Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

12 63.16%
  • Trabzonspor

6 31.58%
  • Beraberlik

1 5.26%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 131 arası toplam 131 sonuç

Konu: Bursaspor - Trabzonspor [ TSL 15. Hafta ]

biz anadolunun birbirine düşman olmsına karşı olanlanlardanız ama nedense 3 büyükler bu haltı yapmıyormuş gibi konuşuorsunuz size bir şey söyliyeym anadoludan şampiyon çıkmaz bizde olamayız çünkü turkcell süperlig öyle bir ayarlamışki prosüdürü ş.liginde anadolu takımlarının 0 çekip lig olarak ta prim parasını alamayacaklarını biliyorlar ve klasman düşüceği için anadoludan şampiyon çıkarmamak için ellerinden geleni yapıyorlar o yüzden anadoludan şampiyon çıkmaz bize kukla gözüyle bakılıyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Olayı direk anadolu takımlarının hakkı yeniyora çekmek doğru değil..Mesela fenerbahçenin 1 metre içeri giren topu verilmedi ve penaltısı..Hakem'lerin bazıları yeterrsiz doğru ama herhangi bir artniyet olduğunu düşünmüyorum..

arkadaşım biz turkcell süper ligde neden anadoludan uzun zamanlı şampiyon çıkmıyor diye düşündünmü? al sana kanıt istanbulspor zirveye oynarken her yer çalkalandı ofsayt olmadığı halde golleri vermemeler çizgi dışarısında penaltı çaldırtmalar Tff şampiyon yaptırtmadı ve şuandan sonra ben anadoludan bir uzun süre daha şamp. çıkacağını zannetmiyorum biz de farkındayız bunun biz desteğimize ve hegemonyanın karşısında Bursasporumuzu destekliyoruz gönül isterki 3 büyük denilen takımlardan başk Trabzon şampiyon olsn anadoludan çıkması bizi mutlu eder ama yapmıyorlar bunun olması tff ye bağlı anadolu klüpleri uyanın artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alakası yok sivas geçen sene şampiyonluğu son ana kadar kovaladı hiçte hakkı felan yenmedi yenebilseydi galatasarayı feneri olsaydı şampiyon..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Teksasvega16 View Post
    arkadaşım biz turkcell süper ligde neden anadoludan uzun zamanlı şampiyon çıkmıyor diye düşündünmü? al sana kanıt istanbulspor zirveye oynarken her yer çalkalandı ofsayt olmadığı halde golleri vermemeler çizgi dışarısında penaltı çaldırtmalar Tff şampiyon yaptırtmadı ve şuandan sonra ben anadoludan bir uzun süre daha şamp. çıkacağını zannetmiyorum biz de farkındayız bunun biz desteğimize ve hegemonyanın karşısında Bursasporumuzu destekliyoruz gönül isterki 3 büyük denilen takımlardan başk Trabzon şampiyon olsn anadoludan çıkması bizi mutlu eder ama yapmıyorlar bunun olması tff ye bağlı anadolu klüpleri uyanın artık
    Tamamen paranoya bence. Gecen seneye bak. Sivasspor sampiyonlugu son haftaaya kadar götürdü. Şampiyonluğu kaybetti. Çıkıp dendi mi hakemler Sivasın sampiyonluğunu caldı diye ? Öyle bi konuşuyorsun ki sanki hakem hataları sadece anadolu kulüplerine yapiliyor. Daha dün Fenerin penaltısı verilmedi. Antalyanın golü sayılmadı. Yani dediğin yanlış bence. Hakemlerimiz cok kötü ve standardı yok. Sorun burada...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Onur ile aynı örneği vermişiz
    Last edited by PesimiSTyLa : 15.Aralık.2008 at 20:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'liyim ama hakemlerin büyük bir çoğunluğunun büyük takımları kolladığını düşünüyorum.İzlediğim maçlarda hangi büyük takım olursa olsun 'genelde' bu haksızlığı görüyorum ve üzülüyorum ama bu haksızlık maça etki etmez yerlerde gibi görünüyor örnek olarak orta sahada bir faul,bir sarı kart vs. ama bu tür fauller kartlar Anadolu takım oyuncularını yıldırıyor ve maçtan soğutuyor yıllardır izlediğim bu.

paranoya değil arkadaşım geçen sene bilmem farkındamısın sivas t.direktörü şampiyon olursak o kapasiteyi kaldıramaya biliriz dendi gerek basın olsun gerek bülent uygun şampiyonluğun kaçmasına neden kayıtsız kaldı sizce?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Teksasvega16 View Post
    paranoya değil arkadaşım geçen sene bilmem farkındamısın sivas t.direktörü şampiyon olursak o kapasiteyi kaldıramaya biliriz dendi gerek basın olsun gerek bülent uygun şampiyonluğun kaçmasına neden kayıtsız kaldı sizce?
    Yani Bülent Uygun kaldıramayız diye mi şampiyonluğu bırakmış oldu? Tamam işte hakemler mi engelledi sivası ?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Göz kırpmalar, sarılmalar!

Servet Çetin’in, Trabzonspor maçında eliyle topu filelere göndermesine “gol kararı” verip, itirazlara asıl mesleği gereği büyük cesaretle “orantısız” güç kullanan Bünyamin Gezer, Lincoln’ün kendi golü sonrası bayrak direğiyle şovunu uyarılara karşın sadece izlemekle yetinmişti. Arda’yla Servet Çetin’in o maçtaki “göz kırpma” diyalogunu, Gezer’in kariyeriyle dalga geçmek olarak değerlendirmiştik. Gezer 2 hafta sonra derbi maçla ödüllendirilince asıl dalga geçilenin Gezer değil, MHK ve dolayısıyla Oğuz Sarvan’ın kariyeri olduğunu anladık.

Bugüne kadar ilginçtir hiç bir hakem hatasına uğramadan (uğrasın beklentimiz yok, sakın yanlış anlaşılmasın) liderlik koltuğuna çıkan Sivasspor Kaptanı Mehmet Yıldız’ın, genelde “vücut dili temas” yoluyla haksız kazanım sağlamaya yönelik hakemlerle saha içinde sarmaş dolaş itiraz muhabbetlerinin cezasız kalmalarına anlam verememiştik. Ama o hakemlerin maç üstüne maç almalarıyla, o diyalogların üzülerek; MHK’ye dolayısıyla Sarvan’a yönelik, “yanaktan makas alma” , “naber koçum!” anlamı içerdiğini düşünmeye başladık.

Fenerbahçe Başkanı arasa, “Bravo” diye değerlendirilecek aramayı Ankaragücü
    Başkanı yaptığı için, üstelik kendisi bildirdiği halde “aforoz” edildikten sonra Kayseri-Trabzon maçıyla ödüllendirilen Halis Özkahya, bu maçta (hadi Umut’un tartışılan gol kararında yardımcısına uydu diyelim), Cale- Cangele mücadelesine verdiği penaltı kararıyla kargaları bile güldürmüştü. 2 hafta sonra Gençlerbirliği-Galatasaray maçıyla “taçlandırıldı.” Aynı hareketi yapan garibim Burhan’a sarı gösterip, Baros’a el sallayarak “taçlandırılmanın” gereğini yaptı. Malum; “Büyükleri koruma kanunu.” Sonra 4 kez hak edip bir kez sarı kart gören Baros televizyonlara yansıyan, Galatasaraylılar’a özgü göz kırpa olayını, Özkahya’nın kariyerine değil, MHK’ye, dolayısıyla Sarvan’a yaptı.

O göz kırpmalar, o sarılmalar-dolanmalar, o nanikler, belki de, şu ana kadar en çok hakem hatası yaşandığı halde en az tepki gören MHK’yi, Sarvan’ı da geçti, Federasyon Yönetim Kurulu’na, Mahmut Özgener’e uzanıyor.
    Lig liderini ofsayt gol değiştirdi. Herkes bağırırken, bağırdığında da “hakkını!” alırken, son 4 maçın açık hakem mağduru Trabzonspor, “Lig bu hakemlerle bitecek!” diyordu.
    Biter mi?

Bu lig mevcut hakemlerle bitecek doğru ama, bakın “Dünya beyfendisi” Sadri Şener’i de “patlattıklarına” göre “bu hakemlerle, bu anlayışla zor biter.”
    Herkes durumunu ona göre konumlandırsın.

Ergun ATA / Fanatik

anlatmak istediğim anadolu takımlarının şampiyonluktaki şevkini tff kırıyor bunu anlamakta güçlük çekilceğini zannetmiyorum gerek hakem hataları olsun gerek teknik direktörlerin özel görüşmeleri hiçbirşeyi bize yansıtmıyor iddia ediyorum bakın istanbulsporun olduğu çıkış yaptığı sene maçları gözlemleyin

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri