Basına da açıkladık Vittek'e şans verdik kanıtlasın kendini.
Basına da açıkladık Vittek'e şans verdik kanıtlasın kendini.
Başlık Cem Yılmaz'ın ''biz daha ölmedik'' esprisini aklıma getirdi![]()
Başarılar dilerim.
Vittek bence iyi değerlendirecek şansı, hepimiz için iyi olur. İyi oynarsa sene sonunda satılma şansı artar![]()
Üstün oynadım ama bir türlü gol bulamadık.Forvetler iş yapamadı bu maçta.
Zayıf rakibi forvetlerin üstün oyunuyla yendik.Azıcık devamlı oynayın be kardeşim dedirtti forvetlere bu maç.
Lig sonuncusunu rahatça yendik yine.Finne de açıldı yavaştan.
Finne Şov
Bucaspor karşısında kötü oyun mağlubiyeti getirdi böylece ilk yenilgimizi almış olduk.
Vittek iyi oynamaya başladı ama zaten sözleşmesi 31 Haziran 2013'te bitiyor yani her türlü yolcu
Puan Durumu
İkinci Tavşanlı'nın 5 puan önünde lideriz.Herkes bizden terfi bekliyor zaten.Biz de başkanla şimdiden konuşmaya başladık Süper Lig hakkında.
-Süper Lig'e kesin çıkacağız başkanım.Zaten şampiyonluk rahat gelecektir şimdiden açmaya başladık farkı.
-Daha çok erken değil mi bu konuları konuşmak için ?
-Erken de başkanım azıcık bütçe hakkında tiyo verseniz bari
-Çok paramız yok zaten sen de biliyorsun ama 1-2 milyon vermeye çalışacağım.Maaş da olacağı için çok veremeyiz dengelemek adına.Zaten sana güveniyorum git genç yetenekleri getir yine.
-Teşekkürler başkanım çok şımardım valla.Evet zaten kulübün amacı genç ve dinamik bir takım oluşturmak ki bu her takımın klasik amacıdır fakat ilk sezondan icraata başladık biz.
-Hadi hadi sen yine boşlama takıma da iyi bak üst lige çıkacaz diye.
-Aman başkanım boşlar miyim hiç.Sonra tekrar görüşürüz bir iki antreman yaptırayım bende boş boş yatmasın adamlar.
Maçlar çok iyi gidiyor, seneye süper ligdesin gibi![]()
Teşekkürler,evet seneye garanti Süper Lig'deyiz.
Finne var diye Brann'ı almayı düşündüm ben o takımın durumu nasıl biliyor musun ?
Finne de harbi iyi.Hele Bank Asya'da şov yapıyor.
Evet sürekli oynatmak gerek açılması için.Umarım değerini katlar zamanla
Bu sene zaten gerçekte aldılar FM'de çektiğimiz çoğu Avrupalıyı.Bir de İskandinavlara el atarlarsa yandık.Yenilerini keşfetmeye bakıcaz artık yada Diaz hocam keşfedicek ondan görücez
Vittek iyi oynatmaya bakıcaz arada çünkü kimse almıyor maaşı yüzünden.Bu sezon da faydalanıp uğurlayacaz kendisini.
Finne bebeğimsin bebeğim kalacaksın..Bi aralar adı reelde Liverpoola geçiyordu koyverin suarezin yerine (: Seneye finne nereye ben oraya![]()
Finne hakkaten büyük yetenek açılıyor sonradan bide çok ucuz![]()
Ne dedim ben Vittek içinAdam kendine gelmiş ama 1,3 millyon maaş çok onun için
Fikstür;
Bu lig bize basit geldi.Sadece deplasmanlarda zorlanıyoruz bazı maçlarda.İçeride ise çok rahatız.
Puan Durumu;
Devreye 2.Ordu'nun 9 puan önünde giriyoruz.
ZTK 5.Tur;
Zorlu maç canlı yayınla burada olacak.
abi bir beşiktaşlı olarak inşallah burdanda bi alt lige düşersin dersen kötümü demiş olurum![]()
seneye süper lig planın ne
Seneye öncelikle gereksiz isimleri yollayacağım,daha sonra iyi teklif gelirse as oyuncuları bile yollayabilirim.Yine genç ve dinamik oyuncular alacağız.Transfer ve kiralık listesindeki oyuncuları da iyi fiyata kapatmaya yada beleşe kiralamaya çalışacağım.Hazirana gelelim o zaman netleşecek konu fakat ilk sezon çok iyi işler yapacağımı düşünmüyorum.Devrim 3.sezonda gerçekleşecek muhtemelen.
Yerli yabancı farketmez her türlü oyuncuya kapımız açık.İlla ki yerli de alacağız fakat yüksek kalitede fakat milli takıma seçilme ihtimali olmayan oyuncuları da alıp Türkleştirebiliriz.3 yıla Türk oluyor oyuncular fantezi kariyer olduğu için ve AB dışı olmadığı sürece istediğimiz oyuncuyu da rahatça alırız.AB dışını da alırız aslında 6 taneye kadar yolu var onun da.
Karşıyaka kötü olmuş yahu![]()
Ankaraya bak sen![]()
Bu ligde bu kadroyla çok zorlancağını düşünmüyorum çok da iyi gidiyorsun Gs'ye bir sürpriz yaparsın inşallah![]()
Büyük maç başlıyor...
Dakika 13 ve Galatasaray golü Emre Çolak ile buluyor.Umarım gole boğmazlar bizi çok etkililer.
Dakika 47 ve Hasagic kendi kalesine atıyor fark 2'ye çıkıyor.Umutlarımız tükendi artık.
Dakikalar 69'u gösterirken Visca'nın ortasında Zeki topa dokunuyor ve fark 1'e iniyor ve tekrardan bir umutlanıyoruz.
Ve maç bitiyor.Kupadan elensek Galatasaray'a karşı kötü bir oyun sergilemedik fakat defansta biraz aksaklıklar oldu ve hucümda da güçsüz kaldık rakip savunma arasında kaybolduk adeta.Şimdi tek hedefimiz lig kaldı.
baba sen şimdiden çıkmışsın lige ahaha![]()