Beyler bence oyunda salih en iyi türk oyunculardan biri oluyor. Kesinlike üstüne durun satmayın. Ayrıca mehmet topal çok verimli bir oyuncu çoğu kişide yok garipsedim . Ne olursa olsun oynaması gereken bir oyuncu.
Beyler bence oyunda salih en iyi türk oyunculardan biri oluyor. Kesinlike üstüne durun satmayın. Ayrıca mehmet topal çok verimli bir oyuncu çoğu kişide yok garipsedim . Ne olursa olsun oynaması gereken bir oyuncu.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Cristian'ı satmanın en karlı yolunu buldum0€'ya satacaksın
Ben en fazla 2M€'ya satabildim ve eğer 2M€'ya satarsak bonservisinin %33'ü bize geliyor ve yaklaşık 1M€ civarı bir maaş yardımı istiyor.2.1M€ aldığından 1M€ maaşından,700k€ bonservisinden toplam 1.7M€ elimize geçiyor.Fakat bonservis ücreti istemeden satarsak maaş yardımı istemiyor ve 2.1M€ elimize geçiyor.Yani 500k€ kâra geçiyoruz.Önümüzdeki 2 yıl boyunca ödemekten kurtulduğumuz maaş yardımı da cabası
![]()
Mehmet Topal'ı Salih satmak falan olmaz vallaha allah çarpar zaten de ben Selçuk Şahinden bile çok iyi verim alıyorum. Adamı oynattığım hiç bi maçta sırıtmadı ve hata yapmadı. Çok güvenilir ve basit oynayan bi oyuncu. Benim sistemimde tam aranılan isim
dirk kuyt ne olmus öyle yahu adam resmen tek basina takimi sirtliyorcaner ile kuyt cok iyi yansitilmis oyuna... sow da gayet iyi ayni gercekteki gibi ligin ilk haftalarinda tik yok sonradan aciliyor
canere kesinlikle alternatif lazim ben devre arasi jimmy durmazi aldim bakalim nasil performans sergileyecek.. onun disinda transfere felan gerek yok takim her türlü sampiyonluga oynuyor.
İlk sezon iki kupayı da aldıktan sonra diğer iki sezon sevinç yaşayamadım. Son sezonumda son üç maçı kaybettim ve şampiyonluk gitti eğer birini kazansaydım şampiyon olabiliyordum. Hatta ikinciliği bırakın üçüncü oldum, sezon sonu konuşmasında iyi tatil yapın seneye şampiyon olacağız dedim, Gökhan Töre ve Bekir meydan okudular bana şimdi bunları yollamıyım da ne yapayım? Pepe gibi bir stoperim var gerçekten iyi isim; ama yaşı 33 olacak sizce kalmalı mı gitmeli mi HAK sol bekti; verimsiz kaldı yeni bir yabancı lazım; çünkü o kalite de yerli yok. Son olarak Gönül 4. sezonda nasıl oynuyor; arkadan biri Portekiz diğer Türk mükemmel iki bek geliyor; ama daha yaşları 20'in altında.
Maneyi Aldım 3 M ye Salzburgtan size de Tavsiye ederim1 Yıl Sonra 17 M ye Kulüpler istedi
![]()
stoch kiradan döndükten sonra mutlaka değerlendirin.
(/s)
Beykan'ı küçümsemeyin geçen seride bir cacık olmaz demiştim ama Kuyt + Antreman ile ligin en iyi kanat oyuncularından birisi oluyor. (Türkler arasından bakarsak)
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
bu seride fenerle oynamak acayip keyif veriyor ilk defa bu kadar keyif aldim oyundan... genc oyunculara gereken önem verilmis
su kadroya toplam 29 milyon euro maas ödüyorum inanabiliyormusunuzöyle yildiz oyuncu yok fakat hepsi potansiyalli ve profilleri ortalama üstü genc oyuncular...
Ben Januzaj'ı transfer ettim solda oynatıyorum ve yedekte Caner var. Açıkçası Recep ve Beykan'ı takımda tutmayı düşünüyordum ama Recep'in çok güçsüz oluşu, Beykan'ın da önünde daha iyi oyuncular olması durumu engelledi. Solda Caner olmasa ben de göndermezdim, oynattığım maçlarda da iyi oynamıştı.
beykan fena degilde recep cidden cok gücsüz... beykani ben ara sira oynatiyorum fazla siritmiyor![]()
Mevcut kariyerimden çok sıkılmıştım aslında ama kadroda köklü değişiklikler yaptım ve istediğim kadroyu oluşturdum.
Alex'e jübile yaptırdım bu sezon başında ve Salih'e devir etti kaptanlığı yanına da yedek kaptan olarak Hughes'i koydum.
Çok genç bir kadroya sahibiz yaş ortalaması 24'e kadar düştü.
Gökhan, Topal, Caner, Onur gibi tecrübeli isimlerimiz de var. 4-2-4 oynuyoruz Salih ve Hughes yan yana harika oynuyorlar.
Hughes'i alalı 2 sezon oldu ve geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda harika işler yapıyor. İngiltere milli takımında da oynuyor zaten.
Aklımda yeni bir kariyere başlamak vardı ama emeklerim boşa gitmesin diye durdum ve istediğim kadroyu oluşturdum. Zevkli bir sezon olacağına inanıyorum.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
4. sezonuma başlıyorum sizce transfere ihtiyaç var mı?
Sol bek olabilir diye düşünüyorum. Öneriniz varsa beklerim.
Volkan neden yediği gollerde uçmuyor. Ayakta dolaşıyo ne zaman gol yesem. 2D olunca farketmiyorum ama 3D tekrarı izleyince yediği gollerin hiçbirisinde uçmuyor bende. Şaban gibi bekliyor ayakta, top yanından geçiyor.
Ben takımdaki bütün kalecileri yolladım, Onur'u aldım. Onu da beğenmedim yabancı kaleci aldım, bulursam daha iyi bir kaleci almayı düşünüyorum. En iyi yerli kaleci bile iyi değil, mecbur regen bekliyoruz.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Volkanı bende de Barça istedi satmadım, Merti Katardan istediler vermedim, pişmanımSanırım ben de gençten bi yabancı kaleci alacağım, ter stegen'e sulanıyorum bu ara. Türk kaleciler gerçekten kötü oyunda.
Çok iş düşmüyor aslında kaleciye Tüm sezon boyunca 22 gol yedim. Ancak yediğim goller çok komik. Dediğim gibi Volkan topa uçmuyor, ayakta bekliyo top geçince peşinden koşuyo. Tam Football Comics'lerdeki gibi.
Zaten sorun da orada, rakip ayda yılda bir gelip gol atıyor. Özellikle Onur yediği gollerde çok saçma yerlerde oluyor. Rakip kalenin sağ tarafına pas attığında Onur kalenin en solunda falan oluyor ve adam boş kaleye gönderiyor. Pozisyon arka direğe açılan sert orta değil, bildiğiniz ortadan atılan pas.
Aslında demek istediğim, kötü kaleci değil ama istediğim kaleci hiç değil. Özellikle Türk olması ve güvenilecek bir kaleci olması yüzünden ondan vazgeçmem. Ama dediğim gibi ben daha iyi bir kaleci bulabileceğime inanıyorum. Benim gözümde hiçbir zaman Avrupa şampiyonluğuna oynayan bir takımın kalecisi gibi durmuyor. Özellikle 2 yıl üst üste şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktım ikisinde de Manchester takımlarına elendim ve her maçta hatalı gol yedi.
belki konuyla alakasi yok ama 2. sezonu bitirdim sezon sonu yeni baskan secildi transfer bütcesini cogaltmasini istedim reddetti bende medya yoluyla baski yaptim ardindan 29 milyon euro transfer bütcesi Verdicok bonkör adammis.
Şu Salih'e biraz top kapma çalıştırın yahu, profillere bakıyorum top kapma özelliği çok düşük. Bu özelliklerine top kapmada eklenirse çok daha iyi bir oyuncu olur.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern