Beşiktaş bu akşam kazanmayı sonuna kadar haketti ve kazandı.
Hakem tamamen rezaLetti. Toramanın ikinci sarıda Barış Memiş kendisine müdahaLe etmemesine rağmen kendisi attı ve Toraman kırmızı kartı gördü. Hak yerini buLdu ve kendisine fauL yapıLan pozisyonda Memiş Kırmızı kart gördü ve dengeLendi. İki kartta yaLnıştı.
Kırmızı karta kadar oyunun hakimi Beşiktaştı. Kırmızı karttan sonra ErtuğruL sağLam oyuna müdaheLe edemeyince orta saha bomboş kaLdı ve ortadan 2 net pozisyon kaçırdı Trabzonspor, sonra sayı oLarak Beşiktaş oyunda dengeLenince tekrar oyunun kontroLünü aLdı ve farkLı gaLibiyet geLdi daha da farkLı oLabiLirdi tabi.
Şuna deyinmek istiyorum. Trabzonspor da Yattara üzerine kuruLdu herşey. Yani takımızında hiç yaratıcı adamınız yoksa bir oyuncuya bağLı iseniz böyLe zor maçLarı zaten kazanamazsınız. Ki maçı seyrederken arkadaşLarıma da dedim 65 ten sonra Yattara biter diye ki öyLe de oLdu 65 e kadar soL tarafı feLç eden Yattara o dakikadan sonra oyundan düştü ve 90+ da yaptığı hareketLere kadar oyunda yoktu. Beşiktaş oyuncuLarı her topta iki kişi ona basarak onun çabuk yoruLmasını sağLadıLar en azından durduramadıLar beLki ama oyundan fizik oLarak kopasına neden oLdu.
DeLgado ve HoLosko ise bu gün günündeydi zaten Beşiktak bu ikiLiden birisi formda oLduğu dönemde kaybetmesi çok zordur. İkisi de çok harika oynadıLar ve gaLibiyette başroL sahibi oLduLar. ÖzeLLikLe Rüştü de geçen haftaLarda hediye ettiği puanLara bu hafta bir yenisini daha ekLedi ama bu sefer + oLarak.
Burdan artık bırakmayız diye tahmin ediyorum. Havamızı, yerimizi buLmuşken herşeyden önce içimizdeki kazanma hırsı ve taraftarımız iLe Beşiktaş sonuna kadar gidecek gibi duruyor. Tabi herşey oLabiLir rakipLeri haLa kazanıyor ama bu tamamen benim görüşüm![]()