Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 220 sonuç

Konu: Taktik ve Antrenman Tartışma Platformu

Quote Originally Posted by furkaanesk View Post
    cm 03-04'ten beri menajer oyunlarını oynarım. fm 10'dan beri falan da hep kendi yaptığım taktiklerle oynadım hazır indirmek yerine çünkü oyunun zevki o zaten. Başarılı da olurdum genelde. Eskişehirspor ile ilk sezon ikinci, 2. sezon şampiyon olmuştum 2012'de mesela kendi hazırladığım taktikte. Hee tutmadığı da olurdu ama bu seride çok olağandışı bir hal aldı bu taktiğin tutmaması meselesi. Pasları seri tutuyorum olmuyor, kısa tutuyorum olmuyor.Geniş alanda oynatmaya çalışıyorum olmuyor, dar alanda yine olmuyor. Ofsayt taktiği uygulasam olmuyor, uygulamasam olmuyor, yaratıcılığı kısıyorum takım şut çekmeden maç bitiriyor, artırıyorum stoperler orta sahadan şut çekiyor. Oyuna yeni başlasam ya da eski serilerde de kötü oynasam anlarım da ilk defa bu seride oldu böyle bir olay . Var mı tavsiyesi olan, boşu boşuna aldım resmen oyunu. üç aydır bir tane bile kariyer yapamadım abartmıyorum...
    yok haklısın merak etme. 13 bence son yılların en kötüsü olmuş. Maç motoruyla verilen taktigin uyumu %20 falandır.

Topla ilerleyen adamı kimse durduramiyor, refakatci gibi yaninda kosuyorlar.
    Yanindan gecen topa mudahale etmiyor. Atiyorum sol kanattan ortasahaya kısa yerden pas atildi. Benim ortasaham ortada baski yapiyor. Ama topa degil, bombos oyle. Top da buz pistindeymis gibi kayip pasi verilen oyuncuya gidiyor.

Aut atislarina defanslar kafa vurmuyor. Forvet oyuncularinin ayagina geliyor her top.

Hal böyleyken su bu taktikle oynasan da hicbir sey ifade etmiyor yani. Verdigim paraya yazik oldu benim de. Bir de orjinal aliyordum yillardir.

2014 icin nacizane beni kaybettiler acikcasi

2. Default Amatör Takımlar için Taktik Tavsiyesi

İngiltere blue square south liginde Chelmsford ile oynuyorum bu tarz takımlar için taktik olarak ne önerirsiniz nasıl bir yol izlemem gerek eski fmlerde bu takımla çok rahat ileriyordum ilk baş basit hazır dizilişlerle yükseliyordum daha sonra oyuncuların kalitesi artıkça kendi taktiğimi oturtuyordum. Fakat bu fm 2013 bu pek tutmadı Bu tarz ligde oynayan arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

benden tavsiye oyunu oynama sebebin nasil t.direktör oldugunu kanitlamak o yüzden kendin raktik yap taktik yapman saatler alsada ve mac icinde oyuncularin nasil ve nereye hareketlenmelerini istiyorsan kucuk degisiklijler yap unutmaki yenilsen bile yilmadan devam et kendi taktigini kullanmaya

Verebileceğim tek tavsiye var.NPower 2'ye kadar çift forvetten şaşma.

5. Default

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    benden tavsiye oyunu oynama sebebin nasil t.direktör oldugunu kanitlamak o yüzden kendin raktik yap taktik yapman saatler alsada ve mac icinde oyuncularin nasil ve nereye hareketlenmelerini istiyorsan kucuk degisiklijler yap unutmaki yenilsen bile yilmadan devam et kendi taktigini kullanmaya
    ya zaten yıllardır hep dediğini yaptım ama bu sefer yemedi adamların özelliği çok düşük olduğu için sıkıntı oldu.

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Verebileceğim tek tavsiye var.NPower 2'ye kadar çift forvetten şaşma.
    Aslında dediğini yapıyorum zaten ama şöyle bi sıkıntı oluo 2 atıyorum 3 yiorum 3 atıyorum 4 yiorum. Oyuncular 3-4 yıldız ama oyun bi türlü domine olamıyor. Diyorum garanti pas yapsınlar bu seferde oyun akıcılığı yavaş kalıyor gene top kaybediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben alt liglerde hep fizikli adamlari secmisimdir. her zaman ise yarar, taktik kadar onemli bir husus bence. onun disinda kalabalik forvet de arkadasin dedigi gibi yararli olur. ama fizik onemli, oncelikli buna dikkat etmelisin bence.

7. Default

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ben alt liglerde hep fizikli adamlari secmisimdir. her zaman ise yarar, taktik kadar onemli bir husus bence. onun disinda kalabalik forvet de arkadasin dedigi gibi yararli olur. ama fizik onemli, oncelikli buna dikkat etmelisin bence.
    hmmm gayet mantıklı hem çok maç var hemde zaten özellikler nerdeyse hepsinde aynı fizik iyi oldu mu daha iyi olur.

8. Default

Elindeki oyuncuların seviyesi belli, çer-çöp o sebep her şeyi basit tutmak gerek. Adam markajı vereyim, ofsayt taktiği yapayım vs. dersen hüsrana uğrar, saç tellerinin başına veda edişini izlemekle yetinirsin

tecrubeli kullan enerjiden daha onemli. Çok transfer yapamazsın zaten ama elindeki en tecrubeli o ligin tozunu topragını yemiş adamlardan kadro kurman lazım çok farkediyor. Özellikle defans ve kalecide

10. Default

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Elindeki oyuncuların seviyesi belli, çer-çöp o sebep her şeyi basit tutmak gerek. Adam markajı vereyim, ofsayt taktiği yapayım vs. dersen hüsrana uğrar, saç tellerinin başına veda edişini izlemekle yetinirsin
    sorma az çıldırmadım

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    tecrubeli kullan enerjiden daha onemli. Çok transfer yapamazsın zaten ama elindeki en tecrubeli o ligin tozunu topragını yemiş adamlardan kadro kurman lazım çok farkediyor. Özellikle defans ve kalecide
    tabi elimden geldiğince öyle yapmaya çabalıyorum.

13.3 için yapılmış iyi bir taktik varmı beyler

Default Taktik ve Antrenman Tartışma Platformu

Arkadaşlar oyunda henüz herhangi bir kariyerimde 20 maç tamamlamışlığım yok. Ya kovuluyorum ya da istifa ediyorum takım kötü oynadığı için. 4-4-2 4-2-4 3-5-2 4-2-2-2 ne kadar taktik varsa denedim. Kendi taktiklerimle başladım oyuna baktım olucak gibi deil , bari başarılı bir taktik indireyim dedim o bile olmuyor (Taktiklere alışılması için gereken antrenmanları uyguluyorum). Ne yaparsam yapayım nafile. Oyunda kendi taktikleriyle 1 den fazla takımda başarı sağlamış arkadaşlardan yardım bekliyorum zira oyundan soğudum hemde baya yaklaşık 10 gündür açmadım bile !

2 dc, 2 kanat bek(hücum görevli), 1 dmc(defansif oyun kurucu destek), 2 mc(iki yönlü) 2 amrl(içe kateden hücum) 1 forvet(komple santrafor hücum)

Böyle dene bir de. Ben 4. yılımdayım Fenerle(yamadan sonraki ilk yılım 4. yıl) ligde 25 galibiyet,2 beraberlikle daha 27. haftada şampiyon oldum. Şampiyonlar liginde de yarı finalin eşiğindeyim. Sadece 1 maç kaybettim 40 resmi maçta falan 4-5 de beraberlik var.

Yamadan sonra mcler daha çok gol atmaya başladılar, skor üretebilen aynı zaman da dayanıklılığı da olan mcler bulmaya bak.

Okocha style konusuna bakabilirsin aşağıda. Antremanla falan hiç uğrşma sezon başı 4 günde 1 büyük takımlarla hazırlık maçı yap(sezonu erken aç ve 8-10 arası hazırlık maçı yap, antreman ayarlarıyla oynamana gerek yok)

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    2 dc, 2 kanat bek(hücum görevli), 1 dmc(defansif oyun kurucu destek), 2 mc(iki yönlü) 2 amrl(içe kateden hücum) 1 forvet(komple santrafor hücum)

Böyle dene bir de. Ben 4. yılımdayım Fenerle(yamadan sonraki ilk yılım 4. yıl) ligde 25 galibiyet,2 beraberlikle daha 27. haftada şampiyon oldum. Şampiyonlar liginde de yarı finalin eşiğindeyim. Sadece 1 maç kaybettim 40 resmi maçta falan 4-5 de beraberlik var.

Yamadan sonra mcler daha çok gol atmaya başladılar, skor üretebilen aynı zaman da dayanıklılığı da olan mcler bulmaya bak.

Okocha style konusuna bakabilirsin aşağıda. Antremanla falan hiç uğrşma sezon başı 4 günde 1 büyük takımlarla hazırlık maçı yap(sezonu erken aç ve 8-10 arası hazırlık maçı yap, antreman ayarlarıyla oynamana gerek yok)
    Hocam senin taktiğin mi var onu mu indirmemi istiyorsun anlamadım. Antrenmanla hiç uğraşma dediğin için soruyorum. Birde oyuncu talimatlarını nasıl veriyorsun ?

Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
    Hocam senin taktiğin mi var onu mu indirmemi istiyorsun anlamadım. Antrenmanla hiç uğraşma dediğin için soruyorum. Birde oyuncu talimatlarını nasıl veriyorsun ?
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=113054

Burda benim taktik var. Antreman ayarlarıyla hiç oynama. Sezon başı 4 günde 1 olmak üzere 8-9 hazırlık maçı yap ve linkte belirttiğim şekilde oyna.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Korner,frikik gibi pozisyonlardan doğan saçma golleri önlemenin yolunu bulabilen var mı?_

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Korner,frikik gibi pozisyonlardan doğan saçma golleri önlemenin yolunu bulabilen var mı?_

maç hazırlığı olarak savunma duran topları çalıştırdım faydasını gördüm ben

Merhaba arkadaşlar, taktik ile ilgili bir sorum var. Hepinizin bildiği gibi Galatasaray'ın son birkaç maçtır oynadığı 4-1-3-2 sistemini Football Manager'a uygulamak istiyorum. Kafamdakileri anlatmak için Galatasaray'dan örnekler vereyim, sağ mc Hamit sol mc Selçuk orta Sneijder diye üçlüyü dizdik diyelim. Buraya kadar sorun yok, sorun şurda başlıyor: Selçuk ile Hamit yeterince kanatlara açılmıyorlar, hücumda ve özellikle defansta kanatlara açılmalarını hangi oyuncuya özel komutla yapabilirim size sormak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnternet üzerinden bulduğum bir taktik;

http://kirmizisogan.blogspot.com/201...h-4-3-2-1.html
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    İnternet üzerinden bulduğum bir taktik;

http://kirmizisogan.blogspot.com/201...h-4-3-2-1.html
    Oy Maşallah Bir Analiz Gösterdi Dehşete Düştüm

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by fyagiz View Post
    Merhaba arkadaşlar, taktik ile ilgili bir sorum var. Hepinizin bildiği gibi Galatasaray'ın son birkaç maçtır oynadığı 4-1-3-2 sistemini Football Manager'a uygulamak istiyorum. Kafamdakileri anlatmak için Galatasaray'dan örnekler vereyim, sağ mc Hamit sol mc Selçuk orta Sneijder diye üçlüyü dizdik diyelim. Buraya kadar sorun yok, sorun şurda başlıyor: Selçuk ile Hamit yeterince kanatlara açılmıyorlar, hücumda ve özellikle defansta kanatlara açılmalarını hangi oyuncuya özel komutla yapabilirim size sormak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
    Neden 4-1-3-2?galatasaray'a en uygun taktik 4-1-2-1-2 hem sneijderden en iyi verimi forvet arkasi alirsin.on numara yani oxundaki ismiyle serbest oyuncu.eger sen gidip sneijderi ortada oynatirsan tam istedigin verimi alamazsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Oy Maşallah Bir Analiz Gösterdi Dehşete Düştüm
    Analiz değil o orada da belirttiğim gibi kısaca belirttim. açıkçası biraz üşendim uğraşmak istemedim alıntı diye.
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

merhaba turksportalcilar naptim ettiysem su drogbadan bir türlü verim alamiyorum 4-1-2-1-2 seklinde oynuyorum melo dok destek selcuk ve hamit IYO önlerinde sneijder serbest oyuncu burak firsatci golcü, drogbayi da pivot komple yaratici heosini denedim tik yok galatsarayla kariyer yapan arkadaslar verim alabildiniz mi? Simdiden herkese tsk

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Özel Komutlarda Derinden Koş sık Sık yapmayı Dene, ama en iyi Mentalite Yaratıcı Forvet ondan şaşma derim.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Pivot santrofor hücum oynattigimda zaten derinden kosma SIK SIK yyaratici forvette denedim drogba yaratici forvet burak firsatci yaptim gik yoj adamda cildirmak üzereyim

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

O yaşta bir oyuncudan tam verim almak çok zordur zaten,bir ara gs kariyeri açmıştım orda burağın yanına pivot destek oynatmıştım en az 2 maçta bir golü vardı

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

O Zaman Sat Gitsin, Adana Demirsporda Jose Carlos Junior var bak Al Çok iyi Verim alırsın

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Bakalim bi yarim sezon oynatirim adam oldu oldu olamadi gitsin cayda cira oynasin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Drogbadan veriim alamayanda var şu oyunda bizde Mustafa Pektemek var diye şükrediyoruz

Drogba bende efsane oynuyor hatta samp ligini almamda da büyük rol oynadi.

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri