elenecek değil ya

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın aynı sebepten 1 yıl men aldığı durumda Galatasaray 200 Bin Euro ile kurtuluyor. Sevinilecek bir durum yok. PSG ve City ceza almasın diye kimseye korkularından ceza verememişler. Sonra haktan, hukuktan, adaletten bahset. Beşiktaş'ın yöneticileri çok sert açıklama yapmalı, İsviçre Mahkemeleri'ne gitmeli. Adalet bu kadar manipüle edilemez.

Haber yalanlanmış. 9 Mayıs'ta resmi açıklama yapılacakmış.
    Last edited by Cengo : 07.Mayıs.2014 at 03:44
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Beşiktaş'ın aynı sebepten 1 yıl men aldığı durumda Galatasaray 200 Bin Euro ile kurtuluyor. Sevinilecek bir durum yok. PSG ve City ceza almasın diye kimseye korkularından ceza verememişler. Sonra haktan, hukuktan, adaletten bahset. Beşiktaş'ın yöneticileri çok sert açıklama yapmalı, İsviçre Mahkemeleri'ne gitmeli. Adalet bu kadar manipüle edilemez.
    http://s14.directupload.net/images/130627/jezctcj5.swf (temsili)

Gelip gelip gereksiz cümleler yazmaktan bıkmadın abi,ne yapacaksan git Antu'da falan yap.

İşin anca laf olsun,torba dolsun,başka bir şey değil.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

http://s14.directupload.net/images/130627/jezctcj5.swf (temsili)

Gelip gelip gereksiz cümleler yazmaktan bıkmadın abi,ne yapacaksan git Antu'da falan yap.

İşin anca laf olsun,torba dolsun,başka bir şey değil.
    Önce üslup. Hiçbirinizin yakın arkadaşı değilim. Bu şekilde bir hitabı asla kabul edemem.

Gereksiz mi? Gereksiz olan tam olarak nedir? Tahrik ediyorsunuz şu anda. Neden kızdırmaya çalıştığınızı da anlamıyorum. Hatalı olduğumu düşündüğünüz yer neresi? Bunu söylemektir tartışmak. Ben söyleyeyim. Çünkü öyle bir yer yok.

Gayet mantıklı ve düzgün bir üslup ile düşüncelerimi yazıyorum. Kabul etmek istemiyorsanız kızmak yerine anlamaya çalışarak karşı düşüncenizi yazabilirsiniz. Şu anda bu yazılanın hiç bir anlamı yok. Bu kadar basit bir şeye kızıp, sözde tahrik olup ahlaksızca bir şeyler yazacak kadar aciz bir adam olmadım hiç. Beni kızdırmaya çalışmak yerine UEFA'nın yaptığı iddia edilen hukuk katliamını legalize etmemeye çalışmanız çok daha mantıklı bir iş olur.

Tartışmak anlamaya çalışmaktır; fanatikçe bir görüşü korumak için karşı tarafı küçük düşürmeye çalışmak değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Önce üslup. Hiçbirinizin yakın arkadaşı değilim. Bu şekilde bir hitabı asla kabul edemem.

Gereksiz mi? Gereksiz olan tam olarak nedir? Tahrik ediyorsunuz şu anda. Neden kızdırmaya çalıştığınızı da anlamıyorum. Hatalı olduğumu düşündüğünüz yer neresi? Bunu söylemektir tartışmak. Ben söyleyeyim. Çünkü öyle bir yer yok.

Gayet mantıklı ve düzgün bir üslup ile düşüncelerimi yazıyorum. Kabul etmek istemiyorsanız kızmak yerine anlamaya çalışarak karşı düşüncenizi yazabilirsiniz. Şu anda bu yazılanın hiç bir anlamı yok. Bu kadar basit bir şeye kızıp, sözde tahrik olup ahlaksızca bir şeyler yazacak kadar aciz bir adam olmadım hiç. Beni kızdırmaya çalışmak yerine UEFA'nın yaptığı iddia edilen hukuk katliamını legalize etmemeye çalışmanız çok daha mantıklı bir iş olur.

Tartışmak anlamaya çalışmaktır; fanatikçe bir görüşü korumak için karşı tarafı küçük düşürmeye çalışmak değil.
    Valla inan yıllardır bizde bu noktayı anlayamadık

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Valla inan yıllardır bizde bu noktayı anlayamadık
    Aslında anlaşılamayacak bir tarafı yok ama insanoğlu hayatta yapabileceği şeyler sınırlı olunca kendine hobi üreterek zaman öldürüyor. Sonra bunu kişiselleştirip amacı haline getiriyor. Futbolun bir araçken amaca dönmesi gerçekten çok tuhaf. Futbol için kavga edilmez. Sporun amacı fiziksel aktivite içinde eğlenmek. Eğlenmek amacı içerisinde kavga etmek oldukça abes zaten. Bazen niye izlediğimiz bile saçma geliyor. Para ödediğim şey için birileri hiç haketmediği halde milyonlar kazanıyorken yetenekli olduğu halde üç kuruşa talim ediyorsam bu kabl edilebilecek bir şey olamaz. Diğer taraftan da Beşiktaş'ın aldığı ceza canımı sıkıyor. Vicdanınızın sesini dile getirmek suç ise hiç kimse Deniz Gezmiş'ten bahsetmesin. Hiç samimi olmayacak çünkü.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Yanlışım varsa düzeltin ama Beşiktaş şike iddiasından dolayı ceza almamış mıydı?

BBC Türkçe'den alıntı
    Beşiktaş yalan beyanattan ötürü FFP nedeni ile ceza aldı.

Kupayı iade edelim diye söz verdikleri için iyi niyet göstergesi kabul edildiğinden izin verildi gibi anlamsız bir nedene bağlanmıştı. O dönem neler oldu kimse bilmiyor açıkçası.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

UEFA'dan Galatasaray'a çok ağır ceza !!

http://www.3puan.com/content?id=1714
    Aykut'un maasi degil mi o

Mesaj Yetkileri