Avcıya herkes sempati duyarken neden kendini bu hallere düşürüyor anlam veremiyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ve Avci egosunu buyutmeye baslar.
arkadaslar burası a mıllı takım galatasaray degil
Abartmıyorum ki abi.Hadi diyelim Hollanda maçında taktiksel şeyinden oynatmadı.E bu maçta niye yok ? Estonya'ya karşı oynuyosun abi bu da mı taktiksel.Estonya'ya karşı Selçuk Şahin oynasa bile olur.Ama Selçuk İnan bu maçta bile yoksa ya bir art niyet ya da bir zeka problemi var orası açık.
6 Yılda kendinden saygı duyduran bir insanı 1 tercih yüzünden silip atmak ne kadar kolay değilmi? Zamanında Fatih Terim için de yapılmadı mı bu? Ya da şimdilerde Aykut Kocaman için..
Zaten hepimiz her sporun kralını biliyoruz ya.. Hatta bizler FM oynadığımız için Yukarda saydıklarımdan daha iyi biliyoruz taktiği falan.. O yüzden rahatça taktiksel zeka hakkında karar verebiliyoruz..
Milli Takım ile Anadolu Kulübü çalıştırmak arasında dağlar kadar fark var.Milli Takıma transfer yapamıyorsun.Elindeki oyuncuları seçip kadro kuruyorsun.İyi tercihler yapmıyorsan bu senin hatan.Aykut Kocaman'ın durumu falan farklı.
Hepimiz kralını bilmiyoruz.Eski futbolcular,spor yorumcuları herkes eleştiriyor.Sanki milli takımda Meireles,Fernandes falan birbirine az çok yakın oyuncular var da Selçuk oynamıyor.Emre gelmiş 32 yaşına.Madem geleceği düşünüyorsun 2 yıl sonra milli takımda olmayacak adamın ne işi var 11'de ? Adam daha kendi takımında oynayamıyor.Bazı şeyleri anlamak için futbolun kralı olmaya gerek yok.
İnşallah Abdullah hoca başarılı olur da burda asıp kesenler pişman olur.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Hatırlarmısın bilmiyorum ama Fatih Terimin 2. Döneminde GS' de yaptıkları veya Milli Takımdaki son döneminde sürekli Emre'yi çağırması ve sizlerin "Emre sanki evladı gibi, sürekli çağırıyor" naraları atmanız hala kulağımda ama..
Eski Futbolcular ve spor yorumcuları eleştiriyor diye doğru söylüyorlar anlamına gelmez, tıpkı bende savunuyorum diye benim de doğru söylüyorum anlamına da gelmez.. Takımın başında Avcı var ve istesen de istemesen de güvenmek zorundasın şuanda.. Eleştirebilirsin de ancak bundan önceki kariyerini hiçe sayarsan, ondan değil, hiçe sayandan şüphe ederim..
ben öyle bişey demiş miyim ? hayır demiş olsam bile bilmiyorum farkındamısın biz bu niye oynuyo demiyoruz bu niye oynamıyo diyoruz mantıklı bi açıklama yapıcaksa yapsın ama tutupta taktik olarak oynatmadım dersen önce gülerler sana sonrada eleştirirler ki en doğal şey bu şahsen benim temennim inşallah en kısa sürede bırakır o kendisine büyük gelen koltuğu
Gökhan'ı görebildik Selçuk'u da görürüz merak etmeyinVardır bir bildiği. Bana göre de çok yanlışı var ama sabretmek gerek Hollanda maçındaki oyunumuz fena değildi hele Hiddink ile oyunumuzla kıyaslarsak. Zamanla kadro seçimleride düzelir herhalde.
Bu ortasahayla 4-4-2 oynamayız muhtemelen öyle olursa sıkıntı olur gibi. 4-3-3 oynarsak kazanırız bence. Bu maç çok zor değil aslında kazanırız öyle veya böyle.
Laf oyunları yapmayın şimdi yok bende dememişim, yok niye oynuyo denmemiş neden oynamıyo denmişmiş.. Haticeye değil neticeye bakacaksın, ortada bi hata varsa bunu o yapmaz bu yapar diyemezsin.. Tamamen skor taraftarlığına döndü iş.. Hollanda maçında çıkıp Emreyle Nuri birer gol atsa bunlar konuşuluyo olacakmıydı?
Halamın bıyığı olsa..
Somut veriler ortada.
Muhtemelen bu maç Selçuk oynayacaktı ama medya ve kamuoyu baskısı yüzünden yine oynatmadı Avcı. Çünkü öyle çoktu ki eleştiriler Selçuk oynatılırsa bu maç Avcı geri adım atmış gibi olacaktı ve bunu yapmamayı seçti.
Biz bu rakibe fark atarız ama eleştirenler de biraz dozu aşmasa keşke.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
2-3 yıl önce "Abdullah Avcı keşke Galatasaray'ın başına geçse" deniliyodu.. Adamın şansı varmış ki öyle bişi olmamış..
Hangi kanalda bilen varmı ?
Selçuk İnan iyi ki Fenerbahçe'de değil, Hürriyet falan ne bombalardı özellikle, buralar ne şenlenirdi..
StarTV maçı yayınlayacak.
Abdullah Avcı'nın yaptığı takdir edilecek bir şey.Medyanın,kamuoyunun baskısında kalmadı ve yine bildiği ilk 11 le çıktı ama Selçuk'u oynatmaması saçmalık.Mehmet Topal'ın ilk 11 oynadığı milli takımda Selçuk İnan hayli hayli hayli ilk 11 oynar.Ayrıca bunu Galatasaray'a yorumlamayın.Arda Turan'dan sonra milli takımın mevcut en iyi oyuncusu forma şansı bile bulamıyorsa ortada büyük bir yanlış vardır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
benim emreye veya nuriye takmışlığım yok benim takıntım taktiğe 4-2-3-1 oynatmaya çalışıyo ki bunuda ülkenin geçen seneki en iyi oyuncusu 13 gol 15 asistli oyunun her iki yönünü en iyi oynayan selçuk yerine 1 oyuncu kesici - ki öyle bi kesiciki maşallah her maç stoperi 3lüyo ortasahada 1 oyuncu kalıyo o oyuncuda sene başından beri oynamamış skora katkısı belli bi oyuncu önlerine kanat oyuncusuyum diye bağıran ardayı sağa nerede oynadığını kendisi bile bilmeyen tunay sağ beke sağ açık olan hamit sola daha yeni bundesligaya çıkmış bi takımın oyuncusu sercan (yalnış anlaşılmasın beğenirim kendisini) forvetede futbola başladığından beri bitirici değil yanındaki oyuncuyu destekleyen umutu koymuş ve bizim 4-4-2 oynamamız lazım ortasahadaki iki oyuncuda çift yönlü skora katkı yapıcak oyuncular olması lazım kanatlarada sercan hamit gökhan arda arasından seçim yapmamız lazım tutupta kendi ne yaptığını bilmeyen tunayın oynamaması lazım
Yazma gereği hissettim, Avdullah Avcıyı savunuyorum diye Selçuğun milli takımda oynamamasını destekliyorum anlamına gelmez, hatta ilk maçın konusuna bakın bu tercihini ben de eleştirdim.. Ancak eleştirirken yıkıcı değil yapıcı olmak lazım..
Mehmet Topal defansif , ileri nadir çıkan , teknik yeteneği belli düzeyde olan bir futbolcu.Selçuk İnan ise ofansa daha yatkın , bileklerine hakim , forvetleri çok iyi oynatan bir ortasaha.Ne Selçuk , Mehmet'in yerinde oynayabilir ; ne de Mehmet , Selçuk'un yerinde.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.