Sayfa 5 / 13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye Turuncu, Avrupa Kırmızı-Beyaz! | Türkiye&Adanaspor | 6. Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ADANASPOR 2013-2014 SEZON BAŞI TRANSFER DÖNEMİ GENEL GÖRÜNÜMÜ

Öncelikle gidenlerden başlayayım. Tam kariyerin ana amacına uygun bir transfer dönemi geçirdik. Mükemmel oyuncu sattık. Takımın en önemli oyuncularından De Laet, Gagnon ve Mbilla gibi isimlerle yollar ayrıldı, güzel para kazanıldı. Gönderdiğimiz oyunculardan Mbilla hariç hepsinin parası peşin ödendi. Mbilla transferinde ise Eintracht Frankfurt bonservis bedelinin 500k pound'unu peşin, 1m pound'unu 24 ay taksitle ödeyecek. Değerinin 9.2 katına sattığımız De Laet, transfer tarihimizin rekoru oldu.

Gelelim aldığımız oyunculara. Kanımca muhteşem bir transfer dönemi geçirdik. Çok uğraştık, çok ter döktük ama değdi. Kadromuza mükemmel oyuncular kattık. İsterseniz size onları tanıtayım. Tanıtmadan önce de şu bilgiyi vereyim: Alper Potuk transferinde 1m pound peşin 600k pound 48 ay taksitle, Zeki Korkmaz transferinde 1m pound peşin 800k pound taksitle, Hasan Ali Kaldırım transferinde 1m pound peşin 2.1m pound 48 ay taksitle ödenecektir. Diğer bütün transferler peşin parayla alınmıştır.

1. Alper Potuk # 14

Mükemmel bir oyuncu aldık. Oyun kurucu mevkisinde böylesine kaliteli bir oyuncu bulundurmamız büyük avantajımız olacak.

2. Hasan Ali Kaldırım # 25

Atila Turan'ın bize gelmeyeceğini düşünürsek oyunun en iyi 2. Türk sol bekini aldık! Bize biraz tuzluya patladı ancak uzun yıllar sol bek mevkisine takviye yapmayacağız gibi duruyor...

3. İsmail İsa # 9

Mbilla'nın boşluğunu Türk vatandaşlığı da bulunan Bulgar golcüyle doldurduk... Karabükspor 250k'dan başladığımız pazarlığı 500'e kadar bırakmadı ancak verdiğimiz parayı hak eden bir golcü aldığımızı düşünüyorum... Komple forvete hasrettim uzun zamandır

4. Koray Günter # 43

Borussia Dortmund'la sözleşme yenilemeyen genç oyuncuyu kimselere bırakmadık... Forumdaki konuda gelecek yıllarda ulaştığı profil inanılmaz. Umarız bizde de o kadar güzel gelişir...

5. Leonardo Sigali # 2

De Laet'in yokluğunu hiçbir şekilde aratmayacak mükemmel bir stoperi kadromuza kattık. Bakıyorum bakıyorum, bir türlü eksik noktasını bulamıyorum. Bedavaya kusursuz bir stoper mi aldık ne?

6. Matija Smrekar # 13

Böylesine iyi bir poacher'ın işini 45k pound gibi cüzi bir miktara bitirdik... Göstereceği performansa göre İsmail İsa'yı kesebilir bile.

7. Nail Zamaliev # 26

Rus oyuncu çok uzun süredir takibimizdeydi, sezon ortasında sözleşme imzalamıştık ve şimdi takıma katıldı. Kendisi tam bir istikrar abidesi... Geçen sezon Sheriff'te sadece 1 maç kaçırdı. İlk 11 başlatmayı düşünüyorum.

8. Serdar Gürler # 11

Serdar Gürler gibi bir kanat oyuncusunu bedavaya almak güzel, backup olarak sözleşme imzalatmak ayrı bir güzel Esas mevkisinin aksine, sol açıkta görev yapacak. Yeni mevkisine alışmak için çalışmalara başladı ve şimdiden koyu yeşil oldu.

9. Tim Guyt # 18

Klasik bir Hollandalı, tam bir profesyonel... Şu mental özelliklerine bakarsak ileride kaptanlık bile yapabilecek bir seviyeye geleceğini söyleyebiliriz bu çocuğun

10. Türker Özcan

Altyapıya bir transfer. Umut vadeden bir genç yetenek...

11. Zeki Korkmaz # 6

Jem Karacan'ın 1 boy küçüğü İlk hazırlık maçında yaptıklarına bakılırsa bu sezon en güvendiğimiz isimlerden biri olacak...

Artık iskeletimizi kurduk. Bu kadar oyuncu almamıza rağmen transfer dönemini karla kapatmak müthişti. Gelecek senelerde bu kadronun üzerine tek tük takviyeler gelir artık. Bu sezon nasıl bir Adanaspor izleyeceğimi hayal edemiyorum. Bir an önce bu takımı görmem lazım!
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

KULÜPTEN HABERLER

Önümüzdeki sezonun TV gelirleri için yayıncı kuruluştan cash 3.15m pound aldık

Ve ligimizde takımların şampiyonluk oranları açıklandı. Artık listede Adanaspor da var...

Geçen sezon 15.'lik olan medya tahminimiz, bu sezon 7.'liğe sıçradı...

Belki sportif anlamda Türkiye'nin 6. büyüğü olamadık ama, finansal anlamda bunu gerçekleştirdik!

Ve bomba haber: Adanaspor Bursaspor'la birlikte Türkiye'nin ekonomik anlamda en rahat takımı!
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURALARI ÇEKİLDİ!

Takımımız ön elemede Hollanda'nın güçlü ekibi Ajax ile eşleşti. İlk maç 31 Temmuz'da Adana 5 Ocak Stadyumu'nda, 2. maç 7 Ağustos'ta Amsterdam ArenA'da oynanacak. Aynı zamanda Amsterdam ArenA, bu sezonun Şampiyonlar Ligi finaline evsahipliği yapacak olan stadyum olma özelliğini taşıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Transferler güzel.Gidenleri hiç aratmayacaklar.Takımın finansal durumunu da düzeltmişsin.Zor olan kısımları atlamışsın şimdi takımdakilerin birbirine alışmasını bekleyip ondan sonra gelecek galibiyetleri beklemeliyiz.Ajax güçlü bir ekip ama belki kazanabiliriz umudum var.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Transferler güzel.Gidenleri hiç aratmayacaklar.Takımın finansal durumunu da düzeltmişsin.Zor olan kısımları atlamışsın şimdi takımdakilerin birbirine alışmasını bekleyip ondan sonra gelecek galibiyetleri beklemeliyiz.Ajax güçlü bir ekip ama belki kazanabiliriz umudum var.
    Ben de aynen böyle düşünüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ajax maçlarına kadar sadece 1 tane hazırlık maçı yapabilme imkanımız oldu. Takmın tatilden dönmesiyle Ajax maçlarının arasında 15 günlük bir boşluğumuz bulunduğu için 1 hazırlık maçı yaptık, 8 gün dinlendik ve tarihimizin ilk Şampiyonlar Ligi maçı için kampa girdik. Ayrıca bu hazırlık maçı için Fenerbahçe'den 100k pound para aldık.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME 1. MAÇ

İyi oynayamamıza rağmen biri kornerden, ikisi de ceza sahası dışından yapılan şutlarla gelen gollerle yenildiğimiz için üzgünüz. Uyum sorunları göze çarptı. Artık ikinci maçta 3 gol bulmak gerekecek. Tur mucizelere kaldı gibi.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME 2. MAÇ

11. dakikada Smrekar'la gelen golle bayağı morallenmiştik ancak rakibin skoru eşitlemesi planlarımızı bozdu... Yine de 2 gol daha bulup 1-3'le maçı uzatmaya götürmek için çabaladık ancak gereken golleri bulamadık ve Şampiyonlar Ligi'nden elendik. Hollanda temsilcisine başarılar diliyoruz. Yolumuza UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz...

UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde rakibimiz İspanyol ekip Getafe oldu. Seri başı olmamamız nedeniyle hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de UEFA'da gelen rakipler canımızı sıktı açıkçası... Ajax'ın AMR/L/C bölgelerindeki oyuncuları iyiydi, golleri de onların bireysel yetenekleriyle buldular. Getafe'nin de o bölgedeki oyuncuları iyi ama Ajax'tan nispeten daha güçsüz bir ekip. Turu geçmek zor olacak ancak tabii ki gruplara kalmak için oynayacağız...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Top hakimiyetlerine bakmanızı istiyorum Rakibimizi ezdik gerçekten... Bütün maç boyunca top bizde olmasına rağmen Bursaspor ceza sahasından çıkmadı ve maçı penaltıya götürebildiler... Ancak penaltılarda Necati sahneye çıktı ve rakibin iki penaltısını kurtardı, biz de 1 penaltı kaçırmamıza rağmen rakibimize 6-5 üstünlük kurduk ve Süper Kupa'yı müzemize götürdük! Yönetimim altında 3. sezonda 3. kupamızı aldık. Çok mutluyuz...

Yedek oyuncularım hiç maç yapmadı. Onları da sezona hazırlamak için sadece yedeklerimizin forma giyeceği 2 tane daha hazırlık maçı yapacağız, Getafe maçlarıyla da birlikte 4 maçtan sonra sezonu açacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Avrupa liginde daha dişimize uygun rakipler var.Getafe yi geçebiliriz iyi oynarsak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gidişat çok iyi dostum Getafe'yi geçebiliriz kontrollü futbol oynamamız şart evimizde gol yemememiz lazım...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Transferler iyi Ajax mağlubiyeti kötü olmuş uefada en azından gruptan çıkarsan çok iyi olur.

Transferler güzel Ajax normal

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Avrupa liginde daha dişimize uygun rakipler var.Getafe yi geçebiliriz iyi oynarsak.
    Bana da öyle geliyor ama Şampiyonlar Ligi'nin parası çok iyiydi işte

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Gidişat çok iyi dostum Getafe'yi geçebiliriz kontrollü futbol oynamamız şart evimizde gol yemememiz lazım...
    Eyvallah Rakipte tehlikeli hücum oyuncuları var ama defansları o kadar iyi değil. Evimizde gol yememekten çok deplasmanda gol atmaya bakmak lazım...

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Transferler iyi Ajax mağlubiyeti kötü olmuş uefada en azından gruptan çıkarsan çok iyi olur.
    Daha dur dostum gruplara bile kalacağımız şüpheli

Quote Originally Posted by alpaykartal View Post
    Transferler güzel Ajax normal
    Teşekkürler Usta ayakları vardı rakibin, varlık gösteremedik...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

UEFA AVRUPA LİGİ ÖN ELEME 1. MAÇ

Pek iyi oynayamasak da evimize çok iyi bir sonuçla dönüyoruz Gollere çabuk cevap vermemiz bizi maçta tutan etmen oldu. Fakat malesef YİNE PENALTI KAÇIRDIK! Getafe deplasmanından galibiyetle dönebilirdik! Seneye sırf penaltı atması için adam alacağım kadroya, o olacak

Bir oyuncu daha sattık Geçen sene Şanlıurfaspor'dan bedelsiz olarak getirdiğimiz Mehmet Özdenk için Galatasaray bize 525k pound + sonraki satıştan %20 pay önerdi. ''%30 pay isteriz'' dediğimizde Cimbom buna karşı çıkmadı ve Memo 525k pound + sonraki satıştan %30 pay karşılığında Galatasaraylı oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

UEFA AVRUPA LİGİ ÖN ELEME 2. MAÇ

HÜLEANNNN UEFA'DAYIZ!!! AMA VALLA HELAL OLSUN RAKİBE, 10 KİŞİ BİLE BİZDEN DAHA İYİ TOP OYNADILAR. Ayrıca da Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız maç + Uefa'da oynadığımız maç ve geçtiğimiz tur + Uefa'da gruplara kalmamız sayesinde 1.25m pound'u da kasamıza koymuş olduk

Takım resmen vermiş maçı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kolay gruba düşüriz inş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avrupa Ligi gruplarında iyi bir kura çekmek çok önemli. 2 tane dişe göre rakip gelse kafi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takım resmen vermiş maçı.
    İki gol de bizim çabalarımızla oldu, zaten kurtaramazlardı ama topa son dokunan onlar olduğu için öyle gözüküyor

Kolay gruba düşüriz inş.
    Umarım.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Avrupa Ligi gruplarında iyi bir kura çekmek çok önemli. 2 tane dişe göre rakip gelse kafi.
    4. torbadan katılacağımız için 2 tane kolay rakip gelmesi zor. 1 tane kolay rakip gelmesi; ve en az onun kadar önemli olan 1. torbadan gelecek rakibin dünya devi olmaması

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

hocam başarılar uefada...Transferlerin çok iyi...bana serdar gürler serdar gürler dediler aldım bi işe yaramadı...kazımı oynatıyorum hala...umarım sende işe yarar...takipçinim=)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by comandante View Post
    hocam başarılar uefada...Transferlerin çok iyi...bana serdar gürler serdar gürler dediler aldım bi işe yaramadı...kazımı oynatıyorum hala...umarım sende işe yarar...takipçinim=)
    Eyvallah hocam Serdar geçen sene çok iyiydi, bu sene o kadar iyi değil... Ama Türk olması ona büyük bir avantaj sağlıyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uefa Avrupa Ligi'nde gruplar belli oldu!

Zor bir gruba düştük... Şampiyonlar Ligi grubu gibi vallahi. Bir an önce elenip ülkemizdeki kupalara konsantre olmak istiyoruz

2714 kombine sattık.

1. HAFTA

Gerçekten çok rahat bir maç çıkardık... Umarım bu seneki bütün maçlarımız böyle güzel geçer. Ayrıca, yeni transferimiz Matija Smrekar 13. saniyede attığı golle Süper Lig tarihinin en erken golünü attı! (1. hafta, 13. saniye)

2. HAFTA

Yine rahat bir maç çıkararak galibiyete uzandık... Oynanan futbol gerçekten çok güzel. Rotasyona gitmemize rağmen kadromuz hiç sırıtmıyor.

3. HAFTA

Çukurova derbisinde galibiyete uzanan taraf olduk! Yedek santrfor olarak aldığımız Smrekar, güzel performansıyla yüzümüzü güldürüyor açıkçası...

3 hafta sonucu oluşan puan durumu:

3 hafta sonucunda gol yememiş olmamız gerçekten harika. Yine bizim gibi iyi giden Trabzonspor, İBB ve lige yeni yükselmesine rağmen süper bir çıkış yakalayan Karabük'ten, bakalım hangisi ilk önce puan kaybedecek?

Adana Gençlerbirliği ile pilot kulüp anlaşması imzaladık. Reserve takımlar ligine kayıt yaptırmıyoruz, bu nedenle de 18 yaşını dolduran oyuncular reserve takıma çıktığında maç oynayamıyor. Artık bu oyuncularımızı kardeş kulübümüze kiraya göndereceğiz.

EURO 2012 maçlarından sonra bir part daha oynarız. Görüşmek üzere dostlar...

Nesil
    2007

Bu sene şampiyonluk istiyoruz artık Keşke ŞL'ye katılıp o parayı alabilseydin ama olmamış. UEFA'da yolun açık olsun, zor grup ama ben sürpriz bekliyorum; Juve'nin ardından ikincilik

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Hocam bence gruptan 2.olarak çıkarız hem de çok zorlanmadan,grup zor gibi görünüyor ama biz de zorlu takımız.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Çok iyi gidiyoruz.Anadolu kulüpleri durduramaz oldu artık bizi.

Şampiyonlar liginde şanslıymışsın zor bir grub çıkmamış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bu sene şampiyonluk istiyoruz artık Keşke ŞL'ye katılıp o parayı alabilseydin ama olmamış. UEFA'da yolun açık olsun, zor grup ama ben sürpriz bekliyorum; Juve'nin ardından ikincilik
    Mehh Valla zor ama olabilir de... Metalist'in bütün oyuncuları açık değil, o avantaj olabilir bizim için. Saint Ettienne de bizden çok çok güçlü bir ekip değil. Ama gruptan çıkmamız için Juventus maçının dışındaki 4 maçın en az 3'ünde günümüzde olmamız lazım

Quote Originally Posted by managerking66 View Post
    Hocam bence gruptan 2.olarak çıkarız hem de çok zorlanmadan,grup zor gibi görünüyor ama biz de zorlu takımız.
    Hadi yahu, öyleyiz değil mi? Bana da gaz verdiniz vallahi

Çok iyi gidiyoruz.Anadolu kulüpleri durduramaz oldu artık bizi.
    İlk 3 haftaya bakılırsa biraz öyle oldu gibi

Şampiyonlar liginde şanslıymışsın zor bir grub çıkmamış.
    Hahahahahah dostun sen olayı yanlış anlamışsın Grubumuz UEFA Avrupa Ligi grubu...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

J GRUBU 1. MAÇ

Adamlar saha avantajını da kullanarak bizi resmen ezdi, boyumuzun ölçüsünü aldık açıkçası... Bir an önce Avrupa'dan elenip ligimize konsantre olmak istiyoruz

4. HAFTA

Sinir oldum ya! Tabii ki puan kaybedecektik ama bu puanı lige yeni yükselen Kasımpaşa'ya karşı, üstelik pek bir varlık da gösteremeden kaybetmek çok kötü oldu. Bu tarz takımların seviyesini 2 yıl önce atlattığımızı düşünüyordum, demek ki kibir oyunculara yaramamış...

5. HAFTA

Mükemmel bir galibiyet oldu! Önce dakika 44'te Sezgin Coşkun'un İsmail İsa'ya yaptığı hareketi hakem penaltı olarak değerlendirdi. Biz de penaltı fobimizi yenerek Zamaliev'le 0-1 öne geçtik, son dakikalarda da en azından 1 puan almak için bastıran Bursaspor'un savunmasını hazırlıksız yakalayıp çalışılmış bir kontratakla farkı 2'ye çıkararak 3 puanı aldık. Böylelikle son şampiyona karşı oynadığımız 2 maçı da kazanmış olduk. Aferin çocuklar...

6. HAFTA

İstatistiklerin aksine çok rahat bir maç çıkardık. Dakika 9'da İsmail İsa sırtı dönük olarak aldığı topla birlikte hızlıca döndü, ve sert füzesi 90'a gitti. 2. yarıda da Zeki Korkmaz, rakip ceza yayında pas alışverişi yaptığımız sırada topu aldı, çekti, ve sağ ayağıyla vurduğu sert şut, maçta 90'a giden 2. golümüzdü. Son dakikalarda frikik organizasyonundan bir gol bulsa da Orduspor, bizden puan çıkartacak bir tehdit oluşturmadı...

Trabzonspor şov yapıyor Özellikle Paulo Henrique ve Burak'ın üstün performanslarıyla, henüz puan kaybetmediler. Ama daha bizimle oynamadıkları için tabii ki

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İlk maçtan umutları hatta grupla beraber umutlarını kaybetmişsin.Bence çıkarız sen rahat ol

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İlk maçtan umutları hatta grupla beraber umutlarını kaybetmişsin.Bence çıkarız sen rahat ol
    Sanmıyorum

UKRAYNA'YI TURUNCUYA BOYADIK!

MÜKEMMELDİK! İsmail İsa'nın sakaltanmasından sonra oyuna giren Matija Smrekar hayatının futbolunu oynadı! Alper'e de mükemmel bir asist yapan Hırvat'ın önderliğinde, Metalist'i evine puansız gönderdik. HELAL OLSUN ÇOCUKLAR!

Adana'da tribünler galibiyet nedeniyle çok coşkuluydu.

İsmail İsa sahalardan 2 ay uzak kalacak. Bu haber sevincimize limon sıktı açıkçası.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

J GRUBU 3. MAÇ

Skora rağmen maç esnasında çok eğlendim. İki takım da elinden gelenin en iyisini sahaya koydu. Gollü, pozisyonlu, en önemlisi de çok centilmence bir maç oldu. Maçtan sonra oyuncularımı ve İtalyan kulübünün oyuncularını teker teker tebrik ettim. Keşke hep böyle yenilsek

Saint Etienne'in Metalist Kharkiv'i deplasmanda yenmesi bizim için çok kötü oldu. Biz zaten önümüzdeki maçta da puan alamayacağız, fakat Metalist'in de Fransa deplasmanından puan çıkarabileceğini hiç sanmıyorum. Juventus'tan sonraki iki maçı da kazanır, ayriyetten Saint Etienne'den ikili averajda öne geçersek gruptan ikinci olarak çıkıyoruz. O-hooooo... Kulağa biraz imkansız geliyor

7. HAFTA

Şaşkınım! Beşiktaş deplasmanında dakika 23'te 3 gol farkla önde olacağımız aklımın ucundan geçmezdi Oyuncularımı tebrik ediyorum. Harika bir performans göstererek bu sezon büyük takımlarla oynadığımız 3. maçta da kayıp yaşamadılar.

8. HAFTA

Maçtan önce İBB menajeri Ramon Diaz, katıldığı basın toplantısında hakkımda şu açıklamalarda bulundu: ''Eren bizi yeneceğini düşünüyorsa hayal görüyor demektir.''. Bu sözler karşısında sessiz kalmayı tercih ettim. Fakat Diaz'ın bu sözleri oyuncularımda bir stres mi yaratacak; yoksa aksine onları hırslandıracak mı, merak ediyordum.

Cevabımızı sahada fazlasıyla verdik Her ayağımıza aldığımız gol oldu. İlk defa bu kadar arogan bir yorum yapan teknik direktör karşısında, yönetimimdeki en farklı galibiyeti alarak kendisini yerin dibine soktuk (Daha önce Akhisar Belediye ve Kayserispor karşısında da 5-0 kazanmıştık)

9. HAFTA

Galatasaray'ın sırrını bir türlü çözemedim. Hala ilk 11'de Servet, Gökhan Zan, Kazım Kazım, Sercan Yıldırım gibi oyuncularla başlıyorlar ancak iyi de gidiyorlar. Bir kez daha onlar karşısında çok şanssızdık. Kornerden Kotysch'in bir kafa vuruşunu, ve İlhan Parlak'ın altıpastan vurduğu bir şutu nefis kurtaran Muslera farkı yaratan oyuncuydu. Sağlık olsun, 1 puanı kabul ediyoruz.

10. HAFTA

Lige yeni yükselen ancak ''gidici'' olan Kayseri Erciyesspor karşısında son 3 yılın en güzel futbolunu oynadık. Özellikle Smrekar, Erciyes stoperlerini perişan etti. Tamamen kendi çabasıyla yaptığı hat-trick'in yanında direkten dönen bir topu ve kalecinin fantastik kurtarışlarla dışarıya çeldiği bir sürü topu var. Üzülerek söylüyorum ki, Erciyes bu gidişle ait olduğu yere döner. Sevinerek söylüyorum ki, muhteşemdik

83. dakikada Matija Smrekar'ı alkışlatmak için oyundan çıkaran Aydemir'in hamlesi karşılıksız kalmadı. Hırvat golcünün muhteşem hat-trick'i ve nefis futbolu karşısında mest olan taraftarlar, Smrekar'ı ayakta alkışladı ve oyuncunun adına marşlar söyledi.

10 haftası geride kalan ligimizde Trabzonspor'un 1 puan gerisinde 2. sırada bulunuyoruz. Lider olmamamıza rağmen ligin tek namağlup takımıyız. Ayrıca en skorer, ve en az gol yiyen takım ünvanları da bize ait. Bu sezon Bordo-Mavililerle birlikte ligi tarumar edeceğiz gibi görünüyor. Golcüler Smrekar-İsmail İsa ve Burak-Paulo Henrique arasında geçen gol düellosu da şimdiden nefesleri kesmiş durumda.

Sayfa 5 / 13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri