Gelecek Sezonu Kastettim :P
ben demştim uefaya gidersin diye![]()
Oha transferler güzel.
Sentugo.
Baba olucak gibi duruyorlar![]()
Sentugo.
Senden özel bir isteğim olacak.. Serkan Balcı'yı merak ediyorum.. Nerde oynatacağını, ve nasıl oynadığını söylersen belki bende transfer edebilirim..
Sentugo.
sağ bek oynuyor dıye bılıyorum bırde orta sahanın sağında oynar baska oynamaz bıldıgım
Last edited by sayinriza : 06.Ocak.2009 at 02:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oldukça zevkli bir sezon geçirmişsin umarım bu sezon daha başarılı olursun.![]()
Ya işte sadece performansını merak ediyorum.. Acaba hızını oyununa nasıl etkiliyor gibisinden.. SAğ bek oynatmak istiyorumda..
Sentugo.
dm ve dmc de verım vermez ama bellide olmaz
Arkadaşım oyunda orda da oynayabiliyor denmiş.. AÇık yeşille gösterildiği için performasıda düşmez, sağ bekte nasıl oynuyorsa ortada da öyle oynuyor..
Cem Can gibi..
Sentugo.
başarılardilerim transferler güzel fenere kupayı bırakmaman iyi olmuş uefa için kaliteli kadro kurmanı bekliyoruz
Teşekkür ederim...İnşallah kaliteli bir kadro kurarız.tranfer bütçesi açıklanınca transfer çalışmalarına başlayacağız...
Gaziantepspor Transfer Bütçesini 2.6 Milyon Ytl olarak açıkladı.
Rıza Sayın bütçemize göre transfer politikası belirleyeceğiz dedi
KIRMIZI ŞAHİNLERDEN 2 İMZA DAHA
Gaziantepspor bugün öğle saatlaerinde 2 oyuncuyla daha sözleşme imzaladı.Bunlardan biri Fenerbahçeden Uğur Boral ve Ankaraspordan Uğur Yıldırım.Öğrendiğimize göre Uğur Yıldırımla Mart ayında sözleşme imzalanmış ama basından bu transfer saklanmış.Uğur Yıldırıma karşılık Gaziantepspor sezon sonunda sözleşmesi biten Erman özgür takasını yapmış.
Uğur Boral ise Fenerbahçede transfer listesine konulmuştu.Fazla ilgi olmayınca Fenerbahçe yönetimi Uğurun bonservisini 0 ytl yaptı.Rıza Sayın bunun üzerine Uğuru Telefonla arıyarak seni takımımda görmek istiyorum dediği ve daha sonrada transferin gerçekleştiği gelen haberler arasında.Buarada sözleşmeler imzalanırken 2 uğurun arasında oturan Başkan H.İbrahim Kızıl;
"2 Uğurun arasında oturuyorum bari şampiyonluk dileği tutayımda bu sene biz şampiyon olalım" diye espriyi patlatınca salonda uzun süre kahkalara neden oldu.![]()
ANTEPTE İMZALAR DURMUYOR
Gaziantepspor bugün 2 yabancı oyuncuyu daha renklerine bağladı.ilk oyuncu Arjantinli 19 yaşındaki genç forvet Santiago Fernandez.Fernandez Mallorca dan 475 bin ytl ye alınırken 3 yıllık sözleşme imzaladı.
ikinci oyuncu Belçikalı 23 yaşındaki kaleci Yves Makabu Ma Kalambaydı.Hibernian takımından 875 bin ytl bonservis bedeli ödenerek alınan oyuncuda 3 yıllık sözleşmeye imza attı.Kulüp Başkanı her iki transferinde takıma hayırlı olmasını diledi.
![]()
Uğur Boral iyi olmuş
Last edited by sayinriza : 06.Ocak.2009 at 20:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
GAZİANTEP OLCAN ADİNLE YOLLARINI AYIRDI
Gaziantepspor geçen sene kadrosuna kattığı olcanla yollarını ayırdı.Uğur boralın gelmesiyle forma şansı azalan geç yetenek Eskişehirspora 900 bin ytl ye satıldı.Buarada sezon sonunda kira süreleri dolan Eduardo ve İvan De Souza kulüplerine geri döndü..
Kadro yu cok guclendirmisin. Uefa da gruplara kalman zor olcak, cunku seri basi takimlarla oynican ama hic bisey imkansiz degildir![]()
Transferler süper ve fazlada fiyat gitmemiş iyi bir kura çekebilirsen avrupada bir iki tur atlayabilirsin belki başarılar .
teşekkürler inşallah güzel kuralar gelir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Güvenin için saol dostum inş. kalırız bakalım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HAZIRLIK MAÇLARI VE BASIN TOPLANTISI
"Değerli basın mensupları bu sezon hazırlık dönemimizde geçen senekinden biraz daha farklı bir yöntem izledik.Geçen sezon bildiğiniz gibi takıma ağır antreman programı uygulayarak kondisyon yüklemiştik bu sezon ise 3 günlük aralarla kalbur üstü takımlarla yaptığımız ağır maç programıyla kondisyon yüklemeye çalıştık.Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum.Kamp döneminde birçok oyuncum özveriyle çalıştı ve oyuncularımın performansı beni memnun etti.Tek sıkıntımız son 2 transferin takıma geç katılmasıydı.Bu sezon hedeflerimizde çıta yükselterek daha başarılı bir takım grafiği çizmek istiyoruz.ligteki hedefimiz Avrupa kupalarına katılabilecek bir yerde bitirmek.türkiye Kupasında ünvanımızı kimseye kaptırmak istemiyoruz.Avrupa maceramızda ise işimiz gerçekten çok zor çünkü son torbadan kuralara katılacağız eğer güzel kuralar çekersek hedefimiz UEFA da gruplara kalmak .inşaallah bu hedeflerimizde başarılı oluruz."
soru:Hocam taktik anlayışınızda bir değişiklik olacak mı?
cevap:evet olacak bu sezon biraz daha ofansif bir takım izleyeceksiniz
soru:Geçen sezon en beğendiğim oyuncu İvan De Souza demiştiniz ama bu sene İvan ekibinizde yok eksikliğini hissedecekmisiniz?
cevap:İvan çok kaliteli bir oyuncuydu.Ama Çağların onun yerini dolduracağından şüphem yok
Teşekkürler
![]()
Last edited by sayinriza : 06.Ocak.2009 at 20:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
zor rakip gelmis yav