gazprom yeni sponsurumuz olmus ayrica ; Borçların yeniden yapılandırılması uzun vadeye yayılması ve faiz oranın düşürülmesi çok olumlu bir gelişme Buyuk baskan UNAL AYSAL saolsun...
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=358095
gazprom yeni sponsurumuz olmus ayrica ; Borçların yeniden yapılandırılması uzun vadeye yayılması ve faiz oranın düşürülmesi çok olumlu bir gelişme Buyuk baskan UNAL AYSAL saolsun...
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=358095
Çıldırt bizi Ünal Başgan !
Eylül ayından beri ilk kez candan 'Ünal Başgan' diyorum.Gidecekler demiştim zamanında,kendisi gitmesin ama yeni yönetim hala çok yetersiz.
Arif abi Gazprom haberini nerde gördün ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben Ünal Aysal'ın kalması konusunda ısrarcıyım. Evet hatalar yapmıştır ancak bizi bu ekonomik buhrandan çıkaracak yegane adam olabilir Ünal Başgan. Enerji sektöründen milyarlarca dolar kazanan bir adamdan daha iyi kurtarıcı mı olur![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Nasıl ? Güzel demi ama![]()
http://www.medyaspor.com/kose-yazila...an-mancini-413
Sinan Yılmaz'ın yazılarını okuyorum, Mancini kalsın diyorum. Maçları izliyorum, gitsin diyorum. Daral geldi vallahi...
Mükemmel bir yazı olmuş,noktasından virgülüne her şeyine katılıyorum.
Sahane bir yazi olmus valla, keyifle okudum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sinan Yılmaz'ın yazıyı okudum taraftara olan kızgınlığım depreşti. Mancini falan hiç aklımda yok. Benim derdim taraftara Re Re Re Ra Ra Ra diye bağırmayı unutturan, takımı ateşlemek nedir bilmeyen, futbolu, sporu zaten bilmeyen taraftarla. Bu profil değişmedikçe bu ülkenin kaderi de pek değişmez.
Aynen ya bu kadar saçma bir profil olamaz.Aynısını 10-11 sezonunda da yaptılar ancak o zaman düzgün olmayan bir ortam vardı,fazla tepki çekmedi ama şimdi olmaz,yedirmeyiz Galatasaray'ı.
Kesinlikle Galatasaray'ın kötülüğünü düşündüklerini düşünmüyorum ama yaptıkları Galatasaray'ın kötülüğüne.
Gençler maçında skor 2-2,Galatasaray galibiyet için saldırıyor akın akın,tribünler ; ''Mancini istifa,Mancini istifa''
Umut golü attığında hem Gençler'in oyunu yavaşlatmasına olan hıncım hem de taraftara olan kızgınlığım ile öyle bir bağırdım ki Sneijder'in Juventus'a attığı golde bile o kadar sevinmemiştim.
Şu videonun başında rezilliği görebilirsiniz,duyabilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=q_mLZRZXDho
Ben anlamadım ne rezilliğinden bahsediyorsunuz ? O an gol diye bağıranlar maçtan sonra da istifa diye bağırmaya devam etti zaten.
Gol olunca sevinmese miydi kimse ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tamam da 2-0 yenilsek de, 2-2 berabere de olsak, 3-2 yensek de bir şey değişmiyor ki. Ruhsuz futbolcular, Mancini, ve yönetime tepki var herkeste. Şampiyonluk gitmiş. Hemde açıkara farkla. Bu saatten sonre yenmişiz yenilmişiz bunun önemi yok taraftar açısından.
İstifa diyen maç başında der, çıkışında da der.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Öyle mi dedim ben ?
Kulübü galibiyet golü ararken,Mancini seneye olsun veya olmasın,Şampiyonlar Ligi grupları için mücadele eden bir takımın taraftarı böyle köstek olmaz takımına.
Maç bitsin istediğin kadar Mancini istifa diye bağır ama takımın gol arıyor,skor 2-2 sen istifa da istifa diye tutturamazsın,destekten çok köstek olursun.
Tam bir rezaletti,rezalet.Utanıyorum onların adına.
Olum ne dediğini anlamadığım için sordum zaten. Laf sokma gibi bi tavrım yoktu orda (Ki sana zaten laf sokmam)
Eğer öyleyse bende şöyle cevap vereyim, Yahu adamlar bütün sezon saçma sapan futbol oynamış. Bi maç berabereyken köstek olunsa ne olacak (Ki demekki çok da etkilemiyormuş, istifa diye tezahurat yapılırken gol atılabiliniyormuş)
Takım kritik bir virajdayken tepki olmaz, destek olur, ateşleme olur, gazlama olur. Biz ki tepkinin en güzel örneklerini sahaya yansıtmış bir taraftarız (58. Madde için 58. dakikada tüm stadın beyaz bayraklar sallaması) böyle tepki mi olur. İlk 10 dakka sessiz durursun mesela ya da sırtı dönük bağırırsın, beyaz bayrak sallar, destek koreografisi değil de uyarı koreografisi yaparsın, bunun bin türlü yolu var. Gidip de takım gol ararken takıma köstek olurcasına tepki koyulmaz. Hep söylediğim gibi bizim tribünler pek akılla yönetilmiyor. Tribün liderleri, tribünleri organize edenler değişmedikçe bu özellik de değişmeyecek ve ek olarak o tribünler Re Re Re Ra Ra Ra Gassaray Gassaray Cimbom Bom diye inleyene kadar kimse beni Galatasaray tribününün performansının iyi olduğu konusunda ikna edemeyecek.
Tamam abi öncelikle sakin olayım ben
Tabi ki ruhsuzlar,tabi ki yeteri kadar oynamıyorlar ama o formanın suçu ne ? Bak şimdi sana bir örnek vereyim.Bu akşam Liverpool 3-0 öndeyken Crytal Palace taraftarı desteğini eksik etmedi,bütün maç susmadı,şu an 3-3 maç.
Taraftar takım için en önemlisidir.Bu sezonun en az hatalısı taraftar olsa da çok dengesizler,ne yapacaklarını bilmiyorlar sanki.
Bu ultrAslan amigosunun yaptığı bir şey değil arkadaşlar. Bu insanların verdiği genel bir tepki.
Zaten Ultraslan gibi rezil bi taraftar grubumuz olduğu sürece ne iyi anlamda ne kötü anlamda etkiler bu takımı taraftar.Etkilerse de o da kesinlikle kötü anlamda olur.Açık ara şampiyonluk gitsin Şampiyonlar liginde olmadık gruptan çıktık,Türkiye kupasında da finaldeyiz,böyle giderse de seneye de direkt olarak şampiyonlar ligine katılacağız.Fenerbahçe'nin inanın bizden daha çok ihtiyacı vardı bu şampiyonluğa ve oldular hak eden kazandı.Her sene beklediğiniz gibi gitmez işler Mancini kalmalı ve Galatasaraylıyım diye geçinen Galatasaray düşmanlarına inat kalacak da herkesin içi rahat olsun bu kadar emin konuşuyorum.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Genel bir tepki olduğunu bizde biliyoruz Cihan ancak ultrAslan tribünü ve tribün liderleri o stadı yönlendirebilecek güce fazlasıyla sahipler. Gidip gidip sürekli arebesk söylüyorlar, takımın desteğe ihtiyacı varken en büyük köstek onlar oluyorlar falan. Lider dediğin düşünerek, hesap yaparak hareket eder, olayları doğru analiz edip etrafındakileri de ona göre yönlendirir bizim liderler olması gerekenin tam tersi.
Evet ultrAslan gibi rezil bir grubumuz olduğu için 1-2 saat önce efsanevi bir tribün vardı basket salonunda.
Eleştirilecek yerler var. Zaten düzgün konuşulduğu, yazıldığı zaman bende katılıyorum bazı eleştirilere ama körü körüne, büsbütün bir grubu yerin dibine sokmak çok yanlış.
Dost kara günde belli olur Cihan abi.
ultrAslan kara gün dostu değil aksine kösteği,kötüyse çok kötü,iyiyse çok iyi ortaları yok işte ne yapacaklarını bilmiyorlar ondan bahsediyorum ben.
Canım kardeşim sen burda genelleme yaparak beni de kara gün dostu ilan ediyorsun. Gerçek ultrAslan son maçta kimse stada gelmemişken "Herkes gider, biz kalırız" tezahuratı yapan adamlar. Gerçek ultrAslanlar bizim gibi takım 9.'yken 730 km uzaktan 12 saat yol çekerek takımı desteklemeye gelen adamlar. vs vs liste uzar gider.
Bunun dışında ultrAslan grubuna giren binlerce gereksiz insan var. E bunları eleyemiyorsun ki. Ne yapacaksın "Sen biz kötüyken stada gelmemiştin, az öteye kay, bu tribün sadece bizim" diyerek mi adam edeceksin tribünleri ? Yok bunun bi çözümü.
Her ne kadar nickimde uA yazsa, cüzdanımda kartı da olsa Alpaslan abi sonrasında grubun eskisi gibi olmadığı bir gerçek ancak bazı eleştiriler de çok ağır. Ben maçın 2. yarısını izlemedim ama anladığım kadarıyla geri dönüşte taraftarın da emeği var. Biz nasıl burada istifa diyorsak, onlar da tepki verebilir. Evet maç önemliydi, sonucu gelecek sezonu etkileyecekti ama mantıken bakarsak kalan maçlarda önemli ve istifa diye bağırılacak bir zaman kalmıyor bu şekilde.
Maç öncesi bağırırsan, takım maça çıkacak ayıp deniyor. Maç sırasında bağırırsan, destek lazım ne gereği var. Maç sonu bağırırsan, kazandıysan dertleri ne, puan kaybı varsa her puan kaybında istifa mı denir...
Bu insanlar hangi şartta ve ne zaman protesto edecekler peki? Mancini ile tribünün kimyası tutmadı çünkü alıştığımızdan çok farklı yapısı var. Bugün basket maçına gitmiş mesela, herkesin hoşuna gidiyor. Sahiplenme, aidiyet, coşku gibi şeyler çok önemli.