iyi oynuyoruz iyi. durağan değiliz. Krasiç çok istekli. sağda olsa silip süpürür. solda istediği gibi değil.
golde bir şeyler ima etmeye çalışanlar bi' bitmediniz yahu, mutlu oluyorsanız devam edin ne deyim.
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Gaziantepspor kazanır
iyi oynuyoruz iyi. durağan değiliz. Krasiç çok istekli. sağda olsa silip süpürür. solda istediği gibi değil.
golde bir şeyler ima etmeye çalışanlar bi' bitmediniz yahu, mutlu oluyorsanız devam edin ne deyim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İmayı boşver, direk el diyorlar. Haksızlar mı, şöyle düşünmek lazım bu golü siz yemiş olsaydınız ne derdiniz ?
Özlemisim atak yapan Fenerbahçe'yi.
Cristian için Aykut Kocaman'ın evladı vs benzetmeleri yapıyorlar bence bu benzetme Mehmet Topuz için daha ideal. Sağ kanada Kuyt'u alıyorsunuz olmuyor, Krasic'i alıyorsunuz olmuyor illa orada Mehmet Topuz oynayacak.
Her iki kanat da mevkisinin adamı değil. Topuz orta alanda bu fizik ve rahatlıkla Selçuk'tan milyon kat daha iyi oynar durum böyleyken hem Selçuk'a katlanmanın hem de kanatları öldürmenin anlamı ne ? Kanatlara acilen çözüm bulmak gerekiyor.
4-4-2 oynuyoruz bence hücum yönünde baya etkiliydik son toplarda fevri olmak yerine biraz daha dikkatli olsak 1-2 gol daha çıkarabilirdik.
...
Serdar Kurtuluş'un göğsünden sekip eline çarpan topa frikik kazandı Fenerbahçe. Kullanılan frikik direkt Mehmet Topal'ın eline çarparak önünde kaldı ve gol oldu.
...
Ben şu şaşırdık mı hayır sacmalıgına uyuz oluyorum.Hakemi satın mı aldık yani bunu mu kastediyosunuz.Golde hata var de anlarımda şaşırdık mı hayır ne yani bu
Fenerbahçe çok çok kötü, orta saha bomboş Antep yürüyerek atak yapıyor adeta. Orta sahaya oyuncu alması lazım yönetimin.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mert günok da kendine gelmiş
Fenerbahçe'nin oyunu şu an için kötünün iyisi. Kötünün iyisi görünmesinin sebebi ise attıkları bir gol. 0-0 olsa eminim hiç kimse memnun olmazdı.
FM Gazetesi
Fenerin nesi kotu yahu uzun suredır ılk defa tempoluyuz
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Mert iyi cikardi bu sefer
Şunu iddaa ediyorum ki Fenerbahçe söylenenlerin aksine Alex'e değil Volkan'a daha çok ihtiyaç duyuyor. Mert bu maçta şu ana kadar çok iyi yanlış anlaşılmasın ondan söylemedim.
FM Gazetesi
Fenerbahçe şu anda iyi gibi gözüksede diğer maçlara göre Antep elini kolunu sallayarak orta sahayı geçiyor.Fenerbahçe hücumda iyi olsada şu kadro ile ve bu oyunla Spartak'ı eliyeceğini sanmıyorum.Kontralardan felan mutlaka gol bulur Spartak.Antep birazda beceriksizliğine gol bulamadı.
Fenerbahçe 2'yi bulmazsa Antep beraberliği yakalayabilir.O zaman biraz daha göze çarpar Fenerbahçe'nin oyunu.
Adamlar yarı sahamızda halaya dursalar yeri. Çok çabuk geldikleri gibi geldikleri zaman da çok uzun süre sahamızda kalıyor Antep.
Fenerbahçe şu Selçuk'un boşluğunu nasıl dolduracak adam emekli olunca merak ediyorum![]()
FM Gazetesi
Ek olarak Kuyt ve Sow şu anda Fenerbahçe'de en etkisiz oyuncular.Onlarda oyuna girerse Fenerbahçe gol bulur.
Ibricicin pas tercihleri cok iyi, is yapar bu adam. Hey gidi Demiroren Besiktas basinda olsa seneye 10 milyon verip alirdi.
Antep golü bulacak gibi.
antep etkili net 2 gol kacirdi
egemen ve yobonun daha 2.maçı
Böyle giderse Antep atar. Bu arada Krasic bence fazla bireysel bir oyuncu.
FM Gazetesi
Bu degisiklige anlam verebilen ?