Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Kupayı Kim Kazanır?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 61.76%
  • Galatasaray

13 38.24%
Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 275 sonuç

Konu: Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | 3-2 (Penaltılar Sonucu)

Hele şükür be aldık kupayı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

volkan penaltılara da çalışmış meloyu sevmem ama yaptığı hareket kasıtlı yapmayın böyle şeyler
    sen böyle şey yaparsın adam gelir azizin topçusu der ki haklıdır

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Neden Volkan üzerine yürüdü Melo'nun bilen var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Fenerbahçe.

İki takımıda hazır görmedim lig için.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler Volkan Melo'ya niye atladı bi anlatın bana ya çözemedim ben. Melo kaçırdı yere baktı sonra bi baktım Volkan Melo'ya uçuyor, mevzu neydi?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Uçan tekme nerede ben göremedim. Tamam bende sevmem volkanı da biraz objektif olun. Melo orada üstüne çullanıyor gibi göstermek için arka kısmını volkana doğru attı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Neden Volkan üzerine yürüdü Melo'nun bilen var mı?
    Çünkü Melo Volkan'ın atladığı yörüngede duruyordu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Uçan tekme nerede ben göremedim. Tamam bende sevmem volkanı da biraz objektif olun. Melo orada üstüne çullanıyor gibi göstermek için arka kısmını volkana doğru attı.
    he yani penaltı kurtardıktan sonra koşarak penaltı atan adamın üstüne uçmak normal ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muslera'ya yazık oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

sahada galatasaray adına kupayı isteyen tek adam vardı o da muslera bi tek onun adına üzüldüm yönetim bu maçlardan sonra hala gitsin balanta tarık erkan peşinde koşsun takımın forveti yok hatta orta sahaya da adam lazım selçuk ve yekta ile yürümez

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Çünkü Melo Volkan'ın atladığı yörüngede duruyordu
    Ciddi ciddi durup durduğu yerde mi oldu anlamadım Ben Volkan sarılacak, teselli edecek sandım. Bir baktım ki uçtu

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Melo'nun bir suçu yok. Melo penaltıyı kaçırdı, arkadaşlarına doğru giderken Volkan sevinirken Melo'nun üstüne düştü sonra Melo'ya da bir şey yapmışçasına üzerine yürüdü. Herhalde Volkan, Melo'nun orada kasıtlı olarak durup onu ittiğini falan düşündü.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    he yani penaltı kurtardıktan sonra koşarak penaltı atan adamın üstüne uçmak normal ?
    Yanından uçarak abartı sevinç yapıyordu evet. Üstüne uçmak hayır . Melo orada kendini volkanın üzerine doğru hamle yaptı.

Arkadaşlar sanırım gösterilen pozisyonu iyi sezememiş.

Valla volkanin o hareketinden sonra yarin obur gun arenada bir sey olursa kimsenin bik bik otneye hakki yok acikca simdiden soyleyeyim.

Macla ilgili hakeden kazandi.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Fenerbahçe'ye tebrikler Galatasaray hiç bir şey yapmadı çünkü ama şu Volkan neden kırmızı yemedi merak ediyorum.102X65'lik sahada sevinecek bi Melo'nun sırtı mı kaldı ya ?

Volkan her zaman aynı şeyleri yapıyor. Ondan sonra bizim taraftarlar saldırınca suçlu oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Yanından uçarak abartı sevinç yapıyordu evet. Üstüne uçmak hayır . Melo orada kendini volkanın üzerine doğru hamle yaptı.

Arkadaşlar sanırım gösterilen pozisyonu iyi sezememiş.
    Olayı bir gören sen olmuşsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu sezon zaten sert geçecekti. Böyle hakemler olacaksa daha da zor geçecek. Özellikle Volkan'ın penaltılarda yaptığının savunulur tarafı olmadığı gibi sarı kart da hafif o harekete.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O değil de, Melo gibi bir adam Volkan karşısında sus pus arkadaşlarının yanına gitti bir karşılık vermeden. Orada suçlu olduğunu biliyor muydu, yoksa Volkan'dan mı tırstı anlayamadım.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Öncelikle Galatasaray'a göre daha iyi bir takım olduğumuz gerçeğini sahada gördük,ilk yarıda iyi oynadık ama maçın genelinde orta sahamızla hücum hattımız arasında çok büyük eksiklik var o boşluğuda doldurması gereken isim Diego..Lisansı çıksaydı farklı bir maç olabilirdi..Galatasaray'a gelecek olursak savunma ikilisi çok iyi oynadı bence ama Yasin-Olcan-Burak üçlüsüyle bu sezonu zor tamamlarlar kesinlikle iyi bir Bruma'nın 11'e yerleşmesi lazım..Muslera bu maçta takımın herşeyiydi..Fenerbahçe'de Sow-Meireles'i nasıl o kadar süre oyunda tuttu İsmail hoca anlamıyorum ilk maçta kararlarıyla hayal kırıklığına uğrattı,Volkan da artık süresi doldu yaptığı hareketler çok abartıya kaçtı tamam Melo topa gelirken ağzındaki sakızla hareket yapmış olabilir niye ona karşılık verirsin..Maçın gelirleri anlamlı bir iş için kullanılacak,kazandık ama gerçek kazanan Soma oldu

Nesil
    2007

Maçın buralara bile gelmemesi lazımdı; kupa Fenerbahçe'nin hakkıydı. Tebrikler.

Takımı ise hiç hazır görmedim. Sonumuz hayrola.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zerre sevinmedim keşke kaybetseydik, Aziz Yıldırım'ın kulübe çöreklenme katsayısı arttı yine. Volkan'ın pozisyonunu ise çözemedim gerçekten. Olay neydi, Volkan niye öyle atladı Melo niye sessiz kaldı gerçekten hayret. Hele şu art arda kaçan penaltılar rezil bir maç oldu gerçekten. BAL Ligi'ndeki yerel derbiler daha tatmin edici.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

pitbull - kangal çekişmesi işte ne sebep arıyorsunuz? Bana göre hak eden kazandı. Tebrikler Fenerbahçe.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ustune falan cullanmadi beyler tekrar izleyin. Volkan sevinirken Melo kendini onune atti dussun diye havada

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Volkan'ın Melo'ya yaptığı doğru olmasa da gövde gösterisi. Melo'nun yıllarca yaptığı çirkefliklerin intikamı duygusu gibi dışa vurumu oldu. Volkan'ın yaptığı şey kesinlikle yanlış, atılabilirdi ama yıllardır Melo'ya yapılanların esgeçildiği ortamda hiç de şaşırtmadı beni açıkçası. Hakemler herkese eşit davransalar ve kimseden korkmadan kartları çıkarsalar bu tip atışmaları hiç görmezdik zaten. Seyirciden kork, camiadan kork, basından kork. Sonucu bu oluyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hem Melo hem de Selçuk'un kaçıracağını hiç düşünmemiştim. Bence 2 takımda düzgün top oynamadı, FB biraz daha iyi göründü o kadar. Emenike gibi forvetle çok işimiz var, ayrıca o kadar atağa çıktık 1 tane bile adam doğru karar veremedi.

Volkan için diyecek birşey yok gideceği günü dört gözle bekliyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İnsanlar Melo'yu öyle bir futbolcu olarak belirlemiş ki gözünde bu pozisyonda bile suçu Melo'da arıyorlar.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    İnsanlar Melo'yu öyle bir futbolcu olarak belirlemiş ki gözünde bu pozisyonda bile suçu Melo'da arıyorlar.
    Volkan üstüne doğru atladı, Melo da kambura yatıp düşürüp sakatlamaya çalıştı. Her ikisi de kırmızı kartlık iş. Melo da hiç masum değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ortamlarda hala Volkan'ı haklı görenler var. Nasıl bir körlük bürümüş sizin gözünüzü. Soma'ya adanan bu maçta tribünden su şişesi atandan farkınız yok.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Melo yine Demirören'in elini sıkmadı .

Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri