Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 136 arası toplam 136 sonuç

Konu: Euro 08 C Grubu | Bosna Hersek - Türkiye

Hybrid View

kötü futbol ve kişiseş hatalar sonucu alınan souc gayet ormal yunanista ve norveç maçlarıda biraz kaleci konusunda şanslıydık ama bunu muhteşem futbol olarak değerlendiren spor yazarları otoriteleri izleyicileri vs bu sonucuda bi değerlendirirler umarım gruptan çıkma şansı hala devam etmekte tabikide

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dünkü mağlubiyetin bana göre baş aktörleri ;

1.Fatih Terim
    2.Servet
    3.Rüştü.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fatih terimin açıkLaması çok garibime gitti.AsLanLar gibi savaştık demiş.Hani nerde asLan ben dün asLan feLan göremedim gören oLdumu acaba ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Fatih terimin açıkLaması çok garibime gitti.AsLanLar gibi savaştık demiş.Hani nerde asLan ben dün asLan feLan göremedim gören oLdumu acaba ?
    benimde garibime gitti.İyi top oynuyoruz diyor ancak dün bana göre maç çok kötüydü

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bosna Milli Takım'ına karşı bile 2 defansif orta saha ile oynuyoruz çok ilginç. Bilmiyorum İbrahim Toraman sakat mı değil mi ama kesinlikle Servet'in yerine tercih edilmesi gerekir. Kaç aydır sakat olan Rüştü son dakikada yaptığı hata ile alacağımız 1 puanı da uçurdu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bu uyarı olmalı.Liderliği Yunanistan sürdürmemeli.Bosna-Hersek maçında bile 2 ön libero olması ilginç.Fatih Hoca artık gözünü açsın..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

fatih terim rehavete kapılmıştı inş. dünkü mağlubiyetten sonra uyanır

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Terim macta arda ve sabri gibi sahanin en iyi iki yildizini cikarmasi beni sasirtti
    kalede bence orkun olmasi lazimdi cunku serdar daha yeni milli takimda orkuna ayip olurdu orkunda zaten serdar ayarinda.Servet konusuna gelirsem valla bir anda galatasarayin stoperini dusunmeye basladim.Bu maci kaybettik ama kaybedilen birsey yok cunku artik deplasmanda kolay maclar var.Kendi evimizdeki yunanistan macini kazanirsak ilk 2 garantileriz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada Emre ve Tümer'in bizim içinden ne kadar değeri olduğunu gördük...
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bosna nın çok tehlikli bir takım olduğunu hepimiz gördük.

Ben onların ilk ikiye gireceğine inanıyorum şahsen....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Bosna nın çok tehlikli bir takım olduğunu hepimiz gördük.

Ben onların ilk ikiye gireceğine inanıyorum şahsen....
    Bosna Hersek Siradan bir Takim Abartmana gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maçın en kritik dakikası bence Hüseyin'in girdiği dakikadır.Terim Hüseyin'i aldı.Aurelio'yu biraz daah öne sürdü ancak Aurelio hücumu çok iyi organize eden bir oyuncu değil bence Hüseyin gereksiz bir değişiklikti.

Servet i ne zaman görsem yere düşüyor veya birini arkadan kovalayıp formasını çekmeye çalışıyor yada yetişemiyor... Veya ıskalıyo... Bizim kaleci sorunumuz çözülemedi gitti taçtan frikik yiyenlermi dersiniz, degaj yaparken rakipe çarptırıp gol yiyenmi dersiniz, yoksa boşa çıkanmı...Birini kazanıcaz diye umarım Finalleri kaçırmayız... Bosna Hersek i burdan kınıyorum sahadaki davranışları hiç yakışmadı gol atıyolar kaleci sakatlanıyo... Demekki bu Avrupa nın güzide Ülkesinde takımları son saniye golü atınca kaleci kendini yere atıp numara yapıyo bir tür âdet olsa gerek... Umarım Fatih Hoca Tabularını yıkar gere kalan maçlarda iyi sonuçlar almaya dvm eder...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

takımda revizyon şart serkan balcı i.toraman vs. bu takımda kesinlikle oynamalı

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri