Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

4 16.67%
  • Sivasspor

8 33.33%
  • Berabere biter

12 50.00%
Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 215 sonuç

Konu: TSL 1.Hafta | Trabzonspor - Sivasspor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu oLayLarın bence tek bir açıkLaması oLabiLir.Gitmek istemeyen Trabzon yönetimini taraftar zorLa göndermeye çaLışıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hükmen yenilmeyiz dedigim gibi 2 maç + para cezası

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu oLayLarın bence tek bir açıkLaması oLabiLir.Gitmek istemeyen Trabzon yönetimini taraftar zorLa göndermeye çaLışıyor.
    bu dediğini Çılgınlar istiyor olayıda onlar çıkardı...ama martondaki TSTD yönetimin askerleri..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tokatı atanı fena dövüyolar ama......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    cezanın alınma nedinini söylemedim farkındaysan uygulanan cezayı belirttim sadece..bu arada sivaslılar çok korkmuş umarım bidaha olmaz
    ben sana demedim ki olayın boyutundan bahsettim

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

KLübünü yönetimini oyuncusunu düşünen bir taraftar zaten böyLe hareketLer yapmaz.Kendini biLmez bir kaç adam çıkıp kafasına göre yönetime karşı çıkıyor işte böyLe durumLarı kendine göre fırsat biLiyor.Çok yazık
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    ben sana demedim ki olayın boyutundan bahsettim
    o zaman sorun yok ne güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

şuanda aldıgım bilgiye göre Çılgınlar sivassporu bekliyomuş stat önünde..daha fazla ceza almamamız için yetkililer hemen önlem almalı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Trabzonspor taraftarı akıllanmaz. Maçı zar zor yeniyorsun, Musa bomboş gol kaçırıyor, Mehmet Yıldız'ın şutu direkten dönüyor, yani Sivasspor daha iyi oynuyor, haketmediğin bir galibiyete 1 dakika kalmış, sen sahaya atlayıp maçı sabote ediyorsun, hükmen mağlup sayılacaksın, büyük ceza alacaksın.

Haluk Ulusoy Trabzonlu, inşallah az ceza vermezler, eğer delikanlılarsa 4-5 maç vermeleri lazım.
    En fazla 2 maç alırız bazı taraftarlar gibi kalecilerin kulagına bomba atmadık sonuçta...Ayrıca hükmen malup olmamızı sağlayacak hiçbir neden yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Yazıklar olsun trabzon taraftarına.Biz yıllardır biliyoruz kimin ne oldugunu, burada sonuç önemli. kim dağıttı ortalıgı. Sivasspor ne dayılanması kardeşim. Sizin taraftarınız atlamıyor mu sahaya, sizin taraftarınız tokat atmıyor mu. Daha çıkıp ne konuşuyorsun byunuss1.
    haklısın ceza alacaz 5 maç olacak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yazıklar olsun trabzona. Sivasspor ne dayılanması kardeşim. Sizin taraftarınız atlamıyor mu sahaya, sizin taraftarınız tokat atmıyor mu. Daha çıkıp ne konuşuyorsun byunuss1.
    görüntülü olarak görmedin sanırım musanın ve baliliyi görmedin mi ? galayana getirdiler trabzonspor taraftarına çetin , mert taraftar galayana geldi bilinçsiz olarak cok amatör bi şekilde ahlaksızlık yaptı ceyhunun ersenin üstüne yürüyüp itmeler ortamıcok cok gerdi cin küfür olduk izlerken
    yaptılan şey cok kötü oldu.. 2 mac + para cezası ii olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

haklısın ceza alacaz 5 maç olacak
    5 maçtan az ceza skandal olur Galatasaray 5 maç ceza aldı dayak mı attı birine?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

hani dayak yemiştiniz..hani ölüyodunuz çıkamıyodunuz ali samiyenden uyuşmuyor bu dediklerin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ts 5 mac veya daha fazla cceza alsın ben bişey bilmiyorum en fazla 2 mac+ para cezası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    görüntülü olarak görmedin sanırım musanın ve baliliyi görmedin mi ? galayana getirdiler trabzonspor taraftarına çetin , mert taraftar galayana geldi bilinçsiz olarak cok amatör bi şekilde ahlaksızlık yaptı ceyhunun ersenin üstüne yürüyüp itmeler ortamıcok cok gerdi cin küfür olduk izlerken
    yaptılan şey cok kötü oldu.. 2 mac + para cezası ii olur
    2 maç mı yapma allah aşkına Galatasaray maçında bile Tümer alkışladı GS taraftarını Tümer'e sadece yabancı madde attılar 2-3 kişi faul yaptı diye olacak iş mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

tamam alacaz 5 maç kasmayın kendinizi bu kadar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hani dayak yemiştiniz..hani ölüyodunuz çıkamıyodunuz ali samiyenden uyuşmuyor bu dediklerin
    Bu dediğine sen inanıyor musun orası gerçekten berbattı ama inip dövmediler bu farkı anlaman lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bu dediğine sen inanıyor musun orası gerçekten berbattı ama inip dövmediler bu farkı anlaman lazım
    aa olamuyo ama hangisi daha berbat karar ver..5 maç en az alacaz kasma kendini bu kadar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olan oldu işte bizim yaramız bu. Avrupada neden olmuyor böyle birşey söylermisin. Çünkü Türkler bizler egomuzu sözle değil kavga döğüşle gösterince tatmin olanlardanız. EE şimdi trabzon taraftarına sorarım ceza alınca yönetime istifaya davet edecekler. Trabzon taraftarı Bursa TExastan daha beter,
    1)sadece bu olay ts de olmuyor
    2)trabzonspor taraftarını kıyaslama boşuna.. bizim nasıl taraftar oldugumuz bilinir 80. dakikada sivası alkıslıyorduk.. futbolu en iyi bilen taraftarın kim oldugunuda cok iyi biliyosundur

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

yahu diyorum maçta geldim 80.dk alkışladık yasir ve ayman bunlar varya...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Trabzonspor taraftari kendi takimini yakti birde yonetimden basari istiyorlar ve bekliyorlar bu isten sonra Trabzon basarili olamaz ise Sorumlusu yonetim degildir kendini bilmez 10-15 taraftardir.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ligin en pis takımı biziz en psikopat taraftarda bizde bence ligde oynamayı haketmiyoruz..oldumu bunu bekliyodunuz heralde
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Trabzonspor taraftari kendi takimini yakti birde yonetimden basari istiyorlar ve bekliyorlar bu isten sonra Trabzon basarili olamaz ise Sorumlusu yonetim degildir kendini bilmez 10-15 taraftardir.
    yönetimden başarı isteyen yokki sadece gitmesini istiyoruz hatta sloganda var ''İSTİFADA BİR HİZMETTİR''

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

yönetimden başarı isteyen yokki sadece gitmesini istiyoruz hatta sloganda var ''İSTİFADA BİR HİZMETTİR''
    Nasil basari isteyen yok ki ? Bas bas bagiriyordunuz Sampiyonluk hayal oldu artik sampiyon olmak istiyoruz diye belkide bu sezon hersey farkli olacakti ama siz bu firsati teptiniz simdi ise Yonetime istifa demeye hakkiniz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nasil basari isteyen yok ki ? Bas bas bagiriyordunuz Sampiyonluk hayal oldu artik sampiyon olmak istiyoruz diye belkide bu sezon hersey farkli olacakti ama siz bu firsati teptiniz simdi ise Yonetime istifa demeye hakkiniz yok.
    bilipbilmeden konusma kendini komik duruma düşürüyosun.. yönetim naptı ki savunuyosun stepanovu satan.. ziyayı takımda tutan transfer yapmayan.. vs

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

gerçekten başarı isteyen yok hiç bir trabzonsporlu şampiyonluk beklemiyo bu sene..herkes herşeyin farkında..Bu sezon hiç bişey farklı olmaz bunu herkes biliyo görüyo

Tamam Arkadaşlar sakin... Taraftar Yönetime Gönderme yaptı bence...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    bilipbilmeden konusma kendini komik duruma düşürüyosun.. yönetim naptı ki savunuyosun stepanovu satan.. ziyayı takımda tutan transfer yapmayan.. vs
    Bu olaylardan sonra kimin komik duruma dustugu belli oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Trabzon taraftarını kıyaslamıyorum...

Olan kime oluyor biliyormusun bize oluyor.

Olan kime oluyor biliyormusun maça gitmek isteyen ama o görüntüleri izledikten sonra korkup gidemeyenlere oluyor...

Olan kime oluyor o görüntüleri izleyen ve ben asla çocugumu karımı maça götürmem diyenlere oluyor.

Olan kime oluyor biliyormusun, manşetlerde dostluk yazıları değilde, kaç tokat atıldı, kaç maç ceza alacak söylentileri oluyor..

Olan türk futboluna olan bize oluyor...

Kendi takımımın taraftarıda aynı şekilde yapsa aynı şekilde aynı düşüncelerimi üstüne basa basa belirtirim..
    sana katılıyorum ve bursa'da yapsa senin nasıl tepki vereceğini biliyorum(olumlu anlamda)..siteden az çok tanırım seni..fakat bazıları gerçekten izlemeden görmeden konuşulanları dinliyerek konuşuyor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Türkiye'de Trabzon taraftarı kadar kimsenin hakkı degildir istifa istemek.Çünkü başkan denen kişi Trabzonspor sayesinde kendine birçok ihale almıştır klübün geliri giderin 2 katından fazla olmasına rağmen borç içindedir takımın para eden tüm topcuları satılmıştır...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Tamam Arkadaşlar sakin... Taraftar Yönetime Gönderme yaptı bence...
    Özkan Sümer olaylı fb maçından sonra onurlu bi şekilde istifa etti aynı hareketi albayraktanda bekliyoruz

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri