Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

7 43.75%
  • Berabere biter

3 18.75%
  • Sivasspor kazanır

6 37.50%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 139 arası toplam 139 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maç | Galatasaray - Sivasspor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Hayır anlamadım! Senin anlamadığın şu: Balili'nin ne ilgisi var savaşla o mu öldürüyor? Sırp vardı ülkede ama o ıslıklanmadı! Çünkü ölen müslüman değil bu mudur?
    Off. Baliliye israilli diye tepki gösterildi. Ben Bunu savunmuyorum ! olan şeyin neden olduğunu söylüyorum !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Off. Baliliye israilli diye tepki gösterildi. Ben Bunu savunmuyorum ! olan şeyin neden olduğunu söylüyorum !
    E tamam aynı şeyi söylüyoruz. İsrailli tepki gösterildiyse bu yanlıştır. Ve kişileri ulusundan dolayı suçlamak ırkçlıktır.

Yahu o zaman türkiyede amerikalı futbolcumu vardı sanki ? Söylemek istediğimi sende anladın. Sonuçta İsrail - Filistin savaşı 40 yıldır olan birşey. Ve sürekli gündenme.
    Bak Cihan konulara yanlis yönden bakiyorsun.
    Senin bakis acinla bu Amerika politikasi,israil politikasi yüzünden o ülkenin vatandaslarinin hepsi ayni sucu islemis oluyorlar.Peki onlarin sucu ne ?
    Balili sirf Yahudi diye,israilli diye küfüre maruz kaliyor,sucu olmadigi halde!

Elma ile armutu karistirmayin.Sucsuz,günahsiz insanlari suclamaktan,bütün sucu onun üzerine yikmaktan vazgecin !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Olayı varya bambaşka yerlere çektiniz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Burada işlerin bir şekilde yürüdğü yok gençler. (: konduruluvermiştir çünkü ortamın gerilmesini istemiyorum. Burada benim birimi kayırdığım düşünülüyorsa cidden üzülürüm çünkü bugüne kadar kimseye herhangi bir sıfatı olduğu için bir ayrımcılık yapmamışımdır ki Sinan ile 2 kelime konuşmuşluğum muhabbetim olmamıştır. Ayrıca yazdıklarından dolayı insanların ceza alıp almadığını bilmeden karşınızdaki itham edici sözlerde bulunmakta hiç yakışmıyor.

Burada fikirleriniz birbirinize uymayabilir, daha ne yazılanlar var. Mesaj silmek çözüm değil, herkes fikrini söyleyebilmeli. Ve bencede dün maçta işi ırkçılık boyutuna getiren insanlar ne GS taraftarı olabilir, ne Türk olabilir ne de futbol taraftarı.

Sizden ricam bu muhabbetin daha fazla uzamaması uzasa dahi birbirinizin fikirlerine saygı göstermeniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu ortada sorun yok zaten hepimiz aynı şeyi söylüyoruz . Hepimiz ırkçılığa karşıyız.Hepimiz küfüre karşıyız. Dimi ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Evet hepimiz öyleyiz ayrıldığımız nokta bu yapılanların bu sofatı taşıdığı yada taşımadığı yönünde. Nasıl ki sizler taşımadığını iddia edebiliyorsanız bu forumda bunun öyle olduğunu savunanlarda fikirlerini yazıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beyler burada herkes düşüncesini yazmakta özgürdür.Fakat belli kurallarımız var.Bu kurallara riayet etmek zorundasınız.Bunun sebebide belli bir düzeni korumak istememizdir.Mesajlarınız düşüncelerinizden dolayı silinmiyor.Yazdıklarınızın kurallara uygun olmamasından dolayı siliniyor.Eğer yazdıklarınızın konuyla alakası yoksa silinir,eğer yazdıklarınız kişinin yazdığı mesaja cevap niteliğinde değilde kişiliğine yönelikse silinir,eğer üslubunuz uygun değilse silinir.Bugüne kadar mesajlarda uygun olmayan bölümleri editliyorduk;fakat bundan sonra en ufak kurala uygun olmayan bir şey olduğunda mesajlarınız silinecektir.Bilginize..

Ayrıca Sinan abi sanada buradan alenen bir uyarı yapacağım.Tamam düşüncelerini çok güzel aktarıyorsun fakat kullandığın kelimelerde maalesef seçici değilsin.Kullandığın kelimeler kurallarımıza aykırı.Dün akşam sana bu konuda uyarı puanı verdim.Bu akşam yine aynı hareketi yapmışsın.Bu son uyarıdır.Benzer hareketi bir daha tekrarlaman halinde ceza alacaksın.Bilgine..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Beşiktaş tribünlerinden Fenerbahçe Teknik Direktörü Werner Lorant’a tenis topları ve yabancı maddeler atıldı. Bu arada Rapaiç’in gözüne tribünlerden atılan madeni para geldi. Taraftarlar, İsrailli oyuncu Revivo’yu protesto etti. Taraftarlar hep bir ağızdan "Kahrolsun İsrail, Revivo dışarı" diye tempo tuttu."
    Bu konuda ilk değilmişiz demek ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

E bu neyi değiştiriyor Emre? Haklı mı çıkartıyor sizi? Yine yaptığınız anayasal bir suçtur. Yanlışı örnek göstererek farkı ortaya koyuyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayır haklı falan cıkarmıyor elbette. Türkiyede ilk falan dendi de; sonra tüm taraftara "ırkçı" kelimesi yaftalandı da. Bende bunun ilk olmadıgını gösterdim!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Evet o konuda haklısın. Ben de ilk biliyordum. Ayrıca yaftalanma mevzusuna kesinlikle katılmıyorum! Sen bir Galatasaraylı olarak bunları tasvip etmiyorsan bunları yapan Galatasaraylı değildir. Bir avuç yüzünden Galatasaray taraftarı ırkçılık yaptı denilmez

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zaten , Ogulcan 1 , 2 dk sürdü bu tepki ondan sonra eski açık tarafından bastırıldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşlar bunu Fenerlisi de yapmıştır Beşiktaşlısı da Galatasaraylısı da. Biz hiç olmamasından yanayız ve yapan kim olursa olsun tepki koyarızz. D.Bakır Beşiktaş maçlarını hatırlıyoruz yada Fener'in Revivo'ya Galatasaray'ın Balili'ye. ama buralardaki takım isimlerini görmeyin, görmeden bakın ve bu olay sizde de olmuş bizde de olur gibilerinden yanlışa yanlışla karşılık vermeyin.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maç dışı mesaj atmayın. Maç dışında ki konuşmaLar, tartışmaLar iLe kimseye zarar vermez, kimseye birşey ispat edemezsiniz. O yüzden yormayın kendinizi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Zaten , Ogulcan 1 , 2 dk sürdü bu tepki ondan sonra eski açık tarafından bastırıldı.
    Nerden biliyorsun yahu eski açık tarafından bastırıldığını Ben eski açıktaydım ve İlk bu ses Eski açıktan ve kapalıdan başladı. Balili gol sevincini yaparken bağırıldı. Santra ile itibarende kendiliğinden bitti.

Resmi karar ne zaman açıklanır ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Nerden biliyorsun yahu eski açık tarafından bastırıldığını Ben eski açıktaydım ve İlk bu ses Eski açıktan ve kapalıdan başladı. Balili gol sevincini yaparken bağırıldı. Santra ile itibarende kendiliğinden bitti.

Resmi karar ne zaman açıklanır ?
    Sonucta bastırıldı degil mi , Eski Açık hemen Galatasaray tezahüratlarına başladı , Uefa'ya paso e-mailler gidiyormus , Sivaslısından tut herkezinden 1 maç seyircisiz verseler iyi abartmasınlarda.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

En fazla bir maç seyircisiz verilir.Oda tartışılır.Ama yapılan bir ırkçılık ve G.Saray'lı taraftarların ırkçılık maksadıyla bunu yaptıklarını düşünmüyorum.Yapılan şeyin çok çirkin olduğu aşikar ama niyet o değil.Ama bilerek ve ya bilmeyerek ırkçılıktır bunun adı...

Dediğim gibi bir maç seyircisiz verilmesi gerekiyor.Oda ırkçılık olduğuna kanaat getirilirse.Umarım ülkemizde bir daha böyle olaylar yaşanmaz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    En fazla bir maç seyircisiz verilir.Oda tartışılır.Ama yapılan bir ırkçılık ve G.Saray'lı taraftarların ırkçılık maksadıyla bunu yaptıklarını düşünmüyorum.Yapılan şeyin çok çirkin olduğu aşikar ama niyet o değil.Ama bilerek ve ya bilmeyerek ırkçılıktır bunun adı...

Dediğim gibi bir maç seyircisiz verilmesi gerekiyor.Oda ırkçılık olduğuna kanaat getirilirse.Umarım ülkemizde bir daha böyle olaylar yaşanmaz...
    çok doğru..

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri