Trabzonspor daha net pozisyona girdi ama Olcan'ın beceriksizliği sonucu getirmedi. Fenerbahçe'nin de orta alanda iyi ama forvet hattında yokları oynadığını, pozisyon üretmekte zorlandığını herkes görmüştür diye düşünüyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Adam daha yeni sakatliktan cikmis, bu sene hangi macta forma giymis ? Yaptiniz adami amator topcu![]()
"Match fit" degil adamHem karsinda Volkan gibi dev kaleci, oyle kolay degil
![]()
İkimizinde cevabı iyi bildiği gibi Türk hakemleri basit çalıyor. Alex 10 defa yere düşüyorsa 9 tanesi faul olarak geri dönüyor. Bunlar içinde faul olanlar var tabi ama onun aldırması kadar hakemlerin basit düdükleri de burada etkili. Yanılmıyorsam ilk Vaslui maçında bir adamı geçmeye çalışırken adamın ufaktan bir müdahalesi oldu, Alex kendini hafif savurarak durdu, hakeme bakıp faul bekledi, Hakemin ona " Hayırdır ne oldu?" diye bir bakışı vardı tabi, görmek lazım : ) Türkiye'de olsa faul verilmişti bile.
...
Ya dunyanın her yerinde var bu fifanın talimatı var. Messi ye iniesta ya da basit fauller çalıyorar çogu zaman. Yıldız koruma politikasını yıldızlar suistimal ediyorlar biraz.
Ligimizdeki oyuncular kacak faul almaya cok alismis. Mac esnasinda dikkat ediyorum zora girdimi kendilerini yere birakiyolar, hakem de faulu veriyor. Temponun bu kadar dusuk olmasinin en buyuk sebeplerinden biri bu zaten
Bunu söyleyince aklıma direkt gelen ve en sinir olduğum şey, korner direğine yakın yerde savunma oyuncusu hücum oyuncusuna sırtını döner topu saklamak için ve kendisini topun üzerine doğru bırakır faulu alır![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"