CHELSEA ZEVK VERMEDİ
Chelsea ile başladığımda büyük umutlarım vardı ama takım sürekli saçma sapan maçlar kaybedince çoğu maçı da tatile aldım ve sezon sonunda yeni ligler eklemeye karar verdim.Takımın zaten paralarını hep boş yere harcamışlar , harap ve bitap durumdaydı

Ligi de 6. sırada tamamladık ve istifa ettim.
Yeni bir sezona başladım.Ülkeler ardı ardına teklif yaptılar.İspanyada çalışmayacak olmama rağmen sırf işsiz gözükmeyeyim diye ispanyanın teklifini kabul ettim

Daha sonra istifa ettim tabi ki.
Austria, Belgium , Croita , Romania , Greece ,Slovenia ve Scotland liglerini ekledim.
İlk teklif Lierse ten geldi ama şampiyonluk için mücadele edemez diye kabul etmedim.PAOKu istedik ama bizi reddetti.Daha sonra OFI ve Aberdeen'in tekliflerini düşünmeye almıştım ki Sturm Graz teklif yapınca tam aradığım takımı bulduğuma karar verdim ve Sturm Graz'ın teklifini kabul ettim

Kariyerime yarın başlayacağım ama takımın durumu içler acısı şu an. 10 takımlı ligde 7. sıradayız ama yükselebiliriz.Özellikle seneye şampiyonluk için mücadele edecek bir kadro kurmak için elimizden geleni yapacağız.Son olarak lafı fazla uzatmadan austria liginin puan durumunu yazayım :
NOT : Bu takım bu sene ŞLde de mücadele etmiş ve 6da 0 çekmiş. Umarım 2 sene sonra biz de ŞLde mücadele edebiliriz

Bu sene çok zor.Avusturya kupasından da erken elenmişiz lig durumu ortada.Bu TD bunu nasıl başarmış anlamak mümkün değil

enkazı toplama görevi de bize ait.Umarım çok zevkli bir kariyer geçirriz Sturm Grazda.