Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 346 sonuç

Konu: Farklı bir Hikaye, Farklı bir Kariyer Çin'den geldim Çin'e döneceğim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

abi burdada hüsran.

yaptığın tek iş, gittiğin yeri karıştırıp oradan ayrılmak

Quote Originally Posted by mimar35 View Post
    usta çok hızlısın valla bence watford ile devam etseydin hazır adamları ligde de tutmuşun seneye daha güzel olabilirdi..
    neyse yinede çine geri dönmede diğer gittiğin yer önemli değil
    De mi gitsin koreye japonya ya

Kardesim git caponyaya kashima antlers i al. avrupalılar catır catır catlasın. caponlarda belki para da vardır

Capon ligi yok dimi oyunda? Varsa oradan süper adamlar çıkar yahu Geçen sene yoktu. Bu sene koymuşlardır belki.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim.

TEşekkür ederim arkadaşlar yarım sezondur işsizim teklif gelmyior Hayatta meslektaşlarımın işsiz kalması için bu kadar dua etmemiştim neyse bekliyorum en yakın zamanda yeni takımımla geliyorum ! ayrıca teesssüf ederim

Veee Gökhan Akdenizli TSL'de

Denizlispordan gelen teklifi hemen kabul eden genç teknik adam.

Açlıktan ölmek üzereydim kim teklif etse kabul edicektim dedi.

İşte denizlisporun 2011 kadrosu... Puan durumu...

Puan durumu...

Kadromuzu beğenmedim. Puan durumunda kümeye yakınız. 10 maç kalmış. 10 maçta hedef 18 puan almak. Serbest oyuncuları araştıracağız beğendiklerimizi hemen kadromuza katacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar.. Umarım Denizli'de tutanabilirsin

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Başarılar.. Umarım Denizli'de tutanabilirsin

bakalım Yılmaz Vural gibi oluyor böyle ama hakkatten 10 kat zzevkli oluyor

Galibiyetle başladık. Sağ kanatta durmuş ve abraham solda çağdaş ve rodriguez ortada yusufu çok beğendim. Gelecek senenin kadrosunu kurmak istiyoruz 2 genç yabancıyla anlaştık. Bu galibiyet iyi şeylerin olcağın sinyalini verdi...

Oo Hocam galibiyetle baslamisin

[COLOR=SeaGreen]Ligte kaybemeyi göze aldığımız maçlardan biriydi. Ankarasporun kadrosu olağan üstü kaliteliydi ve yenildik..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Oo Hocam galibiyetle baslamisin

Ben bu takımıda ligte tutarım damarımı kesseniz yeşil-siyah akar
    Last edited by meterden : 28.Aralık.2008 at 23:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

tutarsin Hocam sana guvenimiz tam

Beşiktaş maçında şansızdık kontrolü elimizde tutmamıza rağmen golümüze ofsayt dendi dönen top gol oldu. Ve Denizlispora geldğimden beri en golcü oyuncumuz durmuş oldu. 3 maçta 2 gol attı sağ bek oyuncumuz ama malesef 2side kendi kalesine YAKTIN BİZİ DURMUŞ..!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte önümüzdeki 4 maçımız ne kadar zor bir işe kalkışmışımda haberim yok Finansal durum vs bilgiler..!

Last edited by meterden : 29.Aralık.2008 at 00:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Yazıklar olsun Böyle hakemlere.!!!

4 fenerbahçeli oyuncu atılmalıydı diye isyan eden Gökhan Akdenizli 2 maçtır hakemler sayesinde puan kaybediyoruz bunun önüne geçilmeli sene 2011 oldu ama hala aynı hakemler aynı şikeler.!!!

Bu arada Semih hiç değişmemiş sonradan girdi ve 2 mükemmel golle maçı kopardı..

Gökhan Hocayı çıldırtan sonuç. Kaleci topu uzaklaştırırken rakibe çarptırdı ve yenildik .!!!

Ve Türkiye Kupasında Finaldeyiz.. İlk maçta beşiktaşı kendi evimizde 2-1le geçtik ikinci maçta deplasmanda 4-2 yendik ve finalde Galatasarayla eşleştik..

Ve denizlispor kendine geldi .!!!

Deplasmanda Ligin devlerinden galatasarayı tek golle geçmeyi başardı..!! Tebrikler Çocuklar.!!!

Hocam Gs galibiyeti harika olmus

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Hocam Gs galibiyeti harika olmus

Aynen hocam ligte tutunucak bi dal bulduk

Hadi Bakalım Denizlii ^^

Bu çok kötü oldu bunu beklemiyorduk...

Kaldı 3 hafta

hadi hocam SIK disini verme canini

usta sende git fenere rizeye yenil gs yi yen..ayıp oluyo ama ...
    neyse yinede galibiyet güzel olmuş senin adına sevindim artık evinde mac kaybetmemeye bak.bir de aslında fazla transfer yapmana gerek yok burada da fazla kalmazsın gibime geliyor

Çıkmamış candan umut kesilmez diyoruz

Denizli Patladı.!!! Bu çok güzel oldu Karşıyakanın yenilmesiyle tekrar 1 sıra yükselen denizli ligte kalacağız diyor..!!!

Veee...

TÜRKİYE KUPASI DENİZLİNİN!!!!!!!

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Gokhan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Gokhan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Giray Bulakta taraftarlarla sevinirken görüldü. Denizli taraftarları Gökhan Akdenizli isminin unutulmayacak bir isim olduğunu düşünmeye başladı..!

Last edited by meterden : 29.Aralık.2008 at 03:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tebrikler.. gs galibiyeti ve kupa finalini kazanman müthiş olmuş. son maçlarında başarılar diliyorum.

Kupanın yorgunluğunu ve mutluluğunu çabuk unutmalıyız sevinmek için sonrayı beklemeliyiz diyen genç teknik adam. Bu hafta hayati derecede önemli bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Bu haftanın galibi ligte kalıyor diğeriyse veda ediyor. Kupanın verdiği moralle çıkacağız karşıyaka önüne kazanıp sevincimizi doya doya yaşamak istiyoruz...

Şeklinde yaptığı açıklamada genç teknik adam oyuncularına karşıyakayı hafife almamaları gerektiğini ve kazanmak içinden ellerinden geleni yapacaklarınıda belirtti...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Tebrikler.. gs galibiyeti ve kupa finalini kazanman müthiş olmuş. son maçlarında başarılar diliyorum.

Teşekkür ederim Galatasaray kimseden çekmediği kadar benden çekti :P
    Last edited by meterden : 29.Aralık.2008 at 03:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hocam tebrik ederim.. Guzel oLdu Kupa birde Liggde kalirsan seneye Uefa senin icin super olur

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri