ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Medya şunu bilmiyor Burak'ın ne kadar üstüne giderseniz gidin daha çok motive oluyor.
Attığı golden sonra yaptığı sus işareti de çok anlamlı![]()
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ahh amrabat ah dokunabilsen![]()
edit:
kendimi bi an radyo spikeri gibi hissetim
aydın çok iyi bi depar + pas ikilisi yaptı![]()
omer dokunmasa amrabat ile 4-2 olcakti.![]()
Bence Süper Ligde oynayan 40'lı golü geçen Burak Yılmaz önündeki adama pas verebilse Amrabat atacaktı.
hamit napıyo öyle ya
Bitsin şu maç, ızdırap oldu.
muslera çok şanssız başladı seneye![]()
Dany"yi begenmeyen ataizler nerde cok kritik hamleler yapiyor
Hamit 10. top kaybını yaptı sanırım
Football is simple,but Football Manager is not
bu arada şimdi dikkat ettim dany önce kontrayı kesip topu taca gönderdi sonra kaleye giden topu kafayla çıkardı hamitin hata yapıpta kontra yediğimiz pozisyonda
hamit kafa atmayı dahil beceremiyo nedir ya bu
edit :
ohh bitti 3-2 yendik
Tahmin ettiğimden zor bir maç oldu, tek artımız mücadele ediyor oluşumuz. Bu şans her daim yanımızda olmaz, 3 puan güzel ama çok gol yiyoruz geçen seneye göre.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hamit açık ara takımın en kötüsü tamam gerçek Hamit bu değil ama ne zaman kendine gelecek ?
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
çok gol yiyoruz 2 golude duran toplardan yedik nese kazanmasini bildik su duran toplara iyi çalisirsak is yapariz. hamit 45" dakkalik oyuncu su an 2.ci yari yine cok kotuydu melo duzelmis gibi. amrabat"da baya iyiydi su adama pas atsalar daha iyi seyler olcak.ek olarak dany cok iyiydi bugun cok iyi hamleler yapti.
Savunma evlere şenlik... Yanlışsam düzeltin 3 golünde yaratıcısı Bursaspor savunması. Bir asist Hakan'dan, bir gol Musa'dan, diğeri Ömer-İbrahim ortak çalışması, kim açtı görmedim, sinirden kapattım maçı.
ne zaman gelecek değil gelebilecek mi?
adam semih gibi daimi yedeğe dönmeye başlamıştı oynadığı takımlarda böyle birşey olacağı belliydi hamiti alarak büyük kumar oynadık umarım batmayız
Arkadaşlar maçı izleyemedim Dany'in yanında kim görev aldı bugün ve nasıldı ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Dany ne kadar iyi olduğunu bi kez daha gösterdi ama ben oynanan oyundan çokta memnun değilim hiç sakin değiliz mesela Hamit hiç hazır görünmüyor önümüzdeki maçlarda 11 başlamamalı zamana ihtiyacı var...Amrabat ondan daha hazır gibi o oynayabilir...Duran toplardan gol de attık gol de yedik buna da bi çözüm bulması lazım Fatih hocanın...
Trabzon'lu Burak olsaydı o pozisyonda, Amrabat'a pas vermek yerine kendisi vururdu.Bencilliğini atlatması gayet iyi.
Ben mi takıntı yapıyorum acaba bu kadar gol yememiz hiç hoşuma gitmiyor galibiyete bile sevinemedim.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Çok gol yiyoruz demek haksızlık olur takıma.Tek bir sorun var o da duran top.Gelelim ilk maça.Alex'in attığı gol duran top.Kasımpaşa maçı yediğimiz gol duran top.Beşiktaş maçı kendi kalemize attığımız gol duran top.Gelelim bu maça yediğimiz iki gol duran top.Takımın duran top haricinde bir problemi olduğunu düşünmüyorum.Defansımız gayet iyi.Dany de çok iyiydi bugün.Duran top sorununu çözdüğümüz takdirde yediğimiz gol sayısı çok azalacaktır.Hamit ikinci yarı kötüydü özellikle sonlara doğru iyice batırdı.Haftaya hem Amrabat'ın hem Burak'ın ilk 11 oynayacağını düşünüyorum.Emre'den çok daha iyi bence Amrabat.Emre'nin yaptığı hareketler itici geliyor.Tamam iyi kullanıyor topu ama fazla tribüne oynuyor.Umut da gol haricinde pek iyi değildi bugün.Haftaya büyük ihtimalle Burak-Umut ikilisini görürüz ama ilerleyen haftalar üç oyuncu da ilk 11 oynar zaman zaman.
Arenada yediğimiz 3 golde duran toptan geldi Beşiktaş maçında da savunma hatalarından yedik çok ofansif oynuyoruz ondan normal gibi ama savunma kendine çeki düzen vermeli transfer yapılırsa güzel olabilir zaten bu 11'de 5 yabancı vardı Semih'i ligde de kesebiliriz transfer yapılırsa...
Bursaspor 3 golde de kendi ayağına sıktı : )
Galatasaray'ın her maçı gol yiyerek geçirmesi hayralamet değil. Golün nereden geldiği önemli değil, "Duran toptan yiyoruz yoksa sorun yok" demek olmaz. Gol goldür ve her zaman telafisini getirmek ve karşılamak kolay olmayabilir. Türkiye'de yediğiniz hatalı ve basit golleri telafi etmede daha az sorun yaşarsınız ama Avrupa arenasında bu kolay olmayacaktır. Avrupa kupalarında yediğimiz basit golleri ve erken havluları gördükçe büyük takımların bu zaaflarını aşmamalarını hayretle karşılıyorum. Umarım Galatasaray Şampiyonlar Ligi başlayana kadar bu problemi en kısa sürede çözer. Ligin bir önemi yok, formalar zaten her sene bir büyüğü şampiyon yapıyor, şu Avrupa'da mart ayını 1-2 takımla görelim artık.
...