Bekliyoruz güncellemeleri
Bekliyoruz güncellemeleri
8.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
9.Hafta
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
4.Tur
Oldukça dengesiz bir takım görüntüsü çiziyoruz. Daha öncede dediğim gibi devre arasına kadar takımdan herhangi bir beklentim yok. Hedefimiz ilk 2den kopmadan eleme potasında yani ilk6 da kalmak. Capital Cuptan hakederek elendik. Zere top oynayamadık. Ezeli rakibimize penaltılarla boyun eğdik. Çeyrek final çok yakındı değerlendiremedik.
İnişli çıkışlı bir grafiğimiz var.
Uyum % 60larda falan ama herşey sıkıntılı.Hedefimiz ocak ayına ilk 6da girmek takımı tekrar ameliyat masasına yatırıcam birkaç uzuvda sıkıntı var kangrenli bölgeyi kesip atıcaz![]()
Takım uyumundan kaynaklanan bi sorun var şu anda kadro uyumu kaç ?
O kadar takım kurdun olsun bu kadarüst sıralardakilerle 2 kritik galibiyet bizi sırtlar
turksportal...
İlk yarı sonuna kadar liderle aradaki 5 puanlık farkı koruyalım yeter![]()
Şubat ayı civarı takım uçmaya başlar ilk 2 de bitirirsin bence , bu haftaları minimum zararla atlatmalısın tabi , takım çok potansiyelli
14.Hafta
15.Hafta
16.Hafta
17.HaftaSpoiler: ISTATISTIK
18.HaftaSpoiler: ISTATISTIK
19.HaftaSpoiler: ISTATISTIK
Form tutamıyoruz maalesef. Ocak ayında kale ve stoper hattının kökünü kazıyacam inş.. ben 2-3 farköndeyken rakip defansa çekilince ne saçma iş yahu derdim ama öyle değilmiş son maç uyumu alt üst etti tekrar %50ere geriledik. 1-2 fark yesek sıkıntı yok evimizde 5 yemek çok koydu :F
championship de inanımaz fazla maç var yani herkes puan kaybetcek zaten 50 55 puan kaybedip ilk 2 ye girme şansın var![]()
Bu arada koymayı unutmuşum form grafigimiz kötü odluğu gibi sakatlıklarda bir hayli can sıkıcı..Birkaç haftalık sakatlıkları paylaşmıyorum o kadar olur ama uzun süreliler belimizi büküyor. Hele birde genç oyuncular sakatlanınca içim gidiyor
20.Hafta
21.HaftaSpoiler: ISTATISTIK
22.HaftaSpoiler: ISTATISTIK
23.HaftaSpoiler: ISTATISTIK
24.HaftaSpoiler: ISTATISTIK
25.HaftaSpoiler: ISTATISTIK
26.HaftaSpoiler: ISTATISTIK
Direk yükselme potası olan ilk 2'ye girdik ama heran eleme potası olan ilk 6 dışına bile çıkabiliriz. Çok kolay gol yiyp çok zor atıyoruz bulduklarımızı cömertçe harcıyoruz. iyi ki heran herşey olabiliyor herkes herkesi yenebiliyor. ÜSt üste 3-4 maç alan takım koparır gider ligi
Zaten ite kaka gidiyoruz üstüne birde aylar süren sakatlıklarCairney şimdiden sezonu kapattı. Oysa tam form tutup mevkiye adabte olmuştu
Ligde 2.sıradayız devre arasını bu pozisyonda kapatırsak müthiş olur. Ah şu sakatlıklar :/
ligde müthiş çekişme var bi de gol kralıllığına oynuyacak oyuncu çıkaramıyacaksın gibi bu sene![]()
Devre arasından kasıt transfer dönemi olsa gerek zira heryerde bu böyledir bende devre arasını bekliyorum (: stoperlerin çekeceği var aklımda deli planlar var
Amacımız bebelerin gelişmini sağlamak fikstrün sıkışıklığını fırsat bilip kondisyonu düsük olan oyuncu gördümmü hemen yerine genç başka birini koyuyorum. Ne kadar fazla maç o kadar gelişimine katkı demektir. Bu yüzden ideal 11 ve forvetler yok krallık zor (:
27.Hafta
Öldük öldük 90+3de dirildik. Şimdi gelelim kaleci ve stoperlerin akıbetine..1 ocak itibari ile transfer dönemi açıldı. Takımı alıp tekrar ameliyat masasına yatırma vakti geldi. Kangren olan bölgeleri kesip atacağız. İftardan sonra buralar karışıcakHerkese hayırlır ramazanlar arkadaşlar. Hayırlı iftarlar şimdiden
Son dakikada gelen gol müthiş.Evet devre arasından kastım transfer dönemi.
Merakla bekliyorum bir sonraki güncellemeyi..
Daha önceden yaptığımız çalışmalar neticesinde kısa sürede transferleri bitirdik. 3 stoper 1 forvet ve 1 kaleci ile kağıt üzerinde eksik bölgeleri tamamen iyileştirdik. Umarım sahada da beni yanıltmazlar
Spoiler: OYUNCULAR
Sakatliklardan cok cekmissininsallah toparlar takim ve şampiyon olarak premier lige çıkarsın
diyecek kelime bulamıyorummükemmel transferler
mükemmel Hepsi Birbirinden Mükemmel !
Hacı nasıl oluyo bunları buluyosun benim oyunumdaki gençlerin özellikleri hep 9-10-12 arasında değişiyo
Değişik bir grafik inişler var çıkışlar var ama Premier Lige çıkıcaz gibi duruyor![]()
Jake Kean çok güzel transfer, Zaza'nın da profili güzel görünüyor. Ligde de işler gayet iyi bence, küme atlarız![]()
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki herhangi bir program falan kullanmıyorum kullanmam da. Oyundan zevk alınmaz yoksa. Bu şekilde olabildiğince gözlemci yollayıp sürekli raporları kontrol ediyorum. Ama oynadığım ligler yada yaptıgım avrupada maç yaparken rakip takım oyuncularına ayar verirken hepsinin profillerine tek tek bakıyorum maç öncesi ordan da epey gözüme çarpan oyuncu oluyor hepsini tek tek not almıştım zamanında ve halen almaktayım. İlerde takım çalıştırırken aralarından uygun olanları seçiyorum. Pörtföyüm geniş ve sürekli gözlemcilerle iletişim halindeyim. Biraz uzun oldu ama işin özeti bu (:
Kean inş tutar elde kalan bütün parayı ona verdik. Genç ve direk 11 oynayacak dzüeyde gibi duruyor şimdilik memnunum. Zaza ise Lyngby takımını çalıştıtrken almak istedim ama gelmişmişti. Şimdilik tavsiye vermek için erken ama fena atarlı çıktı (: premie lige çıkarız gibi geliyor bana da (: