kendi ekibimizi belirleyebilelim. mesela bizimle çalışan bir baş antrenör ve bir fitness antrenörü olsun bir kulübe giderken ekibimizle birlikte gidebilelim.
Sanırım gerçek hayatta transfer görüşmeleri ilk oyuncudan başlıyor biz ise fmde direk klüpten başlıyoruz bence ilk oyuncuyla anlaşıp sonra klübe teklif götürsek daha gerçekci olur.
Favori Personel Seçebilsek
Konuşan yani sesli spiker olsa
Saha kapatma cezası,
dopingli çıkma
arasak çoooook şey buluruz![]()
bence medya haberleri fazla can sıkıyor. onlar biraz azaltılmalı.
Oyuna her ülkenin önemli basın organları eklense... Mesela oyuncu transfer olduktan sonra önceki kulübüyle problemi varsa XXX Hoca şöyle kötü böyle kötü diye ağır dille eleştirse... Oyuncuların doğum günlerinde felan asistanımız haber verse ve tebrik etsek.. vs. vs.
Keşke şu yayınladıkları yamalarda sadece maç motoru ve devre arası transferleri değilde istediğim belli başlı şeyleride ekleseler ve yenileseler
valla kardeş bana öle geliyoki bazı maçların sonuçları oynanmadan belli banada çok oluyorama oyunun sıkıcı olmamasını bence engelliyor hep yen hep ye nereye kadar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
valla kardeş uefanın şampiyonlar ligindeki sanal futbolda da puanlama aynı bence oyuncu puanlamasında sorun yok
Last edited by komux : 09.Temmuz.2008 at 01:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TR.CaPTaiN, bu saçmalık değil bunlar futbolun içinde olan şeyler.
Maç motoru daha da iyileştirilsin. Daha fazla takım konuşması, daha fazla oyuncu etkileşimi olsun. Closing down olayı tam olarak bir açıklığa kavuşturulsun![]()
Bu kadarı da olmaz herhalde. Bundesliga'ya özel midir bilemem ama oynadığım her takımın kalecisi panter oluyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Durum daha da vahim o zaman. Oyunun zevkini aşırı bırakmıyor bu durum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Saha kapatma cezasında haklısın ayrıca şöle ş.ligi maçları başmadan önce ş.ligi müziğinin çalması gibi güzel şeyler koyabilirler bunlar ince ayrıntı ama önemli şeyler gerçekten..
Bence Ertem Şener Ercan Taner'den daha iyi..![]()
1. Karizma puanımıza göre bir takımın teknik direktörlüğünü yapabilelim..
2. Oluşturduğumuz teknik adam kimliği Türk ise yabancı bir ligden bir takımı çalıştırırken anlaşma konusunda zorluklar yaşayalım.
3. Transfer edilmesini istediğimiz oyuncuları yönetime bildirelim, fiyat konusunda gerekeni yönetim yapsın.
4. Bizde para kazanalım.Harcayamayacakta olsa yıllık kazancımızın %40 ı %30 u gider olarak düşsün en azından ne kadar para kazanmışız onu bilelim.
5. Yönetimle toplantı yapabilelim.
6. Oyuncularla bire bir iletişim kurabilelim.
7. Favori takımımızı, favori oyuncularımızı değiştirebilelim, ekleyebilelim, kaldırabilelim.
8. Takımın kuruluş yılında, bi oyuncunun doğum gününde, kazanılmış bir başarı sonrasında bütün takım olarak eğlenmeye gidelim.
Benim FM 09'dan beklentilerim bu şekilde![]()
daha önce dediğiniz gibi kenarda teknik direktörler dursun.
sahaya girsin;4.. hakem onu uyarsın falan
hatta menajerlerin üstünde o smileylerden olsa kızgınmı mutlumu olduğu görünse
bizde rakip menajere bakarak taktik deiştirsek...
takıma topluca uyarı veya ceza verebilelim. mesela adamlar çok iyi ama bir türlü sahafa çıkınca kendilerini göstermiyolar. topluca uyarı verelim. bıktım artık süper adamların beş para etmez gibi oynamalarından
Şu anda en büyük beklentim Türkçe dil eklentisi olması![]()
oyuncunun favorilerinden birisi takımımızdaysa oyuncudan transfer etmek istediğimiz oyuncuyu takıma davet etmesini isteyebilmeliyiz![]()
satmak istediğiniz oyuncuyu transfer listesine koyuyorsunuz satılmıyor bence oyuncuya kulüp bulmasını söylemeli oda menajeri vasıtasıyla kulüp bulmalı.
Bence maçtan sonra oyunculara biz kendimiz bir şeyler sölesek buna bağlı olarak motivasyon özelliğimiz artsa iyi olurdu
Oyuna ayrıca görev tabanlı senaryolar eklenebilir. Mesela şu sene 2. ol veya 2 senede 30 milyon dolarlık adam sat gibi.
*bizi transfer etmek isteyen takımlara şartlarımızı sunabilsek.örneğin şu oyuncuları alırsanız gelirim veya şu kadar transfer bütçesi istiyorum diyebilsek.sözleşme yenilemek isteyen takımımız da dahil tabi buna.
*kazandığımız parayı harcayabilsek.
*maç başı prim verebilsek
*yedek kulübesinde tıkladığımız oyuncular ısınmaya gitse.ısınmadan oyuna girenin sakatlanma ihtimali yüksek olsa.
*hakemlerin kararlarını eleştirdiğimizde haksız isek bize ceza veren fa haklı olduğumuzda sadece sessiz kalmak yerine hakemleri cezalandırsa.hakemler baskı altında kalıp sonraki maçlarımızda lehimize hatalar yapsa.(etkilenme olayı 2008de de olabilir emin diilm)
*oyuna biraz görsellik katılsa.
*transfer olayındaki saçmalıklar düzelse.oyuncuyu bizim verdiğimiz fiyatın yarısına başka takıma satan mallar olmasa.ayrıca 10m değerinde oyuncuyu 2m ye satışa çıkardığımızda hiç değilse 1 2 takım talip olsa.
*oyuncularla ilişkilerimizi geliştirebilecek şeyler yapabilsek.(sadece yorumlar değildir sonuçta oyuncuyu etkileyen.)
fm daha güzel olur gibi..
Hazırlık maçı olabilir FM'de yani bir maçlık.Online veya single.Bence güzel olur.![]()
şike yapabilsen teşvik pirimi verip alabilsek
mesela dostluk maçı gibi bir çam olsa ve. kazanılan parayı bir yardım kurumuna bağışlasak
forma sponsorlarını ve normal kulüp sponsorlarını seçebilsek
benim istegim iddaa sistemi olsn maçlardan önce takımlara oranlar verilsin iddaa oynaalım yani)
maçtan sonraki turksportal'ın maç hakkındaki yorumları biraz düzeltilsin bende. çünkü kim kazanırsa sanki onun lehine bir karar veriyor.
maçtan önce diyorki arsenal maçın favorisi, maçtan sonrada mesela galatasaray maçın favorisiydi zaten ve maçı kaandı gibisinden bir şeyler söylüyor
amma yanar döner ya![]()