Eskişehirspor
Fenerbahçe
Beraberlik
Eskisehirspor bu ligin kaliteli takimlarindan oldugunu ispat etti,Galatasaray macinin tesadüf olmadigini herkese gösterdi.Ligde son 4 macta 3 galibiyet,1 beraberlikleri var sanirsam,süper bir cikis yakaladilar ve lige ayri bir zevk katiyorlar.Büyüklere karsi oynarken kapanmiyorlar kendi yari sahalarina,hücum futbolu oynuyorlar.Riza Calimbay iyi bir takim kurmus,bu ligde basarili olacaktir Es-Es.
Fenerbahce ise 1 haftalik aradan sonra kötü futbol oynama aliskanligini devam ettirdi.Bilmiyorum,nereye kadar gidecek Fenerbahce bu futbolla ...
Dikkat ettiysen 2 takimin durumunu yazmisim oraya,Fenerbahce hakkinda ne yazzaydim ? Hersey güllik gülistanlik,1 mac berabere bitmis ama önemli degil,Güiza kacirdiklarini atsa kesin kazanirdi Fener,cok iyi futbol oynuyor falan ?
Elestiriye biraz acik olun,Fenerbahce bu sezon cok kötü futbol oynuyor,diger 2 takimdan da kötü oynuyor.Diger takimlar en azindan maclarini kazanabilmek icin mücadele ediyorlar.Fenerbahcede bu mücadele ruhu yok.Oyuncular daha macin basinda bitse de gitsek havasindalar.
Sabır yarabbi Sabır.
2. yarısını izledim maçın ilk yarısını izleyemedim. 2. yarı için şunu söyleyebilirim. Ortasahada topa basacak adam yok. Maldonado tamam iyi pas yapar öndeyken skor korumak için pas yapması için alırsın ama top kapması için Maldonado oynatılmaz Selçuk - Deniz oynatılır. Dün akşam Selçuk çıkıp Ali Bilgin girdiğinde ben 70. dklarda Gökhan Gönülün çıkıp herhangi bir oyuncunun çıkacağını biliyodum. Artık değişiklikler bile dkları belli.
Eskişehir 10 kişi olmasına rağmen çok iyi mücadele etti. Maçtan önce söylemiştim Youla'dan değil Serdar'dan korkuyorum diye her topu aldı gitti tek başına savaştı nerdeyse Serdar.
Herkes İvesa'nın kırmızısını tartışıyo Alex kaleciyi geçtikten sonra kendini niye yere atsın ? 33 Numaralı Tayfun'un o topa yetişme imkanı varmış. Yahu Tayfun o topa yetişmek için kendini heba etse yırtsa bir taraflarını yine yetişemez. 2. Yarıda bir pozisyonda Eskişehirli bir oyuncu sanırım Vucko'ydu tabanını direk Alex'in baldırına vurdu orda sarıyla geçiştirdi ama Alex o pozisyondan sonra sakatlandı.
Uzun lafın kısası artık şu moruk birşeylerin farkına varmalı. Scout olayını mutlaka yapmalı kulup önümüzdeki maçta kiminle oynayacağımız, tehlikeli oyuncuları, taktik yapısını birisi rapor etmeli. Çünkü her maçta ben rakibin gizli silahlarını, oyun yapılarını biliyorum ama bizim moruk her maçta boş bırakıyo o oyuncuları.
Aragones'in açıklaması şaşırttı beni. "Taktik olarak hatamız yoktu. Top girmeyince girmiyor."
Bu kadar amatör bir açıklama olabilir mi? Eğer top girmiyorsa girmesi için hamleler yapman gerekiyor. Güiza'nın gol atamıyacağı belli dakika 60'da onu çıkarıp İlhan'ı al oyuna Semih'i Güiza'nın yerine koy golü böyle ara.
Bu teknik adam ile olacağına inanmıyorum. Büyük ihtimalle devreyi 25-30 puanla felan bitiririz.
2 puanın yanında Alex'i de kaybettik.Arsenal maçında yok İnş. GS maçına yetişir.![]()
Bir bu eksikti.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=13574
geldimi her şey üstüste geliyor.Bakalım Alex oladam nasıl oynayacağız.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
iki takımıda tebrik ediyorum mücadelesinden dolayı.Herkes pozisyonları konusuyor ama maçın içindeki o heyecan o müthiş organizasyonları konusmuyor.Guiza çok gol kaçırdı ama pozisyona giriyor olması bir artı.Edu nun hiç bir hatası yok volkan edu yu rahat pozisyonda kafa vuracakken çıkıp dengesini bozuyor üstelikte seslenmeden dire eduya .Volkan çok hata yapıyor.Milli takımdada var bu tip hataları.Son sözüm şu içeriden çıkan topa herkes gol diyor.Vallahi geçen hafta yapılan lehine hatalar karsısında hiç itiraz etmemeli ee bugün sana yarın bana
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Maç 2*2 ama çok fazla gol kaçırdık. Buda göz ardı edilmemeli.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Eses de cok kacırdı. Bilhassa Youla. Bir futbolcu her kaarsı karsıyada kalecinin üstüne vurmaz ki (: 2 takım adına da bol pozisyonlu bir mac oldu.