Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

6 23.08%
  • Fenerbahçe

14 53.85%
  • Beraberlik

6 23.08%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 139 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Fenerbahçe [ TSL 9. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

söylenecek pek bir şey yok.Maçı izledim ve izlerken kafayı yedim.Orta saha diye birşey yok resmen.Mücadele,istek yoktu takımda.İlhan nedense benimde hoşuma gitti en azından istek vardı adamda.Semih hiç yok gibi birşeydi.Carlos ofansif anlamda iyidi ama defansta açık verdi.Alex pek gözükmedi sadece golleri attı ama genede ölüsü bile yetti.

Pozisyonlar içinse,penlatı kırmızı kart doğruydu,Carlos'un pozisyonunu çok net görememekle birlikte gol olarak görüyorum ama burda hakemin kararına saygı duymalıyız çünkü biz o kadar farklı açıdan göremiyoruz o adam 1 saniye içinde bulunduğu yerden nasıl görsün,son olarakta 90. dk da uzatmalar başlamadan önce Volkan topu ceza sahası dışında eline alıp oyunu başlattı.Hakem pozisyonu es geçti.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

ES-ES Can Yakmaya Devam Ediyor Önce Bizi Yendiler Sonrada Fenerden 10 Kişi 1 Puan Aldılar Fenerbahçede Arsenal Ve Galatasaray Maçları Aragones İçin Çok Önemli Ve Haftaya Fenerbahçe Evinde Galatasaraya Karşı İstenmeyen Bir Sonuç Alırsa Aragones Tazminatına Rağmen Gönderilir Gibi Geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kırmızı kart dogru degil sarı olması lazımdı..Çizgiden çıkan top'da gol..Benim düsüncelerim bunlar..Eses ligde iyi çıkış yakaladı...Fenerbahçe bu maçı kazansa şidi çok iyi hava yakalayabilirdi..Gelecek haftaki maç çok büyük önem taşıyor..Belkide 2 hoca'dan birinin spn maçı olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kırmızı kart dogru degil sarı olması lazımdı..Çizgiden çıkan top'da gol..Benim düsüncelerim bunlar..Eses ligde iyi çıkış yakaladı...Fenerbahçe bu maçı kazansa şidi çok iyi hava yakalayabilirdi..Gelecek haftaki maç çok büyük önem taşıyor..Belkide 2 hoca'dan birinin spn maçı olacak..
    Kusura bakma ama ilk cümlene katılmak imkansız.Acaba düşüncenin nedenini biraz açarmısın yani kırmzı kart olması için daha ne gerekiyordu?.Alex kaleciyi geçmiş kale boş kaleci Aex'i indrimiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kaleciyi yatırmış, topu kaleciden kurtarmış, düşürülmese topa dokunup gol yapacak sadece. Arkasındaki defans oyuncusu Alex'i bozamaz orada. Son adam olduğu için de kart doğru. Ama keşke 10 kişi kalmasaydı rakip, 10 kişi kalınca 1 koşan adam 2 koşmaya başladı ve daha çok zorladılar bizi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Kusura bakma ama ilk cümlene katılmak imkansız.Acaba düşüncenin nedenini biraz açarmısın yani kırmzı kart olması için daha ne gerekiyordu?.Alex kaleciyi geçmiş kale boş kaleci Aex'i indrimiş.
    Bencede Penaltı Ve Kart Doğruydu Arkadaşın Dediği Gibi Alex Boş Kaleye Gidecekti Hakemi Bu Pozizyon İçin Suçlamak Yersiz

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

hakem Roberto Carlos'un golü hariç iyi bir maç yönetti...
    kararları istikrarlı ve çoğu doğruydu...
    goldede yan hakemin hatası vardı ama olur bu tarz şeyler...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Öncelikle üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum. Fakat bu maçı kaybetseydik gerçekten çok üzülürdüm. Çünkü yenilgiyi haketmemiştik ve yenilmedikte. Ama ilk olarak Fenerbahçe'den bu kadar kötü bir oyun beklemiyordum. Fenerbahçe'mi oynamadı Eskişehirspor'mu oynatmadı orası tartışılır. Volkan'ın çıkardığı pozisyon gol bana göre. İvesa'ya verilen kart tartışılır ama doğru bir karar gibiydi. Bu arada İvesa beyin tramvası geçirmiş diyolar umarım öyle değildir. TV'den gelen son haberlere göre de durumu iyiymiş. Anderson ilk golünü attı. Serdar yine etkiliydi ve Emre Toraman'ın dönmesine daha da önemlisi iyi dönmesine çok sevindim. Youla %100'lük golü atsa belkide kazanmıştık. Bu arada Kuddusi Müftüoğlu'nun bu bizim maçları 2.kez katledişi. Bundan önce de Malatya maçımızı katletmişti. Ne diyelim sağlık olsun. Bu zorlu 3 maçlık virajı 7 puan ile geçiyoruz. Bravo çocuklar...
    I'm back...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Alex kalecinden kurtulsa %100 gol olurdu. Çünkü arkadan gelen Es Es'li oyuncu o topa müdahale edecek zamanı ve hızı yakalayamazdı. Alex o topu boş ağlara bırakırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yan hakem de çizgide değildi o esnada, İlhan'ın vurduğu gibi top yerden gitse daha rahat anlayabilecektik ama top havada olduğunda tam çizgiden bakmadıkça kimse anlayamaz. Perspektif konusunda az çok bilgisi olan bu pozisyonda kesin hüküm vermenin doğru olamayacağını rahatlıkla söyler. Yan hakemin hatası çizgide olmaması ki orada Carlos'un geriye dönüp kalecinin topu tutamayacağını bilemez hakem ve bu nedenle çizgiye gelmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tamam Eskişehir iyi mücadele etti.Ancak bu kadar kötü bir FB karşısında 8-9 hatta 10 u aşkın gol pozisyonu veren bir takım pek de ışık vermedi bana.

Maç hakkında hiçbir şey söulemek istemiyorum.Felaket diyorum sadece. Seyrederken kahroluyorum her maçta. Bıktı artık bu ruhsuz,isteksiz,arzusuz futbolu seyretmekten biz bıktık.Ama oyuncular seyrettirmekten bıkmadılar.

Hani bu Güiza word class golüydü.Bu ne kardeşim ya bir forvet 5-6 kere aynı pozisyoonu kaçırırmı.Topu bir kere sağa çekse boş kaleye atacak ya da kaleci indiricek penaltı olacak.Nasıl kaçar bu kadar pozisyon anlamak çok zor hemde aynı tip pozisyonlar.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Tamam Eskişehir iyi mücadele etti.Ancak bu kadar kötü bir FB karşısında 8-9 hatta 10 u aşkın gol pozisyonu veren bir takım pek de ışık vermedi bana.
    Youla Galatasaray Maçında Oynadığı Gibi Oynasaydı Feneri Yenerdi Es-Es Sorun ES-ESde Değil Youladaydı Bu Maçta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Youla Galatasaray Maçında Oynadığı Gibi Oynasaydı Feneri Yenerdi Es-Es Sorun ES-ESde Değil Youladaydı Bu Maçta
    Ama stoperlerin hızı çevikliği mücadeleciliği çok daha önemli bu hususta. Bir Edu bir Lugano Emre ve Servetten daha iyi hızlanan daha hızlı daha çevik adamlar... Bunu gözardı edip Youla'nın performasını yargılamak çok yanlış olur
    Fikirlerim burada

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Ama stoperlerin hızı çevikliği mücadeleciliği çok daha önemli bu hususta. Bir Edu bir Lugano Emre ve Servetten daha iyi hızlanan daha hızlı daha çevik adamlar... Bunu gözardı edip Youla'nın performasını yargılamak çok yanlış olur
    Orasıda Doğru Emre Özellikle Batırdı Bizi O Maçta

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post

Bu , Eskişehir takımından ziyade hocadan kaynaklanıyor bana göre .. 10 kişi kaldıktan sonra orta saha değilde Anderson'u çıkarsaydı bu kadar net pozsiyonlar vereceğini düşünmüyordum Es-Es'in .. Youla ilede etkili olmaya çalışabilirdi ve bana görede dogru olan buydu .. en azından 70'den sonra oyunu kendi yarı sahasında kabullenmek zorunda kalmazdı .. 87'deki Cumhur değişikliği daha önceden yapılsaydı maçı 10 kişiylede olsa Es-Es'in kazanacagını düşünüyordum ..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Maçı 90 dk izledim.Eskişehir'i beğendim.İyi oynadılar bence 10 kişiyle bu kadar pozisyon vermek normal.Buldukları pozisyonlara da bakın bir de...Carlos'un pozisyonu gol bence.Kırmızı kart doğru karar.Es-es kaybetse yazık olurdu emeklerine oyuncuların...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Carlos'un geri pasında Maraton programı pierodan hesaplayarak 7 cm içerde olduğunu belirtti ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Bu , Eskişehir takımından ziyade hocadan kaynaklanıyor bana göre .. 10 kişi kaldıktan sonra orta saha değilde Anderson'u çıkarsaydı bu kadar net pozsiyonlar vereceğini düşünmüyordum Es-Es'in .. Youla ilede etkili olmaya çalışabilirdi ve bana görede dogru olan buydu .. en azından 70'den sonra oyunu kendi yarı sahasında kabullenmek zorunda kalmazdı .. 87'deki Cumhur değişikliği daha önceden yapılsaydı maçı 10 kişiylede olsa Es-Es'in kazanacagını düşünüyordum ..
    brawo işte yorum.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Asbaşkanımız Sayın Ali Koç, Eskişehirspor maçında yaşanan tartışmalı pozisyon için, "Eğer golse Eskişehirspor`un galibiyetine yazık oldu diyebiliriz" dedi. Maç sonrası açıklamalar yapan Ali Koç, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bir şeyler oldu. Maç bir anda dönüverdi. O defansla maçı kazanmamız mümkün değildi. Umarım en kısa zamanda deplasmanlarda da Şükrü Saracoğlu`nda oynadığımız gibi oynarız. Eskişehirspor`un gol tartışması olan bir pozisyonu var. Yoğun bir şekilde gol olduğu söyleniyor. Eğer golse Eskişehirspor`un galibiyetine yazık oldu diyebiliriz. Bugün bizi ve yönetici arkadaşlarımızı çok iyi ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ortamı geren değil daha ılımlı olmasını sağlayan bir anlayış umarım devam eder yönetimde. Daha fazla antipatik görünmeye gerek yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçı İzleme Şansım Olmadı Ama Eskişehirsporu tebrik ediyorum 10 kişi 1 puan almışlar ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Asbaşkanımız Sayın Ali Koç, Eskişehirspor maçında yaşanan tartışmalı pozisyon için, "Eğer golse Eskişehirspor`un galibiyetine yazık oldu diyebiliriz" dedi. Maç sonrası açıklamalar yapan Ali Koç, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bir şeyler oldu. Maç bir anda dönüverdi. Eskişehirspor`un gol tartışması olan bir pozisyonu var. Yoğun bir şekilde gol olduğu söyleniyor. Eğer golse Eskişehirspor`un galibiyetine yazık oldu diyebiliriz.
    Sadece aleyhine hata olduğunda değil lehine hata olduğunda da meydana çıkıp bu tip sözler söyleyen insanları tebrik etmek gerekir. Umarım bu anlayış devam eder ve diğer kulüplerde bu anlayışı benimser.

Maçı izlemedim zaten pek izlenilecek bir maç değilmiş. Geçen sene 9 kişiyle Ali Sami Yen'de son dakika golüne kadar direnen tura çok yaklaşan takımın yerine 10 kişi kalan Eskişehirspor'u yenemeyen takım geldi. Geçen sene 1-0 geri düştüğü Chelsea maçını 2-1 kazanan takım gitti Sivasspor'a karşı öne geçen ve mağlup olan takım geldi. Bu saatten sonra Aziz Yıldırım mı kafayı iki elinin arasına koyarak düşünür, Aragones mi yoksa futbolcular mı bilemem ama o formanın layık şekilde temsil edilmesi gerekiyor. Eğer ki edilemiyorsa sorumlusu her kim ise '' benden bu kadar '' demesi gerekiyor.

Eskişehirspor'u tebrik ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

fener alır dedık 10 kişi takımı yenemedıler.es esi tebrik ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bunu yorumu başka kimseden duymadım beklememde.Ama doğrusu budur.

Maça gelince izledim , fena oynamadık ancak bu defansla zaten kazanmak haksızlık olurdu.Carlos'un pozisyonu çok net gol bence.Ancak diğer yandan kırmızıya laf söylemekte gerçekten ayıp.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kaleciyi yatırmış, topu kaleciden kurtarmış, düşürülmese topa dokunup gol yapacak sadece. Arkasındaki defans oyuncusu Alex'i bozamaz orada. Son adam olduğu için de kart doğru. Ama keşke 10 kişi kalmasaydı rakip, 10 kişi kalınca 1 koşan adam 2 koşmaya başladı ve daha çok zorladılar bizi.
    1. Alex kısa mesafede iyi hızlanamaz beli çabuk dönmez çabuk değildir.
    2. Topu Tayfun Türkmen'in önüne sürüyor. Kaleden uzaklaşan bölgeye sağ ayağına doğru sürüyor. Kaleciden kurtulup sağ ayağıyla vurması için yüzünü kaleye dönmesi gerekiyor
    3. Tayfun sadece 1-2 metre geride
    4. Tayfun bırakın önde kalmayı yan yana bile kalsalar Alexten çok daha güçlü (Tayfun Türkmen beni geçmiş bu arada)
    5. Tayfun herhangi bir müdahalede Alex'i bozabilir, topla Alex'in önüne geçebilir.

Gol olabilme ihtimali olduğu kadar bu ihtimallerde vardı. Hakemi eleştirmem ama tek açıdan bakmayı eleştirmek gerek.

2. olarak Carlos'un pozisyonun gol verilme ihtimali çok daha kolaydı. Sezme ihtimali zordur ancak volkanın kolunun kale içine uzanması. Volkanın kale içine girmesi. Maçın oynandığı anda herkese gol izlenimini veriyordu.

Bu ülkede Carlos'un ettiği küfürleri duymamak, Carlos'un alaylarını görmemek, Carlosun hatalarını konuşmamak adeti var. Tamam çok önemli bir futbolcuydu da... 2. yarıda ki bir pozisyonda hakemi kolundan tutması. Sonra hakemin onun kollarından kurtulması ve ardından hakeme karşı sırıtması da berbattı. Resmen ben Carlos'um siz kimsiniz der gibiydi. Ayıptır. Onun yaptığı değil ama... Senelerdir bizim yaptığımız görmemişlik ayıp. Her geleni ilah yapmamız ayıp. Aylık 100 er milyar veririz bu adamlara. Aylık 2-3 maçta 5 milyar alamayan hakemlerimizi de önlerine atarız alın aşağılayın bizim evladımızdır. Hakiki ses çıkarmayan şamar oğlanıdır diye...
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hele Guiza'nın kacırdığı bi gol var evlere senlik ilk pozisyonda kaleciden dönüyor top.Kafasıyla ağlara yollamaya calısıyor yere vurdursa gol olacak %99 ama aklına gelmiyor çünkü Fenerbahce forması giyenlere bi şey(H)ler oluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

7 cm top icerdeymis, gercekten yazik. Bu hakemler, bukadar net biseyi goremiyosa ben ne diim. Bi kac daha mi hakem yerlestirsek sahaya

Fenerbahce baya bi gol kacirmis diyolar, ben maci izliyemedim ama. Bu gidis cok kotu, nasil duzelcekler bilmiom ama Fenerbahceye hic yakismiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maça Eskişehir daha istekli başlayan taraftı.Fakat ilk golü Fenerbahçe buldu.Alex çok güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi.Eskişehir'in bu gole erken cevap vermesi dirençlerini koruyabilmeleri adına iyi oldu.Zira bu gol olmadan 2-0 olsaydı bu maçtan puan çıkaramayabilirlerdi.Bu golde Fenerbahçe savunmasının büyük hatasını Anderson affetmedi.Maçın başında Fenerbahçe savunması iyi oynadığı takdirde bu maçı takımına kazandırabilir demiştim.Aksine kötü oynayıp kaybettirdi.Maçın kritik noktalarından penaltı+kırmızı kart pozisyonuydu.Ben bu pozisyondan sonra maçın kopacağını düşünmüştüm fakat bu düşüncem gerçekleşmedi.Es Es 10 kişi kalmasına rağmen canla başla mücadelesine devam etti ve yine çok önemli bir zamanda beraberlik sayısını buldular.Yine golde Fenerbahçe savunmasının katkısı büyüktü..2.yarıda Es Es 10 kişi olmasına rağmen gol için bastıran taraftı.Golü bulamadılar ve zaman ilerledikçe 10 kişi kalmalarının dezavantajını yaşamaya başladılar.Maçın son bölümlerine girerken Fenerbahçe etkili ataklar geliştirmeye başladı.Net pozisyonlar bulunmasına rağmen gol gelmedi.Bu dakikalarda Eskişehirspor'un Youla ile pozisyonları vardı.Fakat Youla bunları değerlendiremedi.2 takımda gol şanslarını değerlendiremeyince maç berabere bitti.Bu arada R.Carlos'un geri pasında bence top çizgiyi geçti.Fakat hakemler pozisyonu göremediler maalesef.Açıkcası bu pozisyonda art niyet aramamak gerekiyor.Fakat artık bu hatalar iyice can sıkmaya başladı.Hakemler sezona kötü başladı ve kritik hatalar aynen devam ediyor.Bir çeki düzen vermeleri şart.Eskişehirlelerin her ne kadar 3 puan alabilecekleri bir maç olsada beraberlikten memnun olduklarını düşünüyorum.Fenerbahçe'de ise 2 kritik maç öncesi her şeyin aynı olduğunu gördük.Bu 2 maçta alınabilecek acı skorlar bir çok hamleyi beraberinde getirebilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    7 cm top icerdeymis, gercekten yazik. Bu hakemler, bukadar net biseyi goremiyosa ben ne diim. Bi kac daha mi hakem yerlestirsek sahaya

Fenerbahce baya bi gol kacirmis diyolar, ben maci izliyemedim ama. Bu gidis cok kotu, nasil duzelcekler bilmiom ama Fenerbahceye hic yakismiyor
    yahu kardeşim biz hiç bir kamera açısıyla göremedik kesin golmü değilmi diye.Lig TV'nin kullandığı bilmemne teknolojisyle topun 7 cm içeriye girdiğini öğrendik.Buraya kadar bir sorun yok olay bu şeklide gelişti değil mi?

E peki biz o kadar kamera açısıyla göremedik te hakem durduğu yerden saniyenin 1/10'de nasıl görüp karar versin.Robot mu bu adam.Nasıl görmesini bekliyorsun.Kafalarına Lig TV'nin kullandığı teknolojiyi içeren bir çipmi takalım nedir yani bu mu önerin?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dün EsEse yazık oldu gerçekten adamların buz gibi golünü vermediler.10 kişi kalmalarına rağmen çok iyi mücadele ettiler

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri