Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • İstanbul BŞB

13 50.00%
  • Beşiktaş

8 30.77%
  • Berabere

5 19.23%
1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: TSL 27. Hafta | İstanbul BŞB - Beşiktaş

Hybrid View

Konuyla alakasız ama Trabzonspor 2003-04 ve 2004-05 sezonlarında ligi 2.bitirdi ve Cem Papila olayı vardı Tüm Türkiye görmüştü Fenerbahçe ile şampiyonluk maçındaki yapılan haksızlığı , artık hata demek istemiyorum..

Neyse sizler öyle mutlu oluyorsanız birşey diyemicem. Lig sonu gelir hala hakemler cart curt dersiniz yazık olur.

he bide o sezon vardı bu cem papila zaten ne mal olduğu belli BJK-TS yi milyonlarca dolar zarar ve sportif başarısızlığa tek başına iten biri...

son olarak bak ligin bitimine az kaldı BJK maçlarından ne dolaplar dönücek biz haftaya FB maçını tartışmalı bi hakem kararı ile kazanamaycağz bu kadar da kesin konuşuyorum izliyelim görelim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    son olarak bak ligin bitimine az kaldı BJK maçlarından ne dolaplar dönücek biz haftaya FB maçını tartışmalı bi hakem kararı ile kazanamaycağz bu kadar da kesin konuşuyorum izliyelim görelim...[/FONT]
    Böyle beklentilerin olması üzerine hep bir anormallik olur maçlarda. Belkide bu beklentiler o hakemin hata yapmasına sebeb oluyordur veya cidden Beşiktaş'ın önünü kesmek için yapıyorlardır.

Ama bizim anlatmak istediğimiz şudur. Haftaya oynanacak maçta Gökhan Zan adama kafa atar ve kırmızı görürse yahu bize oyun oynanıyor demek saçma olur. Hakem doğruyu verdi birşey demiyorum ama geçen haftada yakmışlardı bizi, hakem doğruyu verdi ama görmeden verdi felan demek ne olursa olsun bizi sindiriyorlar düşüncesi ile oluşan yorumlardır. Hakem doğru olanı verdi ve sonuç 2-1 oldu. Daha neden pozisyonda hala art niyet aranıyor onu konuşuyorum. Geriye kalan 26 haftada Beşiktaş'ı hakemler yaktı diyelim. Bu maçta böyle birşey olmadı. Biz bundan bahsediyoruz.

Mesaj Yetkileri