haydaaaaaa helal olsun size 2-0![]()
haydaaaaaa helal olsun size 2-0![]()
gooooooolllllllllllllllllllll semihhhh 2-0 ohh be.
8 olsun Fenerli olacam![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Helal olsun size be
4-0 alırız bu maçı.
GOOOOOOOOOOOL
Daha goller gelicek.![]()
Alex bir golün nasıl hazırlanacağını gösterdi.Ders verdi adeta.Tebrikler F.Bahçe...
Helal olsun valla.
4-5 olur inşallah
3 geliyodu![]()
Ahh bee 3 geliyordu.......
helal çocuklar!
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Eren uğurlu gelmedim mi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlker Yasin ilk defa doğru bişey söyledi...
"Alex gibi topçun olsun,dünya kadar borcun olsun"...
işte budurrr bu kadar.
I LOVE YOU ALEX
STAR yine yanlı tutumuna devam ediyor..
rahat pozisyonalrda bile tribünlerde yapılan şovları vermiyorlar..Yazık gerçekten!
Hırs, azim, tecrübe, kalite herşey var bu takımda Allah nazarlardan esirgesin
Ya Star Vermesin varsın Fenerim Sahada Şov yapıyor Star istediğini yapsın
İlk yarı ezdik, ikinci yarıda ezeceğiz. Takım olarak harika oynadık Psv neye uğradıgını şaşırdı 2 pas üst üste yapamaz oldular..
Beklediğimden daha kolay bir ilk yarı izledim, Fenerbahçe hakikaten Muhteşem bir oyun oynuyor..
Kazanıp Gruptan Atlarız..![]()
Alex Alex Alex. Gerçek bir lider...
top oynatmadık helal, aman nazar degmesin![]()
Türk futbolu yeni bir yıldız kazanıyor : Gökhan Gönül...
Harikasınız çocuklar,harika.Türkiye sizle gurur duyuyor.
Alex'i,Roberto Carlosu,Gökhan Gönül'ü,Yasin'i,Vederson'u,Kazım'ı bütün takım harika.Futbol dersi veriyoruz resmen.
Bu futbol devam etsin ikinci yarıda farka gideriz..
Arkadaşlar bundan sonra artık hiç bir spor yazarı türkiyeye gelen HİÇBİR yabancı ile ALEX'i kıyaslayamaz..
çarpılır vallahi...
Hem Fener Kazanıyor,Hem Ben Kazanıyorum Hem de Türk Futbolu kazanıyor daha ne olsun yahu![]()
Fenerbahçem beeee helal olsun beeee. Aynı oyun 2. yarıda oynansın deil 4, 7 atarız 7![]()
Muhteşem bir Fenerbahçe izledik ilk yarıdaGerçekten çok güzel oynuyoruz.Farka gideriz 2. yarı
![]()
Sahanın hakimi Fenerbahçe idi.. Çok iyi idare etti maçı... Pozisyon vermedi.. PSV eskisi kadar iyi bir takım olmasada takım oyununu çok iyi beceriyor ama top oynatmadı Fenerbahçe ilk müdalelerde çok başarılıydı... Dediğim gibi Lazovic ayakta bile duramıyor.. Bu takımın forveti olamaz... Bakalım 2.yarı neler olur gol bekliyorum ben daha Fenerbahçe'den Alex'in golü var gibi...