Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 135 arası toplam 135 sonuç

Konu: İt-aat Et!!!

Quote Originally Posted by Kemal_Milan
    Ama sonuçta bu olaylar tribün dısında da olabilir ama sahanın içerisinde yapmaya gerek yok,bu sadece terbiyesizlik,vurdum duymazlık bu beşiktaş taraftarının yaptıgı,zaten zamanında alaaddin çakıcı vardı bu grupların basında şimdi o hapiste kimse çarsıya para vermiyor,tabi ancak çarşı yinede pislik yapmaya devam ediyor.ruhunuz yeter diye pankartla çıktınız sahaya oradaki 50 bin tafatarı rencide ettiniz tabiikide olcak bunlar bitün suçlusu sizsiniz,ne oldu sizi o çarşıya hani femerbahçeliler gibi stada girebildiler mi?soruyorum sana hani çarşıysanız,hani her zaman takımınızın arkasındasınız hani nerde Çarşı,Nerde TAraftar
    ağzını topla adam gibi konuşşş!!
    sen ne mantıksız bi insansın yaa, ne demek hakettinz bende çıkar fb bundan sonraki maçta başına gelcekleri hakettiler kaşındılar derm ,
    ayrıca biz stada adam gibi gireriz bu konu daha öncede geçti,delikanlı gibi deil tam bi ezik gibi stada girdiniz üstün cesaretinizden dolayı sizi kutlarm

konunun bende kapanmasını istiorm ama böyle msj gördüğümde dayanamıorm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kemal_Milan
    Bencede çok iyi yapmışlar biz en azından stadta pankart açıyoruz Beşiktas taraftarı gibi gidip adam vurmuyoruz stadta,ben o çarşı grubundan igreniyorum açıkçası bence o grubun dagıtılması lazım
    aklını başına al atıp tutma..
    sadece stadda değil gelip evinden adam kaldırıp orda da vuruyorlarmış heberin olsun.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

eğer tansiyonu arttırıcı mesajlar devam ederse konuya müdahale etmek zorunda kalacağım. Bir takım fanatik mesajlar dolayısıyla bazı arkadaşların yazılarını izliyorum. Lütfen birbirimizi tahrik etmeleyelim daha yapıcı eleştiriler edelim.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

fenerdir ne yapsa yeridir ..

hey allahim ya daha bu konu kapatilmadi mi, bazilarina cok dokanmis galiba.

Quote Originally Posted by RoCCo_42
    Olacak o kadar. Alıskınız. Adam Zafer Sarhosu sevincten ne diyecegini sasırması dogal.

Aramızdaki maçlara bakarsanız kimin en cok yendiğini görürsün kardeş.Biz sizi yenmeye bıktık.Bu sene alisamiyende alisamiyene gömdük sizi.Yine Gömeriz...

6EÇMİŞ 0LSUN---> anladın sen anladın

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

sanırım inatla konuyu kilitletmeye çalışıyorsunuz
    hayırlısı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

biri kilitlesin bu konuyuu. dedik abartmayın diye ama dinleyen yok.. hemen gaza gellip satasıyosunuz birbirinize.. ayıp yaptıgınız.. turksportal forumlarında birbirinizle kapısıyosunuz.. birlik olmak gerekirken....

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

yahu fenerbahçe maçında da adam vurulmadı mı bu sene ?
    adam öldürülmesinden değil stada o aletin sokulmasından takım sorumludur .. yoksa herkes tabanca ile girsin ama ateş etmesin diye bir kural yok .. bjk yönetimi bıçak sokulmasını engelleyememiştir; fb yönetimi ise tabanca ..hangisini sokmak daha kolay stada , göz var izan var ..

yok anlamıyorum ortada suç var ama kabullenme yok, sadece çamur atma var, küfürlerden hepimiz rahatsız olacağımıza, sen ettin ben de ederim diyoruz...bu kafayla zor..

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

abi şunu anladımki fenerliler ile polemiğe girilmez girmeye değmez

Quote Originally Posted by jacke
    Aramızdaki maçlara bakarsanız kimin en cok yendiğini görürsün kardeş.Biz sizi yenmeye bıktık.Bu sene alisamiyende alisamiyene gömdük sizi.Yine Gömeriz...

6EÇMİŞ 0LSUN---> anladın sen anladın
    yazık be kardeşim sana bak hala kardeşim diyorum kötü konuşursam senin gibi biri yüzünden banlanıcam. futbolda galip gelmek vardı kimseyi bi yere gömemezsin ama böle devam ederse bi gömme olayı olucak anladın sen anladın dimi birader

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

abi bırakalım ya, sokaktan 11 gsli çıksın , fb ile bifiil maç yapsın hep yenilsin, bunlarda sevinsinler sürekli .. hayret ya ..
    müzene bak bakalım avrupa menşeili ne var ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by zalayeta
    fenerdir ne yapsa yeridir ..
    bu söz sanki fenerli lere ağır gelir böyle laflar kullanmamaya dikkat et tamam bende fenerli değilim ama böyle laflar kullanmamalısın

neyse konuya dönelim ben febe lilerin yaptığını aşırı dercede yanlış buluyorum zaten aksin söyleyen yoktur heralde
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

arkadaşlar yukarıda defalarca yazdım.ben bu konuyu küfür olayını tartışmak yanlışlığı vurgulamak en azından aramızdaki aile ortamında buna karşı bir birlik oluşturabilmek karşılıklı görüşlerimizi paylaşmak adına açtım.ama maalesef konu gene sen bunu yaptın ben bunu yaptım benim takımım şöyle seninki böyleye döndü.seviyede düştü.moderatör arkadaşlar burada otokontrol falan kalmadı.konuda son sayfalarda tamamen çığrından çıktı.güç sizde artık

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

yahu bi kere de güzel güzel tartışın, ne elde ediyorsunuz birbirinizin takımına "siz şöylesiniz siz böylesiniz" demekle

Sizde otokontrol yoksa ben napayım, ceza versem buraya mesaj yazanların yarısından çoğu ceza alacak bu seferlik kilitliyorum bundan sonraki konulardsa olursa anında ceza uygulanacak...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri