Uğur'u kötü oynasa bile önceki maçlarda çabası için mücadelesi için savunuyordum en azından Carlos gibi Maldonado vs. gibi oyunu bırakmıyordu dün bunun ortaya çıkması beni sevindirdi.Gökhan,Uğur,Volkan bu üç oyuncu yerinde olsam Avrupa'dan teklif varsa giderim bu takımdan çünkü taraftarda çifte standart var.Carlos çaprazdan kötü vuruyor olabilir alkışlanıyor.Güiza kaçırıyor yine birşey yok.Uğur (önceki maçlarda) çalım deniyor topu ileri taşımaya çalışıyor ayağı kayıyor ya da kaptırıyor,sıkışıyor(Carlos atağa çıkmakta geciktiği için) hemen homurdanmalar başlıyor.Aynı şekilde Volkan hatalar yapıyor ama artık üzerinde öyle bir baskı oluşmuş ki her topta tedirgin.Avrupa Şampiyonası'nda nası oynadığını hepimiz gördük.
Ankaragücü maçında Deivid'e tahammül ediyorsun bu maçta çıkartıyorsun nasıl iştir bu.Esas Deivid Şampiyonlar Ligi'nde nasıl oynadığı en olmadık anlarda bir şut ile golü bulduğu bu kadar açıkken oyundan alıyorsun.Ama geçen senede ligde özellikle deplasmanlarda etkisiz Deivid'i Ankara'da oyundan almıyorsun.
Josico'yu geçen maçlarda beğenmiştim ama bu maçta daha etkisizdi.Belki bunun nedeni yanında Selçuk yerine Emre'nin olmasıydı.