Sayfa 5 / 21 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Nasıl bir tabudur bu? Alex'ten daha iyi tekniği kimsenin olamaz tabusu bu resmen!? En dandik liglerde bile tekniği bir Alex'ten, Hagi'den bile daha iyi oyuncular olabiliyor. Sadece teknik kimseyi büyük oyuncu yapmaz. Muhammet'in tekniğinden neden rahatsız olunuyor? Aramızda onu en çok izleyen,araştıran insan Beşiktaş araştırmacısı arkadaşımız. Peki siz doğru düzgün kaç kere izlediniz Muhammet'i kaç idmanına gittiniz? Altyapı hocalarıyla mı görüştünüz?
    fenerli de geç emre çolağında yıllardır 17 ama kendini ne kadar geliştirdi hiç

eLastik Misafir

Alex'in konsantrasyon nasıl 7 oldu açıklarsanız sevinirim. Alex gibi zekasıyla oynayan bir oyuncunun konsantrasyonu bence 15 civarı olmalıdır.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eLastik View Post
    Alex'in konsantrasyon nasıl 7 oldu açıklarsanız sevinirim. Alex gibi zekasıyla oynayan bir oyuncunun konsantrasyonu bence 15 civarı olmalıdır.
    Konsantrasyon, en azindan oyundaki tanimi ile, savunma ile iliskili bir ozellik.

Bir savunma oyuncusu icin markaj veya toplara mudahale etme (tackling) ne kadar onemliyse, konsantrasyon da o kadar onemli.

Bir ofansif orta saha oyuncusu icin de savunmada pozisyon alma veya toplara mudahale etme ne kadar onemliyse, konsantrasyon da o kadar onemli.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ne alem adamlarsınız ya 1-2 puanın tartışmasını yapıyonuz herşey puan değildir kötü profilli oyuncuların çoştuklarınıda görüyoruz FM'de...Abartmayın yani 33 yaşındaki bi oyuncu için gerçekten muhteşem bir profil yapmışlar oturup şükredeceğinize yok Muhammet 19 yok Alex 18 yok Alex Hagi'den iyi yok bilmem ne uzatmayalım yahu...Yoksa işin içinden çıkamazsınız...

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ne alem adamlarsınız ya 1-2 puanın tartışmasını yapıyonuz herşey puan değildir kötü profilli oyuncuların çoştuklarınıda görüyoruz FM'de...Abartmayın yani 33 yaşındaki bi oyuncu için gerçekten muhteşem bir profil yapmışlar oturup şükredeceğinize yok Muhammet 19 yok Alex 18 yok Alex Hagi'den iyi yok bilmem ne uzatmayalım yahu...Yoksa işin içinden çıkamazsınız...
    anlamadım? alex 33 yaşında olduğunuz için mi şükredeceğiz. adam oynarsa ister 60 yaşında olsun gereken yapılır. yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Zannediyorsunuz ki Muhammed Demirci'in tekniği 19 olunca sezonu 20 gol, 25 asistle tamamlayacak; Alex'in tekniği 18 olunca aynı sezon 15 gol, 20 asistte kalacak.
    Sizin anladığınız teknik ile, FM'de bir oyuncunun profilinde yazan teknik aynı şeyler değiller; işte bu yüzden kimse kimseye bir şey açıklayamaz.
    Last edited by meddah : 08.Ekim.2011 at 02:02
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hayır yani lafın gelişi dedim 1 puanın tartışmasını yapıyorsunuz Muhammet'in tekniği 19 olsa ne olacak Alex'ten daha iyi mi istatistik yapacak...Meddah'ın dediği gibi kimse kimseye laf anlatamaz bu yüzden...

muhammed demirci'nin tüm özellikleri girilmedi diye düşünüyorum. ve oyun açılışında farklı özellikleri çıkıyor. pa'sıda statik değil. yani -8 veya -9 gibi bir değer. tam değer aralıklarını bilmiyorum ama büyük ihtimalle muhammed'in pa'sı 170'den fazla çıkacak oyunda. bence fazla değil. tabi gökhan töre, alper potuk gibi yıldız adaylarımızın pa değerlerini görsek daha sağlıklı yorum yapmış oluruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@Matteo Ferrari

Muhammed'in PA'si -10.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    @Matteo Ferrari

Muhammed'in PA'si -10.
    Nerden biliyorsun? Ben editor flan aradım ama bulamadım sanırım Steam üzerinden olduğu için.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Sigames forumlarında Muhammet şimiden konuşulmaya başlandı potansiyeli -10 sa eğer yılın adamı olacak oyunda, herkes takımına alacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bazilari oyle sacma kiyaslamalara girmiski konuyu okurken yazdigi ilk yorumdan baslayip son yorumuna gelene kadar cevap vermemek icin kendimi zor tuttum. Cok iyi biliyorsa arastirmaci olsaymis.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Eskişehirspor'dan herhangi bir oyuncu var mı görebildiğiniz?
    I'm back...

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Eskişehirspor'dan herhangi bir oyuncu var mı görebildiğiniz?
    Bir Boyd Var Sanırım Arka Sayfada Eklemiştim. Ama Onunda Profili Evlere Şenlik

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Racing Club oyuncusu Christian Stuani' nin ismi Cristhian Stuani diye girilmiş İspanyol araştırmacılara selam olsun
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by alegz View Post
    Alex > Hagi

Bana Alex gibi bi futbolcu göstersene? Orta Saha olacka ve aynı istatistiklere sahip olacak? Hadi bakalım...

FM araştrımacılarını kendinden çok yüksek görme. Onlar da senin benim gibi insan
    Evet Alex Hagi'den iyi çünkü Hagi boş kaleye ceza sahası içinden goller atmıyordu. 40 metrelerden 90'a atıyordu evet Alex daha iyi çünkü Hagi takımına Uefa kupası kazandırdı. Alex daha iyi çünkü Zidane , Ballack , Hagi gibi oyunculardan daha iyi istatistikleri var. Nelerle uğraşıyoruz yahu

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

sercan ile souleymane youla'nın profillerini karşılaştırmalı ekranda atabilir misiniz?

youla demoda yoksa sercan'ın profil de kâfi.

Quote Originally Posted by kiwi21 View Post
    sercan ile souleymane youla'nın profillerini karşılaştırmalı ekranda atabilir misiniz?

sercanla youlayı niye kıyaslıyorsunuz anlamadım. sercan daha hızlı, sercan daha bitirici. hatta sercan diadan da hızlı diadan da bitirici. ligimizin en hızlı futbolcusu. nasıl böyle bir karşılaştırmaya yüreğiniz el veriyor anlamıyorum.
    Last edited by DisCo : 08.Ekim.2011 at 11:51

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by malpince View Post
    sercanla youlayı niye kıyaslıyorsunuz anlamadım. sercan daha hızlı, sercan daha bitirici. hatta sercan diadan da hızlı diadan da bitirici. ligimizin en hızlı futbolcusu. nasıl böyle bir karşılaştırmaya yüreğiniz el veriyor anlamıyorum.

ama yersen...
    sercan'la youla'nın futbol zekası ve özellikleri aynı bence.

sadece iki fark var. biri yabancı biri türk statüsünde. bir de biri yaşlı, biri de genç.

bitiricilik 9-10 falan verilmiştir umarım sercan'a? 11 bile fazla. hızla adam olunacak olsaydı takımlar elvan'ı futbola devşirirlerdi.

Quote Originally Posted by kiwi21 View Post

Türkiye'nin ennn hızlı futbolcusunu demoya koymamışlar tey allam

şimdi, dia da yok esprisi gelir birinden

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yahu girdiginiz laf dalasina bakin ayrica bunun yeri burasi degil sohbet bolumune acin seviyeli sekilde tartisin burasi Fm bolumu Oyuncu profil isteginiz varsa koyariz.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yahu girdiginiz laf dalasina bakin ayrica bunun yeri burasi degil sohbet bolumune acin seviyeli sekilde tartisin burasi Fm bolumu Oyuncu profil isteginiz varsa koyariz.
    Kardeşim ortaya bi Alex-Muhammet teknik değeri çıktı, adamlar gittiler bana Hagi'yi getirdiler taaa 2000 senesinden... Ne yapabilirim ben?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tamam arkadaşlar Alex Dünya'nın en iyisi kabul ettik tüm turksportal olarak. Artık bir zahmet susun da diğer arkadaşlar ile oyuncular hakkında mantıklı tartışmalar yapabilelim. Herkes sıkıldı artık lütfen!
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Tamam arkadaşlar Alex Dünya'nın en iyisi kabul ettik tüm turksportal olarak. Artık bir zahmet susun da diğer arkadaşlar ile oyuncular hakkında mantıklı tartışmalar yapabilelim. Herkes sıkıldı artık lütfen!
    haa bu da yerselik bir mesaj... kim dünyanın en iyisi alex dedi? özellikler ve hagi mi alex mi konuşulurken bir anda buna çevirmeniz çok manidar olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yaklaşık 3 yıldır Alex ile ilgili demo çıktığında bu tartışmalar yapılır ancak Alex oyunda yine "gerçekteki" performansını sergiler. Bu böyle sürekli devam eden kısırdöngü haline geldi. Aynı tartışmalar seneyede olacak...
    I'm back...

Yaklaşık 3 yıldır Alex ile ilgili demo çıktığında bu tartışmalar yapılır ancak Alex oyunda yine "gerçekteki" performansını sergiler. Bu böyle sürekli devam eden kısırdöngü haline geldi. Aynı tartışmalar seneyede olacak...
    inşallah öyle olur. ama şimdi baktığın zaman fmdeki bütün futbolcular gerçeğe göre daha yüksek performans gösteriyor.. hep böyle olmuştur. 28 gol 13 asisti görüp üstüne çıkabilecek mi bakalım? özellikleri de düşmezse olur

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

inşallah öyle olur. ama şimdi baktığın zaman fmdeki bütün futbolcular gerçeğe göre daha yüksek performans gösteriyor.. hep böyle olmuştur. 28 gol 13 asisti görüp üstüne çıkabilecek mi bakalım? özellikleri de düşmezse olur

Bazı şeyleri özellik belirlemiyor oyunda artık malesef. Taktiksel başarı son yapılan yeniliklerle dahada ön plana çıktı. Yani kadroyu dizelim takım çıksın Alex 28 gol atsın vs vs yemiyo artık. Oyuncuya verdiğiniz görev, oyunculara verdiğiniz direktifler, takıma verdiğiniz taktik, takıma verdiğiniz direktifler çok önemli. Mesela önceden 4-2-3-1 dizerdik takımı biz onlara "ayağa pas oyna" demeden onlar oynardı. Ama artık oynamıyolar kafasına göre takılıyo oyuncular. Bir sürü örnek var bunun gibi. İşin özü şudur; demoyu indirdim şimdi bende ve şöyle bir profillere baktığımda genel olarak düşüş görüyorum. Mesela Fransa liginde Lille ve Lyon'a baktım onlardaki oyunculardada düşüş var. Bu kadar isyana gerek yok daha full sürüm çıkmadan. Full sürüm çıksın takımlara bir bakalım, oyunculara bir bakalım, performanslarını bir irdeleyelim ona göre düzenleme yapılır artık. Daha oynamadığınız bir takım, kullanmadığınız bir oyuncu için "bu oyuncu gerçekçi olmamış" yorumu yapmak açıkçası yargısız infazdır..
    I'm back...

Bazı şeyleri özellik belirlemiyor oyunda artık malesef. Taktiksel başarı son yapılan yeniliklerle dahada ön plana çıktı. Yani kadroyu dizelim takım çıksın Alex 28 gol atsın vs vs yemiyo artık. Oyuncuya verdiğiniz görev, oyunculara verdiğiniz direktifler, takıma verdiğiniz taktik, takıma verdiğiniz direktifler çok önemli. Mesela önceden 4-2-3-1 dizerdik takımı biz onlara "ayağa pas oyna" demeden onlar oynardı. Ama artık oynamıyolar kafasına göre takılıyo oyuncular. Bir sürü örnek var bunun gibi. İşin özü şudur; demoyu indirdim şimdi bende ve şöyle bir profillere baktığımda genel olarak düşüş görüyorum. Mesela Fransa liginde Lille ve Lyon'a baktım onlardaki oyunculardada düşüş var. Bu kadar isyana gerek yok daha full sürüm çıkmadan. Full sürüm çıksın takımlara bir bakalım, oyunculara bir bakalım, performanslarını bir irdeleyelim ona göre düzenleme yapılır artık. Daha oynamadığınız bir takım, kullanmadığınız bir oyuncu yapmak açıkçası yargısız infazdır..
    öylede artık Fenerbahçeliler olarak belli bir fikrimiz var. biz barış özbek ve ayhanın emre gibi yapıldığı zamanlarda oyunu oynadık çünkü. biraz da olsun ön yargımız. zaten taktiklerle ilgili konuşmanıza katılıyorum. ama araştırmacının bile kaç kere izlediği belli olmayan muhammetin tekniği 19 alexinki 18 olunca bizim de canımız sıkılıyor, ister istemez...

öylede artık Fenerbahçeliler olarak belli bir fikrimiz var. biz barış özbek ve ayhanın emre gibi yapıldığı zamanlarda oyunu oynadık çünkü. biraz da olsun ön yargımız. zaten taktiklerle ilgili konuşmanıza katılıyorum. ama araştırmacının bile kaç kere izlediği belli olmayan muhammetin tekniği 19 alexinki 18 olunca bizim de canımız sıkılıyor, ister istemez...

kardeşim hala anlamak istemiyormusun ?

1 puan tekniği yüksek diye, muhammet alex den iyi oyuncudur diyen mi var ?

veya tekniği 1 puan yüksek diye muhammet alexten daha fazla gol atıp asist mi yapıyor ?

bütün profili tek bir özellik mi belirliyor ?

1 puanın yaygarısını yapma bu kadar gözünü seveyim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sanki bilmiyorsunuz beyler kimse bir alex değil...

Sayfa 5 / 21 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri