Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye Turuncu, Avrupa Kırmızı-Beyaz! | Türkiye&Adanaspor | 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Transferler iyi Ajax mağlubiyeti kötü olmuş uefada en azından gruptan çıkarsan çok iyi olur.

Transferler güzel Ajax normal

Takım resmen vermiş maçı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by alpaykartal View Post
    Takım resmen vermiş maçı.
    İki gol de bizim çabalarımızla oldu, zaten kurtaramazlardı ama topa son dokunan onlar olduğu için öyle gözüküyor

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Kolay gruba düşüriz inş.
    Umarım.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Avrupa Ligi gruplarında iyi bir kura çekmek çok önemli. 2 tane dişe göre rakip gelse kafi.
    4. torbadan katılacağımız için 2 tane kolay rakip gelmesi zor. 1 tane kolay rakip gelmesi; ve en az onun kadar önemli olan 1. torbadan gelecek rakibin dünya devi olmaması
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kolay gruba düşüriz inş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avrupa Ligi gruplarında iyi bir kura çekmek çok önemli. 2 tane dişe göre rakip gelse kafi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

hocam başarılar uefada...Transferlerin çok iyi...bana serdar gürler serdar gürler dediler aldım bi işe yaramadı...kazımı oynatıyorum hala...umarım sende işe yarar...takipçinim=)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by comandante View Post
    hocam başarılar uefada...Transferlerin çok iyi...bana serdar gürler serdar gürler dediler aldım bi işe yaramadı...kazımı oynatıyorum hala...umarım sende işe yarar...takipçinim=)
    Eyvallah hocam Serdar geçen sene çok iyiydi, bu sene o kadar iyi değil... Ama Türk olması ona büyük bir avantaj sağlıyor
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uefa Avrupa Ligi'nde gruplar belli oldu!

Zor bir gruba düştük... Şampiyonlar Ligi grubu gibi vallahi. Bir an önce elenip ülkemizdeki kupalara konsantre olmak istiyoruz

2714 kombine sattık.

1. HAFTA

Gerçekten çok rahat bir maç çıkardık... Umarım bu seneki bütün maçlarımız böyle güzel geçer. Ayrıca, yeni transferimiz Matija Smrekar 13. saniyede attığı golle Süper Lig tarihinin en erken golünü attı! (1. hafta, 13. saniye)

2. HAFTA

Yine rahat bir maç çıkararak galibiyete uzandık... Oynanan futbol gerçekten çok güzel. Rotasyona gitmemize rağmen kadromuz hiç sırıtmıyor.

3. HAFTA

Çukurova derbisinde galibiyete uzanan taraf olduk! Yedek santrfor olarak aldığımız Smrekar, güzel performansıyla yüzümüzü güldürüyor açıkçası...

3 hafta sonucu oluşan puan durumu:

3 hafta sonucunda gol yememiş olmamız gerçekten harika. Yine bizim gibi iyi giden Trabzonspor, İBB ve lige yeni yükselmesine rağmen süper bir çıkış yakalayan Karabük'ten, bakalım hangisi ilk önce puan kaybedecek?

Adana Gençlerbirliği ile pilot kulüp anlaşması imzaladık. Reserve takımlar ligine kayıt yaptırmıyoruz, bu nedenle de 18 yaşını dolduran oyuncular reserve takıma çıktığında maç oynayamıyor. Artık bu oyuncularımızı kardeş kulübümüze kiraya göndereceğiz.

EURO 2012 maçlarından sonra bir part daha oynarız. Görüşmek üzere dostlar...

Nesil
    2007

Bu sene şampiyonluk istiyoruz artık Keşke ŞL'ye katılıp o parayı alabilseydin ama olmamış. UEFA'da yolun açık olsun, zor grup ama ben sürpriz bekliyorum; Juve'nin ardından ikincilik

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bu sene şampiyonluk istiyoruz artık Keşke ŞL'ye katılıp o parayı alabilseydin ama olmamış. UEFA'da yolun açık olsun, zor grup ama ben sürpriz bekliyorum; Juve'nin ardından ikincilik
    Mehh Valla zor ama olabilir de... Metalist'in bütün oyuncuları açık değil, o avantaj olabilir bizim için. Saint Ettienne de bizden çok çok güçlü bir ekip değil. Ama gruptan çıkmamız için Juventus maçının dışındaki 4 maçın en az 3'ünde günümüzde olmamız lazım

Quote Originally Posted by managerking66 View Post
    Hocam bence gruptan 2.olarak çıkarız hem de çok zorlanmadan,grup zor gibi görünüyor ama biz de zorlu takımız.
    Hadi yahu, öyleyiz değil mi? Bana da gaz verdiniz vallahi

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Çok iyi gidiyoruz.Anadolu kulüpleri durduramaz oldu artık bizi.
    İlk 3 haftaya bakılırsa biraz öyle oldu gibi

Quote Originally Posted by alpaykartal View Post
    Şampiyonlar liginde şanslıymışsın zor bir grub çıkmamış.
    Hahahahahah dostun sen olayı yanlış anlamışsın Grubumuz UEFA Avrupa Ligi grubu...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

J GRUBU 1. MAÇ

Adamlar saha avantajını da kullanarak bizi resmen ezdi, boyumuzun ölçüsünü aldık açıkçası... Bir an önce Avrupa'dan elenip ligimize konsantre olmak istiyoruz

4. HAFTA

Sinir oldum ya! Tabii ki puan kaybedecektik ama bu puanı lige yeni yükselen Kasımpaşa'ya karşı, üstelik pek bir varlık da gösteremeden kaybetmek çok kötü oldu. Bu tarz takımların seviyesini 2 yıl önce atlattığımızı düşünüyordum, demek ki kibir oyunculara yaramamış...

5. HAFTA

Mükemmel bir galibiyet oldu! Önce dakika 44'te Sezgin Coşkun'un İsmail İsa'ya yaptığı hareketi hakem penaltı olarak değerlendirdi. Biz de penaltı fobimizi yenerek Zamaliev'le 0-1 öne geçtik, son dakikalarda da en azından 1 puan almak için bastıran Bursaspor'un savunmasını hazırlıksız yakalayıp çalışılmış bir kontratakla farkı 2'ye çıkararak 3 puanı aldık. Böylelikle son şampiyona karşı oynadığımız 2 maçı da kazanmış olduk. Aferin çocuklar...

6. HAFTA

İstatistiklerin aksine çok rahat bir maç çıkardık. Dakika 9'da İsmail İsa sırtı dönük olarak aldığı topla birlikte hızlıca döndü, ve sert füzesi 90'a gitti. 2. yarıda da Zeki Korkmaz, rakip ceza yayında pas alışverişi yaptığımız sırada topu aldı, çekti, ve sağ ayağıyla vurduğu sert şut, maçta 90'a giden 2. golümüzdü. Son dakikalarda frikik organizasyonundan bir gol bulsa da Orduspor, bizden puan çıkartacak bir tehdit oluşturmadı...

Trabzonspor şov yapıyor Özellikle Paulo Henrique ve Burak'ın üstün performanslarıyla, henüz puan kaybetmediler. Ama daha bizimle oynamadıkları için tabii ki

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Hocam bence gruptan 2.olarak çıkarız hem de çok zorlanmadan,grup zor gibi görünüyor ama biz de zorlu takımız.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Çok iyi gidiyoruz.Anadolu kulüpleri durduramaz oldu artık bizi.

Şampiyonlar liginde şanslıymışsın zor bir grub çıkmamış.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İlk maçtan umutları hatta grupla beraber umutlarını kaybetmişsin.Bence çıkarız sen rahat ol

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    İlk maçtan umutları hatta grupla beraber umutlarını kaybetmişsin.Bence çıkarız sen rahat ol
    Sanmıyorum

UKRAYNA'YI TURUNCUYA BOYADIK!

MÜKEMMELDİK! İsmail İsa'nın sakaltanmasından sonra oyuna giren Matija Smrekar hayatının futbolunu oynadı! Alper'e de mükemmel bir asist yapan Hırvat'ın önderliğinde, Metalist'i evine puansız gönderdik. HELAL OLSUN ÇOCUKLAR!

Adana'da tribünler galibiyet nedeniyle çok coşkuluydu.

İsmail İsa sahalardan 2 ay uzak kalacak. Bu haber sevincimize limon sıktı açıkçası.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

J GRUBU 3. MAÇ

Skora rağmen maç esnasında çok eğlendim. İki takım da elinden gelenin en iyisini sahaya koydu. Gollü, pozisyonlu, en önemlisi de çok centilmence bir maç oldu. Maçtan sonra oyuncularımı ve İtalyan kulübünün oyuncularını teker teker tebrik ettim. Keşke hep böyle yenilsek

Saint Etienne'in Metalist Kharkiv'i deplasmanda yenmesi bizim için çok kötü oldu. Biz zaten önümüzdeki maçta da puan alamayacağız, fakat Metalist'in de Fransa deplasmanından puan çıkarabileceğini hiç sanmıyorum. Juventus'tan sonraki iki maçı da kazanır, ayriyetten Saint Etienne'den ikili averajda öne geçersek gruptan ikinci olarak çıkıyoruz. O-hooooo... Kulağa biraz imkansız geliyor

7. HAFTA

Şaşkınım! Beşiktaş deplasmanında dakika 23'te 3 gol farkla önde olacağımız aklımın ucundan geçmezdi Oyuncularımı tebrik ediyorum. Harika bir performans göstererek bu sezon büyük takımlarla oynadığımız 3. maçta da kayıp yaşamadılar.

8. HAFTA

Maçtan önce İBB menajeri Ramon Diaz, katıldığı basın toplantısında hakkımda şu açıklamalarda bulundu: ''Eren bizi yeneceğini düşünüyorsa hayal görüyor demektir.''. Bu sözler karşısında sessiz kalmayı tercih ettim. Fakat Diaz'ın bu sözleri oyuncularımda bir stres mi yaratacak; yoksa aksine onları hırslandıracak mı, merak ediyordum.

Cevabımızı sahada fazlasıyla verdik Her ayağımıza aldığımız gol oldu. İlk defa bu kadar arogan bir yorum yapan teknik direktör karşısında, yönetimimdeki en farklı galibiyeti alarak kendisini yerin dibine soktuk (Daha önce Akhisar Belediye ve Kayserispor karşısında da 5-0 kazanmıştık)

9. HAFTA

Galatasaray'ın sırrını bir türlü çözemedim. Hala ilk 11'de Servet, Gökhan Zan, Kazım Kazım, Sercan Yıldırım gibi oyuncularla başlıyorlar ancak iyi de gidiyorlar. Bir kez daha onlar karşısında çok şanssızdık. Kornerden Kotysch'in bir kafa vuruşunu, ve İlhan Parlak'ın altıpastan vurduğu bir şutu nefis kurtaran Muslera farkı yaratan oyuncuydu. Sağlık olsun, 1 puanı kabul ediyoruz.

10. HAFTA

Lige yeni yükselen ancak ''gidici'' olan Kayseri Erciyesspor karşısında son 3 yılın en güzel futbolunu oynadık. Özellikle Smrekar, Erciyes stoperlerini perişan etti. Tamamen kendi çabasıyla yaptığı hat-trick'in yanında direkten dönen bir topu ve kalecinin fantastik kurtarışlarla dışarıya çeldiği bir sürü topu var. Üzülerek söylüyorum ki, Erciyes bu gidişle ait olduğu yere döner. Sevinerek söylüyorum ki, muhteşemdik

83. dakikada Matija Smrekar'ı alkışlatmak için oyundan çıkaran Aydemir'in hamlesi karşılıksız kalmadı. Hırvat golcünün muhteşem hat-trick'i ve nefis futbolu karşısında mest olan taraftarlar, Smrekar'ı ayakta alkışladı ve oyuncunun adına marşlar söyledi.

10 haftası geride kalan ligimizde Trabzonspor'un 1 puan gerisinde 2. sırada bulunuyoruz. Lider olmamamıza rağmen ligin tek namağlup takımıyız. Ayrıca en skorer, ve en az gol yiyen takım ünvanları da bize ait. Bu sezon Bordo-Mavililerle birlikte ligi tarumar edeceğiz gibi görünüyor. Golcüler Smrekar-İsmail İsa ve Burak-Paulo Henrique arasında geçen gol düellosu da şimdiden nefesleri kesmiş durumda.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben 3 haftalık bir tatile çıkıyorum arkadaşlar. Orada Fm oynama imkanım olmayacak ama internet var. Arada sırada kariyerin kapanmaması için birkaç görselle falan güncellerim Al si ya!

Herkes tatile gidiyor . Hadi iyi tatiller.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uzun bir aradan sonra kariyeri güncelliyorum arkadaşlar, haydi hayırlısı

Forumda paylaşmayı bıraktığımdan itibarenki sezonun devre arasında şu transfer hamleleri gerçekleşti(kırmızı kutu içindekiler).

Bu transfer döneminin olduğu sene ise böyle geçti:

Özet geçecek olursak, bu senede ilk defa mücadele ettiğimiz UEFA gruplarında 4 puan toplayarak Metalist Kharkiv'in hemen önünde 3. olduk. Önceki sene Türkiye Kupası şampiyonluğumu kazandığımdan dolayı bu sene lige konsantre olmak istedim ve Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzon'a elendim. Ancak lig de istediğim gibi gitmedi. Fenerbahçe farkı hiçbir zaman eritmeme izin vermedi ve 2 yıllık Bursaspor egemenliğinin ardından yeniden şampiyonluğa ulaştı. Biz ise 2. olarak Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynamaya hak kazandık.

Gelelim içinde bulunduğumuz seneye. Bu sene ŞL elemesinin ilk ayağını geçmeyi başardık. Deplasmanda 1-0 yenip evimizde 1-0 yenildiğimiz Panathinaikos'u penaltılarda 5-4'le safdışı bıraktık, ancak grupların önündeki son engel olan Arsenal bize ağır gelince yine UEFA gruplarına kaldık. Fakat bu sefer gruplarda tarih yazdık. Dortmund, Ajax ve Dnipro'nun bulunduğu gruptan 10 puan toplayarak lider olarak çıktık. 1st Knockout Round'da rakibimiz Vitoria Guimaraes'ti. Deplasmanda 2-1 yenilmemize rağmen evimizde 3-0 kazanıp bir üst tura yükseldik. Çeyrek finalin önündeki tek engel olan Real Madrid'i aşamayınca kupadan elendik ancak Adanaspor tarihinin en büyük Avrupa başarısını yakalamış olduk. Ayrıca bu sezon Avrupa'nın en başarılı Türk takımı olma özelliği de bizdeydi.

Gelelim ülkeye. Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'a 2-0 yenilerek kupaya veda ettik. Ligde ise bir aralar kötü gitmemize rağmen toparlandık, özellikle son haftalarda mükemmel bir seri yakaladık ve Play-Off'a Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 2. olarak girdik.

Play-Off'u birazdan oynayacağım. Bir sonraki mesajda mevcut kadrodaki oyuncuları sizlerle paylaşmayı planlıyorum...

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Tekrardan başarılar.Son yaptığın Defoe transferi çok iyi olmuş.Bir sonraki sezon parlatıp Avrupa'ya 5 milyona satabilirsin diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Tekrardan başarılar.Son yaptığın Defoe transferi çok iyi olmuş.Bir sonraki sezon parlatıp Avrupa'ya 5 milyona satabilirsin diye düşünüyorum.
    Teşekkür ederim. Bu kariyerde ilk defa bu kadar yıldız bir isimle anlaştık. 32 yaşında ama hala bitmemiş, Defoe bitmemiş Valla bu yaştan sonra o kadar paraya satamayacağım için burada futbolu bıraktırmak istiyorum İngiliz'e.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2014-2015 KALECİLER

Necati artık bizim emektarımız sayılır... 4 sezondur kalemizde başarıyla görev yapıyor. Adanaspor için 125 maç oynamış birinden bahsediyoruz... Bu sezon Bayram Olgun'un transfer edilmesiyle forma şanslarını yarı yarıya paylaştılar ancak Necati her zaman benim en güvendiğim isimler arasında.

Bayram çok ilginç bir kaleci. Oyunda profili random verildiği için, ve daha önce Ankaragücü'nde kendisini yönettiğim için bu profili görünce çok şaşırdım. Ancak hemen şaşkınlığımı giderip kadroma kattım, ve başarılı da bir performans sergiledi. Bir de altyapıdan bir genci as takıma çıkarırsak kale tamamen sağlamda olacak.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Defoe'nin tecrübesi yeter Play Off'da ki maçlarını bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Defoe'nin tecrübesi yeter Play Off'da ki maçlarını bekliyorum.
    Teşekkür ederim Defoe'nin tecrübesi ve kalitesi tartışılmaz zaten. Play-Off'ta da ondan beklentiler çok büyük

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2014-2015 SAVUNMA OYUNCULARI

Rémy Vasseur... Performansıyla beni o kadar etkiledi ki, Haxball'daki nickimi değiştirmeme sebep oldu. Tam bir antrenman canavarı, tam bir profesyonel, tam bir takım oyuncusu, tam bir hizmetkar. Üşenmeyen arkadaşlar varsa geldiğindeki profiliyle şu andaki profilini karşılaştırsınlar, bu mükemmel gelişmeyi kendileri de görecekler.

Ismaily bu sezon transfer ettiğimiz, Vasseur'un yedeği olan Brezilyalı arkadaş. Geldiğinde sağ bek mevkisinde oynayamıyordu; bir sol bek olmasına rağmen, aynı kalitede ve fiyatta bir sağ bek getiremediğim için onu sağ beke transfer ettim, ve çabucak yeni mevkisine alıştı. Oyuncunun menajeriyle biraz limoniyiz ama bu Brezilyalının performansını etkilemiyor

Hasan Ali, hem gerçek hayattaki hem de oyundaki performansıyla kendisini herkese kanıtladı. Bu oyuncu için yorum yapmaya dahi gerek duymuyorum. Sol açığa koysanız oynayabilecek bir hücum yönü de var.

Şaban Özel, sol bek mevkisinde bulabileceğiniz en kaliteli Türk oyunculardan bir tanesi. Hasan Ali'nin yedeği olmasına rağmen bolca şans buluyor ve iyi de gidiyor. Özellikle, 5-0 kazandığımız efsanevi Dortmund maçında Mario Götze'ye hiç geçit vermemesini ve hücumlarda 2 kere pazara göndermesini hala unutamıyorum, unutamayacağım

Leonardo Sigali, artık kulübümüzde ''reyizlik'' mertebesine yükselmiş bir oyuncu. Muhteşem profili, oyun kurma becerisi, mücadeleci gücü ve tecrübesiyle mükemmel bir stoper. Ayrıca kulübümüzün Defoe'dan sonra en yaşlı oyuncusu olup, kaptanlık pazubandını da gururla taşımaktadır. Gördüğünüz gibi Play-Off hariç 45 resmi maçta görev almış. Play-Off'la birlikte bu sayı 51'e belki de 52'ye çıkacak...

Bijelic, Kızılyıldız'dan 3m pound vererek transfer ettiğimiz stoper oyuncusu. İlk geldiğinde ülkeye alışamadığı için bayağı bir kavgalar ettik ama sonra yavaş yavaş forma şanslarını geri aldıkça aramız düzeldi. Bizde kaliteli bir lig tecrübesi tattı, güzel koçlarla antrenman yaptı, Avrupa'da devler karşısında mücadele etti... Genç yaşına rağmen kendisini çok ilerletti. Kritik golleriyle de beğeni toplayan güçlü oyuncu Sigali'nin yanına çok güzel bir partner...

Dortmund altyapısından yetişen 3. stoperimiz Koray Günter, çoğu stoperde bulunmayan bir oyun kurma becerisine sahip olmasına rağmen defansif yönüyle de beğeni topluyor. Defansı güvenle teslim edebileceğiniz bir oyuncu ve daha gencecik.

Cenk Güvenç, birçok kulvarda mücadele eden takımımızın 4. stoperi. Gerçekten kaliteli bir isim, bu nedenle sene başında Gaziantepspor'a 180k pound ödeyerek takıma kazandırdık. Sigali ve Bijelic'in yerini Koray ve Cenk'le doldurduğumuzda da en ufak bir sırıtma olmuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Kaleciler gayet kaliteli duruyor.Bayram'da ne profil çıkmış arada bana da öyle denk geliyor bazı oyuncular random verilmemesi lazım kim neyse odur umarım 2013'te böyle olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Kaleciler gayet kaliteli duruyor.Bayram'da ne profil çıkmış arada bana da öyle denk geliyor bazı oyuncular random verilmemesi lazım kim neyse odur umarım 2013'te böyle olmaz.
    Evet kalede sorun yok Valla Fenerbahçe kariyerimde de Artun Akçakın inanılmaz gelişmişti, bu kariyerde onu aldım ama uzaktan yakından Fb kariyerindeki profille alakası yoktu, bu nedenle yollarımızı ayırdık. Şans

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Bayram'ın profiline şaştım.
    Utanmasa yeni Sinan Bolat olacak

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Bayram'ın profiline şaştım.

Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri