1 ile 30 arası toplam 329 sonuç

Konu: Oyun İçi Bilgi Alış-Verişleriniz

Hybrid View

Takımda Serdar Özkan ve Hakan Arıkan kendini satılığa koydurttu Dismayed lack of harmony var çoğu oyuncuda.Benim asıl sormak istediğim rahat maç kazanamıyorum.Defans arkaya çok adam kaçırıyor ve takım pozisyona girmesine rağmen çoğunu dışarıya ve kalecinin üstüne atıyor..Eğer doğru düzgün kazanmaya başlarsam Harmony de yükselir büyük ihtimal.Teşekkürler şimdiden.Edit:Takım kadrosunu da yazıyım
    Marquinhos-Edu(Betisli)-R.Carioca-Delgado-Umut Bulut-Toraman-Servet-G.Zan-Sinan Bolat-Ewerthon-Sivok-Ergün Teber-S.Özkan-H.Arıkan-Batuhan
    ve özellikleri güzel olan bazı genç regenler..

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by Abarabagamba View Post
    Takımda Serdar Özkan ve Hakan Arıkan kendini satılığa koydurttu Dismayed lack of harmony var çoğu oyuncuda.Benim asıl sormak istediğim rahat maç kazanamıyorum.Defans arkaya çok adam kaçırıyor ve takım pozisyona girmesine rağmen çoğunu dışarıya ve kalecinin üstüne atıyor..Eğer doğru düzgün kazanmaya başlarsam Harmony de yükselir büyük ihtimal.Teşekkürler şimdiden.Edit:Takım kadrosunu da yazıyım
    Marquinhos-Edu(Betisli)-R.Carioca-Delgado-Umut Bulut-Toraman-Servet-G.Zan-Sinan Bolat-Ewerthon-Sivok-Ergün Teber-S.Özkan-H.Arıkan-Batuhan
    ve özellikleri güzel olan bazı genç regenler..
    Dismayed lack of harmony : Uyum eksikliği nedeniyle dehşete düşmek..

Maç kazandıkca, futbolcular birbirlerine uyum sağladıkça takım uyumu artacaktır dostum. Tabi bunlar doğru orantılı şeyler yani rahat maç kazanman için takımın uyumlu olması lazım takım uyumu yüksek olmazsa takım performansı düşük olur. Futbolcularının konsantrasyon eksikliği nedenide budur büyük ihtimalle.. Fakat herşeyi yaptığın halde düzelmiyorsa zamana bırakabilirsin. Kendi takımımdan örnek vereyim benim takımımda Elano ve Lugano sezonun ortasına kadar birbirlerini sevmiyorlardı fakat sonradan kendiliğinden düzeldi ve harmony yükseldi..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Quote Originally Posted by Bedlamite View Post

Dismayed lack of harmony : Uyum eksikliği nedeniyle dehşete düşmek..

Maç kazandıkca, futbolcular birbirlerine uyum sağladıkça takım uyumu artacaktır dostum. Tabi bunlar doğru orantılı şeyler yani rahat maç kazanman için takımın uyumlu olması lazım takım uyumu yüksek olmazsa takım performansı düşük olur. Futbolcularının konsantrasyon eksikliği nedenide budur büyük ihtimalle.. Fakat herşeyi yaptığın halde düzelmiyorsa zamana bırakabilirsin. Kendi takımımdan örnek vereyim benim takımımda Elano ve Lugano sezonun ortasına kadar birbirlerini sevmiyorlardı fakat sonradan kendiliğinden düzeldi ve harmony yükseldi..
    Teşekkürler dostum,sezon bitti.Yeni sezonda nasıl bir hal alacak göreceğim.

Quote Originally Posted by Abarabagamba View Post
    Takımda Serdar Özkan ve Hakan Arıkan kendini satılığa koydurttu Dismayed lack of harmony var çoğu oyuncuda.Benim asıl sormak istediğim rahat maç kazanamıyorum.Defans arkaya çok adam kaçırıyor ve takım pozisyona girmesine rağmen çoğunu dışarıya ve kalecinin üstüne atıyor....
    defansı çok "attacking" oynatma, biraz daha defansif mentaliteli yap, creativty'i de düşür.

forvetlerin de creativity'lerini düşür, o zaman kaleyi görünce şu t atmazlar

Mesaj Yetkileri