Sivasspor
Fenerbahçe
Beraberlik
Evet yanlış hatırlamıyorsam dün yorumcu (sanırım oktay ) da öyle söyledi maçtan önce..Harbi ayıp etmiş..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Sanmıyorum küçümsemek amacıyla veya başka birşeyden yapsın. Öküz altında buzağa aramamak gerekir.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Aragones'in Fenerbahçeye ne kadar konsantre olduğunun kanıtıdır bu
Bu Konuyu Fazla Abartmamak Gerekir Arkadaşlar Bencede Aragones Bülent Uygun Hocamızı Tanımamıştır
Art niyet yoktur tabi, Bülent Hocayı o halde görünce şapkalı falan adam şaşırmıştır.Sivas'ın önceki maçlarını izlediyse bilmesi gerekirdi gerçi. Rakibi bir küçümseme yok, Aragones'in yaşlılığına verelim.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aragones diyor zaten kim bu şapkalı adam![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Güiza'nın Sivasspor maçındaki direkten dönen topu gol olsa bu fikirler değişecek miydi? Gol atamıyor diye eleştiriliyor ama kabul edilmesi gereken bir şey var ki, Fenerbahçe gol atamıyor. Geçen yıl Sivasspor'a 4 tane gol atan Fenerbahçe, bu yıl 1 gol attı ve mağlup oldu. G.Antepspor'a geçen yıl deplasmanda 5 tane gol atan Fenerbahçe, bu yıl hiç gol atamadı ve yenildi. Sorun Güiza'da değil, takımda. Takımın en iyisi sene başından beri Alex ile Güiza, verilen her para kuruşuna kadar helal olsun.
Ligde Fenerbahçe'nin attığı gol 7. Golleri atanlar; Alex ( 2 ), Kazım ( 2 ), Güiza, Semih, Selçuk.
Sorun Fenerbahçe'de kesinlikle, Güiza eleştiriyi hakeden en son kişi bu takımda. Maldonado, Selçuk, Uğur Boral, Kazım, Can Arat, R.Carlos, Gökhan Gönül gibi isimler eleştiriyi hakederken, Güiza'nın eleştirilmesi abes kaçıyor.
Deivid ve Vederson'un takıma katılımıyla işler yoluna girer diye düşünüyorum. Zico zamanında da gidişat kötüydü, Newcastle maçı milat olmuştu ve her şey yoluna girmişti, umarım D.Kiev maçı da işlerin yoluna gireceği maç olur, iyi bir başlangıç olur.
Bülent Uygun bu arada Aragones'in davranışı doğal olarak karşıladı. Telefonla Lig TV'ye bağlanarak bunu söyledi.
Güiza'dan biz memnun oldukça gerisinin önemi yok bence.
Guiza'dan siz memnun olabilirsiniz. İnanın fikirleriniz benimkiyle aynı olsun diye yazmadım. Bende kendi düşüncemle memnun olunmaması gerektiğini belirttim.
Herhangi bir golcü senede 100 gol atsın diyelim. Büyük takıma geldiğinde bu gol oranı kesinlikle düşer. Çünkü takımda gol potansiyeli olan bir çok oyuncu vardır. Galatasaray'a baktığımızda geçen sene tüm golcüler 10 civarı atmıştı. Çünkü goller dağılıyor. Guiza'dan 27 gol atmasını bekleyemeyiz.
Ancak şu kısımada değineyim. Top direkten dönmese, pası iyi atsalardı şöyle olsaydı böyle olsaydılarla iş yürümüyor. Zaten topu 3 direk arasından geçiremediği için eleştiriyorum. Siz öyle bir bahsediyorsunuz ki sanki bulaşık makinası almışsın ama eve gelince aynı anda çamaşırda yıkadığını farketmişsiniz gibi bir yorum var. Bu adam bi zahmet koşacak, pres yapacak, alan boşaltacak ve asıl işi olan golüde atacak. Sizler sanki koşması, alan yaratması gibi durumlar piyangodan çıkmış gibi davranıyorsunuz. Gol atamıyor ama koşuyor. Koşacak zaten
Şuan baktığımda Guiza olmasa Fener'de ne değişir diyorum ve hiçbir fark göremiyorum. Para Fener'in parası elbette ama yazık olduğunu düşünüyorum. Umarım hakkını ilerleyen dönemde verir.
"Türk halkına yakışmaz"
Turkcell Süper Lig'de Sivasspor'la Fenerbahçe arasında oynanan 5. haftanın açılış maçı öncesi yaşanan bir olay hala gündemdeki yerini koruyor. Sivasspor'un 2-1'lik galibiyetiyle noktalanan Süper Lig'in 5. hafta açılış maçı başlamadan önce Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'in kendisine başarı dilemeye gelen Bülent Uygun'u tanımaması olayıyla ilgili olarak Uygun'dan açıklama geldi.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Zannedersem tanımamıştır. Yeni bir teknik direktör. Takımına odaklanmıştır. Belki de ben şapka takıyordum bu nedenle tanımadı. Ben merhaba dedim ama beni duymadı daha sonra selamlaştık ve ben geçtim. Ancak, böyle bir durum tabii ki üzdü beni. Sonuçta, insanlar böyle durumlarda samimi bir hava oluştururlar ve sevgi gösterilerinde bulunurlardı. Siz hoş geldin demeye gidiyorsunuz O sizi fotoğraf çektirmek isteyen biri zannediyor. Aragones, Fenerbahçe'nin teknik direktörüdür her şeyden önemlisi misafirimizdir. Bir şey söylemek Türk halkına yakışmaz" dedi.
Fenerbahçe'nin ligdeki kötü gidişatını da değerlendiren Bülent Uygun Aziz Yıldırım'ı eleştirerek, "Yapılması gerekenler var ama yapılmıyor. Fenerbahçe bir dünya markası ancak Aziz Yıldırım Türk teknik adamlara şans vermiyor. Dikkat edin Türk teknik direktörler hep takım dibe vurmuşken getiriliyor. Şimdi Aragones'in yanında bir Türk antrenör olsa ve ben oraya giderken onu uyarsa, Aragones'de benimle selamlaşsa iyi olmaz mı?" diye konuştu.
Karşılaşma öncesi Fenerbahçe yedek kulübesinin önünde bekleyen Luis Aragones'in, kendisine başarılar dilemeye gelen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'u tanımamış ve Uygun'a çok soğuk davranmıştı. Daha sonra çevresindekilerle konuşan ve kendisiyle tokalaşmaya gelenin Bülent Uygun olduğunu öğrenen Aragones, yine umursamaz tavırlarıyla dikkat çekmişti.
29.09.2008Kaynak : İHA
Doğru söylemiş bi bakıma.. En azından Aragones'in yanında bi Türk antrenör olmalıydı.. Sadece selamlaşma konusu için değil..Kendi takımını da daha iyi tanırdı..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Bülent Uygun bu arada üstü kapalı mesaj gönderdi. Türk Teknik adamlarına Aziz Yıldırımın güvenmediğini söyledi. Adeta kendisinin reklamını yaptığını düşünüyorum. Çünkü; kendisin Sivas'ta istikrarlı bir şekilde gittiğini ve gerektiğinde Türk Teknik adamlarının neler yapacağını belirtti. Artık buradan ne sonuç çıkar bilmiyorum ama; Bülent Uygun vakt-i zamanında Fenerbahçe'de teknik adamlık yapmak istediği belli.
Güiza'yı eleştirenlere de saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın da.