Merakla bekliyoruz transferleri
Merakla bekliyoruz transferleri
Ribery müthiş olur hocam (:
offf lamela müthiş transfer dağıtcaz ligi desene
O transferler nedir öyle kanatlar otoban ortasaha berlin duvarı olmuş resmen![]()
Bu kadroyla Barcelona ile hazırlık maçı yapsana Barçalayalım onları![]()
Transferler müthiş![]()
Transferler harika gerçekten.
Transferler süper
Yani diyorsun ki Fotomaç Almanya'da![]()
Hocam senin taktiği monacoda denedim güzel sonuçlarda aldım ama gol sıkıntısı çekiyorum fierro gibi bir forvetim olmasına rağmen sebebi ne olabilir ?
Yanlız Ribery ve Di Maria haberini çıkaran Türk basını
Gol sıkıntısı çekersin çünki iki golcün Ocampos ve Fierro ikiside çok genç ve ikiside en az 3 sezon sonra tam performanslarına çıkıyorlar , ama ilk sezon gözün kapalı o ligden çıkarsın
Peki bana önerebileceğin ortasaha ve forvet oyuncusu var mı bu mevkilerde sıkıntı yaşıyorumda 5 milyon euro transfer bütçesi var.
Medem genç bir kadron var , genç oyuncuları topla komple takıma 1-2 sezon sabret sonra tüm kupalara ambargo koyarsın oyuncular potansiyeline erişince
Orta Saha Merkez - Lucas Romero , Forvet - Vossen , bu iki oyuncuyu kadrona kata bilirsen harika iş yapmış olursun ama şu var Monaco'nun en zayıf yönü Kalesi oraya Onur veya Tolga'yı öneririm
kaleye boucher diye bir kaleci var le havre'dan baya iyide kalede fakat vosseni celtic kapmış.
Onuru alın sürekli oynatın canavar gibi gelişiyor penaltılarda da geçit vermez (:Bu arada şu jemi bi ben alamadım millet ucuza kapatmıs bende herifin bonservis 9.5m £ vay kedi canını ya
Onur mu benim kalede bu oyunun en iyi kalecisi varJem 'e gelince çok basit ama biraz sabır isteyen bir iş , ilgilendiğini almak istediğin tarihden 2 ay önce açıkla bir müddet sonra kulübünde mutsuz oluyor ve kendini transfer listesine koyuyor bir önceki kariyerimde ilk sezonun ortasında aynı yöntemle Bursa'ya 3,5 Mn Euro 'ya almıştım , ama epey uğraştırmıştı , hatta maaşını bile karşılayamıyordum ilk teklif verdiğimde satış listesine kendini koydurunca maaş'danda feragat etti, bende mesala senin gibi takas olayını yapamıyorum , 10 numara takas olayı yapıyosun
Tenk yu (: Dedimya 48 ay taksidi kullanmayı sevmiyorum hal böyle olunca para işlerinde bankacı gibiyim. Takas işinde de bu yüzden uzaman oldumjem bana gelmek istemiyor ki mutsuz olup transfer listesine girsin reading küme düştü yinede gelmiyor herif
ha bide oyunun en iyi kalecisi bana göre newcastledaki Tim Krul herif insan değil
![]()
Ne oldu bu lige, tatil mi oldu ligler?![]()