3-0 kazandık ama iyi oynamadık.Gökhan Töre'yi herkes gibi bende beğendim,nazar değmesin
3-0 kazandık ama iyi oynamadık.Gökhan Töre'yi herkes gibi bende beğendim,nazar değmesin
Almanya Brezilya'yı 3-1 yeniyor. Valla Almanları nasıl yeneceğiz çok merak ediyorum...
------------------Mevlüt---------------
Gökhan --------Arda------------ Hamit
-------------Nuri---------Selçuk İ-------
Regen-----Servet----Serdar------GG77
---------------Sinan(2-3 sene sonra)---
İleride kullanacağımız kadro bu olur.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sinan olmaz Volkan 5 sene daha götürür sonra da Mert alır![]()
ardayi oyun kurucu oynatsa iyi olur ortada Gokhan tore solda olur Serdar kesimal yerine bence toroman veya egemen gelmeli su an icin ama milli takimda oguz cetin varken cok zor.
kale emin ellerde diyebilirim volkan-onur-sinan
Sol bek"e hasan ali kaldirim denense hic fena olmaz iyi adam hizli adam.
Nuri - selcuk ikilisi olmaz 1 tane kesici sart oraya mehmet topal tarzi.
Servet'in yerine 2-3 seneye BJK li Sezer gelir bence.Artı U-19'dan çıkan olacaktır...
Bu arada Onur Kıvrak diye de birisi var hatırlatayım dedim.Sinan, Mert filan onun ardında bekler Volkan bırakınca.
İlk yarı güzel oynadık sonra izlemedim 3-0 bitmiş ilk yarı gibi ama Almanya bizi gene bu kadroyla duman eder...
Milli maçta kulüp lehine tezahurat yapanlar kervanına Galatasaray taraftarı da eklendi böylece.
Birde Necip diye bir gencimiz var. O adama haksızlık yapılıyor. Bu kadroda olmalı.
Milli takım bana heyecan vermiyor.Yendik ama oynanan oyun iyi değil.Selçuk şahinden falan ne anlıyor hiddink hiç anlamış değilim al necipi hasan aliyi mevlütü
aynen oynanan oyun berbat hiddink hala bazi seylerin farkina varamamis defans cizgisini cok önde tutuyor arkaya atilan her top tehlike oluyor yahu estonya gibi takima kac tane net pozisyon verdik savunmada servet serdar gibi yavas adamlar varken defans cizgisini bu kadar önde tutmaya ne gerek var.. birde artik su milli maclarda takim taraftarligindan kurtulmamiz gerekiyor ayrica milli takim kaptaninin isliklanmasi rezillikten baska birsey degildir galatasaraylilar bu yapilani savunmamalidir..
Yalnız o maçta durum biraz farklıydı. O maçtaki ıslıkların sebebi oyuncuların giydikleri forma değil Aurelio haricindeki oyuncuların formalarına bakılmaksızın sahada sergiledikleri futboldan dolayı ıslıklanmışlardı. Doğrudur, yanlıştır tartışılır ama o ıslık formanın hakkının verilmemesi dolayısıylaydı.
Ancak bu akşamki ıslıklar kulüp formasının milli formadan üstün tutulması kaynaklı. Kadıköy'de Belçika maçında müthiş bir atmosfer oluşturulmuştu ancak maçın son dakikalarında 1 dakikalık Fenerbahçe tezahüratı yapılmıştı. O maçtan sonra bir daha Saraçoğlu'na ve bu tip kulübünü milli maçlara taşıyanların sahasına maç verilmemeli demiştim. Bugün de eğer milli forma giyen bir oyuncuyu sırf sevmiyorsun diye ıslıklıyorsan senin stadın milli maçı haketmiyor demektir. TFF bu konuda radikal kararlar alarak; bu tip davranışlarda her kim bulunuyorsa o stada 5 yıl maç vermemeli. Verin Eskişehir'e, Ankara'ya, Erzurum'a, Samsun'a; ne bileyim Şanlıurfa'ya verin ama amaç milli takımı desteklemek olsun, stat sahibinin kulübünün menfaatleri olmasın.
Edit: senin stadın vs. tarzı cümlelerim alıntı yaptığım arkadaş için değil, söz gelimi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Selçuk Şahin??
Selçuk Şahin varken, Necip kim??
Cenk Tosun adamsın valla. Seslendiğimiz hiç bir futbolcu dönüp bakmayı bırak el bile sallamadı nerdeyse ama adam geldi elimizi sıktı sohbet etti.
Not : Hakan Balta futbolcuysa bende Messiyim arkadaş.
Dünya futboLunun en zayıf takımLarından birisine karşı oynuyoruz, oyunda ne tempo kurabiLiyoruz, ne oyunu kontroL edebiLiyoruz, ne oyunu rakip kaLeye yıkabiLiyoruz. Birde yetmez gibi Estonya gibi bir takıma karşı inanıLmaz pozisyonLar veriyoruz. Türk miLLi takımının futboLu bu oLmamaLı. Kadro zaten ayrı facia. Kazım da artık attığı 2 goL sayesinde bir 10 yıL formayı kapar. Kazakistan ve Avusturya maçLarından topLam 1 puan aLsak sevinecek bir futboL oynayan takımın neyini konuşacağım yahu. Zaten maç hevesimizi daha Temmuz başında köreLtmiş bir üLkenin miLLi takımının da konuşuLacak birşeyi kaLmamış.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
2 pas yapan takım 4 atar bize.
Maçı izlemeye gittim ve güzel bi maç oldu ama eksiklerimiz çok var.
Emre'nin yuhlanmasına üzüldüm ve Selçuk oynamamalıydı Necip dururken onu oynatmak çok saçmaydı Mehmet Ekici ve Gökhan Töre girdiler ve iyilerdi Kazım 2 tane boş şut denedi yere sekti girdi şuanda söylüyorum 50 kere vursa 40 taneyi atamazTamam iyi oynadı ama attığı goller abartılacak yanı yok iyi takımız ama başımızdaki adam yanlış
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Necip ve M.Topal gibi isimler varken Selçuğu oynatan bir teknik ekibe sahip milli takımdan başarı beklemem. Başarı süpriz başarısızlık normal olur bu saatten sonra. Eğer bu oyunundan sonra bu tip tercihlerde ısrar ederlerse altında kasıt ararım...
bu maçta Burak çok kötü oynadı hiç beğenmedim.
Şimdi bu hazırlık maçı diye Selçuk oynamıştır normalde oynatmaz dicem ama buna ben bile inanmıyorum![]()
Beşiktaş
Oynanan futbol çok kötüydü, organize tek bir atak geliştirdiğimizi hatırlamıyorum. Bireysel beceriler ve uzaktan şutlarla gelen goller var işte sadece. Estonya bizden daha iyi oynadı ve daha çok pozisyona girdi. Bu oyunu Almanya, Belçika gibi takımlara karşı oynarsak vay halimize. Hazırlık maçı olduğu için ve rakip nispeten zayıf bir takım olduğu için böyle olmuştur umarım. Grup maçlarında da böyle devam edersek 3. bile olamayız.