selçuk ve mehmet topal çok defansif. yekta oyunu yönlendiremiyor çünkü destek gelmiyor. potansiyel var ama tecrübesi yok, yine de beğendim.
selçuk ve mehmet topal çok defansif. yekta oyunu yönlendiremiyor çünkü destek gelmiyor. potansiyel var ama tecrübesi yok, yine de beğendim.
(/s)
Ah be Selçuk o saçma vuruşlarından sonra bu güzelim şut gol olsaydı keşke :/
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
selcuk yaziyordu gene
Bizim Cengaver az kaldı yazıyoduİlginçtir hep kötü vurup gol yapardı bu sefer iyi vurdu gol olmadı
![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Pek fazla bakamadım bu maçta beraberlik işmizie mi yarıyor bizim ?
Play-off için evet yarıyor. Ama 6 tane yemiş Avusturya ile beraberliğe oynayacaksak yazık bize. Teknik ekip birşey beceremiyor...
Hayrola Selçuk 2 dir iyi işler çıkarmaya başladı![]()
Sağolun beyler anladım.Bizim takımın hiç gol atmaya niyeti yokmuş gibi oynuyorda bitsede gitsek şansa atarsak atarız havalarındalar.
Sabri ' nin daha önce bu kadar iyi ortalar kestiğini pek görmedim. Girdiği kademeler , hırsı da cabası. Bir Sabri var herkesin ağzında günah keçisi olmuş. Yapmayın arkadaşlar...El insaf !
Football is simple,but Football Manager is not
Oyuncu değiştirsek ya keşke
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hiddink çok geç oyuncu değiştiriyor yahu...
Burağın pozisyonunun aynısında Adrian kırmızı görmüştü dimi avrupa maçında ?
rıdvan: biz hala oyuncu değişikliği yapmadık.
ercan taner: memnun demek ki hoca.
![]()
(/s)
Hiddinke verilen para kuruşu kuruşuna haramdır, yazıktır...
Oyuncuların hiç birisi hazır değil. Dökülüyorlar. Ligi başlatmayan federasyon katılamamamız durumunda Teknik ekiple birlikte en büyük suçlu olacaktır.
Hiddink'i almak zaten başlı başına hataydı...Her zaman karşıyım milli takımlara yabancı hoca gelmesine adam galibiyeti bile düşünmüyor yahu play-off a gitsem yeter diyor...
selçuk yokluktan oynuyor ama hazır, diri bir mehmet topuz vardı. keşke onu tercih etseydi hiddink.
(/s)
Allahım yarabbim dakika 82 olmuş yedek kulübesinde tık yok.
selcuk valla onundeki adama pas atmaktan aciz arkadas ya,aynen katiliyorum hiddink"e verilen paralara yazik gunah haram olsun Yilmaz vural olsa bolemi olurduk su an atak futbolu ile heycandan yerimizde duramiyorduk.
Kesinlikle Yılmaz Vural,Ertuğrul Sağlam,Aykut Kocaman,Tolunay Kafkas gibi hocalarımız varken Hiddink ne yahu...
Oh be ofsayt
Aha yedik ama ofsayt sanki değil gibiydi.
Ofsayt değildi hakem korudu![]()
Milli takimda gormek istedigim 3 hoca gerisi bos, yilmaz vural,ersun yanal,senol gunes.
oh be allahtan ofsayt...
Yüksek ihtimalle yanlış bayraktı,böyle hataların lehimize olması şaşırtıcı![]()
Günah ya gitti buz gibi gol. Verseydi keşke... Takım iyice tükendi. Kulübede sap yoksa oyuncu değişikliğini erkenden yapardı.
Ersun Yanal'ın milli takımı göze çok hoş gelen bir futbol oynuyordu ama bence erken bir kararla gönderildi.Geri getireceklerini de sanmıyorum.
Elimizdeki fırsatı kaçırıyoruz ya helal olsun bize.Hiddink Hiddink diyoruzda oyuncularda ruh gibi.