walla iyi gidiyorsun eger boyle giderse bu sezon cikicaksin![]()
Evet
Hayır
Başarıya daha çok var
walla iyi gidiyorsun eger boyle giderse bu sezon cikicaksin![]()
Sen neymişsn bea turgay abi![]()
Süper gidiyorsun,Bu arada taktiğin ne ?
malatyAdana!
Yok kardeşim takip ediliyorsun. Yeterki sen yorum iste. Takım süper gidiyor takımı iyice şahlandırmışsın. Önünde kimse duramaz artık süper ligte görmek istiyoruz.
Urfa Giresunda Fındık Yedi..
uRfaSporda Keyifler Yerinde.![]()
Turğay Yetkin Mallorca Başkanına Teklifini Sundu 2050 De Görüşelim
uRfaSpor Diyarbakır Karpuzunun Tadına Baktı...
UrfaSpor Pazardan Alısveris Yaptı..![]()
uRfaSpordan Acılı Adana Sefası...
uRfaSpor Lig A Yı Karıstırdı..
28. Hafta Macları Sonrası Olusan Puan Tablosu UrfaSpor Emin Adımlarla Hedefe Yürüyo...
Helal bea kim tutar urFayı![]()
Arkadaslar Urfa Spor İle 5 YıL Üst Üste Avrupada SampiyonLuk Yasayacam Ben Buna İnanıyorum Ve Ligde En Az 25 SampiyonLuk HayaLim Var. Hemde ÜSt Üste..DesteklerinizLe Bunu Basaracagıma İnanıyorum ..
![]()
Daha Önceki Rekorum 12 üSt Üste SÜperLig Ve 2 Defa Üst Üste C.L. SamPiyoNLugu
çok iyi gidiyorsun bu arada bu bahsettiğin rekoru urfayla mı yaptın?
Hayır. Onu Fransade Le Havre İle Yaptım![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hiç bir Yere Gitmiyoruz..!!! Kimse Korkmasın
Dünyayıda Ayaklarımın Altına Serseniz Beni Klüptende Kovsanız Gitmiyorum Bi Yere Ya 2050 Ya Hiç![]()
UrfaSpor Utandırdı ...
UrfaSpor Kandemir Demir CeLik KarabükSpor İle Celik Comak OYnadı..![]()
UrfaSpor Play-oFFları GaranTiledi.. Urfada Bayram Havası Var..![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 14.Şubat.2009 at 22:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bnce 4-5 seneye uefa yada cL garanti![]()
Hocam süper gidiyorsun ali kücük trasferi çok iyi olmuş bu sene kesin Tsl'desin[Skin'nin adını verdiğin için teşekkürler]
SanLıurfa SporLa Kaldıgımız Yerden..
Manisaya Yine TakILdıK..
Urfa Spor Pasalara Boyun Egdi...
UrfaSpor Timsah Avladıı..![]()
Hiç Bir Yere Gitmiyoruz. Cok İstiyosanız 2050 De Gelin...
uRfaSpor GoL oLdu Antep Kalesine YagDı.. Böylesine Zorlu SampiyonLuk Macında Play Off Umutlarını Son Maca Bırakan Ezeli Rakibi Antep B.belediye Spora FutboL dersi Verdi..
Ve Lig maCları Sonrası Oolusan Puan TaBLoSu...
İşte Şampiyon
İşte Sayın İzleyiciler SampiyonLuK Kutlamarından Bazı Kareler Sizlerle oLdu Ve oLmayada Devam Edecek
Dünkü Antep Macından Sonra Bazı Taraftarlar Sevinclerini Abartarak FutboLCuların Sortlarını Almaya Calıstılar...
Helal sana turgay abiBarca bile ayagına gelio
Helal olsun hocam
tebrikler... durmadan yola devam
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ne zamandan beri kariyer okumuyodum.Bu kariyer beni sürükledi götürdü...Takipçinim...!
Bu gece belli olacak demi transferler vs.Sayfa açık bekliyorum![]()
ŞanLıurfaSpor T.D. Turğay Yetkin Bugün DüzenLediği Basın Toplantısında Önümüzdeki Sezonun Rüya Takımını Oluşturmak İçin Harekete Gectiklerini Tanınmıs Genc OyunCulardan Bazıları İle Ön Protokol İmZaladıkLarını. Ve Bir Cok Tecrübeli Ve Genc YıLdızlarla Sözleşme İmZalayacaKlarını Kamoyuna Duyurdu.. Bizi Takip Etmeye DEvam Edin ((( Cok Güzel SürprizLer Var )))
terfi etmişsin ilk sene uefa ya bilet bekliyoruz![]()