Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 291 sonuç

Konu: Toutatis_V1_Avrupa da da başarıyı yakalayın. Sigames'ten :)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya gercekten ben süper bi taktik ben 12 sezon denedim shelsea ile 10 lig sampiyonlugu 5 sampiyonlar ligi 9 fa cup 8 lig kupası 4 kıtalararası sampiyonlugu 4 uefa süper kupa 8 ingilere süper kupası kazandım menajerler dünya klasmanındada 840 puanla liderim gercekten çpok süper nasıl basarısız olanlar var anlamıom

Quote Originally Posted by vefacaglar View Post
    ya gercekten ben süper bi taktik ben 12 sezon denedim shelsea ile 10 lig sampiyonlugu 5 sampiyonlar ligi 9 fa cup 8 lig kupası 4 kıtalararası sampiyonlugu 4 uefa süper kupa 8 ingilere süper kupası kazandım menajerler dünya klasmanındada 840 puanla liderim gercekten çpok süper nasıl basarısız olanlar var anlamıom

bende chealsea ile kupa almanı "başarı" olarak nitelemeni anlamıyorum kardeş

neyse taktik güzel ama hala keyifli süper bi taktik çıkamadı piyasaya..

abi bu marcelo hangi marcelo realin aldigi mi

fenerbahçe şampiyonlar ligi şampiyonu finalde barcelonayı7-0 yendim marcelo ve tuncay coştu

Nesil
    2006
    Yer
    Kastamonu

1. taktik çok güzel eline saglık
    2. full back lerin oyuna katılımı az oluyo oraya bi ayar çeksen iyi olur
    3. defans süper gerekli ayarlar yapılmış
    4. forvetlerin boyunun uzun olmasına ve kafa vuruşunun iyi olmasına özen gösterin

Yeni oyun açmıştım eskiden başarı sağladığım taktiklerin hiçbiri tutmuyordu ik kez birinin taktiğini kullanmaya kalktım bunu denedim ve farkı gördüm harbiden helal olsun ligde Erc. maçıydı 0-0 doğru düzgün pozisyon bulamadan ilk 20 dk'yı kapattım 2. yarıda bu taktiği uyguladım anında 2 gol buldum eyv...

Çok teşekkür ederim. Napoli ile Serie A da haftalardır gol atamıyordum ancak son maçımda bu taktiği kullandım ve bol gollü bir galibiyet aldım

8. Default

Tebrikler ark.lar .. Yorumlarınız için teşekkür ederim ...

ellerine sağlık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya abi bu taktik bitek bana mı uymuyo nedir çıldıracam artık hertürlü şey var mama başarı allamıyorum rizespor ile...

en kısa surede denıycem

İk başlarda çok iyi gidiyordu takım sonradan bzuldu galibiyet alamaz oldum...

walla bende denedim gerçekten verim aldım...ellerine saglık...

kardes inter ve galatasarayla denedim ama cok berabere kaliyorum bu taktikte biraz oynamalar yapmak lazim topa sahip olmada dusuk oluyo hep

Quote Originally Posted by alfhan View Post
    kardes inter ve galatasarayla denedim ama cok berabere kaliyorum bu taktikte biraz oynamalar yapmak lazim topa sahip olmada dusuk oluyo hep
    kardes her taktık her takıma uymaz bunun ıcın taktıkte bazı oynamalar yapman gerekır

16. Default

Barcelona , Fenerbahçe, Bursaspor, Roosendal ile denenmiştir. İlk mesajımdaki kurallara uyulursa , başarı gelecektir.

bu taktik üzerine taktik goremedim su anda en iyisi bu saolsun kardes

Bence bu yapılan oyuna ihanettir.Yani oyunun gayesi belli başkalarına ihtiyaç duyacaksan oynama gitsin sözkonusu egoların tatminiyse diyecek lafım yok.

10 mactan 6 si beraberlikle sonuclandi hazirlik maclarinda bile berbare lkaliyor gs da uyumsuz galiba ama yinede emege saygi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

arkadaşım güzel paylaşım başarılarda harika mutlaka deneyeceğim sonucuda burada sizinle paylaşırım ama tutmama ihtimalide var...

21. Default

Yorumlar için tşk.ler ark.lar.

22. Default

abi sagolll yaaaa dehset olmuss

eline sağlık deneyelim arşivimize koyalım hemen..

24. Default

kanat oyuncularının üstünde -sanırım- ileri çıkabileceklerini belirten sarı oklar varya onları nasıl yapabiliyoruz. Yani o kendindenmi oluyor yoksa bi özelliği falanmı açmak lazım? pardon arkadaşlar valla daha bu sene başladım managerlik oyunlarınada :S

25. Default

Mouse sağ tuşa basılı tutarak desteklemisini istediğiniz yere çekiyorsunuz. Bu kadar basit

[QUOTEoutatis;483031]Mouse sağ tuşa basılı tutarak desteklemisini istediğiniz yere çekiyorsunuz. Bu kadar basit [/QUOT
    kanat oyuncularının oklarını istediğimiz yöne çekebilityormuz sağ tuşla. (mesajınız 10. sayfadan alıntıdır)

Saol ya bi deniyelim.Şu Bursasporumuzu şampiyon yapalım...

28. Default

Mokoena ve Vilakazi yi almanı tavsiye ederim. İkisi de çok ucuz furbolcular. Ayrıca Colo Colo takımına da bir gözat. Çok kaliteli ve ucuz furbolcular bulunmakta.

İyi Fm'ler.

süper bi taktik gterçekten dengeli bu taktiğin işe yaraması için kanat oyuncularınızın çok iyi olması lazım

Öncelikle tebrik edeyim, paylaştığın için taktiğini,

Bende Fenerbahçeyi aldım, ve taktiğini uyguladım, Ligte hep kazandım (daha 10 maç oynadım Avrupada ise aynı başarı yok gruplara çıktım, gruplarda ise hep beraberlik aldım, (chievo, lille , ajax).

Ama eline sağlık inşallah gruptan çıkarız.

Not: Bursasporu 10 kişi yendim 2-0

Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri