Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 329 sonuç

Konu: Oyun İçi Bilgi Alış-Verişleriniz

Quote Originally Posted by Abarabagamba View Post
    Takımda Serdar Özkan ve Hakan Arıkan kendini satılığa koydurttu Dismayed lack of harmony var çoğu oyuncuda.Benim asıl sormak istediğim rahat maç kazanamıyorum.Defans arkaya çok adam kaçırıyor ve takım pozisyona girmesine rağmen çoğunu dışarıya ve kalecinin üstüne atıyor....
    defansı çok "attacking" oynatma, biraz daha defansif mentaliteli yap, creativty'i de düşür.

forvetlerin de creativity'lerini düşür, o zaman kaleyi görünce şu t atmazlar

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Kaleciyle karşı karşıya pozisyonlarda forvet oyuncusunun başarısı konsantrasyon ve soğukkanlılığınada baglı forvetlerin bu konuda yeterli değilse transfer yaparken bunlarada dikkat et bence..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Recreativo oyuncusu carlos martins' in profilni koyabilecek varmı?

Quote Originally Posted by sardokar View Post
    Recreativo oyuncusu carlos martins' in profilni koyabilecek varmı?

dostum kendisi sezon basinda 3milyon euro karsiliginda benfica'ya gecmisti...

oooff oldumu şimdi ya.
    Ben hastası olmuştum fm2008 de recreativo' yla coşuyorduk beraber

Default son saniye golleri!!

arkadaşlar tekrar merhabalar,Fenerbahçeyle kariyer yapıyorum ve 4.sezona başladım..sınavlar yüzünden bu aralar pek oynayamasam da beni sinir eden bir konuyu sormak istedim,özellikle şampiyonlar liginde daha ilk sezondan itibaren büyük takımlara karşı(real,arsenal,vs)maçı önde götürürken hep son dakikalarda hatta son saniyelerde gol yiyerek maçı berabere bitiriyorum ve çok canımı sıkıyor hala çözüm bulamadım.büyük takımlara karşı oynarken içeride dışarıda kontra atak ve hafif defansif oynuyorum,taktiğim de 4-2-3-1.ligde veya avrupada zayıf bir takım olursa atak oynatıyorum taktiği değiştirmeden,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,saygılar=)

genc bir oyuncuyu a takımdaki bir oyuncu ile nasıl çalıştırabilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by bluedisc View Post
    genc bir oyuncuyu a takımdaki bir oyuncu ile nasıl çalıştırabilirim

adamın profilinden "player interaction"a gir...orada "learn from player" kısmından yapacaksın... en altta da "linked player "yazan yere kiminle çalışmasını istiyorsan onu seçeceksin... birlikte çalışmaktan ziyade onu örnek alıp onun gibi olmaya çalışıyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Takımdaki oyuncular tarafından pek sevilmiyorum.Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

takımın başarı grafiğini yükseltirsen oyuncuların sana güveni artacak haliyle saygı duyacaklar ayrıca oyuncu eleştirlerinde ve basın toplantılarında fazla eleştirel olmamayı dene..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

nannar abi, sana 1-2 sorum olacak,

- Taktik ve Antrenman yaparken nelere dikkat ediyorsunuz ?

- Nasıl transfer politikaları izliyorsunuz ?

- Büyük maç ile küçük maç arasında taktiklerde nasıl değişiklikler yapıyorsun ?

- Senin kadar olmasada her sene 3-5 genç buluyorum, peki senin bu konuda kriterlerin nelerdir ?

Benden çok daha tecrübeli olduğundan, azıcık beni aydınlat bu konularda.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    nannar abi, sana 1-2 sorum olacak,

- Taktik ve Antrenman yaparken nelere dikkat ediyorsunuz ?

- Nasıl transfer politikaları izliyorsunuz ?

- Büyük maç ile küçük maç arasında taktiklerde nasıl değişiklikler yapıyorsun ?

- Senin kadar olmasada her sene 3-5 genç buluyorum, peki senin bu konuda kriterlerin nelerdir ?

Benden çok daha tecrübeli olduğundan, azıcık beni aydınlat bu konularda.

taktik ve antremanı ya elindeki takıma göre yapıp çok çabuk başarı kazanmaya çalışırsın,ya da kendi taktiğine uygun oyuncular alarak 2-3 sezonluk bir plan yaparsın... taktik konusunda tamamen gerçek hayattaki mantıkla hazırlıyorum...tutmazsa da değiştiriyorum...sonuçta bugün ligimizde belkide 10'şlarca taktik değişiklikleri var ve bazıları başarılı olurken bazıları fiyasko oluyor aklın yatan şeyi dene ama uçuk olmasın yani Allah ne verdiyse saldırmak da iyi değil,tamamen geri çekilmek de...

trasnferde genelde yeni çıkan ya da parlamayan potansiyelli gençleri bulduruyorum gözcülere, ya da kontratı sona yaklaşa tecrübelileren alıyorum... çok gerekmedikçe aşırı paralar harcamıyroum ilk sezonlarda...zaten gençleri alıp eğitince ilede bol bol paran oluyor yıldız almak için...

küçük maçlarda çift forvet çıkıyorum ve eğer gol yersem anında sona dayıyorum mantality bar'ını... maç 0-0 gidiyorsa da 45'te anına hücuma dayanırım... büyük maçlarda ise daha kontrollü ve tek forvet ama orta alan kalabalık oynuyorum... büyük maçlarda daha sabırlı olmak lazım bence...

gençler konusu çok uzun ama ben şunu söyleyeyim TR uyruklular için en kötü 4 ama genelde 5 yıldızla bana önerilen gençlerden alıyorum.yabancılarda ise daha kaliteli 6-7 yıldızlılardan alıyorum.Tabi gözlemcinin PA ve CA yetenekleri iyi değilse onlara güvenmeyeceksin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

nannar abi bence o gözlemci ve koçların söyledikleri fasa fiso , Murat Akça'ya hemen gönderelim diyordu. Adamı oynattım kolay maçlarda iyi oynadı kendini geliştirdi falan şimdi good player olcak diyor İlahi Burak Dilmen xD

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

hasan abi(nannar) bu genç oyuncuları senmi buluyosun yoksa scoutlar mı buluyor.Onlar buluyorsa scoutları nerden buluorsn

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    nannar abi bence o gözlemci ve koçların söyledikleri fasa fiso , Murat Akça'ya hemen gönderelim diyordu. Adamı oynattım kolay maçlarda iyi oynadı kendini geliştirdi falan şimdi good player olcak diyor İlahi Burak Dilmen xD
    murat akça TR ligi için iyi bir oyuncu oluyor cidden yalnız sen çok iyi bir gözlemci bulmalısın..
    Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    hasan abi(nannar) bu genç oyuncuları senmi buluyosun yoksa scoutlar mı buluyor.Onlar buluyorsa scoutları nerden buluorsn
    gençleri gözlemciler buluyor ama ben içlerinden seçiyorum yaklaşık 10 tane gözcü sürekli dünya turunda ve sürekli raporlar geliyor.iyi olnları takibe alıyorum...iyi maçlar çıkarırsa bir fırsatını yakalayıp getiriyorum imzaya

abi benim soruma niye cevap veren yok

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by onurcutie View Post
    arkadaşlar tekrar merhabalar,Fenerbahçeyle kariyer yapıyorum ve 4.sezona başladım..sınavlar yüzünden bu aralar pek oynayamasam da beni sinir eden bir konuyu sormak istedim,özellikle şampiyonlar liginde daha ilk sezondan itibaren büyük takımlara karşı(real,arsenal,vs)maçı önde götürürken hep son dakikalarda hatta son saniyelerde gol yiyerek maçı berabere bitiriyorum ve çok canımı sıkıyor hala çözüm bulamadım.büyük takımlara karşı oynarken içeride dışarıda kontra atak ve hafif defansif oynuyorum,taktiğim de 4-2-3-1.ligde veya avrupada zayıf bir takım olursa atak oynatıyorum taktiği değiştirmeden,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,saygılar=)

öncelikle takımın nasıl çalıştırıyorsun eğer oyuncuların çok yorgun düşüyorsa son dakikalarda gol yeme ihtimalin yükselir oyuncularının kondisyonuna dikkat çok yorulanları değiştir..

son dakikada gol yememek için forvet çıkartıp defans oyuncusu almak yerine orta sahada ki DMC sayısını artır kalabalık tut...

bir de en önemlisi rakibin taktiğini değiştirip değiştirmediğine dikkat et..mesela 4-2-4 de dönmüşse uzun toplarla oynayacak demektir. bu durumda defansınını çok ileri çıkarma...özelliklede sağ ve sol kanat defans oyuncularını yatır hatta ileri kanat oyuncuların bile defansa yardım etsin..

3-4-3 çe dönmüşse rakip takım senin üzerine uzun toplarla değil kalabalık olarak yığılacak demektir..bu durumda sen pas sistemini uzun toplara al ileriye pace (hız) iyi seviyede tek forvet birak 2 sağlam DMC ile oyna...

son dakikalrda sanıldığının aksine tamamen defans oynayıp rakibi üzerine çekmek iyi sonuç vermiyor...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

teşekkür ederim eskisi kadar yemiyorum zaten de yine de uygulayacağım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    artı bu antreman konusunda da neler yapabilirim pek bilmiyorum ya,nasıl çalıştırmalıyım takımı sizce?:/
    Last edited by onurcutie : 03.Ocak.2009 at 17:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Hazırr antrenman programlarında faydalanabilirsin ve FM08 rehberlerde antrenör özelliklerile hangi antrenörü hangi antrenmanda kullancağın konusunda fikir sahibi olabilirsin..

Default koç sorunu !

Ankarasporla oynuyorum....bir sürü geçantrenörvar..bi çoğunu gönderdim..ama şimdi yeni koç alamıyorum..kaleci koçum bile yok...nasılolur bu arkadaşlar((( neden kulup izin vermiyor..???

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Belli bir limit var. Kulüplerin ilk aşamadaki sayılarına aldanma. Bazı kulüplere bakıyorsun ilk anda 5-6 tane physio'ları var ama limitleri 2. Sen oradan 4 tane physio'yu kovsan da yenisini alamazsın. Durum bundan ibaret.

yani aldandık..keşekkovmasaydık....elde avucçta koç kalmadı..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşım bende çaresi var

Şimdi elindeki tüm koçları bunlara fitness çılarda dahil olmak üzere yeniden kontrat öneriyorsun.. Hepsini Asistan manager yapıyorsun. Anladın mı.ç 1 tane değilde 4-5 tane asistanın oluyor.. Sonra sen istediğin koç'u alıyorsun.. Yönetim bir kaç taneden sora gene mi izin vemedi.. Hoop onlarıda asistan yap, işine bak

Benim yönetimde 6 tane koça izin veriyor.. 4 tane Asistanım var.. bazen kovamıyorumda engeliyorlar.. 2 asistanı kovucam yollamıyrlar. Kontat sürelerinin dolmasnı bekliyoırum bende
    Sentugo.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    son olarak da forvetlerine özel hareket olarak kalenin köşelerine dogru şut çektirmeyi çalıştır...
    bUNU NERDEN NASIL YAPIYOZKİ....

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ysa89 View Post

Oyuncun üzerine tıklayıp player intreaction'dan özel hareket çalıştırma bölümü var..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ysa89 View Post
    Oyuncu panelindeki "player interaction" kısmında bulunan "ask player to place his shots into the corner of net" seçeneği.

Arkadaşlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama ben oyunda 4.senedeyim. 3.senenin ortasında Fenerbahçe'den Chelsea'ye gittim.

Fenerbahçe'de;
    2 TSL Şampiyonluğu
    1 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve Çeyrek Final
    2 Türkiye Süper Kupa
    2 kere Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final

Chelsea'de de ilk senemde Şampiyonlar Ligi'ni aldım ama Ligi 5. bitirdim.

Asıl sorunumsa anlayacağınız gibi Chelsea ile Avrupa'da oldukça iyi ama ligte berbat bir gidişatım var ve büyük ihtimal taktikten dolayı.Taktik bakımından yardımcı olursanız sevinirim, kadrom aşağıda..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://forum.turksportal.net/vb/show...t=70260&page=4
    Taktik için aynı zamanda yukardaki konudan da yardım isteyebilirsin.

Quote Originally Posted by onurcutie View Post
    9.2 ile bir sezon tamamladım ne tesaduftur son sanıyede ne gol yedım ne de attım blki bir tane olabilir

Nesil
    2009
    Yer
    İSTANBUL/ PENDİK

arkadaşlar bu oyun nasıl oynanıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar Bu Oyun Nasil Oynanir
    Last edited by kontlazoglu53 : 12.Ocak.2009 at 01:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri