Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 152 sonuç

Konu: FM 2017 - Çıkış Günü Veri Tabanı Güncellemesi ve Yardımcı Araştırmacı Alımı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Her sene Şubat yaması çıkıyordu, Kış transfeleri. Bu sürümde Şubat'ın hangi günü çıkacak bilginiz var mı ?
    Subat sonu veya Mart basi. Her yil oldugu gibi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Çin ligini bekliyoruz ya güncelleme için fena tutuluyorum adamlara
    Bence çok mantıklı. Niye dersen 28 Şubat'ta Çin Ligi transfer sezonu bitiyor. Başka da önemli bir lig kalmıyor.

Sonrasında kalanlardan en önemlileri de Polonya (1 Mart), Slovakya (1 Mart), Estonya (2 Mart), Ukrayna (3 Mart).

Siz olsanız beklemez misiniz? Bence 3 Mart'taki son verileri de alıp 1-2 günlük test sonucunda 6 Mart sabahı çıkartsalar yeridir. Hiç bir bilgim yok, kişisel kanaatimi söylüyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Bence çok mantıklı. Niye dersen 28 Şubat'ta Çin Ligi transfer sezonu bitiyor. Başka da önemli bir lig kalmıyor.

Sonrasında kalanlardan en önemlileri de Polonya (1 Mart), Slovakya (1 Mart), Estonya (2 Mart), Ukrayna (3 Mart).

Siz olsanız beklemez misiniz? Bence 3 Mart'taki son verileri de alıp 1-2 günlük test sonucunda 6 Mart sabahı çıkartsalar yeridir. Hiç bir bilgim yok, kişisel kanaatimi söylüyorum.
    Ben olsam beklemem.

Kişisel kanaatim Şubat başında bir kış güncellemesi çıkarıp, Mart ayının ilk haftası daha küçük bahsettiğin liglerin transferlerini de kapsayan bir güncelleme çıkarmanın çok da zor olmayacağı. Bu oyunu oynayanların çoğunluğu (hatta belki de neredeyse tamamı) Ocak ayında transferlerini tamamlayan ligleri oynuyorlar.

Ha deniyorsa ki 1 ayın transferlerini Şubat'ın ilk günlerine yetiştiremiyoruz, o zaman Şubat'ın 8. gününe yetiştirsinler, o da olmuyorsa zaten yanlış insanlarla veya metotlarla çalışıyorlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Bence transfer güncellemesi olayından komple vazgeçilmeli. Devre arası gelen adamın sezon başından itibaren takımda olması zaten saçma. Oyunun mantığına da ters. Siz oyunu kurduğunuz an itibari ile zaten yeni bir gelecek yaratmış oluyorsunuz sanal ortamda.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Ben olsam beklemem.

Kişisel kanaatim Şubat başında bir kış güncellemesi çıkarıp, Mart ayının ilk haftası daha küçük bahsettiğin liglerin transferlerini de kapsayan bir güncelleme çıkarmanın çok da zor olmayacağı. Bu oyunu oynayanların çoğunluğu (hatta belki de neredeyse tamamı) Ocak ayında transferlerini tamamlayan ligleri oynuyorlar.

Ha deniyorsa ki 1 ayın transferlerini Şubat'ın ilk günlerine yetiştiremiyoruz, o zaman Şubat'ın 8. gününe yetiştirsinler, o da olmuyorsa zaten yanlış insanlarla veya metotlarla çalışıyorlardır.
    Bence sürekli güncelleme çıkarılacağına az ve öz çıksın daha iyi.

Nesil
    2003

Beklemenin Cin ile alakasi yok.

Veri tabani Subat'in ilk haftasi SI'a gidiyor (genelde ayin 5'i veya 6'si).
    Yaklasik 1 hafta sonra yeni veri tabani ile oyun test edilmeye baslaniyor (ayin 12-13'u oldu).
    Bir hafta sure ile test sirasinda goze carpan hatalar raporlaniyor (ayin 19-20'si oldu).
    Bir sonraki hafta raporlanan hatalarin duzeltilmesi bitiriliyor ve yama cikisa hazirlaniyor (ayin 26-27'si oldu).

Bu arada gerceklesen transferler raporlanmaya ve duzeltilmeye devam ediliyor. Yani ozellikle Cin'in veya Rusya'nin transfer doneminin bitmesi beklenmiyor. Eger beklense veri tabanlari SI'a Subat sonunda teslim edilir ve guncelleme Mart sonu/Nisan basi gibi cikardi.

Mart basi ithimalinin konusulmasinin nedeni de herhangi bir nedenle test veya duzeltme surecinin uzamasi ve Subat sonu icin soz verilmesine ragmen bu zamanda cikartilamamasi.

Bi laf attım ortaya forum hareketlendi )

Nesil
    2003

Benim en çok merak ettiğim konu oyundaki hangi wonderkid adayı oyuncularda PA'larında artış olacağı

Quote Originally Posted by Bohater View Post
    Benim en çok merak ettiğim konu oyundaki hangi wonderkid adayı oyuncularda PA'larında artış olacağı
    Çok Ahım Şahım Bir Artış Olmaz. Fazla Beklentiye Girmemenizi Tavsiye Ederim.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

bu portekizli gözlemciler niye bu kadar şişiriyor oyuncuları, atıyorum fejsa benficada 2 yıl önce as olmayan sıradan bir ortasahayken gecen sene biraz performans gösterdi diye alayını 17 18 yapmışlar zira genç oyuncular da bana şişik geliyor, bizde burak bi gol kralı oldu da burada adam doğruyodular niye bitiriciliği 18 vs diye

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    O zaman sans diyecegim cunku test oyunlarimda 4-3 biten maclar bile vardi.
    17.0 sürümünde o sorun bendede vardı ne kadar iyi oynarsam oynuyum 1 golden fazla atamıyordum ve genelde hep son dakikalarda gol yiyordum ama yeni sürümle birlikte sorun düzeldi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yamanın çıkışı ile birlikte 3421 taktiği paylaşmayı planlıyorum. İlk hazırlık maçında 711 isabetli pas yapmışım.

Gerçekten Fenerbahçe'nin bu kadrosu ile oynamak işkence
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Büyük takımların teknik direktör döngüsü ve beklerin her topunun rakip kaleciyi bulması harici dikkatimi çeken büyük sıkıntı yok oyunda. İnşallah yama yapacağız diye düzgün yerleri de bozmaz SI.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Çok Ahım Şahım Bir Artış Olmaz. Fazla Beklentiye Girmemenizi Tavsiye Ederim.
    Oyuncudan oyuncuya göre farklılık gösterir bu durum diye düşünüyorum

16. Default

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Bence transfer güncellemesi olayından komple vazgeçilmeli. Devre arası gelen adamın sezon başından itibaren takımda olması zaten saçma. Oyunun mantığına da ters. Siz oyunu kurduğunuz an itibari ile zaten yeni bir gelecek yaratmış oluyorsunuz sanal ortamda.
    şimdi hamitle oynamak zevkli olmuyo ama gsde

Yıllardır FM oynayan biri olarak şunu hep merak ettim: Neden SI transferleri oyunun devre arasında ekleme seçeneğini oyuncuya sunmaz çok merak ediyorum. Çok mu zor yani bunu yapmak ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by lionslaw View Post
    Yıllardır FM oynayan biri olarak şunu hep merak ettim: Neden SI transferleri oyunun devre arasında ekleme seçeneğini oyuncuya sunmaz çok merak ediyorum. Çok mu zor yani bunu yapmak ?
    Soyle bir ornek vereyim.
    Caner Erkin sezon basladiktan sonra sakatlandi ve muhtemelen sezonun buyuk bir kismini kaciracak.
    Bu nedenle Besiktas'in sol bek rotasyonu daraldi ve devre arasinda bu zaafi kapatmak icin transfer yapildi.
    Tosic'i sol bek alternatifi olarak dusunerek, Rhodolfo'nun da dususu goz onunde tutularak Mitrovic transfer edildi. Ayrica Ersan takviyesi de yapildi.
    Eger oyunda Caner bu sakatligi yasamazsa, belki de Mitrovic transferine gerek kalmayacak. Ersan da gelmeyecek.
    Ama transfer onceden belirlendigi zaman hem Caner saglikli, hem de Mitrovic takimda olacak. Hatta belki Rhodolfo o dususu yasamayacak ve Mitrovic'e ihtiyac olmayacak.

Oyun icinde uzun sureli sakatlanan oyuncu Caner degil de Cenk olsa, Besiktas muhtemelen forvet takviyesi yapmak isteyecektir.
    Ama Cenk'in yerine oyuncu almak yerine transfer butcesi Mitrovic'e harcanmis olacak.

Bu durumda futbolcularin sakatliklarini da gercekteki gibi oyuna yansitmak zorunda kaliyorsun.
    Caner'in sakatligini onlemek icin ne yaparsan yap, istersen pamuklara sarip surekli yedek kulubesinde oturt, engelleyemiyorsun.

Yani gercekci yapayim derken, oyun gercekciligi kaybedilebilir.

Ancak eger devre arasinda guncellenmis ozellik ve kalite degerleriyle, takimlarin kadrolari sezon basindaki gibi olsun dersen, bence bu daha guzel bir secenek olur.

celticli dembele nin potansiyeli -8

ve şubat yamasında muhtemelen -9 hatta -95 bile olabilir diye tahmin ediyorum

Forumdaki üstadlarımız Harry Kane'nin mevcut formu ile ilgili ne düşünüyorlar merak ediyorum, resmi güncellemeyle birlikte CA ve PA'sında artış görebilir miyiz?

Nacizane Türkiye profil beklentilerim

Tosic zihinsel +
    Quaresma takım oyunu +
    Fabri komple +
    Lens komple +
    Bruma komple +
    Sneijder -
    Eren Derdiyok +
    Rvp radikal bi -
    Volkan Demirel -
    Gökhan İnler -

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Soyle bir ornek vereyim.
    Caner Erkin sezon basladiktan sonra sakatlandi ve muhtemelen sezonun buyuk bir kismini kaciracak.
    Bu nedenle Besiktas'in sol bek rotasyonu daraldi ve devre arasinda bu zaafi kapatmak icin transfer yapildi.
    Tosic'i sol bek alternatifi olarak dusunerek, Rhodolfo'nun da dususu goz onunde tutularak Mitrovic transfer edildi. Ayrica Ersan takviyesi de yapildi.
    Eger oyunda Caner bu sakatligi yasamazsa, belki de Mitrovic transferine gerek kalmayacak. Ersan da gelmeyecek.
    Ama transfer onceden belirlendigi zaman hem Caner saglikli, hem de Mitrovic takimda olacak. Hatta belki Rhodolfo o dususu yasamayacak ve Mitrovic'e ihtiyac olmayacak.

Oyun icinde uzun sureli sakatlanan oyuncu Caner degil de Cenk olsa, Besiktas muhtemelen forvet takviyesi yapmak isteyecektir.
    Ama Cenk'in yerine oyuncu almak yerine transfer butcesi Mitrovic'e harcanmis olacak.

Bu durumda futbolcularin sakatliklarini da gercekteki gibi oyuna yansitmak zorunda kaliyorsun.
    Caner'in sakatligini onlemek icin ne yaparsan yap, istersen pamuklara sarip surekli yedek kulubesinde oturt, engelleyemiyorsun.

Yani gercekci yapayim derken, oyun gercekciligi kaybedilebilir.

Ancak eger devre arasinda guncellenmis ozellik ve kalite degerleriyle, takimlarin kadrolari sezon basindaki gibi olsun dersen, bence bu daha guzel bir secenek olur.
    Caner demişken opsiyon olmasına rağmen kendisi transfer olmak istemiyor Beşiktaş'a. Ancak gerçekteki hali malumunuz. Bu güncellemeyle birlikte bu duruma el atılmış olacak mı?

Güncelleme gelsin artık kriz geçiricem az kaldı

Resmi güncelleme bir hafta içerisinde gelir herhâlde.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kaç gündür foruma bakıp hayal kırıklığıyla çıkıyorum.Bir türlü yayınlayamadılar şu güncellemeyi.

Bence en geç Cuma günü çıkacaktır.

Hafta sonu bol FM'li geçer,herkes yeni kariyerine başlar.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

http://www.footballmanager.com/news/...er-update-2017

Haydi hayirli olsun güncelleme geldi

28. Default

Editöre neden gelmedi ????

29. Default

Dediğim anda o da düştü

Genine scout ne zaman çıkar acaba?

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon