3. torbadan Newcastle ve Lazio ve 4. torbadan Anzhi ve Dnipro gelmesin yeter Fenerbahçe'ye.
3. torbadan Newcastle ve Lazio ve 4. torbadan Anzhi ve Dnipro gelmesin yeter Fenerbahçe'ye.
Avrupa Ligi'ne direkt giden takım olmadığına göre, bu akşam 30 takım gidecek , 10 tane de Şampiyonlar Ligi play-off larında elenip gelen 40 . 8 takım nereden geliyor kafam durdu. 48 takım olmuyor mu 4erli 12 grup.
Edit : 1 maç da Salı oynanmış 31 etti Avrupa Ligi'nden devam eden. 10 da ŞL'den 41. Kaldı 7![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Fenerbahçe'nin 1. torbada olma ihtimali de var.
Gruplarda 48 takım mücadele edecek, 31 takım elemelerden gelecek 7 takım direk grup aşamasından katılacak ve 10 takım ŞL'den elenip yoluna Avrupa Liginden devam edecek. 4 torba var diye biliyorum şu anda 1. torbayı garantileyen 4 ekip var sadece, A. Madrid, Lyon, Tottenham ve Bayer Leverkusen.
Stuttgart, Basel, Pana, Kopenhag, Fenerbahçe, Rubin, Napoli ve Udinese takımlarının 1. veya 2. torbada olacağı bu akşamki sonuçlara göre değişecek. Çok takım var, daha detaylı açıklamayı yapsa yapsa Mehmet abi (meddah) yapar.
Yani Galatasaray'ın şampiyonlar ligi bazındaki mantıkla gidersek, 1. torba ihtimali olan 5 takım bu akşam elenirse Fenerbahçe 1. torbaya çıkar, ama işte hangi takımlar bunlar onu tam olarak bilmiyorum ne yazık ki.
Baz alınan puanlar şurada;
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/...trank2012.html
Akşamki maçları inceleyip kimleri gönül vereceğinizi bulabilirsiniz sanıyorum.
Allah Tottenham' dan korusun.
Football is simple,but Football Manager is not
Academica,Leverkusen,Atletico,Lyon,Napoli,Rubin Kazan ve Tottenham direk gruplardan başlıyor...
Beyler hiç gerek yok böyle şeylere yarına çok kalmadı zaten bekleyin nolcakbu arada inş. şanslı bir kura çekeriz 2. torbadan City harici kim gelirse gelsin kafa kafaya oynarız üst tur için...
Bu arada Fenerbahçe'nin ilk torba şansı yok.
Ben 7 takım eksik şekilde puanlara baktım. Yani şu takımların gittiğini varsayarsak ;
AEL , Hapoel Kir Shmoni , Maribor , Panathinaikos , Udinese , Fenerbahçe , Gladbach , Kobenhavn , Basel , Helsingborg , Maritimo , Dnipro , APOEL , CSKA Moskva, Hapoel Telaviv , Molde , Bilbao , PSV , Rosenborg , Feyenoord , Steaua , Young Boys , Genk , Metalist , Plzen, Bordeaux , Brugge , Marsilya , Trabzon , Hannover, Inter , Levante , Newcastle , Bursa , Liverpool , Lisbon , Anzhi , Stuttgart
Ki malum oynanmadı maçlar bu akşam belli olacak ama bunlar gidecek diye varsayıyorum. Bu takımlar içinde 13. Fenerbahçe. Burada yazmadığım 7 tane direkt giden takım varmış bilmiyorum onları.Onlardan da geçen var zaten.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
O açıdan koymadım görseli, direk giden takımları merak ediyordun sanıyorum o yüzden ekledim. Evet şans var ama dediğin gibi düşük, 5 takım lazım. Yine de futbol bu belli olmaz.
Edit: Niye 5 yazıp duruyorum bilmiyorum, eşleşmelere göre belli olacak tam rakam, hatam var orada.
Anladım sağol açıklaman içinAvrupa Ligi'nde de çok iyi takımlar var , inşallah iyi bir kura çekeriz de saçmalık olmaz gruplarda elenmek gibi.
Bursa ve Trabzon umarım geçerler turu da 3 takımla mücadele ederiz şu kupada.Şubat ayına en az 2 takımla kalmak lazım yine Galatasaray dahil.
Bu arada ben 6 maçımız da verilecek diye seviniyordum hay senin yapacağın işi Star...
3 te gladbach newcastle lazio 4 te anzhi tehlikeli 1. torbadan stuttgart bordeaux leverkusen en basitleri onların dışındaki takımlar banko 1. olur gibi en tehlikelisi tottenham bence villas-boas uefa ya önem vericek bence zaten kadro olarakta hepsinden 2 gömlek üstün
İçimde şöyle bir his var
Porto
Braga
Galatasaray
Nors.
Porto ile Braga aynı grupta olmuyor.
hahahaPorto-Braga nasıl aynı gruba düşsün yahu
![]()
Real
City
GS
Dortmund
Şeklinde bi gurup olsa ne olurdu acaba![]()
Yazdılar Mustafabence 0 çekmeyiz Dortmundda Avrupada geçen sezon sonuncu oldu daha alışamadılar Avrupaya demekki...3. Olmak hayal olmaz öyle bi grup gelirse
![]()
Real Madrid
Benfica
Galatasaray
Cluj
İçimden geçen grup bu.
Canım FEDA olsun sana !
edit.......
FM Gazetesi
Son 2 saat 45 dakika![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Bana Milan, Benfica ve Dortmund çekeceğiz gibi geliyor. Aşırı heyecanlıyım. Çok özlemişiz.
Kura çekimi 18.30'da mı ?
18.45'te NTVSpor'da başlıyor yayın.
http://www.galatasaray.org/
sesi de açın tabii ki.![]()