İstanbul'da yağmurlu bir pazar günü evdeyiz kariyerimiz devam ediyor tahminlerimin ötesinde bir sezon geçiriyorum ve bu sezonun ardından mutemelen kariyer paylaşımının kapatılmasını isteyeceğim ama ben ilerlemeye devam edeceğim müthiş gençler var altyapımız da ve bu adamlarla bu kariyere en az 8-10 sezon devam etmeyi düşünüyorum.Maçlara devam edelim;
Bundesliga 28.Hafta
Almanya Kupası Yarı Final
Bundesliga 29.Hafta
ŞL Yarı Final 1.Maç
Almanya Kupası Final Maçı
Bu sezon ellerimizde yükselen ilk kupa DFB oluyor...
ŞL Yarı Final 2.Maç
ve FİNALDEYİZ...
Bundesliga 30.Hafta
Bu da nazar boncuğu olsun
Bundesliga 31.Hafta
Bundesliga 32.Hafta
Bundesliga 33.Hafta
Bu maçın ardından ligde Şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz,kupa son hafta da ellerimizde yükselecek ama sıra en büyük zaferi tatmakta ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL maçı için Cardiff'de ki Millenium Stadı'nda Arsenal ile karşı karşıya geleceğiz rakip evinde oynayacak sayabiliriz maçı.Bakalım sonuç ne olacak sahaya kazanmak için çıkacağız...
İşte finale ev sahipliği yapacak stad
İşte Müthiş Final
Artık heyecan doruktaydı rakipte Eboue bile penaltıyı gole çevirince umutsuzluğa düştük ancak unuttuğumuz bir şey vardı daha Senderos gelmemişti topun başına ve en güvendiğimiz adam Senderos topun başına geldi direğe nişanladı biz de Avrupa'nın klupler bazında en büyük kupası olan ŞAMPİYONLAR LİGİ Kupasını tarihimiz de ilk kez kaldırmış olduk enfes bir sezon oldu gerçekten iyi savunmamız bize bu başarıları yaşattı
Bundesliga 34.Hafta
Yedekler zafer sarhoşluğu ile bir etkinlik gösteremediler
Bu da Şampiyonluk Kupamız
Yönetici arkadaşlardan kariyerin kapatılmasını istiyorum,takip eden herkese teşekkürler...
Çok güzel bi kariyeri en güzel tadında bıraktığın için teşekkürler. Bu kariyerin devamını bilemeyeceğiz ama başarılar.
kariyeri kapatılarkende başlığı değiştirsinler..
kendi kendine kapanan kariyer diye
aslında kariyerini hep takip ediyordum fakat yazmıyordm sürekli . .
ama cok basarılısın tebrik ediyorum
haklısın![]()
![]()