Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • İstanbul BŞB

13 50.00%
  • Beşiktaş

8 30.77%
  • Berabere

5 19.23%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 179 sonuç

Konu: TSL 27. Hafta | İstanbul BŞB - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    arkadaşlar hakemler artık maç içinde elini kolunu bayrağını sallamsın diye vermedilermi o kulaklıkları?
    Ne kulaklığı,pozisyonu izle bakalım hakemin hiç kulaklıktan duyupta kırmızı gösterir gibi bir havasu varmı.İBB'li oyuncunun yere düştüğünü görür görmez elini cebine atıyor...

@TürkuAz

Benim karta itiraz ettiğim falan yok.Hakem pozisyonu görmeden de doğru kararı verebiliyor.Sadece tebrik etmek istedim kendisini bu üstün yeteneğinden dolayı...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Samsun maçının gizli karakterleri yine sahada gecen hafta defansın en iyi adamı Toroman tartışmalı bir kararla atıldı dün yine her maç kırmızı kart yiyoruz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca pozisyonda o İ.B.B li oyuncu geldi kucakladı BoBo yu BoBo itti tekrar geldi kucakladı futbol topunu bomba diye karakola götürecek cinsten bir oyuncu yaptığıkları hiç konuşulmadı bile...

Kucaklamadan kastın ne bilmiyorum ama Avrupa'daki her maçta defans oyuncuları rakiblerine boş alan izni vermiyor rahat oynatmıyor . Sıkı markaj denen birşey var , ne yani kornerlerde defans oyuncuları forvetlere yapışmasınlarda forvet oyuncuları rahat rahat gollerimi atsınlar ?

Ayrıca hala aynı yerdesiniz. Bırakın her olumsuz şeye bir kılıf bulmayı. Yok Samsun maçı, Yok Toraman . Bobo'nun gördüğü kırmızı kartı bile hala haksız diyorsanız artık pes doğrusu. Adam daha napacak ? Çıkarken bile hakemi itikliyor ya nerdeyse hakemide dövecek adam. Üzüldüm gerçekten o hakemin düştüğü duruma . Ekran başında ailesi var , sevenleri , onu tanıyan herkese karşı ne duruma düştü hakem. Bir futbolcunun ne olursa olsun hakemi itiklemeye, ona fiili temasda bulanmaya hakkı varmıdır ? Neyse zaten ne zaman işler kötü gitse birşey olsa slogan bu şampiyon olmamız engellenemez. Sanki Gordon gibi bir adamı Beşiktaş değil de federasyon,hakemler yada rakipler aldırdı ilk 11'e koydu . Birazda olaylara bu yönden bakın.. Suçu sağa sola atmayın.

BoBo nun karta haksız demiyorum... Ama öyle markaj olmaz nerdeyse adam ellerini bağdaştırcak... İ.Toroman hala tartışılır... Ben de üzüldüm başka yere bakarken nasıl orayı görüyor yardımcı hakem mi diceksiniz gecen hafta yardımcı hakem penaltımızı verdi ama hakem vermedi nedense ya yardımcı hakem ya hakem kazık atıyor bize... Herşey ortada şampiyonluğumuz engellemeye çalışılıyor... Gordon la ne alakası var ya adam ne yapsın... Hakemler sürekli art niyetli sezon başından beri 7kırmızı kart vermişler kaç kez hakkımız yendi unuttum... Bizi bazıları gibi sistem takımı değiliz hakkımızı ararız isyan ederiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ne kulaklığı,pozisyonu izle bakalım hakemin hiç kulaklıktan duyupta kırmızı gösterir gibi bir havasu varmı.
    Kulaklıktan duyupta verseydi nasıl verecekti ve biz kulaklıktan duyupta verdiğini nasıl anlayacaktık merak ettim. Korumaların kulaklıkları olur ve kapıda beklerken o el kulaklığa doğru gider kafada sağa sola doğru etrafı tarar. Herkes bu hareketi bilir. Öyle birşey mi bekliyordunuz. Hakem oraya bakmıyor olabilir. Ama orada birinin yere düştüğünü görmek için oraya bakmaya gerek yoktur. Şuan monitöre bakıyorum ama hafif arkamda kalan kapıdan biri girerse girdiğinide görebilirim. Buradan yola çıktığımızda pozisyon oldu ve atıyorum Bobo darbeyle karışık itme yaptı veya yumruk attı kırmızı dediği anda hakemde direk göstermiş olabilir. Neticede oraya doğru yönelirken kulaklık stop etmiyor hala çalışır vaziyette.

Hakemler kusursuz mu yönetiyor. Hayır ama bu maçta doğru olanı yaptı. Sadece kurallar uygulandı diye Beşiktaş'ın şampiyon olması engellenemez deniyorsa bal gibide engellenir. İtme adamı görme kartı neyse.

Karar doğruydu deyipte hala altında Beşiktaş'a karşı bir sindirme politikası var imalarından vazgeçelim.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sen şu maçı 90 dakika izleyipte Gordon'la ne alakası var diyorsan gerçekten çok yazık. Gordon gibi bir defans oyuncusu 2.Ligde bile çok. Yaptığı hataları görmedin heralde. Gordon yerine kaliteli bir yabancı defans oyuncusu alsaydınız Beşiktaş defansı bu kadar aksamazdı heralde . Şimdi burda suç kimin ? Yönetim mi ? Federasyon mu ? Hakemler mi ?

Ayrıca maça önliberosuz çıktınız . Yanlışmıyım ? Mecvut oyuncu Cisse sakat olduğu için . Ama siz naptınız Koray gibi bir oyuncuyu yolladınız . Şimdi burda da suçlu kim ? Yönetim mi ? Federasyon mu ? Hakemler mi ?

Kendi silahınızla vuruldunuz dün gece. İbrahim Akın'la . Bundada suç kimin yönetimin değil mi ? Lütfen ya biraz özeleştiri yapın. Hakemler böyle, Federasyon şöyle, yok canım şampiyon yapmıyacaklar bizi , şampiyonluğumuz engellenemez falan demek işin basitine kaçmaktır. Bende derim öyle Ziya Doğan ve Nuri Albayrak olmasaydı şu an 6. olmazdık kafaya oynardık . Ama ne olursa olsun özeleştiri yapıyorum ben . Başarısısız sonuçta.

Ayrıcı şurasıda çok ilginç gerçekten kırmızı karta doğru diyorsun ama hakemin başka yere baktığını söyleyip bu seferde topu oraya atıyorsun. Ne yani hakem ya tutarsa diye mi kırmızı kartı verdi . Tuhaf .

Her defans hata yapar golleride Gordon'a yıkmıyom ben maçı izlediysen ilk gol tamamiyle dmc olmadığı için yendi... 2golde zaten geliyorum dedi... Hee Gordon iyimiydi değildi...

Koray olayı Holosko ya değer diyorum...Cisse vardı iyi oynuyordu sistem gereği 1dmc yeterdi... Sakınan göze çöp batar ama... Adamın sakatlanası tuttu... İ.Toroman oynuyodu iyi 3hafta gecen hafta tartışılcak bir pozisyonda atıldı...

TS zaten uzun zamandıır bildiğim kadarı ile 96 dan beri kafaya oynayamıyor sadece Ziya hocaya vs. yıkmamak lazım neyse konu sapmasın..

Kırmızı kart olayı ben ilk yorumumda dün akşam kırmızı kart dedim... Ama bugün baktım resimlere hakem gerçekten başka yere bakıyor muhtemelen İ.B.Bli oyuncunun yerde kıvrandığını görünce kırmızı verdi ama o yapışmasını es geçti adamın çünkü göremedi poziyonu net ama denildi yardımcı hakem felan kulaklık vs.. bende gecen haftaki maçı hatırladım birden ordada yardımcı hakem penaltı verdi hakem uymadı bu sefer nedense... Yani nedense bizim lehimize olunca uymuyor,alehimize gelince uyuyor...

Son olarak İ.Akın gemileri çoktan yakmıştı gol atıyoz adam sevinmiyor kızıyor ilginç bir kişilik... At yarışı hayranı... Ne İ.Akın lar gördük biz atsın canı sağolsun 3-5 sene sonra İ.Akın ı 2ligde izleriz Okan Yılmaz,Oktay,Z.Biryol vs. yönetimin suçu değil bu İ.Akın zaten bize fayda vermiyordu oynadımı sürekli kırmızı kart yiyordu...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kulaklıktan duyupta verseydi nasıl verecekti ve biz kulaklıktan duyupta verdiğini nasıl anlayacaktık merak ettim. Korumaların kulaklıkları olur ve kapıda beklerken o el kulaklığa doğru gider kafada sağa sola doğru etrafı tarar. Herkes bu hareketi bilir. Öyle birşey mi bekliyordunuz. Hakem oraya bakmıyor olabilir. Ama orada birinin yere düştüğünü görmek için oraya bakmaya gerek yoktur. Şuan monitöre bakıyorum ama hafif arkamda kalan kapıdan biri girerse girdiğinide görebilirim. Buradan yola çıktığımızda pozisyon oldu ve atıyorum Bobo darbeyle karışık itme yaptı veya yumruk attı kırmızı dediği anda hakemde direk göstermiş olabilir. Neticede oraya doğru yönelirken kulaklık stop etmiyor hala çalışır vaziyette.

Hakemler kusursuz mu yönetiyor. Hayır ama bu maçta doğru olanı yaptı. Sadece kurallar uygulandı diye Beşiktaş'ın şampiyon olması engellenemez deniyorsa bal gibide engellenir. İtme adamı görme kartı neyse.

Karar doğruydu deyipte hala altında Beşiktaş'a karşı bir sindirme politikası var imalarından vazgeçelim.
    Espirilerine hayran oldum söyleyemeden geçemeyeceğim...

Sen iyi bir şekilde izle pozisyonu,hakem İbb'li oyuncunun yere düştüğünü görüyor,eline cebine atıyor,"ben gördüm" havasında koşuyor direk veriyor kartı.Bir kere yardımcı hakemin o pozisyonda müdahelesi olmuş olsa bayrak kaldırır.Sırf cevap yazmak için yazmayın Allah aşkına.Bu sene hakemlerden yana en müzdarip takım bizken bile böyle olgun davranıyoruz ve tarafsız olmaya çalışıyoruz.Tahrik etmein boşuna...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Konuyla alakasız ama Trabzonspor 2003-04 ve 2004-05 sezonlarında ligi 2.bitirdi ve Cem Papila olayı vardı Tüm Türkiye görmüştü Fenerbahçe ile şampiyonluk maçındaki yapılan haksızlığı , artık hata demek istemiyorum..

Neyse sizler öyle mutlu oluyorsanız birşey diyemicem. Lig sonu gelir hala hakemler cart curt dersiniz yazık olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Espiri yapmıyorum ama pozisyonu yanlış analizin kadar yazdıklarımıda yanlış anlamışsın.

Konuşurken birşeyleri ispatlı anlatıyoruz. Ben önüme bakıyorken sağımı görmüyorum diyorsan orası ayrı bir konudur. Hakem orada bir itilmeyi görüyor. Nasıl korner kullanılırken itmelerde oyunu durduruyorsa bu pozisyonda ister kırmızı göstersin ister göstermesin. O olay olduğunda oyun duracaktı. Yani hakem oraya bakmıyor niye olanlara karışıyor kardeşim mantığının karşılığı budur.

Pozisyona doğru giderken sen nasıl hakemin bilmeden gösterdiğinden emin olarak konuşuyorsan benimde kulaklıktan diyalog yaptıklarına dair o kadar eminliğim var.

Çok ciddi olarakta kulaklıktan duyarak kart nasıl gösterilir merak içindeyim.

Konuyla alakasız ama Trabzonspor 2003-04 ve 2004-05 sezonlarında ligi 2.bitirdi ve Cem Papila olayı vardı Tüm Türkiye görmüştü Fenerbahçe ile şampiyonluk maçındaki yapılan haksızlığı , artık hata demek istemiyorum..

Neyse sizler öyle mutlu oluyorsanız birşey diyemicem. Lig sonu gelir hala hakemler cart curt dersiniz yazık olur.

he bide o sezon vardı bu cem papila zaten ne mal olduğu belli BJK-TS yi milyonlarca dolar zarar ve sportif başarısızlığa tek başına iten biri...

son olarak bak ligin bitimine az kaldı BJK maçlarından ne dolaplar dönücek biz haftaya FB maçını tartışmalı bi hakem kararı ile kazanamaycağz bu kadar da kesin konuşuyorum izliyelim görelim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    son olarak bak ligin bitimine az kaldı BJK maçlarından ne dolaplar dönücek biz haftaya FB maçını tartışmalı bi hakem kararı ile kazanamaycağz bu kadar da kesin konuşuyorum izliyelim görelim...[/FONT]
    Böyle beklentilerin olması üzerine hep bir anormallik olur maçlarda. Belkide bu beklentiler o hakemin hata yapmasına sebeb oluyordur veya cidden Beşiktaş'ın önünü kesmek için yapıyorlardır.

Ama bizim anlatmak istediğimiz şudur. Haftaya oynanacak maçta Gökhan Zan adama kafa atar ve kırmızı görürse yahu bize oyun oynanıyor demek saçma olur. Hakem doğruyu verdi birşey demiyorum ama geçen haftada yakmışlardı bizi, hakem doğruyu verdi ama görmeden verdi felan demek ne olursa olsun bizi sindiriyorlar düşüncesi ile oluşan yorumlardır. Hakem doğru olanı verdi ve sonuç 2-1 oldu. Daha neden pozisyonda hala art niyet aranıyor onu konuşuyorum. Geriye kalan 26 haftada Beşiktaş'ı hakemler yaktı diyelim. Bu maçta böyle birşey olmadı. Biz bundan bahsediyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Espiri yapmıyorum ama pozisyonu yanlış analizin kadar yazdıklarımıda yanlış anlamışsın.

Konuşurken birşeyleri ispatlı anlatıyoruz. Ben önüme bakıyorken sağımı görmüyorum diyorsan orası ayrı bir konudur. Hakem orada bir itilmeyi görüyor. Nasıl korner kullanılırken itmelerde oyunu durduruyorsa bu pozisyonda ister kırmızı göstersin ister göstermesin. O olay olduğunda oyun duracaktı. Yani hakem oraya bakmıyor niye olanlara karışıyor kardeşim mantığının karşılığı budur.

Pozisyona doğru giderken sen nasıl hakemin bilmeden gösterdiğinden emin olarak konuşuyorsan benimde kulaklıktan diyalog yaptıklarına dair o kadar eminliğim var.

Çok ciddi olarakta kulaklıktan duyarak kart nasıl gösterilir merak içindeyim.
    Anlamak istemediğin için anlamıyosun,eğer kulaklıktan yardımcının bilgisini alarak kart gösterecek olsa bir duraksar iyice duymaya çalışır sesi kulaklıktan dimi?Orada topçuların,taraftarın sesi var.Öyle bir saniyede hemen nasıl sordu da cevap aldı yardımcıdan.Üstüne basa basa söylüyorum yaradımcı göremedi o pozisyonu,çünkü o önündeki S.Özkan'la İbb'li oyuncunun mücadelesini izliyordu,görse zaten anında bayrağıyla uyarı yapardı.Bu pozisyonda yardımcının katkısı falan yok orta hakemin kart göstermesinde...

Hakemde yardımcı gibi aynen S.Özkan'la rakibinin mücadelesini izliyor,ama Ekrem'in yere düştüğünü görür görmez yapıştırıyor kartı.Zaten pozisyonu görmüş olsa kesinlikle Ekrem'e de sarı kart gösterir hatta penaltı bile verebilirdi...

Aya baktım Seni Gördüm...
    Sana baktım Ayı Gördüm...

Daha neden pozisyonda hala art niyet aranıyor onu konuşuyorum.

Burak Abi sonkez yazıyorum yatıcam zaten...

Şekil A da görüldüğü gibi hakem net göremiyor pozisyonu... Ve İ.B.B'li oyuncu gelip sarmaş dolaş yapışıyor BoBo'ya bobo itiyor bunu tekrar geliyor sarmaş dolaş en sonunda adam dayanamıyor boğazından itiyor yarı yumruk yarı itma karışımı bişi iste her neyse hakemde net görmüyor ama kırmızı kart veriliyor ee görmedi denildi yan hakem var telsiz boşunamı var gibilerinden şeyler denildi...

Eee peki 2-3 hafta önceki maçta son dklerde yardımcı hakem penaltı verdi ama hakem vermedi... Neden alehimize olunca yardımcı hakemler dineniyoda, lehimize olunca dinlenmiyor bunu anlamadım...

Hesaplansın hakem hataları yüzünden en çok canı yanan takımların başında geliyoruz biz... Dediğim gibi bakın kalan haftalarda daha çok dolaplar dönecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oynat Uğur'a dönmesin deniyor ama Aniltoncum yardımcı hakem pozisyonu görmüyor diyorsun. Yardımcı hakemin görevi topun ayaktan çıkmasını beklemek değildir. Pozisyon oynanırken durup izlemez. Son savunmacıyı takip eder ki ofsaytı yakalasın. O yüzden hemen hemen aynı hizada olan pozisyonu görmemesi olanaksızdır.

Yine devamında sanki hakem düşüşü görür görmez kırmızı karta başvuruyormuş gibi anlatıyorsun. Bu ani kart esnasından nerden yardımcı hakeme sorabilir değil mi?

Düdüğü çaldığı nokta

Hakemimiz yürüyor.

Şort fermuarını açtığı ve koşarak ilerlediği kısım - Sanırım düdük çalınma ve kartın çıkış anı arasındaki mesafeyi gördünüz. Bilgi almak için yeterli bir süredir. Zaten hakemler konuşurken yahu gördün mü ne yumruk attı demezler. Tükürdü. Kafa attı. Dirsek attı. Bu laflar kırmızı için yeterli cümlelerdir.

Pozisyonu izlemek isteyenler için buyrun.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber.aspx?r=1&hid=35768

Fıratcım Beşiktaş'ın canı yanmış olabilir. Ama diğer pozisyonlarda şampiyon olmamız engellenemez demiyordunuz. Bugünse haklı bir karar için bu lafı ediyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben yardımcı pozisyonu görmüyor derken pozisyonu göremeyecek açıda olduğunu falan söylemiyorum.O pozisyona bakmıyorki yardımcı önündeki ikili mücadeleye bakıyor...

Ya resimlerde de görüldüğü gibi iki adım attıktan sonra elini cebine atıyor.İki adım bir saniye,bir saniyede hemen nasıl konuştular yahuuu.Hadi o bir saniyede yardımcı "vurdu" dedi hemen.Hakem bir durur emin olmak için bir daha sorar falan.Ama böyle bir şey yok...

Neyse ben kırmızı kartın doğru olduğunu kabul ediyorum zaten,bence hareket kırmızı kart.Benim anlatmak istediğim başka bir şey.Bunuda sen anlamak istemiyorsun.Eğer hakem o pozisyonu görmüş olsa ya Ekrem'in tahrikinide düşünüp atmaz.Ya da Bobo'yu atsa bile Ekrem'e de mutalaka sarı kart verirdi...
    Burda yardımcının falan müdahelesi yok,neden anlamıyosun bunu...

Ayrıyetten kartı verdikten sonra o kadar itiraz oldu.Hakem mutlaka yardımcıyıda gösterirdi o uyardı ve ya o gördü diyerekten.Ama hakem mimik ve hareketleri ile ben çok net gördüm der gibi Bobo'ya sahayı terk etmesini söylüyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlk gördüğümde söylemiştim posizyonda yumruk yok.Şiddetli bir şekilde itiyor Bobo rakibini.

Bence kırmızı kart ağır bir karar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bence hakli bir karar,sonucta defansin görevi forvetin rahat oynamamasini saglamak,rakibini marke etmektir.Bobo sinirlerine hakim olacakti,okadar agir tepki vermeyecekti.Hem takimini golden etti(baya iyi bir atak organizasyonu vardi)hem de kirmizi kart gördü.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Futbol litaratürüne yeni bir deyim eklendi;
    Şiddetli İtme.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tek yorum yapıcam. ÖyLeydi, böyLeydi yok. Bizans oyunu bunLar. Ama merak etmeyin bununda üstesinden geLicez. Yıkıcaz o seferLeri
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Erencim bu resimde yumruk nerde ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

aaa yumruk be adi görmüyonmu siyah-beyaz forma olunca yumruk oluyor...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam beyLer son vereLim bu konuşmaLara. BunLara cevap sezon sonu veriLecektir. Şimdi bunLarLa uğraşmanın anLamı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bunun adı topsuz alanda şiddetli hareket ve şiddetle itmeside hareketin aksiyonunda yumruk etkisi yaratır...yumruk olmasa bile tokat gibi etki yaratır...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Boşuna tartışma olmasın sonuçta 1 kırmızı kart çıktı maç bitti ne kırmızı kart geri alınacak ne de maçın skoru değişecek boşuna birbirimizin kalbini kırmayalım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şimdi farkettim de Resim de hakeme daha dikkatLi baktımda gözLeri geriye bakıyor. Adam zaten oyuncu yere düştüğünü gördü, pozisyonu dahi görmedi. Görse yan hakem görür. Adam zaten mazeret arıyordu, buLdu, çaLdı, çaLdı bu kadar basit.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yalnız İBB'li oyuncuya dikkat edin, Bobo şiddetle itmesine rağmen adam Bobo'ya yapışmış...Helal olsun bu oyuncunun Marking'ini 20 yapmak lazım

Bence resme bakarak yorum yapmayalim,abes kaciyor cünkü. Videoyu izlediginizde hakemin ne kadar dogru karar verdigini anlarsiniz,ama bazilarinda öyle bi kompleks varki hakem hicbisey yapmasa,dogru kararlar verse bile hakemin sözde onlari yaktigini söylüyor.

Besiktasin bu macta pozisyonu yok,bu maci hakeme baglamaniz komik.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Barancım haklı olabilirsinde müdahalenin yapıldığı andaki durum ortada bundan başka bir yumruk vs bişey var mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Şimdi farkettim de Resim de hakeme daha dikkatLi baktımda gözLeri geriye bakıyor. Adam zaten oyuncu yere düştüğünü gördü, pozisyonu dahi görmedi. Görse yan hakem görür. Adam zaten mazeret arıyordu, buLdu, çaLdı, çaLdı bu kadar basit.
    YanLış yorum,yanLış düşünce...Hakem yere bakmıyor ki baksa biLe görüş açısı denen bişey var oLay tamamen hakemin görüş açısnda gerçekLeşio görüp oLay yerine hareketLenio ve gayet yerinde kırmızı kartı cıkartıo..Mazaret arıyordu faLan çok yanLış yorumLar bence esas sizin yaptıgınız bişeyLere mazaret aramak Beşiktaş ahım şahım top oynamışda hataLı bi kararLa eLinden maç aLınmış gibi konuşuyorsunuz,Ne Beşiktaş doğru düzgün oynadı,nede hakem hataLı bi karar verdi,Bobo yu konuşun biraz takımını eksik bırakıyo profesyoneLLik dışı harekette buLunarak...

Ama ne oLursa oLsun tutturmuşsunuz ŞampiyonLugumuzu engeLLeyeme çaLışıyorLar falan fiLan...OLası bir 4. Lük haLinde falan teseLLi,avunutunuz bu oLacak herhLde ondan şimdiden zemin hazırLıyosunuz buna...

Murat videoyu defalarca izledim,Bobo orada rakibini sert bir sekilde itiyor ilk pozisyonda,sonra Ekrem Boboyu marke etmeye devam edince Bobo sag koluyla tokat,yumruk karisimi biseyle Ekreme vuruyor.Bu pozisyon sari kart falan olmaz,direk kirmizi karttir.Hakem haklidir yani.

Biliyorum yenildiginiz icin,sampiyonluk yolunda agir yara aldiginiz icin duygusal bakiyorsunuz olaya,ama gercekler ortadadir.En büyük suc Bobodadir.Hem takimini golden etti,hem 10 kisi birakti bu önemli macta.SOnra Bjk koptu zaten.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri