abi burdada hüsran.
yaptığın tek iş, gittiğin yeri karıştırıp oradan ayrılmak![]()
abi burdada hüsran.
yaptığın tek iş, gittiğin yeri karıştırıp oradan ayrılmak![]()
Kardesim git caponyaya kashima antlers i al. avrupalılar catır catır catlasın. caponlarda belki para da vardır![]()
Capon ligi yok dimi oyunda? Varsa oradan süper adamlar çıkar yahuGeçen sene yoktu. Bu sene koymuşlardır belki.
başarılar dilerim.
TEşekkür ederim arkadaşlar yarım sezondur işsizim teklif gelmyiorHayatta meslektaşlarımın işsiz kalması için bu kadar dua etmemiştim neyse bekliyorum en yakın zamanda yeni takımımla geliyorum !
ayrıca teesssüf ederim
![]()
Veee Gökhan Akdenizli TSL'de
Denizlispordan gelen teklifi hemen kabul eden genç teknik adam.
Açlıktan ölmek üzereydim kim teklif etse kabul edicektim dedi.
İşte denizlisporun 2011 kadrosu... Puan durumu...
Puan durumu...
Kadromuzu beğenmedim. Puan durumunda kümeye yakınız. 10 maç kalmış. 10 maçta hedef 18 puan almak. Serbest oyuncuları araştıracağız beğendiklerimizi hemen kadromuza katacağız.
Başarılar.. Umarım Denizli'de tutanabilirsin![]()
Oo Hocam galibiyetle baslamisin![]()
Last edited by meterden : 28.Aralık.2008 at 23:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tutarsin Hocam sana guvenimiz tam![]()
Beşiktaş maçında şansızdık kontrolü elimizde tutmamıza rağmen golümüze ofsayt dendi dönen top gol oldu. Ve Denizlispora geldğimden beri en golcü oyuncumuz durmuş oldu. 3 maçta 2 gol attı sağ bek oyuncumuz ama malesef 2side kendi kalesine YAKTIN BİZİ DURMUŞ..!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte önümüzdeki 4 maçımız ne kadar zor bir işe kalkışmışımda haberim yokFinansal durum vs bilgiler..!
![]()
Last edited by meterden : 29.Aralık.2008 at 00:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yazıklar olsun Böyle hakemlere.!!!
4 fenerbahçeli oyuncu atılmalıydı diye isyan eden Gökhan Akdenizli 2 maçtır hakemler sayesinde puan kaybediyoruz bunun önüne geçilmeli sene 2011 oldu ama hala aynı hakemler aynı şikeler.!!!
Bu arada Semih hiç değişmemiş sonradan girdi ve 2 mükemmel golle maçı kopardı..
Ve Türkiye Kupasında Finaldeyiz.. İlk maçta beşiktaşı kendi evimizde 2-1le geçtik ikinci maçta deplasmanda 4-2 yendik ve finalde Galatasarayla eşleştik..
Hocam Gs galibiyeti harika olmus![]()
Hadi Bakalım Denizlii ^^
hadi hocam SIK disini verme canini![]()
usta sende git fenere rizeye yenil gs yi yen..ayıp oluyo ama...
neyse yinede galibiyet güzel olmuş senin adına sevindim artık evinde mac kaybetmemeye bak.bir de aslında fazla transfer yapmana gerek yok burada da fazla kalmazsın gibime geliyor![]()
Çıkmamış candan umut kesilmez diyoruz![]()
Veee...
TÜRKİYE KUPASI DENİZLİNİN!!!!!!!
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Gokhan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Gokhan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Giray Bulakta taraftarlarla sevinirken görüldü. Denizli taraftarları Gökhan Akdenizli isminin unutulmayacak bir isim olduğunu düşünmeye başladı..!
![]()
Last edited by meterden : 29.Aralık.2008 at 03:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler.. gs galibiyeti ve kupa finalini kazanman müthiş olmuş. son maçlarında başarılar diliyorum.
Kupanın yorgunluğunu ve mutluluğunu çabuk unutmalıyız sevinmek için sonrayı beklemeliyiz diyen genç teknik adam. Bu hafta hayati derecede önemli bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Bu haftanın galibi ligte kalıyor diğeriyse veda ediyor. Kupanın verdiği moralle çıkacağız karşıyaka önüne kazanıp sevincimizi doya doya yaşamak istiyoruz...
Şeklinde yaptığı açıklamada genç teknik adam oyuncularına karşıyakayı hafife almamaları gerektiğini ve kazanmak içinden ellerinden geleni yapacaklarınıda belirtti...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim Galatasaray kimseden çekmediği kadar benden çekti :P
Last edited by meterden : 29.Aralık.2008 at 03:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam tebrik ederim.. Guzel oLdu Kupa birde Liggde kalirsan seneye Uefa senin icin super olur![]()