Veli Kavlak Antrenmanlara Basladi
HABER1903′e konuşan Beşiktaş Kulübü kulüp doktoru Mete Düren ''Sezone iyi baslayan Veli 3 ay sakatliktan sonra antrenmanlara basladi.
Veli Kavlak Antrenmanlara Basladi
HABER1903′e konuşan Beşiktaş Kulübü kulüp doktoru Mete Düren ''Sezone iyi baslayan Veli 3 ay sakatliktan sonra antrenmanlara basladi.
...
Hocam kupada rakip çok zor gelmiş elenmeyelim aman![]()
malatyAdana!
Avrupa ligi maçlari basliyor
Valencia - Besiktas
Gaziantepspor- CSKA
Maça iyi hazirlandik as oyuncularim dinlendi ve Valencia'ya puan almaya gidiyoruz..
Besiktas bu aksam tur atlamak istiyor
Besiktas - Valencia (4-2)
CSKA - Gaziantepspor (0-3)
Avanajli skor ile basliyor fakat ofansif oynayacagiz ve Inönü'de galibiyet ile turu geçmek istiyoruz
Kartal kanatlandi finale dogru uçmaya hazir
Ikinci yari Valencia birseyler yapmaya çalisti fakat defans oyuncularimiz izin vermedi ve kalecimiz Cenk kalesinde devlesti. Wilfried son noktayi koyunca Valencia'yi ezici bir skor ile Ispanya'ya gönderdik. Kara sakatlaninca defansa geçen Fernandes'in hirsi dikkat çekti ve eski takimina kendisini gösterdi. Simao yine assistleri ile dikkat çekti.
Gaziantepspor deplasmanda 1-0 yenilerek turu geçti
Valenciaya ne yapmışsın öyle yaHocam kolay rakip gelmiş her türlü eleriz bunları
![]()
malatyAdana!
tey tey teysen sağlam ezmişsinde arka planda bir antep başarısı var hobarey
![]()
Hocam bug mısın nesin sen ?
Harika gidiyorsun , Allah bozmasınKartalımı finalde istiyoruz
![]()
kardesim bilbaodan daha fazla kork muhtemelen benim kariyerdeki gibi oynuyolardır adamlar pek transfer yapmıyo 3 lü defans hattıyla oynuyolar ve sana dyip tedbir al cok baskılılar kesinlikle valenciadan güclüler bana göre![]()
taktik analiz calısırken düzenledigim friendlylerde bilbao ilede oynamıstım icerde dısarda baskılı oynuyo adamlar 3lü defanslarına ve isimlerine kanıp aldanmabelkide cok koly elersin ama uyarım dedim
![]()
bony, kara, quintero türkiye ligini seçen herkesin can simidi oluyor sanırım.
özellikle sivok'un piyasasının yüksek olması bu transferlerin yapılabilmesine de olanak sağlıyor. ben de bony hariç benzer bir transfer politikası izlemiştim. bony o fiziğe rağmen çok ve uzun süreli sakatlanıyor.
Aynen öyle Bony çok iyi oynadi ve ardindan sakatlandi ve sonra afrika kupasina gitti. Quintero ilk basta beni pek memnun etmemisti fakat bony sakatlandikdan sonra surekli oynattim ve açildi.