Kaleciyle karşı karşıya pozisyonlarda forvet oyuncusunun başarısı konsantrasyon ve soğukkanlılığınada baglı forvetlerin bu konuda yeterli değilse transfer yaparken bunlarada dikkat et bence..
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Recreativo oyuncusu carlos martins' in profilni koyabilecek varmı?
oooff oldumu şimdi ya.
Ben hastası olmuştum fm2008 de recreativo' yla coşuyorduk beraber![]()
arkadaşlar tekrar merhabalar,Fenerbahçeyle kariyer yapıyorum ve 4.sezona başladım..sınavlar yüzünden bu aralar pek oynayamasam da beni sinir eden bir konuyu sormak istedim,özellikle şampiyonlar liginde daha ilk sezondan itibaren büyük takımlara karşı(real,arsenal,vs)maçı önde götürürken hep son dakikalarda hatta son saniyelerde gol yiyerek maçı berabere bitiriyorum ve çok canımı sıkıyor hala çözüm bulamadım.büyük takımlara karşı oynarken içeride dışarıda kontra atak ve hafif defansif oynuyorum,taktiğim de 4-2-3-1.ligde veya avrupada zayıf bir takım olursa atak oynatıyorum taktiği değiştirmeden,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,saygılar=)
genc bir oyuncuyu a takımdaki bir oyuncu ile nasıl çalıştırabilirim
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Takımdaki oyuncular tarafından pek sevilmiyorum.Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
takımın başarı grafiğini yükseltirsen oyuncuların sana güveni artacak haliyle saygı duyacaklar ayrıca oyuncu eleştirlerinde ve basın toplantılarında fazla eleştirel olmamayı dene..
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
nannar abi, sana 1-2 sorum olacak,
- Taktik ve Antrenman yaparken nelere dikkat ediyorsunuz ?
- Nasıl transfer politikaları izliyorsunuz ?
- Büyük maç ile küçük maç arasında taktiklerde nasıl değişiklikler yapıyorsun ?
- Senin kadar olmasada her sene 3-5 genç buluyorum, peki senin bu konuda kriterlerin nelerdir ?
Benden çok daha tecrübeli olduğundan, azıcık beni aydınlat bu konularda.![]()
taktik ve antremanı ya elindeki takıma göre yapıp çok çabuk başarı kazanmaya çalışırsın,ya da kendi taktiğine uygun oyuncular alarak 2-3 sezonluk bir plan yaparsın... taktik konusunda tamamen gerçek hayattaki mantıkla hazırlıyorum...tutmazsa da değiştiriyorum...sonuçta bugün ligimizde belkide 10'şlarca taktik değişiklikleri var ve bazıları başarılı olurken bazıları fiyasko oluyoraklın yatan şeyi dene ama uçuk olmasın
yani Allah ne verdiyse saldırmak da iyi değil,tamamen geri çekilmek de...
trasnferde genelde yeni çıkan ya da parlamayan potansiyelli gençleri bulduruyorum gözcülere, ya da kontratı sona yaklaşa tecrübelileren alıyorum... çok gerekmedikçe aşırı paralar harcamıyroum ilk sezonlarda...zaten gençleri alıp eğitince ilede bol bol paran oluyor yıldız almak için...
küçük maçlarda çift forvet çıkıyorum ve eğer gol yersem anında sona dayıyorum mantality bar'ını... maç 0-0 gidiyorsa da 45'te anına hücuma dayanırım... büyük maçlarda ise daha kontrollü ve tek forvet ama orta alan kalabalık oynuyorum... büyük maçlarda daha sabırlı olmak lazım bence...
gençler konusu çok uzunama ben şunu söyleyeyim TR uyruklular için en kötü 4 ama genelde 5 yıldızla bana önerilen gençlerden alıyorum.yabancılarda ise daha kaliteli 6-7 yıldızlılardan alıyorum.Tabi gözlemcinin PA ve CA yetenekleri iyi değilse onlara güvenmeyeceksin
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
nannar abi bence o gözlemci ve koçların söyledikleri fasa fiso , Murat Akça'ya hemen gönderelim diyordu. Adamı oynattım kolay maçlarda iyi oynadı kendini geliştirdi falan şimdi good player olcak diyorİlahi Burak Dilmen xD
hasan abi(nannar) bu genç oyuncuları senmi buluyosun yoksa scoutlar mı buluyor.Onlar buluyorsa scoutları nerden buluorsn![]()
murat akça TR ligi için iyi bir oyuncu oluyor ciddenyalnız sen çok iyi bir gözlemci bulmalısın..
gençleri gözlemciler buluyor ama ben içlerinden seçiyorumyaklaşık 10 tane gözcü sürekli dünya turunda ve sürekli raporlar geliyor.iyi olnları takibe alıyorum...iyi maçlar çıkarırsa bir fırsatını yakalayıp getiriyorum imzaya
![]()
abi benim soruma niye cevap veren yok![]()
öncelikle takımın nasıl çalıştırıyorsun eğer oyuncuların çok yorgun düşüyorsa son dakikalarda gol yeme ihtimalin yükselir oyuncularının kondisyonuna dikkat çok yorulanları değiştir..
son dakikada gol yememek için forvet çıkartıp defans oyuncusu almak yerine orta sahada ki DMC sayısını artır kalabalık tut...
bir de en önemlisi rakibin taktiğini değiştirip değiştirmediğine dikkat et..mesela 4-2-4 de dönmüşse uzun toplarla oynayacak demektir. bu durumda defansınını çok ileri çıkarma...özelliklede sağ ve sol kanat defans oyuncularını yatır hatta ileri kanat oyuncuların bile defansa yardım etsin..
3-4-3 çe dönmüşse rakip takım senin üzerine uzun toplarla değil kalabalık olarak yığılacak demektir..bu durumda sen pas sistemini uzun toplara al ileriye pace (hız) iyi seviyede tek forvet birak 2 sağlam DMC ile oyna...
son dakikalrda sanıldığının aksine tamamen defans oynayıp rakibi üzerine çekmek iyi sonuç vermiyor...
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali
teşekkür ederim eskisi kadar yemiyorum zaten de yine de uygulayacağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
artı bu antreman konusunda da neler yapabilirim pek bilmiyorum ya,nasıl çalıştırmalıyım takımı sizce?:/
Last edited by onurcutie : 03.Ocak.2009 at 17:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hazırr antrenman programlarında faydalanabilirsin ve FM08 rehberlerde antrenör özelliklerile hangi antrenörü hangi antrenmanda kullancağın konusunda fikir sahibi olabilirsin..
Ankarasporla oynuyorum....bir sürü geçantrenörvar..bi çoğunu gönderdim..ama şimdi yeni koç alamıyorum..kaleci koçum bile yok...nasılolur bu arkadaşlar((( neden kulup izin vermiyor..???
Belli bir limit var. Kulüplerin ilk aşamadaki sayılarına aldanma. Bazı kulüplere bakıyorsun ilk anda 5-6 tane physio'ları var ama limitleri 2. Sen oradan 4 tane physio'yu kovsan da yenisini alamazsın. Durum bundan ibaret.
yani aldandık..keşekkovmasaydık....elde avucçta koç kalmadı..![]()
Arkadaşım bende çaresi var![]()
Şimdi elindeki tüm koçları bunlara fitness çılarda dahil olmak üzere yeniden kontrat öneriyorsun.. Hepsini Asistan manager yapıyorsun. Anladın mı.ç 1 tane değilde 4-5 tane asistanın oluyor.. Sonra sen istediğin koç'u alıyorsun.. Yönetim bir kaç taneden sora gene mi izin vemedi.. Hoop onlarıda asistan yap, işine bak
Benim yönetimde 6 tane koça izin veriyor.. 4 tane Asistanım var.. bazen kovamıyorumda engeliyorlar.. 2 asistanı kovucam yollamıyrlar. Kontat sürelerinin dolmasnı bekliyoırum bende
Sentugo.
Arkadaşlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama ben oyunda 4.senedeyim. 3.senenin ortasında Fenerbahçe'den Chelsea'ye gittim.
Fenerbahçe'de;
2 TSL Şampiyonluğu
1 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve Çeyrek Final
2 Türkiye Süper Kupa
2 kere Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final
Chelsea'de de ilk senemde Şampiyonlar Ligi'ni aldım ama Ligi 5. bitirdim.
Asıl sorunumsa anlayacağınız gibi Chelsea ile Avrupa'da oldukça iyi ama ligte berbat bir gidişatım var ve büyük ihtimal taktikten dolayı.Taktik bakımından yardımcı olursanız sevinirim, kadrom aşağıda..
![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show...t=70260&page=4
Taktik için aynı zamanda yukardaki konudan da yardım isteyebilirsin.![]()
arkadaşlar bu oyun nasıl oynanıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar Bu Oyun Nasil Oynanir
Last edited by kontlazoglu53 : 12.Ocak.2009 at 01:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)