Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 227 sonuç

Konu: Atlético Bilbao ile Yolculuğumuz Başlıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Aduriz sakatlandı.Bir ay yok.İlk yarıda 11 golümüzün sahibiydi.Murcia ile kral kupası maçında sakatlandıktan sonra yeni transferimiz Viguera ile maça çıktık.1-0 öne geçtik.1-1 oldu.Son 15 dakikada yüklenen Madrid'e karşı golü Viguera ile bulduk.Yuh artık bir de yeneyim bari derken içimdeki ses haklısın der gibi,adamların yedeği Raul'un golüne engel olamadık ve maç 2-2 sona erdi

Dizi seyredip reklam arası maç yapıyorum

Kral kupası ilk maç sonu ve Madrid maçı ve ilk yarı puan tablosu aşağıdadır

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Abi bu taktiği KİMZ'den sonra tarihe altın harflerle kazıtmak lazım

Nesil
    2007
    Yer
    34

Gerçekten Muhteşem Gidiyorsun Kaan Abi Transfer Varmı Transfer maç Yapıyormusun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Sağolasın abisi Kimz nedir?

Anılcım bakalım seneye ne kadar Basklı var saldıracağım ama Aduriz'in yoklugunda Viguera isabetli transfer olduğunu gösterdi kritik maçlarda attığı gollerle.Müthiş bir transfer balım varBiri zaten Mustafacımın hediyesi.

Murcia'ya rövanşta 1-0 üstünlük sağladıktan sonra sırasıyla Almeria Getafe ve Zaragoza maçlarından 7 puan çıkardık.Kral kupasında da yarı finale Atletico Madri'i 5-0 1-1 lik skorlarla eleyerek ulaştık.Yarı finaldeki rakibimiz Sevilla.
    Şu anda ideal 11'imizden 7-8 kişi ile mücadele göstedik bu arada.Sakatlarımız iyileşiyor ve Aduriz dışındakiler ilk lig maçına Aduriz'de ikinci lig maçına yetişecek.Motivasyonu ne sağlıyor bende anlamadım,herhalde çiçekler

Kral Kupası Rövanş:

Almeria

Kral Kupası Çeyrek Final İlk Maç:

Getafe

Kral Kupası Çeyrek Final 2. Maç:

Zaragoza

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kaancım bence senin bu taktiğin Listelerde zirveyi zorlar. Yalnız dikkat edelim korsanı çıkmasın Seninde o şehrin en güzel yerine Büstünü dikerler kesin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serkancım büstümü dikeceklerine şehrin her kapıyı açan anahtarını versinler kafi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kaan abicim harikasın.Senin eze eze yenmene hastayım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Söyleyecek kelime kalmadı Kaan abi şampiyonluk garanti Kral kupasını da istiyoruz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

bravo kariyeri en bastan beri okudum muhtesem basarı su taktiğin dizilişlerini falan da koyabilirsen abi cok memnun olurum tebrikler
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Kaan abicim harikasın.Senin eze eze yenmene hastayım
    Dün aynı anda oynadık abisi çok komik oldu.Aha attım aha yedim falan

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Söyleyecek kelime kalmadı Kaan abi şampiyonluk garanti Kral kupasını da istiyoruz.
    Bir taraftan Barca gelecek büyük ihtimalle abisi.Sevilla bu ligin uyuz takımı.Kalecileri amuda kalkıp oyle cıkartıyo Ligde de cok az gol yediler.Kendi sahamda 2 atarsam sanırım geçerim

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    bravo kariyeri en bastan beri okudum muhtesem basarı su taktiğin dizilişlerini falan da koyabilirsen abi cok memnun olurum tebrikler
    Abisi taktik dizilişlerim kariyerde ekli zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Vay neler görüyorum neler? Küme düşmeyeyim diyerek şampiyonluğu kazanacak ilk menajer. Bu da Baba Hamdi'ye yakışırdı zaten. Başarılar dileyecektim ama hiç bozmayayım sen zaten başarılı gidiyorsun abi.

Bir de gelecekten haber vereyim, 3 sezon sonra senin forvet Llorente'yi Leeds'e aldım ben, hala gollerine devam ediyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağolasın abisi valla Llorente'yi kaptırmamak için kesenin ağzını açıp sen takımın temel direğisin dedim ve 4 senelik sözleşme imzaladım Diğerlerinede aynısını uyguladım çünkü nasıl olsa pek transfer yapamıyoruz eldekilerde gitmesin

Ne yapayım Serkancım.Takım kapalı kutuydu transferde yapamadık pek.Ne olacağını bende bilmiyordum ama en iyi transferler iyileşen sakatlarmış.Yeste ve Orbaiz

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kaldığın yerden devam demek helal olsun valla abiŞu taktiği bizimle ne zaman paylaşabilirsin?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sevilla kim abi sen Manchester Utd'yi bile yenersin

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

biri seni durdurMasın süper gidiyosun

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kaan abi dün sinyoritaLara takıLdın sanırım, hayırdır
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Kaldığın yerden devam demek helal olsun valla abiŞu taktiği bizimle ne zaman paylaşabilirsin?
    Yakında Dün devam edemedim bugün devam edeceğimi umuyorum

Sevilla kim abi sen Manchester Utd'yi bile yenersin
    O takım güçlü bir takım mı abisi?

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    biri seni durdurMasın süper gidiyosun
    Dün dış etkenler beni durdurdu.Bu akşamdan devam

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Kaan abi dün sinyoritaLara takıLdın sanırım, hayırdır
    Valla abisi biraz öyle oldu galiba.Hatırlamıyorum.Kim ne ,ne diyorum ben ben kimim?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaan abi devamını bekliyoruz boş bırakma burayı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kaan abi abramovich bilbao'ya gizliden yardım mı ediyor? ya da bilmediğimiz işler mi var orası sicilya değil abi tamam bask bölgesi ama yutarlar adamı super gıdıyorsun abıcım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Kaan abi devamını bekliyoruz boş bırakma burayı
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    kaan abi abramovich bilbao'ya gizliden yardım mı ediyor? ya da bilmediğimiz işler mi var orası sicilya değil abi tamam bask bölgesi ama yutarlar adamı super gıdıyorsun abıcım
    Geldim geldim.Bugünde yoğunluktan 4 maç yapabildim.Yarından itibaren yine hızlanacağım.Murcia Mallorca ve Betis üçgeninden 7 puanla döndük.Kral kupası yarı final ilk maçında ise Palop'u bir türlü geçemiycez diye düşünürken penaltı ve kırmızı kart oldu durumu 2-0 yaptık ve sonra 3 leyerek diğerinde yenilsek bile geçebilecek bir skor elde ettik.Deplasmanda Getafe'yi 2-0 yenen Barca ile karşılaşacağız.Ne diyelim artık buraya kadar geldik elle kolla amuda kalkarak mafyayı devreye sokarak kupayı almayı düşünüyoruz,eğer ligi alamaz isek kupa tesellimiz olsun

Sevilla Kral Kupası Yarı Final İlk Maç:

Tek gol atamadığım lig maçı.Betis psikolojim tuttu yine Penaltı kaçır,tam tek kale yüklenmişken Llorente sağolsun topsuz alanda rakibine çift daldı ve 10 kişi kaldık,yememeye oynadık ve yemedik

Tabi güçlenmiş Valencia'ya Llorente'siz çıkmak bizi kötü etkileyecek.Bakalım nöbetçimiz genç Viguera yine alnının akıyla görevini tamamlayacak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Kaan abi 3 maçtan 7 puan alman güzel olmuş ama keşke Betis maçında penaltıyı kaçırmasaydı Etxeberria Valencia ve Barçayı yersin sen abi başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Harika gidiyorsun abi, tebrik ederim seni.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Kaan abi küme düşmeyeyim diyerek başladın namağlup şampiyonluğa gidiyorsun Hep olumlu yorum mu olacak kıllık yapayım biraz Bence düşüşe geçersin, şampiyonluğu kaçırır katıldığın tüm kupalardan elenirsin Kaan abi
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Tebrikler Kaan abi 3 maçtan 7 puan alman güzel olmuş ama keşke Betis maçında penaltıyı kaçırmasaydı Etxeberria Valencia ve Barçayı yersin sen abi başarılar
    Yunuscum Betis'e karşı sempatim yüzünden oluyo bunlar.Bi de inatla takımın en kötü penaltı atanına kullandırıyorum galiba.Bu kaçıncı kaçırdığı abisi

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Harika gidiyorsun abi, tebrik ederim seni.
    Çok Teşekkür ederim abisi.Takımda ilk 18'e giremeyenler başkaldırdı.Patron benim dedim sustular.Ama sezon sonu bir bahar temizliği lazım

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Kaan abi küme düşmeyeyim diyerek başladın namağlup şampiyonluğa gidiyorsun Hep olumlu yorum mu olacak kıllık yapayım biraz Bence düşüşe geçersin, şampiyonluğu kaçırır katıldığın tüm kupalardan elenirsin Kaan abi
    Tosunum en güzel yorum senden gelmiş abisi Artık üzerimdeki baskı azaldı yenilerek şampiyon olurum Zaten Barca deplasmanına gidecem atın intikamı durumları olacak Neyse puan farkı 9 eğer kendi ayarımdaki takımlara çok puan kaptırmazsam isterse 10 atsınlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hersey güzel abicim valla inşallah böyle devam eder.. oyun tarihine baktım subat bıtıyor abı tam cıceklerın acma zamanı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kaan abi süeprsin bu arada taktiği ulaslarası piyasaya sürmüşün

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    hersey güzel abicim valla inşallah böyle devam eder.. oyun tarihine baktım subat bıtıyor abı tam cıceklerın acma zamanı
    her güzel şeyin bir sonu vardır abisi.Sözleşme yenileme baskıları olacaktır ama tamamen duygusal davranıp 2. sezonun sonunda transfer yapabileceğim milletin abi bunu al diyeceği bir kulube gitmeyi düşünüyorum Genelde her oyunda bana Bordeaux teklif getiriyo ama bu sefer palermo erken davrandı.Gelecek sezonu burda geçireceğim için reddettim

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Kaan abi süeprsin bu arada taktiği ulaslarası piyasaya sürmüşün
    Ne zaman sürdüm hatırlamıyorum abisi,geçici hafıza kaybına uğradım herhalde. Zaten ne biçim SS koyuyorsam arada çiçeklerimin bile msnleri çıkmış

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

harika gidiyorsun tebrikler
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

palermo iyidir

Çok güzel maçlar çıkartmışsın gerçekten Kaan Abi tebrik ederim. Palermo'da da aynı başarıları yakalayacağından şüphem yok ..

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri