Başarılar Graz'da iyi olmuşfarklı lig iyi geliyo insana Bulgaristan'dan çokta farkı yok...
Sturm Graz iyi tercih ama ligde 10 takımın olması kötü olmuş
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
10 takımlık lig.4 kere mi dönecek maçlar.Yani 36 maç mı yapacaksın.
Gidişat kötütoparlanman şart...
Bu liglerde kontra-atak tutuyor valla özellikle Avrupa'da zaten kanatların hızlıysa mutlaka kontra oyna![]()
Bende Levadia'dan önce bu takımı denemiştim ama hoşuma gitmemiştiBaşarılar .
malatyAdana!
vallaha hocam başından beri hayranlıkla okudum .ne güzel kariyer yapmışsın öle , hoşuma gitti. takibe aldım seni hergün bakıcam mutlaka , başarılar![]()
GENEL DEĞERLENDİRME
Ben hayatımda bu kadar dengesiz takım görmedim.İlk önce lidere evimizde yenildik sonra da 3. yü deplasmanda 4-0 yendik.Sonra evimizde bir galibiyet daha alınca iyi takım oturdu dedik ve sonra da mattersburg karşısında yokları oynadık ve hiç beklemediğimiz bir yenilgiyi farklı bir skorla aldık. Umarım transfer sezonunu iyi geçiririz yoksa takımın durumu içler acısı.
lig değiştirmişssin![]()
Son maçların SSlerini bu şekilde ekledim çünkü zaten bu sezonu önemsemiyordum.Gelecek sezon ise süper bir kadro ile şampiyon olmak amacındayız. Önemli transferler yapacağız ve Avusturyanın kalitesinin üstünde topçular transfer edeceğiz.Süper bir transfer dönemi bizi bekliyor.3 oyuncumuz dışında hiçbir oyuncumuzu kadromuzda istemiyoruz.Umarım transfer dönemi istediğimiz gibi olur
İlk 3 hafta DC ve DL mevkiinde oynayan oyuncularımızın milli takımlarında olması ve yedeğimizin de sınırlı olması sebebiyle istediğimiz performansları ortaya koyamadık.Özellikle Austria Wien maçı gibi önemli bir maçta 2-0da öne geçmişken bu kadroya rağmen fark bekliyordum ama defans hatalarımız maçın skorunu belirledi.Şu an 2.yiz ama biz tek yenilgimizi şanssızlık olarak görüyoruz. 4. maçta ise tam kadroyduk ve iyi bir maç çıkardıkKupada ise tatile gittim kolay maç diye , zorla kazanmışız
Maçları 4 maçlık periyodlar halinde koyucam.Yorumlarınızı eksik etmeyin
Strumn Gaz Biraz Kötü Tercih Olmuş Gibi Ama Başarılar...