Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 150 arası toplam 150 sonuç

Konu: TSL||32.Hafta:Sivasspor - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Gurhanin golu hakketen guzelmis...
    nerden izliosunuz yaw

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Gürhan'la yapmış olduğumuz röportajın ona extra motivasyon kattığını düşünüyorum.Yaptığımız röportajdan birkaç gün sonra Kadıköy'de Sivasspor maçına çıktı ve Servet'e yaptığı asistle maçın berabere bitmesinde büyük pay sahibi oldu.Ertesi hafta oynanan Bursaspor maçında da golünü yazdı ve bu gecede Galatasaray'ı yıkan golü attı.Potansiyeli çok yüksek olduğu için röportaj yapmıştık zaten,şimdi herkes Gürhan'ı konuşacak...

http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/742/

Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gürhan güzeş gol atmış.Galatasaray'a tebrikler çnükü bence seney şamp.ligine onlar kalıcak

Galatasaray kendi kendini yıktı. Beraberlikler, yenilgiler şampiyonluktan etti. Ne diyelim sağlık olsun. Umarım gelecek sene bunu telafi ederler.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

gsnin kazanmasını çokistedim ama olmadı inşallah bjknin üstüne çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Özhan canaydının dünkü macla ilgili hiç bir sucu yok
    ilk syc geretsin kac haftadır oynamayan caruscayı oynatıyor sonra ilic gidecek nerdeyse ilici oynatıyor bu takımda ruhuyla oynayacak okan var onu oynatsana birde futbolculara yazık olsun rakiplerin puanm kaybediyor siz hala dalga geciyorsunuz bu kadar ruhsuz olunurmu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Aygün ne basarisi yahu?Biz sampiyon olmadiktan sonra hicbir derece bizi basarili yapmaz.Heleki ezeli rakibimizin 100.yilinda sampiyon olmadiysak ve o rakibimiz bizim 100.yilimizda sampiyon olduysa bizim basimizi taslara vurmamiz ve aglamamiz gerekiyor.Lütfen birde bos bos konusup ortami daha fazla germe.Zaten cok sinirliyiz!!!
    Nadir de olsa sana katılıyorum

Sivasspor'u tebrik ediyorum, özellikle Gürhan'ı, helal olsun, Fenerbahçeli olduğunu gösterdi ve bizi şampiyon yapan golü attı.

Servet'in gol sonrası sevincine dikkat ettiniz mi? Çılgınca sevindi Gürhan golü atınca, seneye UEFA'da oynamak istiyor herhalde, Şampiyonlar Ligi'nde değil

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Servet serefiyle aslanlar gibi oynadi turkiyede servet gibi futbolculara cok ihtiyacimiz var

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Eski Fenerbahçeliler iş başında.

Bir yandan Genç yetenek Gürhan Bir yandan herkesin kötülediği Servet Bir yandan Gokhan Bozkaya.Heüsi dün akşam krallar gibi oynadılar ve eski takımlarında faydada bulundular.

Ama Serveti ayrı bir şekilde kutlamak lazım sezon sonunda Galatasaraya gidecek dğn akşam eğer oynamasaydı belkİ Galatasaray ile birlikte Şampiyonlar liginde oynayacktı ama ilerideki takımını Uefa'ya yolladı diyebilirim.

Bravo Gürhan!....
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Tebrikler Sivas.. Gürhan çok iyi bir iş çıkardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    .Servet'in gol sonrası sevincine dikkat ettiniz mi? Çılgınca sevindi Gürhan golü atınca, seneye UEFA'da oynamak istiyor herhalde, Şampiyonlar Ligi'nde değil
    Adam Profesyonel bence sen Servet'in sevincine takılacağına bu düşünceni değiştirmeye bak bence...
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Servet'in gol sonrası sevincine dikkat ettiniz mi? Çılgınca sevindi Gürhan golü atınca, seneye UEFA'da oynamak istiyor herhalde, Şampiyonlar Ligi'nde değil
    Napsın sen söyle?

Oturup ağlasın mı?

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Adam Profesyonel bence sen Servet'in sevincine takılacağına bu düşünceni değiştirmeye bak bence...
    Profesyonelse profesyonel. Ben doğru bulmuyorum. Farz edelim ki biz Umut Bulut'la anlaştık ve dünkü maçta gol attı, bizi şampiyonluktan etti, çılgınca sevindi ve 2 hafta sonra da kampımıza katıldı. Ben kesinlikle onu takımda istemezdim.

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Napsın sen söyle?

Oturup ağlasın mı?
    Ağlamasın, ama öyle deli gibi de sevinmesin. Buruk bir sevinç olabilirdi içinde. O gol yüzünden belki de Galatasaray Şampiyonlar Ligi biletini alamayacak, büyük bir maddi gelirden olacak, prestijden olacak...

Ben orda Servet yerinde olsam maça bile çıkmak istemezdim, çıksam bile son dakika golünde sanki Galatasaray'da oynamayacakmışım gibi sevinmezdim.

Servet tabiki profesyonel biri,en iyi sekilde oynamasi gerekiyordu ama gol sevincini bende cok abartili buldum.Nasil seviyordu öyle?Gören takimi sampiyon oldu sanacak.Sivasspor lige havlu atmis bir takim,Servet´in okadar abartili sevinmesini hic hos karsilamadim.

Servet tabiki profesyonel biri,en iyi sekilde oynamasi gerekiyordu ama gol sevincini bende cok abartili buldum.Nasil seviyordu öyle?Gören takimi sampiyon oldu sanacak.Sivasspor lige havlu atmis bir takim,Servet´in okadar abartili sevinmesini hic hos karsilamadim.
    Nadir de olsa sana katılıyorum Güzel bir tespit. Diğer arkadaşlar bana kızmış, fakat benim de dikkatimden kaçmadı.

Senin de dediğin gibi hani Sivasspor düşmemeye mücadele etse ve o gol sonrası Servet öyle sevinse tamam, ama hiçbir iddiası yok takımın, gol oluyor ve Servet abartılı bir şekilde seviniyor. En çok Servet sevindi herhalde gole En az sevinmesi gerekirken...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Birakin sevinsin.. onunda her fenerli gibi sevinmeye hakki var..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sevinmeseydi de Servet maçı sattı diyecektik belki

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

servet zaten fenerbahçelidir kendi tuttuğu takım şampiyonluğu bu golle garantileyince tabii sevindi...bu tartışılmaz ama galatasarayın serveti bu şartlarda alması bence tartışılır.çünkü ben bir taraftar olarak düşünürüm servet kendi tuttuğu takımdaki gibi hırsla oynarmı rakip takımda diye.galatasarayın en büyük özelliği takımını seven futbolculardan oluşturmasıdır...

Servet bizim kulüpte anca yedek olabilir.Fazlasi yok! Zaten dün o abartili sevincinden sonra cogu Galatasarayli taraftarlarin tepkisini almistir Servet,fbyi hala unutamadigini belli etmistir.Gelmesin daha iyi!

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Servet bizim kulüpte anca yedek olabilir.Fazlasi yok! Zaten dün o abartili sevincinden sonra cogu Galatasarayli taraftarlarin tepkisini almistir Servet,fbyi hala unutamadigini belli etmistir.Gelmesin daha iyi!
    Vallahi çok güzel yorumlar Servet Fenerbahçe'yi, buradaki atmosferi unutamamış besbelli, Fenerbahçe'yi övmüştü takımdan ayrılırken bile, ama taraftar onu istemedi, yönetim istemedi, hoca istemedi ve Sivasspor'a gitti, şimdi de Galatasaray'da. Ben istemiyorum onu takımımda, ama korkarım ki Galatasaraylılar da istemiyor.

şte o futbolcular
    Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets'in Sivasspor maçından sonra söylediği sözler büyük yankı yarattı. Şampiyonluğun kaçmasını bazı futbolcuların yetersiz olmasına bağlayan Belçikalı çalıştırıcı, "Bu seviyedeki oyuncular böyle önemli bir maçta 1-0'lık avantajı koruyamıyorsa, bu futbolcuların kalitesiyle ilgilidir. Dostluk başkadır ama Galatasaray'ın başarısı söz konusu ise, bazı arkadaşlarımız bu durumun sonuçlarına katlanmak zorundadır" sözleriyle, bazı oyuncuların gitmesinin şart olduğunu ima etti.

Gerets, her ne kadar isim vermese de, Belçikalı teknik direktörü iyi tanıyanlar, gözden düşen ve yetersiz görülen oyuncuların Orhan Ak, Rigobert Song, Marcelo Carrusca, Hasan Şaş, Okan Buruk, Tomas, İliç ve Ergün Penbe olduğunu çok iyi biliyor. Gerets'in bu oyuncuları istememesinin sebepleri ise şunlar:

SONG / SORUN ÇIKARDI

Büyük maçlarda sağlık problemlerini ileri sürüp oynamak istemedi. Para konusunda da sık sık sorun çıkardı. Gaziantepspor karşılaşması sırasında saha kenarında Erik Gerets'le tartışması, bardağı taşıran son damla oldu.

ORHAN/YETERSİZKALIYOR

Çok şans verilmesine rağmen sol kanatta beklenen performansı gösteremedi. Savunmada iyi ancak hücumda etkisiz. Ayrıca, takım içinde uyum sorunu yaşaması, bu oyuncu ile yolların ayrılmasını kaçınılmaz hale getirdi.

ERGÜN/GERETS’i ELEŞTİRDİ

Gerets futbolculuğunu çok beğeniyor. Fakat sezon içinde birkaç kez medyaya kendisi aleyhine açıklamalarda bulunması yüzünden Ergün'den soğudu. Takımda ikilik yaptığını düşündüğü bu oyuncunun bir an önce gönderilmesini istiyor.

CARRUSCA/BİR TÜRLÜ ISINAMADI

Galatasaray yönetimi kendisine sormadan transfer ettiği için, Gerets bu oyuncuya bir türlü ısınamadı. Bu yüzden uzun süre yedek oturttu. Zaten Carrusca da Gerets'in verdiği az sayıdaki şansı iyi kullanamadı.

SASA ILIÇ/MÜCADELE ETMİYOR

Attığı ve attırdığı gollerle skora büyük katkı yapmasına rağmen, oyun içinde gerektiği şekilde mücadele etmemesi ve medyaya Gerets hakkında olumsuz sözler söylemesi, bu oyuncunun kredisini bitirdi. Yönetim de satılmasına sıcak bakıyor.

TOMAS / ÇOK HATA YAPIYOR

Gerets Hırvat futbolcunun kritik anlarda yaptığı hatalardan şikayetçi. Son Sivasspor maçında yedirdiği gol bardağı taşırdı. Yönetim de yılda 1 milyon 400 bin Euro gibi yüksek bir para aldığı için bu oyuncuyu takımda tutmak istemiyor.

HASAN / SİNİRLİ VE İSTİKRARSIZ

Gerets'in takımda en beğendiği futbolculardan biri. Fakat, maçlarda sinirlerine hakim olamaması ve sakatlık problemi nedeniyle sezonun en kritik döneminde forma giymemesi Belçikalı hocanın gözünden düşmesine yol açtı.

OKAN BURUK/HİÇ İSTEMEMİŞTİ

Erik Gerets, bu oyuncunun transferine en baştan beri karşıydı. Sürekli, "Okan'ı ben istemedim, oynatmayı düşünmüyorum" dedi ve yedek bıraktı. Sonrasında yöneticilerin ricaları sonucu bazı maçlarda oynattı ve ama performansından memnun kalmadı.
    15.05.2007

Kaynak : Hürriyet

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    bir f.bli nin de Galatasaray a hizmet etmesi bizi sevindirir ...

Yahu adam savunma oyuncusu, kırk yılın başı gol atıyor. Attığına kendide inanamadı bence ondan fazla tepki gösterdi yargılamayın bu kadar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

aaaa biz servetimi almıştık bide ooof
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    Yahu adam savunma oyuncusu, kırk yılın başı gol atıyor. Attığına kendide inanamadı bence ondan fazla tepki gösterdi yargılamayın bu kadar.
    Servet gol atmadı ki, Gürhan'ın attığı gole sevindi Fenerbahçe'ye Kadıköy'de Servet gol attığında bu kadar çok sevinmemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gürhan da Servet de Fenerbahçe taraftarı. Sevinmeleri gayet doğal.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Eger Servet bizle anlasmissa(malesef) ve öbür seneye bizim takimda olacaksa(yine malesef) nerede ne yapacagini iyi bilmeli..!

Tamam takimi gol atmis sevinebilir ama bunu cok abartmamasi lazim.Gürhan´a öyle bir sariliyor ve agzini aciyorki gören sampiyon oldular sanacak.Cok dengesiz bir futbolcu Servet.Keske gelmese..!

Default Derbinin Biletleri Tükendi

Turkcell Süper Ligi'nin 33. haftasında, 19 Mayıs Cumartesi günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin biletleri tükendi.

Biletix yetkililerinin verdiği bilgiye göre, bugün sabah saat 10:00'da satışa çıkan maç biletlerinin tamamı kısa süre içinde satıldı.

pardon yanlış konuya koymuşum

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Gürhan da Servet de Fenerbahçe taraftarı. Sevinmeleri gayet doğal.
    Yani Sinan Kaloğluda Beşiktaşa attıktan sonra sevindi.

Ama şunuda unutmamak lazım Baljiç Real Madride gittiğinde Fenerbahçeyle maç yapmışları ilk dakikada gol atmıştı Baljiç sevinmemişti bu oyuncudan oyuncuya da değişir
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Artık bu konular kapansa ıyı olmazmı???? malum zorlu maclar yaklastı bunlar oldu bıttı

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri