Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 166 sonuç

Konu: TSL 3.Hafta ||| Fenerbahçe SK - Sivasspor

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Fenerbahçe direkten dönen toplarla,G.Antep Kezman'ın kaçırdıklarından dolayı şanslı..
    Bakma direkten dönen toplarda Fb`nin hatasindan oldu,yani Sivas öyle ahim sahim pozisyonlara girmedi.Ilk direkten dönen topta Fb savunmasi rahatlikla alacagi topu Mehmet Yildiz`dan alamadi,4 kisi girisseler alirlardi topu ama penalti tehlikesinden ayaklarini uzatamadilar

Ikinci top tam bir komedi zaten.Basrolde ise Volkan var O topu kontrol edemiyorsan,sen neden Fb kalecisisin ?

Baran'a katılıyorum. Şansımız olsa Kezman onları atardı herhalde...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

tek kelime ile, berbattı!!!

Zco bu senin eserin, gurur duy!!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Kezman çok kötüydü yahu... Özellikle o son bölümdeki pozisyonda..

Kezman`in gecen sene bu takimda tutunamayacagini ve en gec bu sezon devre arasinda gönderilecegini söylemistim.Galiba dedigim olacak.Bu Kezman oynasa da oynamasa da fark etmiyor.Fenerbahce`ye yararindan cok zarari var.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

roberto carlos guzel atmis gollu. alex guzel pas cikardi kezmana ama atamadi. roberto carlosa atti pas guzeldi ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Carlos gerçekten müthiş gol attı çokbeğendim, ders niteliğinde derler ya aynen öyle.

Geri kalan dakikalarda maç ortada gibiydi, FB 'de Sivas'da çok tempolu oynadılar keyifli maç oldu.

Tebrikler Fenerbahçe.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Karsiyaka, Izmir

Acikcasi FB bence ilk haftaki rezaletten sonra oldukca iyi oynadi. 1-2 kisisel hata haric pozisyon vermedik - ki o hatalar da daha ilk 15 dk da 2 stoper'in de sari kart gordukleri icin pozisyonlarda korkak davranmasi yuzundendi. Genelde oyunu kontrolumuzde tuttuk. Mac 2 tarafada gidebilirdi. Cok gol pozisyonuna girip hepsini harcamak da ayri bir sorun. Kezman her ne kadar cok gol kacirsa da adam 93.dk bile kaleciye pres yapiyor ve bence bu da cok onemli. Onceki maclara ve bu seneki hazirlik maclarina bakinca en iyi futbolumuzdu bence.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by HobbitAyk View Post
    Acikcasi FB bence ilk haftaki rezaletten sonra oldukca iyi oynadi. 1-2 kisisel hata haric pozisyon vermedik - ki o hatalar da daha ilk 15 dk da 2 stoper'in de sari kart gordukleri icin pozisyonlarda korkak davranmasi yuzundendi. Genelde oyunu kontrolumuzde tuttuk. Mac 2 tarafada gidebilirdi. Cok gol pozisyonuna girip hepsini harcamak da ayri bir sorun. Kezman her ne kadar cok gol kacirsa da adam 93.dk bile kaleciye pres yapiyor ve bence bu da cok onemli. Onceki maclara ve bu seneki hazirlik maclarina bakinca en iyi futbolumuzdu bence.
    aynı maçı mı izledik?
    neyi iyi oynadı yahu? ilk haftadan ne farkı vardı bu takımın? sivasta biraz şans olsaydı rahat puan çıkartırdı burdan...
    fb böyle oynarsa anderlecht e boyun ğere...rezaletti ya...geçen hafta mücadele eden takım vadı sahada...en azından mücadele ettiler. fenerbahçeye yakıştırıyorsan sen bu oyunu ya feneri tanıyamamışım ben ya da futbol bilmiyorum...

alexle ilgili yorum yapmak istemiyorum önüme kendiniz kandırdığınız istatistikler koyuyorsunuz...

özetle düşüncem şu...fener bugün çok kötüydü...eğer bu futbolu ben takımım fenere yakıştırıyorum diyorsanız daha tek kelime etmem...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Daha önceki mesajlarımda Sivas'ın tehlikeli bir takım olduğunu ve nitekimde Fenere zor anlar yaşatabileceğinden bahsetmiştim.Dediğimde oldu ama Fb kendi sahasında oynamanın ve daha iyi oyunculardan kurulu olmasının verdiği avantaj ile maçı kazanmasını bildi.İyi oynayıp oynamadığını özetten pek anlayamadım ama Sivas'ın bu kadar çok net pozisyon bulması biraz düşündürücü.

Başka bir ilginç nokta ise Fenerbahçe'de kafa gollerini kısa oyuncuların atmasıydı.

Kezman'dan ayrı bahsetmek istiyorum.Daha önceki konularda çok iyi bir forvet değil dediğimizde aşırı tepkilerde karşılaşmıştık.Hollanda ligindeki istatistikleri verildi,tek forvet olması bahane edildi.. Bugün gördük boş kaleye atamadı.Bunun sebebide herhalde tek forvet olmasından değildir.Daha bir çok pozisyonuda harcayarak taraftarı çıldırttı.Ben yine söylüyorum çok üst düzey bir forvet değil.

Lafın özü Fenerbahçe zor bir maçı yıldızları ile kazanmasını bildi ama ilerisi için futbol severlerin akıllarındaki soru işaretlerini kaldıramadılar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bu maçı sivas haketti ama golu atan fenerbahçe oldu sivas çok şanssızdı 2-3 top direkten döndü. Carlos'un golü güzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tümer ve Deivid yerine Colin ile Vederson oynamalı Anderlecht maçında Tümer ve Deivid tamamen boş bırakıyorlar kanatları

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kezman oLayını anLamadım ben yaf
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk yarıyı radyodan dinlemek zorunda kaldım. Spiker Carlos'un golü öyle bir anlattı ki. Carlos'un kariyerinde attığı 3. kafa golüymüş, gerçekten hem kendi topu getirip pozisyonu başlatması hem de attığı gol çok güzeldi.

2. yarıyı da ara ara izleyebildim, takımı değerlendirebilecek şekilde maçı izleyemedim ama beklediğim gibi galibiyet aldık. Özetlere baktığımda bir çok pozisyonu harcadığımızı gördüm. Her maç bu kadar kaçmaz.

Bu maçtan alınacak galibiyet beni ilgilendiriyordu ve galip de geldik. Anderlecht maçı bu şekilde olmayacaktır. Zico sakatlık olmasa oyuncu değiştirmeyecek, o engel olmazsa Fenerbahçe çok daha iyi olacak ama...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar Kezman ile ilgili bi olay duydum bi arkadaşdan ama anlamadım. Neler oldu ?

Ben izleyemedim o arayı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

yaf serdarın durumu ne oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Sivas haketmiş ama şans Fener'den yanaymış..
    Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Arkadaşlar Kezman ile ilgili bi olay duydum bi arkadaşdan ama anlamadım. Neler oldu ?

Ben izleyemedim o arayı.
    Ne olayı, ne ile ilgili? Ben de maçı takip edemedim, ara ara baktım, ne olmuş ki, ne duyumu aldın arkadaşından?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

kezmanla ilgili duyduğum tek olay carlosun teselli ettiği...

Gecen hafta tamamen yedek bir kadroyla cikan Zico,neden böyle bir kadro cikarttiniz diye sordugunda birisi,takimina cok güvendigini,yedeklerinde cok iyi oldugunu belirtmisti.Ama bu macta sakatlik olmadigi taktirde degisiklik yapmadi.Ali Bilgin degisikligi tamamen maci bitirmek adinaydi.Yani 1 hafta tamamen yedek kadroyla cikiyor,öbür hafta as kadroyla cikmasina ragmen degisiklik yapmiyor 90 dakika.Gercekten bu Zico teknik direktörlükten anlamiyor..!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by comandante View Post
    kezmanla ilgili duyduğum tek olay carlosun teselli ettiği...
    Ben radyodan dinlerken ilk yarıyı Kezman müsait pozisyonda ona pas vermediği için Kezman'a bağırıyor diyordu. Carlos her maç birilerine bağırıyor, bunun olacağını sanmam.

Ama bir pozisyonda yine Kezman 1-2 kişiyi geçip pozisyona girdi, pas verse pozisyon golle tamamlanabilirdi ama o şut çekti ve kaleci kurtardı. O esnada bir homurdanma oldu. Sonrasında alkışlar bağırmalar falan, o esnada Kezman duyamıyorum şeklinde elini kulağına götürdü. Eğer bundan bahsediliyorsa da pek önemli birşey değil, kime neden o işareti yaptığını ben anlamadım çünkü?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Gecen hafta tamamen yedek bir kadroyla cikan Zico,neden böyle bir kadro cikarttiniz diye sordugunda birisi,takimina cok güvendigini,yedeklerinde cok iyi oldugunu belirtmisti.Ama bu macta sakatlik olmadigi taktirde degisiklik yapmadi.Ali Bilgin degisikligi tamamen maci bitirmek adinaydi.Yani 1 hafta tamamen yedek kadroyla cikiyor,öbür hafta as kadroyla cikmasina ragmen degisiklik yapmiyor 90 dakika.Gercekten bu Zico teknik direktörlükten anlamiyor..!
    Zico yaptığı bir açıklamada biz ne zaman avrupada maç yapsak sonrasında oynadığımız lig maçını kaybediyoruz dedi. Ve bu nedenle daha Anderlecht maçı oynanmadan Gaziantep maçında yedekler kendilerinin oynayacağını biliyordu, onları 1 hafta boyunca bu maç için hazır olun diye uyarmış.

O maçta yedekleri oynatmasının nedeni, as takımın avrupa maçından sonra hem bedenen hem de kafa olarak yorgun çıkacak olması. Bu hafta ligde oynanacak maçta da Gaziantep maçındaki kadroya yakın kadroyu görebilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Zico yaptığı bir açıklamada biz ne zaman avrupada maç yapsak sonrasında oynadığımız lig maçını kaybediyoruz dedi. Ve bu nedenle daha Anderlecht maçı oynanmadan Gaziantep maçında yedekler kendilerinin oynayacağını biliyordu, onları 1 hafta boyunca bu maç için hazır olun diye uyarmış.

O maçta yedekleri oynatmasının nedeni, as takımın avrupa maçından sonra hem bedenen hem de kafa olarak yorgun çıkacak olması. Bu hafta ligde oynanacak maçta da Gaziantep maçındaki kadroya yakın kadroyu görebilir.
    Ondan bahsetmiyorum Serkan abi.Ben Gaziantep macinda cikardigi kadronun iyi oldugunu düsünüyorum zaten.Cok basarili oldu zaten o kadro.

Ama demek istedigim su;Zico sakatlik fln olmadigi taktirde hicbir futbolcuyu degistirmiyor.Kezman orada Dünyalari kaciriyor ama cikipta gecen haftanin yildizi Semih`i almiyor.Deivid sag kanatta cok kötü ama onu 2.yari cikaripta gecen haftanin yildizlarindan Ali Bilgin`i almiyor.Gidip 90.dakikada aliyor Ali Bilgin`i.Deniz kötü oynuyor,onu cikarip Wederson`u alayim,Tümer`i ortaya cekeyim diye düsünmüyor.Var mi böyle bir zihniyet ?

Eger güveniyorsan futbolcularina gecen haftanin cok iyi oyuncularindan,Semih,Ali Bilgin,Kazim,Wederson`a bu macta sans verecektin,yok vermezsen eger senin teknik direktörlügünden süphe duyulur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serkan abi bana Kezman'ın o pozisyonunda taraftar tepki gösterdi gibi geldi.Sen alkışladı demişsinde.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Serkan abi bana Kezman'ın o pozisyonunda taraftar tepki gösterdi gibi geldi.Sen alkışladı demişsinde.

Hayir,o pozisyondan sonra bir grup taraftar Kezman`i alkisladi.Kezman`da onlara alkisla cevap verdi

Yani ilk basta tepki gösterdiler sonra Kezman`in gönlünü aldilar

F.BAHÇE, iyi mi oynadı; hayır. Kötü mü oynadı; ona da hayır. Tamam kötü değildi, ama bu rakibine dün akşam Sivas karşısındaki kadar çok pozisyon vermemesi lazım.

Kezman futbolu bırakmış galiba... Antrenman falan yapmıyor herhalde. Evden maça geliyor olsa gerek... Böyle bir santrfor olur mu... Topu ayağına dolaştırıyor. Fenerbahçe de hala onda ısrar ediyor, olacak gibi değil. Bakıyorsun pozisyonları harcayan, ayakları birbirine dolaşan Kezman, hakem ofsayt verdi diye itiraz ediyor. Sanki gol atacak da, hakem onun gol atmasına engel oldu. Zaten topu ayağından açmıştı, o topa yetişmesi imkansızdı, tabii bunlara daha bir de ayaklarının dolaşma ihtimalini eklemiyorum.

Fenerbahçe’ye golcü diye alınan Kezman gibi bir adamın bu kadar kötü oynamaması, golleri kaçırmaması lazım. Bir gerçek de var, Kezman’a gelen her top Fenerbahçe kalesine hemen döndü.

Fener’in iyi tarafı

Takıma bakıyorum... Deniz’in büyük bir çalışkanlığı vardı. Ne var ki o da bir orta saha oyuncusunun şahsiyetinde ve ağırlığında oyunu organize edemiyor. Yine de çalışıyor, itiyor-kakıyor, topa hakim oluyor. Teknik direktör Zico da bir şey tutturmuş, oyuncu değişikliğinde birinci çıkacak adam Deivid. Oysa takımda en çok çalışan adam da Deivid’di dün akşam.

Alex sahada yine vurdum duymazdı, ama hiç değilse topu nereye vereceğini biliyordu. Roberto Carlos güzel bir gol attı. Zaten bir bek ne yapar, o bunun örneklerini çok güzel sergiliyor.

Fenerbahçe için iyi tarafı, çok az geriye doğru oynadılar. Dün akşam düşünceleri hep ileri doğru oynamaktı. Mantalite olarak daha iyi olmaya başladı Fenerbahçe. Belki gençlerden utandılar.

Kaleye 3 metreden bir gol kaçırdı Sivasspor, iki tane şutlarında kaleci ellerinden kaçırdı, o toplar da direklerden döndü. F.Bahçe 1-0 kazandı, ama maç berabere de bitebilirdi, Sivas da kazanabilirdi.Şimdi bu takımının önünde çok önemli de bir maç var. Anderlecht’i maçı elerse Şampiyonlar Ligi’ne girecek. Para oradan geliyor, bu çok önemli.

Fenerbahçe dün akşam şansıyla kazandı. Beceriksizliğine üzülmeli, şansına sevinmeli. F.Bahçe gibi bir takımın dünkü kadar az pozisyona girmemesi, acemice işler yapmaması lazım. Tabii ki Anderlecht maçında dünkü gibi oynamayacaklar herhalde, ama ligde de farklı oynasın bu takım. O kadar seyirci geliyor, alkışlıyor. Kötü de oynasalar alkışlayıp, tezahürat yapıyorlar.

Can Bartu nun köşe yazısı çok gzl paylaşmak istedim...

Kezman golü kaçırınca bir ıslık koptu, Kezman da elini kulağına götürüp taraftara tepki gösterdi. Daha sonra da taraftar "Oleee Mateja Kezman, Oleee Mateja Kezman ..." diye tezahurat yapınca Kezman da taraftarı alkışladı, gönlünü aldı taraftar Kezman'ın...

Kezman'ın tek artısı çok koşması, pres yapması, savaşması. Eğer ben yıldızım havalarında olup da böylesine goller kaçırsaydı zaten takımda hiçbir güç onu tutamazdı. Mücadelesiyle, hırsıyla, savaşmasıyla takımda kaldı, yoksa dünkü kaçırdıklarından sonra herkes onu eleştirirdi.

Kezman gol atmak dışında her şeyi yapıyor, bir de gol atsa süper olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kezman golü kaçırınca bir ıslık koptu, Kezman da elini kulağına götürüp taraftara tepki gösterdi. Daha sonra da taraftar "Oleee Mateja Kezman, Oleee Mateja Kezman ..." diye tezahurat yapınca Kezman da taraftarı alkışladı, gönlünü aldı taraftar Kezman'ın...

Kezman'ın tek artısı çok koşması, pres yapması, savaşması. Eğer ben yıldızım havalarında olup da böylesine goller kaçırsaydı zaten takımda hiçbir güç onu tutamazdı. Mücadelesiyle, hırsıyla, savaşmasıyla takımda kaldı, yoksa dünkü kaçırdıklarından sonra herkes onu eleştirirdi.

Kezman gol atmak dışında her şeyi yapıyor, bir de gol atsa süper olacak.
    Senin o dediklerini Nobre de yapıyor.Golcü adam çıkar golünü atar.Kezman'ı çok abartıyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bu futbol anderlecht maçı için korkutuyor.......

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Senin o dediklerini Nobre de yapıyor.Golcü adam çıkar golünü atar.Kezman'ı çok abartıyorsunuz.
    Nobre asist yapıyor mu? Hayır.

Kezman bir yerlerini yırtıyor. Beni koysalar sahaya, ben de mücadele ederim var gücümle ama elimden bir şey gelmez. Kezman ile Nobre bir değil. Alex geçen sene 19 golle gol kralı oldu ama adam hiç koşmuyor, Kezman kadar koşmuyor. Fenerbahçeliler için önemli olan ruhtur, o ruhu da Alex değil Kezman veriyor.

Kezman dün çok güzel bir asist yaptı, gol atamamış olabilir ama gol dışında yapmadığı şey yok, savunmaya gidip yardım ediyor, asist yapıyor, pozisyon yaratıyor, savaşıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Peki Semih olsa daha verimli olmaz mı?
    So what?
    Saike

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri