Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 207 sonuç

Konu: Bir menajer eski günlerini arıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

CHELSEA ZEVK VERMEDİ

Chelsea ile başladığımda büyük umutlarım vardı ama takım sürekli saçma sapan maçlar kaybedince çoğu maçı da tatile aldım ve sezon sonunda yeni ligler eklemeye karar verdim.Takımın zaten paralarını hep boş yere harcamışlar , harap ve bitap durumdaydı Ligi de 6. sırada tamamladık ve istifa ettim.

Yeni bir sezona başladım.Ülkeler ardı ardına teklif yaptılar.İspanyada çalışmayacak olmama rağmen sırf işsiz gözükmeyeyim diye ispanyanın teklifini kabul ettim Daha sonra istifa ettim tabi ki.
    Austria, Belgium , Croita , Romania , Greece ,Slovenia ve Scotland liglerini ekledim.

İlk teklif Lierse ten geldi ama şampiyonluk için mücadele edemez diye kabul etmedim.PAOKu istedik ama bizi reddetti.Daha sonra OFI ve Aberdeen'in tekliflerini düşünmeye almıştım ki Sturm Graz teklif yapınca tam aradığım takımı bulduğuma karar verdim ve Sturm Graz'ın teklifini kabul ettim Kariyerime yarın başlayacağım ama takımın durumu içler acısı şu an. 10 takımlı ligde 7. sıradayız ama yükselebiliriz.Özellikle seneye şampiyonluk için mücadele edecek bir kadro kurmak için elimizden geleni yapacağız.Son olarak lafı fazla uzatmadan austria liginin puan durumunu yazayım :

NOT : Bu takım bu sene ŞLde de mücadele etmiş ve 6da 0 çekmiş. Umarım 2 sene sonra biz de ŞLde mücadele edebiliriz Bu sene çok zor.Avusturya kupasından da erken elenmişiz lig durumu ortada.Bu TD bunu nasıl başarmış anlamak mümkün değil enkazı toplama görevi de bize ait.Umarım çok zevkli bir kariyer geçirriz Sturm Grazda.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Hocam çok çabuk takım değiştiriyorsun, Blackpool'da kalmalıydın.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başarılar Graz'da iyi olmuş farklı lig iyi geliyo insana Bulgaristan'dan çokta farkı yok...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sturm Graz iyi tercih ama ligde 10 takımın olması kötü olmuş
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Hocam çok çabuk takım değiştiriyorsun, Blackpool'da kalmalıydın.
    Aslında orda düzen oturtmuştum ama çok sinirlendim hem de 4.lük başarısını tekrarlamak zor diye Premier Lig kazanıp başka lige geçerim dedim ama Chelsea'yi mahvetmişler işte sonradan farkına vardım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Başarılar Graz'da iyi olmuş farklı lig iyi geliyo insana Bulgaristan'dan çokta farkı yok...
    Evet aslında tam aradığım takımdı.Çok iyi oldu Umarım bu sezonu kurtarabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Sturm Graz iyi tercih ama ligde 10 takımın olması kötü olmuş
    Aslında daha iyi bence çünkü güçlü takımlarla daha çok maç oynayacağız. Kötü olan tek şey takımın bu seneki performansı onu da düzeltiriz bence

10 takımlık lig.4 kere mi dönecek maçlar.Yani 36 maç mı yapacaksın.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    10 takımlık lig.4 kere mi dönecek maçlar.Yani 36 maç mı yapacaksın.
    Evet aynen öyle

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

TAKIMIMIZIN EN ÖNEMLİ OYUNCULARI :

Defansın solunda da görev yapabilen oyuncumuzu daha çok ortasahanın solunda kullanmayı düşünüyoruz.

Bu oyuncumuz da güçlü mental özellikleriyle dikkat çekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İlk lig maçımızda zayıf rakibimize puan verdik.Ama takımın morallerinin yerlerde olduğunu düşünürsek gayet normal bir sonuç.Umarım bir an önce forma gireriz ve galibiyet serisine başlarız

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İkinci maçımızda çok kötü futbolla yenildik.Bu sezon iyi bir yerde bitirebilirsek gelecek sezon şampiyon olmak için iyi transferler yaparak takımı düzeltebiliriz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ligin en güçsüz takımı FC Admiraya da yenildik.Defansif bir taktik deneyecem artık çünkü bu salak kaleci bütün topları kaleye alıyo.Umarım kovulmayız da seneye iyi bir kadro kurup başarı yakalayabiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gidişat kötü toparlanman şart...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Gidişat kötü toparlanman şart...
    Defansif e döndüm ve kazanmayı başardık Böylece 8. sıraya yükseldik.Umarım devamı gelir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yenilmeyi bekliyorduk ta bu kadar fark ta fazla sezonu 7. tamamlarsak iyidir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu liglerde kontra-atak tutuyor valla özellikle Avrupa'da zaten kanatların hızlıysa mutlaka kontra oyna

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Zor oldu ama kazanmayı bildik

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu liglerde kontra-atak tutuyor valla özellikle Avrupa'da zaten kanatların hızlıysa mutlaka kontra oyna
    Kanatlar hızlı ama çok çabuk gol yiyoruz. Kontra oynuyorum ama gol yemesek süper olcak

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Bende Levadia'dan önce bu takımı denemiştim ama hoşuma gitmemişti Başarılar .
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Bende Levadia'dan önce bu takımı denemiştim ama hoşuma gitmemişti Başarılar .
    Hiç iyi bir takım değilmiş ama olsun seneye adam olurlar umarım İşin gıcık tarafı gelmek isteyen adam da yok doğru düzgün

Nesil
    2006
    Yer
    ANTALYA-belek

vallaha hocam başından beri hayranlıkla okudum .ne güzel kariyer yapmışsın öle , hoşuma gitti. takibe aldım seni hergün bakıcam mutlaka , başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by bayramokachi View Post
    vallaha hocam başından beri hayranlıkla okudum .ne güzel kariyer yapmışsın öle , hoşuma gitti. takibe aldım seni hergün bakıcam mutlaka , başarılar
    sağol dostum çok teşekkür ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

GENEL DEĞERLENDİRME

Ben hayatımda bu kadar dengesiz takım görmedim.İlk önce lidere evimizde yenildik sonra da 3. yü deplasmanda 4-0 yendik.Sonra evimizde bir galibiyet daha alınca iyi takım oturdu dedik ve sonra da mattersburg karşısında yokları oynadık ve hiç beklemediğimiz bir yenilgiyi farklı bir skorla aldık. Umarım transfer sezonunu iyi geçiririz yoksa takımın durumu içler acısı.

lig değiştirmişssin

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by umudily View Post
    lig değiştirmişssin
    Evet dostum yaa Avusturya yapayım bi de dedim sıkıldım İngiltereden

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Son maçların SSlerini bu şekilde ekledim çünkü zaten bu sezonu önemsemiyordum.Gelecek sezon ise süper bir kadro ile şampiyon olmak amacındayız. Önemli transferler yapacağız ve Avusturyanın kalitesinin üstünde topçular transfer edeceğiz.Süper bir transfer dönemi bizi bekliyor.3 oyuncumuz dışında hiçbir oyuncumuzu kadromuzda istemiyoruz.Umarım transfer dönemi istediğimiz gibi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

TRANSFERLER

DEVAMI GELECEK..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Transferi kapattık gibi ama bir santrafor alabiliriz belki. Çift forvet uyarsa takıma bir santraforla transferi kapatacağız.Güzel bir transfer sezonu oldu.Medya her ne kadar 6. olarak tahmin etse de bu sene açıkara şampiyonluk bekliyorum. Umarım futbolcularım beklentiilerimi karşılarlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İlk 3 hafta DC ve DL mevkiinde oynayan oyuncularımızın milli takımlarında olması ve yedeğimizin de sınırlı olması sebebiyle istediğimiz performansları ortaya koyamadık.Özellikle Austria Wien maçı gibi önemli bir maçta 2-0da öne geçmişken bu kadroya rağmen fark bekliyordum ama defans hatalarımız maçın skorunu belirledi.Şu an 2.yiz ama biz tek yenilgimizi şanssızlık olarak görüyoruz. 4. maçta ise tam kadroyduk ve iyi bir maç çıkardık Kupada ise tatile gittim kolay maç diye , zorla kazanmışız

Maçları 4 maçlık periyodlar halinde koyucam.Yorumlarınızı eksik etmeyin

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri