Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 148 arası toplam 148 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Porto [ Şampiyonlar Ligi 5. Maç ]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Uğur'u kötü oynasa bile önceki maçlarda çabası için mücadelesi için savunuyordum en azından Carlos gibi Maldonado vs. gibi oyunu bırakmıyordu dün bunun ortaya çıkması beni sevindirdi.Gökhan,Uğur,Volkan bu üç oyuncu yerinde olsam Avrupa'dan teklif varsa giderim bu takımdan çünkü taraftarda çifte standart var.Carlos çaprazdan kötü vuruyor olabilir alkışlanıyor.Güiza kaçırıyor yine birşey yok.Uğur (önceki maçlarda) çalım deniyor topu ileri taşımaya çalışıyor ayağı kayıyor ya da kaptırıyor,sıkışıyor(Carlos atağa çıkmakta geciktiği için) hemen homurdanmalar başlıyor.Aynı şekilde Volkan hatalar yapıyor ama artık üzerinde öyle bir baskı oluşmuş ki her topta tedirgin.Avrupa Şampiyonası'nda nası oynadığını hepimiz gördük.

Ankaragücü maçında Deivid'e tahammül ediyorsun bu maçta çıkartıyorsun nasıl iştir bu.Esas Deivid Şampiyonlar Ligi'nde nasıl oynadığı en olmadık anlarda bir şut ile golü bulduğu bu kadar açıkken oyundan alıyorsun.Ama geçen senede ligde özellikle deplasmanlarda etkisiz Deivid'i Ankara'da oyundan almıyorsun.

Josico'yu geçen maçlarda beğenmiştim ama bu maçta daha etkisizdi.Belki bunun nedeni yanında Selçuk yerine Emre'nin olmasıydı.

Nesil
    2006

Deivid orada, formayı çıkardıktan sonra yere koymuş. Yanlışlıklada üstüne basıyor. İşte bizim mükkemmel Türk basınıda kendine pay ediyor... Bunu anlamamak imkansız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deivid'in forma mevzusu da tam komedi yahu.Deivid onu yere atacak da üstüne basacak.Medyaya yakıştırdım da her türlü medyadan lşikayet eden Emre abi'ya yakıştıramadım.

Artık şansımız da bitti ŞL'de bence UEFA da da hatta ligde de şansımız yok.Yapabileceğimiz tek şey Ocak'I beklemek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Deivid'in forma mevzusu da tam komedi yahu.Deivid onu yere atacak da üstüne basacak.Medyaya yakıştırdım da her türlü medyadan lşikayet eden Emre abi'ya yakıştıramadım.

Artık şansımız da bitti ŞL'de bence UEFA da da hatta ligde de şansımız yok.Yapabileceğimiz tek şey Ocak'I beklemek.
    Benimle ne alakası var ? Ben mi yaptım haberi? Madem formayı cıkarıyorsun orada malzemeci yok mu ona veremiyor musun hem ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Benimle ne alakası var ? Ben mi yaptım haberi? Madem formayı cıkarıyorsun orada malzemeci yok mu ona veremiyor musun hem ?
    Orda koymasını yazcaktım unutmuşum.Ayrıca son cümlen ne demek istediğimi anlatıyor o anlık sinirle yaptığı belli.Kaldı ki Deivid bunları yapacak biri değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O anki sinir ile ama oynadıgı kulüp forma attı diye Tomas'ı kovan kulüp. Dikkat etsin yani Deivid...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu futbolcular allah aşkına erkeklik taslayacağız diye formaları yere atma gösterisinden bir vazgeçsinler. Tomas'ı evet gönderdin. Kazım attı gönderemedin, gönderemedin diyede Deivid attı. Kazım formayı yere attığı için gönderilseydi. Deivid atamazdı.

İlli o anlık sinirin varsa git klubeyi yumrukla. Git ihtiyarı yumrukla. Ama şu forma hepsinden kutsal. Milyonlarca kişinin gözyaşı var. Kendinize bunu huy edinmeyin artık.
    Artistik yapacağım diye yere atıp durmayın şunu. 2 haftada bir yerde görmek zorundamıyız o formayı biz.

Güney amerikalısın tamam. Takmııyorsun kafana bunları o da tamam. Suç belki sizde değil o da tamam. Ama ya cahil futbolcu almayın şu takıma. Yada sizde onlar gibi cahil olmayın "yöneticiler".
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    O anki sinir ile ama oynadıgı kulüp forma attı diye Tomas'ı kovan kulüp. Dikkat etsin yani Deivid...
    Tomas yere attığı ortada ama; Deivid üstünden çıkarmış yere atmış. Yani sadece üstünü değiştirmek için... Altında buzağı aramayın... Medya'nın gazına gelmeyin...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu forma atma mevzusu sıkmaya başladı. Gelen giden kutsal formayı yere atıyor. Arkadaşın dediği gibi formayı verecek hiç kimse yok mu orda ? Şahsen bu forma atma konusunda çok titiz düşünüyorum. Formayı yere atan bir oyuncu takımı 10 yıl boyunca şampiyon yapan bir oyuncu olsa dahi diğer sabah kulüple ilişkisinin kesildiği haberini görmek istiyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu forma atma mevzusu sıkmaya başladı. Gelen giden kutsal formayı yere atıyor. Arkadaşın dediği gibi formayı verecek hiç kimse yok mu orda ? Şahsen bu forma atma konusunda çok titiz düşünüyorum. Formayı yere atan bir oyuncu takımı 10 yıl boyunca şampiyon yapan bir oyuncu olsa dahi diğer sabah kulüple ilişkisinin kesildiği haberini görmek istiyorum.
    Şükür demek istedigimi anlayan biri cıkmış, sagol Kaptan

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hocam benim evde 5 tane formam var. Giysilerimi çıkardığım zaman oraya buraya fırlatan bir insanım. Ama o 5 formadan herhangi birinin sıradan bir giysi parçasıymış gibi oradan buradan saçma sapan sarkıtğı veya yerlerde gezindiği hiç görülmemiştir. Her zaman formamı çıkardığımda özenle katlar, bir kenara koyarım. Benim bile gösterdiğim bu özeni (ki Galatasaray üzerinden 5 kuruş kazanmışlığım yoktur) futbolcuların (her biri milyon dolarlar alarak o formayı giyiyor) bi zahmet göstermesi gerekli. Göstermiyor mu? Zamanında bu başkan Tomas'ı aynı sebepten göndermiş bir başkan. Maddi durumunda da bir problemi yok. Hatta saçma sapan oyuncular için milyonlar harcayabilecek kadar da müsait durumda kendileri. O formaya en ufak saygısızlık yapanı uyarmayı, cezalandırmayı ve hatta gerekirse yollamayı bilecek. Ben kendi açımdan düşünüyorum, şu anda takımda en sevdiğim oyuncu Lincoln. O eğer böyle bir saygısızlık yapsa, formayı yere atsa, o formaya gereken özeni göstermezse Lincoln'ü protesto edenlerin en başında olurum. Çünkü ben o formanın hayaliyle büyüdüm, o forma benim için kutsal. Sizin de böyle düşünmeniz gerektiğini düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Hocam benim evde 5 tane formam var. Giysilerimi çıkardığım zaman oraya buraya fırlatan bir insanım. Ama o 5 formadan herhangi birinin sıradan bir giysi parçasıymış gibi oradan buradan saçma sapan sarkıtğı veya yerlerde gezindiği hiç görülmemiştir. Her zaman formamı çıkardığımda özenle katlar, bir kenara koyarım. Benim bile gösterdiğim bu özeni (ki Galatasaray üzerinden 5 kuruş kazanmışlığım yoktur) futbolcuların (her biri milyon dolarlar alarak o formayı giyiyor) bi zahmet göstermesi gerekli. Göstermiyor mu? Zamanında bu başkan Tomas'ı aynı sebepten göndermiş bir başkan. Maddi durumunda da bir problemi yok. Hatta saçma sapan oyuncular için milyonlar harcayabilecek kadar da müsait durumda kendileri. O formaya en ufak saygısızlık yapanı uyarmayı, cezalandırmayı ve hatta gerekirse yollamayı bilecek. Ben kendi açımdan düşünüyorum, şu anda takımda en sevdiğim oyuncu Lincoln. O eğer böyle bir saygısızlık yapsa, formayı yere atsa, o formaya gereken özeni göstermezse Lincoln'ü protesto edenlerin en başında olurum. Çünkü ben o formanın hayaliyle büyüdüm, o forma benim için kutsal. Sizin de böyle düşünmeniz gerektiğini düşünüyorum...
    Bu yazı taraftarın futbolcudan çok daha büyük olduğunun göstergesidir. İkincisi hayır evinde yere atsan dahi. Klubede niye yere atıyorsun :@

Her sinirlenen hıncının şundan çıkarmasın artık. Fenerbahçeli arkadaşlarda futbolcusunu koruyacağına formasını korusun. Futbolcu gelir gider forma baki kalır. Gönderirsin Tomas'ı 2 sene sonra oynarsın çeyrek finali. Göndermezsin Kazım'ı toplarsın 5 maçta iki puanı.

Koşmazlar mücadele etmezler. Bir sıkıntıları yokki. Nerde olduklarından haberleri yok. Takar voltmen i müzük dinlerler.
    Kafası mı attı alır formayı atar yere... Hooop diyecek biri olmadıkça...
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Abooo Emrenin cümlesinden nasıl bir birşey cıkarabilirsin.Deivid bana göre Tsl deki en vasat oyuncularından biri...( Benim görüşüm)
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Hmmm... O zaman bu gün Deivid bedava olsa ve bütün kulüplere sorsalar hangisi red eder?(Yabancı sınırlamasını düşünme)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Hmmm... O zaman bu gün Deivid bedava olsa ve bütün kulüplere sorsalar hangisi red eder?(Yabancı sınırlamasını düşünme)
    Batuhan 2 sene önce siz degilimiydiniz Deivid futbolcumu yok gitsin vs. diyen.
    Geçen sene Şl de takım iyi oynadı Deivid e de atmak kaldı ama bana göre iyi bir futbolcu degil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar saçmalamayın yahu. Burda Ronaldinho bence çok baskı görüyor, GSye gelsin dersem gelecek mi? Bırakın kulup menajerlerini, siz ciddiye alırmısınız bu mesajı? Onun için niçin yorumlarımızı "kötü emellerimiz(dünyayı ele geçirmek gibi)" için kullanalım? Bence art niyetli olan yorumu yapan değil, yorumu yorumlayandır. Kaldı ki etik açıdan mı yoksa dik açıdan mı söylediğini ne sen, ne ben bilebiliriz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yahu konuyu Deivid in futbolculuguna getirdinz tam, yok kim reddeder falan. Ben diyorum ki bir futbolcunun formayı yere atması hoş degil. Yoksa banane Fener formasından. Genel anlamda söyledim ben. Tabi anlayan anlıyor sadece

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Abooo Emrenin cümlesinden nasıl bir birşey cıkarabilirsin.Deivid bana göre Tsl deki en vasat oyuncularından biri...( Benim görüşüm)
    Vasat mı?
    İzlemediğine sayıyorum, yaşının getirdiği gençlik heyecanına sayıyorum (vakt-i zamanında biz de öyleydik), üzerine de yorum yapmıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Vasat mı?
    İzlemediğine sayıyorum, yaşının getirdiği gençlik heyecanına sayıyorum (vakt-i zamanında biz de öyleydik), üzerine de yorum yapmıyorum.
    Ben cevap vermiyecegim artık

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Batuhan 2 sene önce siz degilimiydiniz Deivid futbolcumu yok gitsin vs. diyen.
    Geçen sene Şl de takım iyi oynadı Deivid e de atmak kaldı ama bana göre iyi bir futbolcu degil..
    Bendim red etmiyorum. Ama o zaman yanlış mevkide oynatılıyordu. Sonra geldi sağ açık oynadı ve ateşleyen futbolu ile bize güzel anlar yaşattı. Onun attığı goller ile çok maç kazandık. Hakkı yenmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deivid iyi bir futbolcu, ne varki bu maçta etkisini gösteremedi. Ama benim takımımda Arda böyle bişey yapsa, cezasını çeksin isterim. Sanırım Deivid'in iyi futbolcu olup olmaması formaya yapılanın saygısızlık olduğunu ve cezalandırılması gerektiğini değiştirmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Emrede yine sakatlanmis ben demistim bu sezon 15 mac oynarsa cok bile oynamis olur
    Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun MR'ı çekildi. Bu sabah antrenmanına sağ arka adellesindeki ağrı nedeniyle çıkmayan sarı lacivertli futbolcunun Acıbadem Hastanesi'nde çekilen MR'ında önemli bir sakatlığının olmadığı bildirildi.

Yıldız futbolcunun yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ve hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş derbisinde oynamasında herhangi bir sakınca bulunmadığı öğrenildi.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Deivid vasat oyuncuysa bırakalım gidelim...
    Formayı yere atmıssa cezası verilir o da bu formayı cok seviyor özrünü de diler ama kasıtlı değildir bence yaptığı..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Star TV spikeri Ertem Şener, Fenerbahçe-Porto karşılaşmasını canlı olarak TV başındaki izleyenlere aktardı. Şener öyle cümleler kullandı ki... Şener'in ekran başında çıldırtan o sözlerini derledik:

Kadıköy'de enteresan şeyler oluyor gerçekten.

Direk en değerli savunma oyuncusu oldu F.Bahçe'de.

Yetişen yakalar. (Taca çıkmakta olan top için.)

Portolu savunma oyuncusu bunu yapmaz. (Güiza'nın kaçırdığı gol sonrası)

3. gole sonlarda da razıyız. Ama onlar 3 için geliyor.

Bir gözü topta bir gözü arkadaşlarında. Top arkada kaldı.

Beton gibi bir savunma yaptılar.

Yasladı Porto'yu iyice geriye, yüklendikçe yükleniyor.

Kalp atışlarını hızlandıran pozisyon.

Güiza neleri attı, neyi kaçırıyor (!)

Yenetek güzeli Kazım! İşte Kazım, işte Kazım.

Bay bayan çoluk çocuk herkes ayakta ...

En baba Kazım ekranda ... Baba Kazım ekranda.

Oyunu soğutmadılar, buza çevirdiler buza!

Hem bilekleriyle, hem de vücuduyla geçiyor.

Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun MR'ı çekildi. Bu sabah antrenmanına sağ arka adellesindeki ağrı nedeniyle çıkmayan sarı lacivertli futbolcunun Acıbadem Hastanesi'nde çekilen MR'ında önemli bir sakatlığının olmadığı bildirildi.

Yıldız futbolcunun yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ve hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş derbisinde oynamasında herhangi bir sakınca bulunmadığı öğrenildi.

DHA
    Bu hafta agrisi olmus hafta sonu garanti sakatlanir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben maç öncesi. Emre'nin oynamasına sevinmek yerine Selçuğun oynayamamasına üzülmek gerek diye düşünüyordum. Hatta bir de deniz olmayınca oturup ağlamak gerekti.

Sanırım ne demek istediğim. Porto elini kolunu sallayıp top dolaştırırken anlaşıldı. Görmüş bulunduk Emre ve Josico'nun oluşturabileceği agressif defansif orta alanı???
    Ben demiştim demeyi severim genelde ama bu sefer üzüldüm buna açıkçası
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Normalde bu tarz kıyaslamaları sevmem ama..

F.Bahçe'de Selçuk,Josico,Maldonado'yu görünce ön liberoda Hüseyin Çimşir benim gözümde P.Viera..

Sezon başında geldi geliyor , imza ertelendi haberleriyle bizleri kasan Burak Yılmaz'ı da görünce alınmaması çok isabetli olmuş diyorum.

Kaçırdığı goller sonrasında her maç saç baş yoldurtan Umut ve Gökhan Ünal içinde Guiza'yı izledikten sonra derin bir oh çekiyorum.

F.Bahçe'den iki oyuncu.. Gökhan Gönül ve Uğur Boral'ın yeri apayrı.. Bu iki oyuncu bizim takımımızda olsa dinamo gibi işleyen bir takımımız olur ki zaten de en büyük sorunumuz sağ bek ve sol açık.

Ayrıca Milli Maçlar olmasa maça çıkamayacak olan bir Emre'yi transfer etmekte F.Bahçe yönetiminin üstün başarısı.. Sen git Selçuk İnan'ı transfer edeme , Burak Yılmaz ile yetin.

Josico
    Emre
    Burak
    Guiza

takıma olan katkıları sıfır , 4 tane başarısız transferler.

Koskoca Fener Aurelio gitti diye ortasahası bitmişken , bu Aurelio bizden gideli 6,7 sene olmasına rağmen orayı Hüseyin Çimşir ile idare ediyorken gerçekten de mükemmel bir iş başarmışız.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri