Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 251 sonuç

Konu: ŞL C Grubu/Bordeaux - Galatasaray

böyle bir takimdan 3 gol yiyoruz haa.HELAL OLSUN SANA ÖZHAN BEY HELAL!SENIN GIBI BIR RUHSUZU KIM TAKIMIN BASINDA GÖRMEK ISTER!DEFOL GIT TAKIMDAN AL DUMMKOPF GERETSI TAKIMDAN DEFOL!YETER ARTIK BIZI ÜZDÜGÜNÜZ!

ARDA DA KIRMIZI KART GÖRDÜ!ANAAM NE OLUYO BIZEE.KENDINI ZIDANE SANDI SORUMSUZ SIMARIK!KENDINI BI SEY ZANNETME!DERHAL YENI BI NICK ALACAM

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arda kırmızı yedı offff cok kotu bir gun

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    anamm ne oldu gol yedik hemen.allah kahretmesin sizi oynamayin cikin terkedin sahayi.sizin gibi gurursuzlari onursuzlari takimda görmek istemiyoz.artistler
    al iste 3-0 oldu.allahim offf gerizekagli takim bizim takim.ben dedim bunlar gurursuz artistler.onursuzlar.terkedin lan sahayi
    yaw sinirimden agliyorum yaa,böyle gurursuzluk yapilirmi,hirs denen bisey yok bu takimda.allah bunlarin belasini versin.KALLESLER.
    Takım isterse 239402384928034-0 yenilsin oyuncular hakkında böyle laflar etmeye hakkın yok

Bu arada arda zidanlık yaptı oyundan atıldı
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Zidan'ı anımsatan arda kırmızıyı gördü.Maç benim için bitti

Maçla beraber Arda'da benim için bitmiştir..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

müthiş bi uyum müthiş bi disiplin Bordeaux takımını kutluyorum...

Quote Originally Posted by dick View Post
    Takım isterse 239402384928034-0 yenilsin oyuncular hakkında böyle laflar etmeye hakkın yok

Bu arada arda zidanlık yaptı oyundan atıldı
    Nasil yok biz burada bunlarin yüzünden üzülüyoz,kahroluyoz,millete madara oluyoz.ben galatasaraya degil.geretse ve özhan canaydina laflari ediyom.arda konusunda ise hakliyim,ne bu simardi iyice,böyle sorumsuzca bir hakereket olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arda daha cok tecrubesiz bir oyuncu en az 40 fırın ekmek yemesi lazım iyi bir oyuncu olmasu için

Takımdaki tüm oyuncuları can-ı gönülden tebrik ediyorum oynadıkları muhteşem(!) futbol için. Ayrıca kendilerine şu güzide şarkıyı armağan ediyorum: Hadi gel köyümüze geri dönelim!

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

mukemmel bir defansmiz var

Türkiye'de olmasa bile Avrupa'da indirirler bir taraflarını Arda bey.. Yüzündeki o ifadeyi görünce tüm sevgimi yitirdim.. Yazıklar olsun..

Quote Originally Posted by emre1905 View Post
    arda10 hafta yok bu hareketi pahaliya patlicak kadro disi kalmali
    Kadro dışı yetmez.. Paf takıma göndersinler aklı başına gelsin.. Burası babasının takımımı be??

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

arda turan oleyyyyyy

Nesil
    2006

Nasil yok biz burada bunlarin yüzünden üzülüyoz,kahroluyoz,millete madara oluyoz.ben galatasaraya degil.geretse ve özhan canaydina laflari ediyom.arda konusunda ise hakliyim,ne bu simardi iyice,böyle sorumsuzca bir hakereket olamaz.
    Bak kardeşim yönetim istifa dersin hadi gerizekalı dersin o da bir yere kadar ama Allah belalarını versin,onursuzlar,gurursuzlar,Kalleşler gibi ithamlarda bulunamazsın.Bundan sonra kelime seçerken daha dikkatli ol.

Futbol olarak da 96'da başladığımız yere geri döndük avrupa'da.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Türkiye'de olmasa bile Avrupa'da indirirler bir taraflarını Arda bey.. Yüzündeki o ifadeyi görünce tüm sevgimi yitirdim.. Yazıklar olsun..

Kadro dışı yetmez.. Paf takıma göndersinler aklı başına gelsin.. Burası babasının takımımı be??
    akli basina gelinceye kadar paf takima gönderilecek,agir hemde cok agir bir para cezasi.cünkü bu onu hakediyo.sorumsuz.eray ben yeni bir nick nasil alacam.söyleyebilirmisin.

Quote Originally Posted by dick View Post
    Bak kardeşim yönetim istifa dersin hadi gerizekalı dersin o da bir yere kadar ama Allah belalarını versin,onursuzlar,gurursuzlar,Kalleşler gibi ithamlarda bulunamazsın.Bundan sonra kelime seçerken daha dikkatli ol.

Futbol olarak da 96'da başladığımız yere geri döndük avrupa'da.
    yaw kardesim simdi bizim takim onurlumu oynuyo,forumda simdi kime sorsan herkes benim dediklerim laflari tekrarlar.valla dick sinirliyim zaten.lütfen uzatma konuyu.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

şu dakikadan itibaren problemi çözmüş bulunuyorum GERETS...bu takımda motivasyon yok,geçen sene hırsına hayran olduğumuz takım yok...geçen sene bu takımda şuan oynayanlardan daha eksik durumda oyuncularda oynadı(emre aşık,uğur demirok...) yinede o hırs ve ruhu içlerinde taşıyolardı demekki oyuncuların hocayla problemleri var.gerets şu dakikadan itibaren bu takıma yararlı olamaz bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

inamoto ooooo ooo inamotoooo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    şu dakikadan itibaren problemi çözmüş bulunuyorum GERETS...bu takımda motivasyon yok,geçen sene hırsına hayran olduğumuz takım yok...geçen sene bu takımda şuan oynayanlardan daha eksik durumda oyuncularda oynadı(emre aşık,uğur demirok...) yinede o hırs ve ruhu içlerinde taşıyolardı demekki oyuncuların hocayla problemleri var.gerets şu dakikadan itibaren bu takıma yararlı olamaz bence...
    Oyuncular Gerets'den nefret ediyor bunu söylemem yeter heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yaziklar olsun ben dedim maca cihanla baslarsan ilk iki gol cihanin tarafindan

tolga
    cıhan
    gerets

macı katlettıler mac bıtıyor ergun yenı gırıyor senı pas yapmam lazım ılıcı oyundan cıkarıyon yazıklar olsun

Nesil
    2006

İnamoto attı 3-1 oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inamoto attı nasıl oldu yaa inanmıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

goooool imamım attı 3-1
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    cok saol arkadasim.ben böyle sorumsuz birinin nickini tasimam.bak bu arada ergün girdi oyuna güzel oynuyor.anaa inamoto gol attti..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

inamoto attı golü ama bence teselli olucak sadece inşallah bi beraberlik gelir
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu golu alkıslarım ama ınamoto guzel top kaptı cok ıyı gol attı helal

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

helal inamoto bea tek sen varsın bu maçta iyi oynayan kendin topu kapıp kendin taktın golünü

Bırak gelmesin bişi.. Biz istesek atamayız, Bordeaux kendi verdi topu.. İmam efendide şansına balına vurdu işte..

Ağızlarında kuş tutsalar bu maçın gözümdeki değeri değişmez..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by emre1905 View Post
    inamoto ooooo ooo inamotoooo
    ben bosunu tezahurat etmedim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ardayı şımarttılar yoksa o asla öyle bi hareket yapamazdı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri